Alabama'cım, hoşgeldin arkadaşım. Geçen gün aklıma geldin, yoğun olduğunu yazmıştın en son, ufak da olsa bir nefes almana sevindim. İş yoğunluğundan sonra evde iş yapmak çok keyifli geliyor, katılıyorum sana.
Ne güzel, tarih yakınlaşmış senin de. Çok sevindim. Ben yine bir tedavinin ucundayım, bekleyip görücez. Bu sefer de olmazsa, sanırım ben de bahar gibi memorial'a giderim, inşallah gerek kalmaz tabii de, insan yine de bir sonraki kurtuluş planını yapmadan duramıyor.
Askerden güzel haberler geliyordur umarım ve yine umarım ki kısa dönemdir, hasret çabuk biter. Kendini özletme, daha sık duyur sesini arkadaşım, sevgiler.
deniz biliyorsun bazı şeyler sana rağmen oluyor inşallah bu da öyle birşeydir. Bana denenn, benim bildiğim bu kadar erken bahsettiğin belirtiler olmayabilir. Ama genede takmamakla hatta emin olmakla iyi yapıyorsun bu kasmaktan çok daha iyidir. Güzel haber ver sana nanik yapacağım emin ol laelaelaelaelae
canımmm hoş geldin ne kadar çok özletiyorsun kendini. öncelikle tüm askerleri hastalık derecesinde sevdiğim için kardeşini kocaman öpüyorum, sağlıkla teskeresini alsın inşallah. Bu arada senle (hemen başlarsan) tedavimiz çakışacak gibi , inşallah güzel haberler alırız.
hülya, sizin oralar ne olmuş anacığım bembeyaz heryer. Sizde bir sıkıntı yok değil mi.
melilaydanın bugünmüydü testi.
alabama hoşgeldin arkadaşım.şubatta başlıyacaksın ha.memoriali seçmen bence çok isabetli.umarım tedavin hayırlı olur.kardeşine de hayırlı tezkereler diliyorum canım.
allah kavuştursun tez zamanda sağ salim dönsün kardeşin inşallah. bence de memorial çok doğru karar. kapısından ilk girdiğimden beri hayranım. 1.-2. denemelerinde yanlış yerlere gidenlerin hep dönüp dolaşıp buluştukları yer. 2. tüpü parasızlıktan orada yaptıramamıştım. pişman değilim ama keşke 1. de bahçeciye kamyonla para vereceğime memoriala gitseymişim. bence adet 2. günü bekleme. bazen 1 yumurta önde falan gidiyorsa (hatırlarsan sende de bende de öyle olmuştu) 21. gün tedaviye başlayabiliyorlar önde gideni baskılamak için. bence görüşmeye adet 17-20. günlaer arası git. zaten onlar 21. gün mü başlayacaksın 2. günü mü programı çıkarıyorlar ve ona göre devam ediyorsun. hayırlı olsur inşş.
Melilayda'cım, evet bu iğneler öldürüyor ama inşallah güzel sonuca az kaldı, güzel bir sonuç sonrası daha da katlanılabilir hale gelecektir inşallah. Güzel haberinle topiğe neşe gelecek tekrar.
Deniz Bulut'çum, nasılsın? Sen regli olmadıkça benim umudum daha da artıyor, inşallah keyifli habere az kaldı.
Ben 3 hafta arayla soğuk algınlığından müzdarip oldum sanıyorum. Erverdi tavuk çorbası demişti, içeceğim birazdan. İnşallah daha ciddi bir şekle bürünmeden geçer gider. Bir de bununla uğraşmayayım bu tedavide, inşallah yani.
Hepinize iyi pazarlar tekrar.
HERADA merhaba;ekinezya çayı da iç.çok iyi geliyor gribe.geçmiş olsun şimdi tedavi sürecindesin başka ilaç alamazsın.bol bol bitki çayı iç.ekinezya çayını tavsiye ederim özellikle tavsiye ederim.
Alabama'cım,
Protokolün uzun ya da kısa olmasına yumurtalıklara ve e2 değerine bakılarak karar veriliyor. Çünkü 20. gün gibi gittiğinde, bir sonraki aya ait antral foliküller gözlemlenebiliyor. Uzun protokol yumurtalık rezervi iyi durumda olanlara öneriliyor. Bizim yaşlarda bilmiyorum uzun protokol yaptıran oluyor mu, vardır istisnaları.
merhaba deniz;testi yapıp yapmadığını yazmamışsın.adet olmadığına göre ....neden olmasın?ama idrarda şimdi hamilelik varsa bile çıkmaz.gününün geçmesi lazım.sen en iyisi beta hcg yaptır ..kesin olur.yaaaaaa hem ne kadar rahatsın halaa adet olmamı şsın haftaya kadar beklemeyi düşünüyorsunklava:
Deniz'cim,
Vallahi beni bununla üzemezsin. Şu periyodun gelmedi ya, ben umutluyum, kızma ne olur.
Tutan aşılamamda beta hcg sonucunu direkt doktoruma fakslatmıştım. Sonucumu doktorum söylemişti, 615'di sonuç, aynı gün sırf göreyim şu ikinci çizgi ne menem birşeymiş diye şu ucuz zımbırtılarla yaptığım idrar testinde hayal gibi bir çizgi çıkmıştı. Hatta bir kere daha yapmıştım hayal görmediğimden emin olamadığım için. İnşallah benim umut etmeye devam ettiğim gibi olur, değilse de inşallah salıdan sonra regli olursun da zamanlama şubat için de uyar.
Haklısın bu arada, sana uygulanan protokolü atlamışım.
Erverdi, sağol arkadaşım önerin için. Sizleri dinleyip yarın edineyim şu çayı o zaman. Gribe dönecek birşeye benzemiyor ama ne olur ne olmaz, yarın da söylerim doktora zaten.
Kızlar Merhaba uzun suredir girip yazamadım..
ben ikili test sonuclarımı aldım
yas riski 1/172
kan akındıgı tarihteki risk 1/3444 cıkmıs
haftaya yapılan ense kalınlıgı testi ile birlikte degerlendirilecekmis bu sonuclar..
free betahcg de 23 cıkmıs, 50 den dusuk cıktıgında erkek olur gibi bir inanıs var ama ne kadar dogru bilmiyorumn. Sanirim cuma gununku ayrıntılı usg de ogrenecegiz cinsiyetini :)
ama su anda en onemli konu saglıklı olması , umarım aminyosentez istemezler cunku cok korkuyorum
patikler;evet halaa tüp tedavisnde kalçadan iğne var.ama bazı iğneler hem kalçadan hem de göbekten yapılabiliyor.şansının yükseklği konusunda net birşey söyliyemiyeceğim.ben her yönden olmuştum iğne.kalçadan göbekten koldan.benim olmadı ama tabiii bu bir istisna.yaşın etkisi derken olabilir yaşla birlikte tüm organlarımız yaşlanıyor.yumurta rezervimiz de öyle.ama bence yaş ta tam bir kriter değil.20 li yaşlarda olup menopoza girmek üzere olanlar da var.ben yaşlarda ymurtası olup sonuç alınamayan da var.yaşım 38 bu arada.hakkımızda herşey hayırlı olsun
kalçadan iğne derken bir toplama öncesi yumurta büyütmek için iğneler var gonal f puregon vs gibi göbekten yapılıyor. menagon kalçadan yapılıyor. bende son tedavide ve aşılamada bu yapıldı. bu da yoruyor kendin yapamadığından ama canın acımıyor. asıl toplama sonrası progesteronu iğne olarak veriyorlar sonuca kadar o çok acııtıyor. yağlı ve yakıyor. ne yapsan dağılmıyor birkaç gün sonra canın daha çok acımaya başlyor. benim bildiğim iğne daha garanti diye hemen tüm merkezler iğne veriyor tutunduysa ya ilk testten sonra ya da genelde değer ikiye katlanınca vajinal hap veya jele değiştiriyorlar. günde 100 mg progesteron. prognex verilirse daha iyi 50 mgx2 ampul günde 1 kere yapılıyor. progesteronu alman veriyo o 25x2 ampul günde 2 kere yapılıyor ki insanın canı daha fazla yanıyor ve yoruluyor üstelik daha pahalı gereksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?