38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Melilayda'cım, evet bu iğneler öldürüyor ama inşallah güzel sonuca az kaldı, güzel bir sonuç sonrası daha da katlanılabilir hale gelecektir inşallah. Güzel haberinle topiğe neşe gelecek tekrar.

Deniz Bulut'çum, nasılsın? Sen regli olmadıkça benim umudum daha da artıyor, inşallah keyifli habere az kaldı.

Ben 3 hafta arayla soğuk algınlığından müzdarip oldum sanıyorum. Erverdi tavuk çorbası demişti, içeceğim birazdan. ınşallah daha ciddi bir şekle bürünmeden geçer gider. Bir de bununla uğraşmayayım bu tedavide, inşallah yani.

Hepinize iyi pazarlar tekrar.

inşallah gerek kalmaz hayatım ve yeğenime yeğenlerime kavuşursun. evet canım çok şükür kısa dönem askerimiz. muş ta askerlik yapıyor ve kısmetse allahın izniyle mayıs 17 gibi dönecek. elimde uzun bir iş vardı artık hafifledi ve ben bundan sonra daha sık geleceğim. içimden bir ses 2010 yılının hepimize uğurlu geleceğini söylüyor inşallah hepimiz muratlarımıza ereceğiz. oğlum olursa adını murat mı koysam :))

bende sizleri çok özledim inan. hep aklımdasınız. inşallah birlikte yola çıkarız ve güzel günleri paylaşırız. allah tüm askerlerimizi sağlıcakla ailelerine kavuştursun. amin canım iyi dileklerine.

alabama hoşgeldin arkadaşım.şubatta başlıyacaksın ha.memoriali seçmen bence çok isabetli.umarım tedavin hayırlı olur.kardeşine de hayırlı tezkereler diliyorum canım.

hoşbulduk tatlım inşallah hayırlı olur bu kez sonuca ulaşırız. kardeşim için de güzel dileklerine teşekkür ederim. 2 aylık asker oldu kerata çok şükür . sen nasılsın ne durumdasın

doğru söylüyorsun aslında o zaman benim 27 sinde yani 21. gün gitmem gerekiyor. hani olmaz ya ya ben hamileysem o zaman nasıl başlıyorlar tedaviye bi de bu uzun kısa protokol neye göre karar veriliyor acaba. memorial gerçekten de herkesin tavsiye ettiği bir kurum. ben de bu sebeple memorial diyorum bakalım kısmet. senin bu ay tedavin oldu mu yoksa doğal yolla mı bekliyorsun.

herada canım geçmiş olsun tavukçorbası iç bencede kendini sıcak tut ve istirahat et. canım şu an tüp tedaviye mi başladın ne aşamadasın. ve nerede yaptırıyorsun sormamda sakınca yoksa?

Alabama'cım,

Tekrar Allah kavuştursun, güzel bir zamanda dönüyor olacak. ışlerinin hafiflemesine ve sık gelecek olmana çok sevindim. 2010'dan çok şey bekliyoruz, gerçekten. ınşallah dediğin gibi olur, güzel gelişmeleri de hep beraber yaşarız.

Ben uzun yıllardır gittiğim doktorumla deniyorum tekrar, merkez Ferticenter. ığnelerin 4. günüydü bugün ve yarın kontrolüm var. Mikrodoz denilen bir kısa protokol uygulanıyor yine. Şu aşamada aşılama yaptırıyor gibiyim, Allah'a şükür stres filan yok pek. Yarın itibariyle ne olur bilemiyorum tabii. Neticede herşey olacağına varıyor, hayırlısıyla nasip etsin Allah, hepimize.

Alabama'cım,

Protokolün uzun ya da kısa olmasına yumurtalıklara ve e2 değerine bakılarak karar veriliyor. Çünkü 20. gün gibi gittiğinde, bir sonraki aya ait antral foliküller gözlemlenebiliyor. Uzun protokol yumurtalık rezervi iyi durumda olanlara öneriliyor. Bizim yaşlarda bilmiyorum uzun protokol yaptıran oluyor mu, vardır istisnaları.

HERADA merhaba;ekinezya çayı da iç.çok iyi geliyor gribe.geçmiş olsun şimdi tedavi sürecindesin başka ilaç alamazsın.bol bol bitki çayı iç.ekinezya çayını tavsiye ederim özellikle tavsiye ederim.

alabama en geç 21. günü git geçirme. 18-19-20. günü de gidebilirsin. eğer 21. gün ilaca başlarlarsa başladıkları ilacın o ayki muhtemel bir hamileliğe zarar vermediğini söylemişlerdi. sorarsın sen de ama.

herada geçmiş olsun kendine dikkat et tam da bu ara. eğer grip durumun devam ederse yarın doktora gittiğinde paylaş belki daha başında içebileceğin bir ilaç vardır. allah korusun opuya transfere kadar uzamasın
yine seni üzeceğim ama bugün hastaneye gitmeyi gereksiz buldum ve dia dan ucuz testlerden aldım. 100 bhcg de % 100 sonuç verdiği yazıyordu. bugün 16. gün. birşey olsa en az 100 bhcg olması lazım zaten. idrar testi yanlış sonuç verebilir biliyorum ama vücut tepkilerim de mi yanlış sonuç verecek? haftaya adet olurum herhalde. ne kadar geç olsam o kadar iyi. eşim sömestr bitene kadar oğluyla olacak denizliye ailesine götürecek falan. o nedenle bu ayda yumurta varsa doğal çalışmak için salıdan sonra adet olmam çok iyi. umarım allah korusun kist falan olmamışımdır da önümüzdeki haftayı bitirmeden gelir bu adet.

HERADA merhaba;ekinezya çayı da iç.çok iyi geliyor gribe.geçmiş olsun şimdi tedavi sürecindesin başka ilaç alamazsın.bol bol bitki çayı iç.ekinezya çayını tavsiye ederim özellikle tavsiye ederim.

herada ekinezyayı senin bahçecideki eski doktorun bir arkadaşa hamileliği boyunca içmesi için tavsiye etmiş. yani yumurtalara bebeğe de bir zararı yok. rahat rahat içebilirsin

21 gün illa uzun protokol yapmıyorlar. benim 2. tüpte 19. gün 5 yumurtam gözükmüştü 1 i önden gidiyordu onu baskılamak için climera forte bant ve cetrotide iğne olan bir protokol önermişlerdi. ben ona başlayıp devamını medicanada yapmıştım. aslında başarılı da olmuştu en önden giden yavaşlamış ve en arkadaki 3 ü ona yetişmişti. ama tabii yaş nedeniyle iyi sonuç alamadık ayrı.
alabama bana bu ay yumurtalar artık bittiği için (1 ufak 1 büyük 2 yumurta vardı sadece) memorial aşılama önerdi. tek yumurtayı doğal alıp tüp deneyebiliriz ama şans aşılama ile aynı gibi dediler. ben de daha hesaplı ve olasılık çok düşük diye aşılama denedim. ama olmadı.

Son düzenleme:
merhaba deniz;testi yapıp yapmadığını yazmamışsın.adet olmadığına göre ....neden olmasın?ama idrarda şimdi hamilelik varsa bile çıkmaz.gününün geçmesi lazım.sen en iyisi beta hcg yaptır ..kesin olur.yaaaaaa hem ne kadar rahatsın halaa adet olmamı şsın haftaya kadar beklemeyi düşünüyorsunklava:

valla son 4 senede devamı gelmese de her tür hamile kaldığım için biliyorum. hamile değilim. olmayı çok isterdim ama değilim.:sm_confused:hiçbir belirti olmasa en azından vajinal ıslaklık azcık olsun artardı. haftaya adet olmazsam kontrole doktora giderim dr isteyeceği için gitmeden yaptırırım bhcg testini.

Deniz'cim,

Vallahi beni bununla üzemezsin. Şu periyodun gelmedi ya, ben umutluyum, kızma ne olur.

Tutan aşılamamda beta hcg sonucunu direkt doktoruma fakslatmıştım. Sonucumu doktorum söylemişti, 615'di sonuç, aynı gün sırf göreyim şu ikinci çizgi ne menem birşeymiş diye şu ucuz zımbırtılarla yaptığım idrar testinde hayal gibi bir çizgi çıkmıştı. Hatta bir kere daha yapmıştım hayal görmediğimden emin olamadığım için. ınşallah benim umut etmeye devam ettiğim gibi olur, değilse de inşallah salıdan sonra regli olursun da zamanlama şubat için de uyar.

Haklısın bu arada, sana uygulanan protokolü atlamışım.

Erverdi, sağol arkadaşım önerin için. Sizleri dinleyip yarın edineyim şu çayı o zaman. Gribe dönecek birşeye benzemiyor ama ne olur ne olmaz, yarın da söylerim doktora zaten.

alabama tekrar hoşgeldin aramıza.sağol canım iyiyim.ben boş durmuyorum.tüpe kadar bir kaç ay takip yaptırıp spontan denemeye karar verdim.artık hakkımızda haırlısı.hepimiz için.hoşçakal

Geçmiş olsun Herada'cım, üşütmüşsün galiba. Gripal bir durum olduğunu zannetmiyorum. Evde varsa ıhlamur da iç boğazını ve göğsünü yumuşatır, bal + zencefil karışımı da boğazını ve içini ısıtır aman dikkatli ol ..üşütmemeye çalış, tedavin aksamasın. Tekrar geçmiş olsun.

Deniz Bulut'cum bugünde gelmediğine sevindim, o vajinal ıslaklığa takılmak gerekli mi değil mi acaba? tabi önemli bir belirti ama acaba her gebelik başlangıcında olur mu ? ilk gebeliğimde hatırlamıyorum, dikkatimi çekmemiş demekki. Neyse, yarın ve öbür gün de bir geçsin bakalım 27 Ocak'a gelelim. Hülya vr Melinay'danında zamaları geliyor. Hep beraber güzel haberler verirsiniz inşallah. Sen hamile değilim diyorsun ama ben de çok umutluyum.

ikili testte ultrason ölçümü ve kan ölçümünün aynı gün yapılması önemli. senin neden ense kalınlığı ölçümü sonra yapılıyor ki. farklı günde yapılması sağlıklı sonuç vermez. yanıltıcı olur. labaratuvara ultrason ölçümleri ve aynı gün verilen kan değerleri gönderilir.

merhaba arkadaşlar;
herada geçmiş olsun arkadaşım.
takip ettiğim kadarıyla tüm arkadaşlar gayet iyi şükür.
benim bir ricam olacak sizden .eşimin ve benim tahlil sonuçlarımı değerlendirirseniz çok memnun olacağım.benim reglimin 3. günü yaptırdığım sonuçlar;
Tetkik Adı Sonuç Referans Aralığı Birimi
FT3 3.13 2.5 - 3.9 pg/mL

FT4 0.88 0.61 - 1.12 ng/dl

TSH 0.88 0.34 - 5.60 ulU/ML

FSH 10.13 * - * *

LH 5.97 * - * *

E2 38 * - * *

Prolaktin 22.01 * - * *

bu da eşimin; Tetkik Adı Sonuç
Spermiogram * - * *
Miktar 2,5 ml * - * ml
pH Alkali * - * *
Renk Krem * - * *
Kıvam Akıcı * - * *
Sayı 90 milyon/mm3 * - * *
Motilite %90 motil * - * *
Mikroskop 1-2 lök. 2-3 sertoli

şimdiden teşekkür ederim...

canım cevabın için çok teşekkür ederim. bir dahaki tüp bebek denemesinde dr. ile bu konuyu konuşayım en iyisi. bu arada benim yaşımda 39 :) inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...

inşallah başlamış olduğun tedavinin sonucu pozitiftir. çok heyecanlı bir süreç.Hayallerinin gerçek olmasını çok isterim. cevabın için de çok teşekkürler. kim bilir belki de iğne gerçekten daha etkili. acaba neden hemen hemene tüm merkezlerde transfer sonrası iğne verilirken bana iğne verilmedi? bunu dr.ımla konuşacağım. sevgiler,

kızlar bugünkü ovulasyon testimde çift çizgi çıktı.aslında 12.günümdü ve 12.günümde çıkacağını tahmin etmezdim. demekki ben hep yanlış biliyormuşum günlerimi :) adetim 28 gün sürdüğü için 14.gün ovulasyon günüm sanıyordum. işte test kullanmanın faydaları demekki... geçen ay preseedimi 13.günümde kullanmaya başlamıştım ve geç kalmıştım. bu defa yakaladım bakalım neler olacak?
waterss'cim bir önceki bana hitaben yazdıklarını aynen yerine getirdim. tekrar teşekkürler..eğer sonuç olumlu olursa inan bu senin sayende olacak çünkü senden öğrendim ben bu ürünü... sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…