38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

waterss evet sonucun 0 olacağını bile bile test yaptırmak da gıcık bir durum. tüp de anlamıyorsun hamile misin değil misin. o kadar ilaç hormon yüklüyorlar ki zaten hep biraz kasıkların ve göğüslerin acıyor. iğnelerden az bir akıntın da oluyor. yani test şart. ama aşılama da normal gibi. bugün 15. gün ve hiçbirşey yok. zaten normal adetim pazartesi-salıydı. progesteronu kesince haftaya gelir.

Deniz Bulut'çum,

Periyodun henüz başlamamış, ne güzel. Bilmiyorum bir tek progesteron desteğiyle bu periyod bloke olur mu, hem aşılamada aldığın doz tüptekinden az. Ben umut etmeye devam ediyorum, biliyorum birgün 'oldu işte' diyeceksin ve tamamına erecek güzel bir hamilelik geçireceksin, gerçekten tüm kalbimle inanıyorum buna.

Evet arkadaşım, adadayım. Herhalde oralar kadar değildir gerçi ama az da olsa kar tuttu burada. Gerçekten güzel gözüküyor her yer, sadece mimozalar açmaya başlamıştı erkenden, olan onlara olacak.

İlk kontrol pazartesi, gerçekten bu iş koşturmacası iyi oldu. Niyeyse bu sefer gayet rahat hissediyorum kendimi, doktorum da farketmiş, 'aşmış' görünmüşüm gözüme. Belki de bir önceki fiyaskoyu yaşayıp atlattığım için artık bilmiyorum, üzülmek ya da germek sonucu değiştirmiyor diye ikna olmuş olabilir beynim-kalbim sonunda. Şimdilik atıyorum tabii, pazartesi alacağım olumlu ya da olumsuz haberle nasıl olurum bilmiyorum ama yaşayıp görmekten başka çare yok.

Waterss'çım, ne güzel yapmışsınız ana kız. Sahlep çok iyi fikir, akşam yeme içme programına alındı bile. Kontrolden güzel haberle dönüp bizleri de mutlu edeceksin. Aman dikkat et bu havalarda, kayma, üşütme arkadaşım.

merhaba güzel hatunlar umarım herkes iyidir mutlu ve umutla yoluna devam ediyordur. ben iyiyim yoğun bir şekilde çalışıyorum. biliyorsunuz kardeşim askere gitti eşim ve ben onun yokluğunu da kapatara son iki aydır çalışıyoruz. çok şükür işimiz var ve çalışıyoruz. bugün evdeyiz. kar keyfi yapıyoruz. gerçi ben bütün gün yemek çamaşır vs uğraştım ama söylenmeden zevk alarak. çok şükür halimize. bebek olayına verdiğimiz ara hala devam ediyor. henüz bir şey yapmadık. şubatta daha doğrusu ay başında şubat 3_4 gibi regl olurum hemen doktora gitmeyi planlıyorum. bende memorial e gitmeyi düşünüyorum bakalım. herada canım sen şu an tedavidesin sanırım çok eskiyi okuyamadım ama birkaç sayfa geri gidebildim. adadaymışsın bol keyifler sana. esterya karamelim erverdi denizbulut ve yeni arkadaşlar sizler nasılsınız. tabi ben epeydir yokum yenilerde eskimiştir bu arada :) denizcim sende kocişle arayı düzelttin sanırım öyleyse sevindim hayırlısı olsun. bu arada progesteron jel vermiyolar mıydı transferden sonra yanlış mı hatırlıyorum. sen niye bloke edeceğini düşünüyorsun. yanlış anladıysam kusuruma bakma.

Alabama'cım, hoşgeldin arkadaşım. Geçen gün aklıma geldin, yoğun olduğunu yazmıştın en son, ufak da olsa bir nefes almana sevindim. ış yoğunluğundan sonra evde iş yapmak çok keyifli geliyor, katılıyorum sana.

Ne güzel, tarih yakınlaşmış senin de. Çok sevindim. Ben yine bir tedavinin ucundayım, bekleyip görücez. Bu sefer de olmazsa, sanırım ben de bahar gibi memorial'a giderim, inşallah gerek kalmaz tabii de, insan yine de bir sonraki kurtuluş planını yapmadan duramıyor.

Askerden güzel haberler geliyordur umarım ve yine umarım ki kısa dönemdir, hasret çabuk biter. Kendini özletme, daha sık duyur sesini arkadaşım, sevgiler.

Deniz Bulut'cum yazdığım gibi doğal olarak yumurtanın çatlaması ile çatlatılması bu 14 gün süren luteal fazı ne kadar değiştirir bilmiyorum. Normal bir reglide sağlıklı bir kadın için yumurta çatladığı günü 1. gün sayarak 14 gün sonra regli olur, 14 günden kısa sürerse rahim gebelik için yeterli kalınlığa ulaşamaz bebeği taşıyamaz o nedenle bu çok önemlidir. Hatta bu nedenle luteal faz yetmezliği denir ve tedavisi gerekir. Her neyse şimdi çatlatılan bir yumurta var yani belki zamanında 1-2 gün önce çatlatıldıysa vücut hormnonları bunu nasıl algılar diye düşünüyorum bugün olmaması güzel bir şey yarın da olmazsa 16. günün bitecek, sen progesteronu jel olarak dışarıdan kullanıyorsun o nedenle çok etkili olacağı yani reglini bloke edeceğini zannetmiyorum, yarında bir geçsin 17. gün bitip parartesi 18. gün olacak eğer pazartesi olmazsan ben çok çok umutlu. Bu arada benim iki gebeliğimdede göğüa hassasiyeti ve kasık ağrısı olmadı. Onlara takılma, sivilce de çok önemli bir etken değil..ben biraz vajinal ıslaklığı önemsiyorum ama o da çok olması gereken bir şey olmayabilir. Her vücut farklı tepki veriyor..Hiç bir belirti de vermeyebilir bunu da çok okudum ayrıca.

deniz biliyorsun bazı şeyler sana rağmen oluyor inşallah bu da öyle birşeydir. Bana denenn, benim bildiğim bu kadar erken bahsettiğin belirtiler olmayabilir. Ama genede takmamakla hatta emin olmakla iyi yapıyorsun bu kasmaktan çok daha iyidir. Güzel haber ver sana nanik yapacağım emin ol laelaelaelaelae

canımmm hoş geldin ne kadar çok özletiyorsun kendini. öncelikle tüm askerleri hastalık derecesinde sevdiğim için kardeşini kocaman öpüyorum, sağlıkla teskeresini alsın inşallah. Bu arada senle (hemen başlarsan) tedavimiz çakışacak gibi , inşallah güzel haberler alırız.

hülya, sizin oralar ne olmuş anacığım bembeyaz heryer. Sizde bir sıkıntı yok değil mi.

melilaydanın bugünmüydü testi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar ne güzel kaynatmışsınız maşallah. Şöyle bi göz attım, Esteryacığım değerlerin iyidir de amniyosenteze gerek kalmaz inşallah. Karamelciğim ben çarşamba günü test yapacağım daha zamanım var yani. Waters kntrolden güzel haberlerle dönersin inşallah canım. Denizciğim sana gelince çıkmamış candan ümit kesilmez, allahım güldürecek bizim yüzümüzüde inşallah.
Bana gelince çok kötüyüm ben, kalçamın bir tarafı şişti, taş gibi iğne girmiyor. Diğer tarafıda iki güne kalmaz aynı. İğne yaptırırken ağlıyorum yaa. Bide sonrasında sıtma tutuyo, ateş, titreme, bütün kemiklerim kırılıyor. Çarşambaya ulaşabilirmiyim bilmiyorum. Bu iğneler başka yerden de vurulmuyormuş ne yapacağım ben.

allah allah o ne öyle canım sık dişini az kaldı

denizcim benimde içimde sana rağmen bişeyler olacakmış gibi bir his var. hayırlısı inşallah

melilaydanın 27 siydi diye biliyorum.inşallah o da güzel haber verir de burası biraz şenlenir

alabama hoşgeldin arkadaşım.şubatta başlıyacaksın ha.memoriali seçmen bence çok isabetli.umarım tedavin hayırlı olur.kardeşine de hayırlı tezkereler diliyorum canım.

Ahh..canım çok üzüldüm, az kaldı bu tedavi gerçekten zormuş burada arkadaşlardan hep okudum, peki hafif yağlı bir kremle dairesel hareketlerle yavaş yavaş ovulsa üzerine ısıtılmış havlu kapatıp yine ovsan yumuşar belki sıcak ve ovma yumuşatabilir, daha önce denemişliğim yok ama kızımı emzirirken gögüsüm bazen taş gibi olurdu sıcak duşun altında ovardım açılırdı oradan çağrışım yaptı. Bir dene istersen. Sık dişini az kaldı, Allah emeklerinin karşılığı olan bebişini vermiş olsun Çarşamba güzel bir haber alalım inşallah.

çok üzüldüm o iğneler ne kadar zor biliyorum. ben o iğneleri 1. tüp bebekte günde 2 kere yaptırıyordum (bahçeci saçmalığı) ve kafayı yemek üzereydim. alkolle ov demişlerdi o biraz yumuşatıyor. benim de taş gibiydi acıya acıya az yanına falan yapıyorlardı. sık dişini. inşş çarş pozitifi alınca iğne yerine vajinal hap veya jel veriyorlar.

denizcim benimde içimde sana rağmen bişeyler olacakmış gibi bir his var. hayırlısı inşallah
keşke valla sizi hayal kırıklığına uğratmayı hiç istemiyorum ama :1no2:
waters evet normalde yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet oluyorsun ama aşılamada 10. gün çatladı. bu durumda yine 14 gün sonra mı olur normal gününde mi ben de bilemiyorum. 40 sonrası bende luteal faz eksiliği başladı. yumurta genelde 14. gün çatlıyor ama adet 26 günde bir oluyorum. bu da bu yaşlarda genelde oluyormuş adet 1 birkaç gün önce olmaya başlıyormuşsun (herkes değil tabii) buna rağmen doğal hamile kalmıştım. yani 2 gün çok çok da etkilemiyor yumurtalar kaliteli olursa. valla belirti olmaması tamam ama vajinal ıslaklığın bari artması gerek. ben hiç beklemiyorum. inşallah önce melinayda erverdi herada hülya karamel alabama ve diğer isteyenler.ay ne sırada ne çok bekleyen var kafamçokkarıştı

allah kavuştursun tez zamanda sağ salim dönsün kardeşin inşallah. bence de memorial çok doğru karar. kapısından ilk girdiğimden beri hayranım. 1.-2. denemelerinde yanlış yerlere gidenlerin hep dönüp dolaşıp buluştukları yer. 2. tüpü parasızlıktan orada yaptıramamıştım. pişman değilim ama keşke 1. de bahçeciye kamyonla para vereceğime memoriala gitseymişim. bence adet 2. günü bekleme. bazen 1 yumurta önde falan gidiyorsa (hatırlarsan sende de bende de öyle olmuştu) 21. gün tedaviye başlayabiliyorlar önde gideni baskılamak için. bence görüşmeye adet 17-20. günlaer arası git. zaten onlar 21. gün mü başlayacaksın 2. günü mü programı çıkarıyorlar ve ona göre devam ediyorsun. hayırlı olsur inşş.

kızlar hala tüp bebek de kalçadan iğne var mı? benim seneler önceki denememde vardı ama iki ay önceki denememde sadece göbekten iğne ve transfer sorası jel vardı. acaba kalçadan iğne de şans daha mı yüksek? Çünkü benim seneler öncesi tutmuştu ama bu tutmadı. bilemiyorum belki de yaşın etkisi. bir fikriniz var mı?

melilayda canım iğne yerlerini kolonyalı pamukla ovabilirsin.bana hemşireler öyle demişti.

patikler;evet halaa tüp tedavisnde kalçadan iğne var.ama bazı iğneler hem kalçadan hem de göbekten yapılabiliyor.şansının yükseklği konusunda net birşey söyliyemiyeceğim.ben her yönden olmuştum iğne.kalçadan göbekten koldan.benim olmadı ama tabiii bu bir istisna.yaşın etkisi derken olabilir yaşla birlikte tüm organlarımız yaşlanıyor.yumurta rezervimiz de öyle.ama bence yaş ta tam bir kriter değil.20 li yaşlarda olup menopoza girmek üzere olanlar da var.ben yaşlarda ymurtası olup sonuç alınamayan da var.yaşım 38 bu arada.hakkımızda herşey hayırlı olsun

kızlar busabah yine dualarımdaydınız hepimiz için dua ettim.siz mışıl mışıl uyuyun sıcacık yataklarınızda bende yatacağım gözlerim kapanıyor..inşallah dualarımız kabul olur.artık yüzümüz gülsün.

kalçadan iğne derken bir toplama öncesi yumurta büyütmek için iğneler var gonal f puregon vs gibi göbekten yapılıyor. menagon kalçadan yapılıyor. bende son tedavide ve aşılamada bu yapıldı. bu da yoruyor kendin yapamadığından ama canın acımıyor. asıl toplama sonrası progesteronu iğne olarak veriyorlar sonuca kadar o çok acııtıyor. yağlı ve yakıyor. ne yapsan dağılmıyor birkaç gün sonra canın daha çok acımaya başlyor. benim bildiğim iğne daha garanti diye hemen tüm merkezler iğne veriyor tutunduysa ya ilk testten sonra ya da genelde değer ikiye katlanınca vajinal hap veya jele değiştiriyorlar. günde 100 mg progesteron. prognex verilirse daha iyi 50 mgx2 ampul günde 1 kere yapılıyor. progesteronu alman veriyo o 25x2 ampul günde 2 kere yapılıyor ki insanın canı daha fazla yanıyor ve yoruluyor üstelik daha pahalı gereksiz.

Haklısınız arkadaşlar, sabretmek lazım bu yolda nelere katlanıyoruz. Lasonil pomat aldım iyi gelir dediler bakalım. Allahım sonuçta yüzümüzü güldürsün inşallah. Denizciğim tetten sonra jel veriyorlar haberine çok sevindim. Öyle yada böyle kurtulacağım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…