38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın şekerler,

deniz'ciğim testi aldında yapıp yapmadığını anlayamadım sanırım yapmadın öyle değil mi?

herada'm
canım geçmiş olsun ama çok dikkat et, hiç sırası değil bu ara hastalığın. Yollarda üşütme

erverdi, allah kabul etsin canım, umut10 hoşgeldin arkadaşım. patikler ne güzel bu ay yakalamışsın çift çizgiyi inşallah sonuda güzel olur. waterss 'cığım sistemde bir problem var, eski sayfalara dönemedim senin kontrol bu haftasonu gibiydi değil mi? Hülya ve melilayda şu soğuk kış gününde inşallah sıcak haberler gelir sizde. Esterya, Aren arkadaşımız güzel bir konuya değinmiş, dr. una sor istersen. Gukem, bence FSH dışında hepsi çok normal, FSH ise kötü değil sadece biraz yüksek bence işi sıkı tutup seni mutlu sona taşıyacak bir doktorla devam et.

Alabama, Roniyam, Deniz Karayurt, Rüzgar Deniz hepinize kocaman öpücük.

Unuttuklarım affola.

günaydın
karamel kan testi yaptırmadım idrar yaptım bu hafta adet olmayı bekliyorum
gukem evet fsh biraz yüksek gibi ama doğal da kalınabilir gibi. sigarayı ne yaptın o da kaliteyi bozduğu için bir engel
umut10 hoşgeldin
herada doktordan güzel haberlerini bekliyoruz bugün
patikler benim anladığım senin ovülasyon zaten 14. gün olacak. bu testler ovülasyondan önceki 2 günü yakalıyor. bu günlerde üstüste ilişki yaşanırsa tam ovülasyon günü hazırda bekleyen sperm oluyor. yoksa malum yumurta 12-24 saat arası yaşıyor ama spermlerin ulaşması da 10 saat sürüyormuş. ama spermler 2-3 gün yaşadıkları için önceden gönderilmeleri daha iyi. kolay gelsin yerimseniben
roniyam ne zamanduır ses yok senden. bebek nasıl?

deniz idrarda çıkmadı anladığım, benim aşılamadaki hamileliğimde de ilk bebektede ikinci çizgi çıkmamış ama gün geçmişti. Ancak birince 160, diğerinde 700 küsür değer vardı. Evet umutlanma ama gene adetini bekle derim.

Karamel'cim kontrolüm yarın sabah 10:30 da, gidebilirsem tabi buzlanma izin verirse yoksa ertelemek zorunda kalabilirim. Gidebilirsem haber verecepim, umarım herşey yolundadır..

Merhaba Kızlar..
Ben hepinizi tanıyorum, çünkü bu sayfaların hepsini aylardır baştan sona okudum. Bebitocumu merak ettim, ne oldu, ikizleri doğdumu? Bir de Moneta vardı, o da bayadır yazmıyor.
Ben sizden yardım bekliyorum, söyleki: ben 3 ay önce 10 haftalık hamile iken kürtaj oldum. 4. denememdi. ilk adetimi gördüm fakat bir daha olmadım. 2 ay geçti. doktora gittim 2 hafta önce, herşey normal görünüyor dedi. bhcg yaptırıp negatifse farlutal al dedi. yaptırdım negatif tabii ama farlutal almadım, doğal olmak istiyorum. daha önce hiç düzensizliğim yoktu. 41 yaşındayım. FSH 15 lerde falan..ne önerirsiniz?:sinifsinif:

Herkese günaydın.
Karamel arkadaşım gerçekten burada çok kar var.Tekirdağ bu kadar kar görmemiştir herhalde.gerçi bugün kar durdu ama heryer buz.Sabah işe zor geldik.ıstanbul da kötüydü tabi.

Deniz Bulut arkadaşım idrar testinde çıkmamış herhalde ama hiç belli olmaz ben senden yine de umutluyum (sen kızsanda)

Esterya arkadaşım değerlerin güzel çıkmış senin de gözün aydın.

Waterss arkadaşım senin kontrolün de bu haftaymış inşallah herşey yolundadır.

Herede senden bugün iyi haberler bo bol yumurtalar bekliyoruz.

Alabama arkadaşım sen de hoşgeldin.Allah kavuştursun kardeşin askere gitmiş hayırlısıyla gelir inşallah.Gerçi sen beni unutmuşsun herhalde ama.

Erverdi sende haberler iyidir inşallah.Bu soğuk havalarda bile erkenden kalkıp bizlere dua etmişsin.Sağolasın arkadaşım.

Arkadaşlar ben hafta sonu çok hastalandım.Bir taraftan grip,bir taraftan da idrar yolları enfeksiyonum vardı.Bayağı kötüydüm.Şimdi iyi sayılır.

deniz bulut ilgin için teşekkür ederim arkadaşım.
şöyle ki sigaraya tam son veremedim elbette ama günde dört taneye bağladım işi. buna da şükür tabi bir paketten buralara geldim.okulda en samimi arkadaşalrım sigara içiyor o yüzden takılıyorum neyseki 15 tatil girdi 15 gün evdeyim. bu arada bi beş gündaha dörtle idare edip sonra tamamnen keseceğim kafaya koydum.
e2 ye kafam takıldı geçen ay 55 önceki ay 50 idi şimdi 38 sanırım kötü değil.incir kürümü yaptı bunu dersiniz?

karamelciğim ilgin için teşekkür ederim arkadaşım.
geçen hafta çarşamba günü bu değerleri elime aldım ve doktora gittim nişantaşında kılıç aydınlı diye bir prof.değerlerime baktı .dedi iyi değerlerin. biz fsh ta 20 üstünden korkarız falan dedi. buraya kadar moralim iyiydi. sonra adam beni muayene etti.ve sadece 4 folükül gördü. dedi ki ben seni tedavi edemem bir dar boğazdasın iyi durumdan kötü duruma geçen yoldasın yani dedi.hemen hiç zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi ve aldı 250 yi:) dedim ki rahim filmi çektireyim mi hayır hiç para harcama ve zaman da harcama. yalnız şu var geçen ay benim fsh 12.66 idi. ben günlerdir iki gözüm iki ççeşme.halen öyleyim daha hiç gülümsemedim bile.sizleri takip ediyorum okuyorum ama yazacak dermanım bile yoktu ancak yazdım işte.
benim anlamadığım geçen ay fsh 12.66 o yüzden mi bu ay 4 folikül yani şimdi fsh 10 önümüzdeki ay folikül fazla olacak anlamında mı?
rahim filminde kaldı aklım bugün 8. gün yani film çektirebileceğim gün. kılıç bey zaman harcama diyor ama benim içimdeki ses bekle diyor.korkuyorum tüpten iğneler falan .allah yardımcısı olsun bu iş için çaba harcayanlara.benim çocukluktan iğneye fobim var.en korktuğum şey.
böyle işte 6 ay önceki ruh halimi düşünüyorum da bir anda nerden nereye geldim. önerilerinize fikirlerinize görüşlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.ya rahim filmi çektirip doğalda bekleyeceğim ya da 19 şubatta ilk reglim için tüpe start vereceğim. hatta anadolu sağlık merkezi ile görüştüm bile aydın arıcı ya yaptıracağım.kardeşim araştırma hastahanesinde abim kocaeli tıp fakültesinde çalşıyor. onlar ilaç raporunu alacak hatta tüpü orda yaptır diyorlar ama ben aydın arıcı da yaptıracağım. ya da bi kaç ay daha bekleyeceğim. gerçi tüp ünde garantisi yok ama bilmiyorum iki gözüm iki çeşme konuşamıyorum bile bana küçük bişi söleseler hemen ağlama moduna giriyorum.ama kötü de bir huyum var hiç kimsenin yanında ağlayamıyorum kimse görmesin diye dolayısıyla gece sabaha kadar ağlıyorum. kötüyüm kısaca.

merhaba arkadaşım umarım iyileşmişsindir.
benim muayneye gideceğimi hatırlayan tek arkadaşım sonsuz teşekkürler::) çok ince ruhlusun cidden çok memnun oldum.allah işallah tez zamanda yüzünü güldürür. seni çok pozitif ve çok hayat dolu buluyorum eminim ki bunun karşılığını alacaksın(secret felsefesi öyle diyor) allah bu yolda çaba harcayan herkesin kucağını doldursun. annem hergün yasin okuyor ve çocuk isteyen ve zorda olanlar için dua ediyor arkadaşlar... umarım kabul olur hepimizin duası

Canım benim bu kadar kendini bırakma, seni çok iyi anlıyorum benide iki doktor çok incitmişti. Bende çok ağladım. Hatta senin durumun benden çok iyi billie. Ama şunu kabul ettik bir yumurta ve bir sperm bir bebek için yeterli. 2. denememde en yüksek dozda ilaçla bile 3 tane gelişti. Benim bu 3.denemem şimdi sonuç bekliyorum. Bende hep 1 tane antral folikül görülüyordu, sende 4 tane. Hatta son tedeavimde antraldan bile küçük 1 immatüre vardı. Hiç tedavi olamayacaktım bile. Bi denecik yumoşum allaha şükür büyüdü, bölündü, transfer ettiler, çarşambayı bekliyoruz bakalım. Bu defa da olmazsa yine devam edeceğiz, gücümüzün yettiği yere kadar. Sana memorial hale hanımı öneririm. Çok pozitif, güvenli, her şeyi tahlillere bakarak yapıyorlar, gittiği yere kadar götürüyor, olmazsa tüp değil aşılama yapalım diyor. Hiiç pişman olmazsın inan, ama pes etme sakın, üzülmede hiçbir şey bizden daha önemli değil. Çocuğumuz olmasını çok istiyoruz ama ne yaparsak yazalım allah ömür verdiyse evlatlarımız olacak. Doktor ve hastaneler birer vesile. Olmazsada tek çocuksuz biz olmayacağız, allahım hayırlısını versin.

gukem;elimdeki tahlillere bakarak yorumumu yapıyorum.
T3 3,9 a kadar normal
t4 1,12 ye kadar normal
tsh 5,6 ya kadar normal
fsh 8,78 e kadar normal
prolaktin 26,72 ye kadar normal
lh 10,89 a kadar normal
son sınırları.seninkiler de bunlarla karşılaştıtıldığında normal gözüküyor.fsh birazcık yüksek ama yaşımıza göre normal sınırlar bunlar.benim de bir öncekş ay 7 8 lerdeydi bu ay 11 çıkmıştı.hem her ay değişen birşey bu.çok ta kötü değil yani fsh.eşinin değerleriyle ilgilide fazla birşey diyemniyeceğim yalnız dünya sağlık sağlık örgütü birkaç seneye kadar 20 milyonun altını sorunlu sayıyordu.bu sayı değişltimi bilmiyorum.ama şimdi teknoloji ilerledi.oldumu tek bir taneden olabiliyor.mikroenjeksiyon yöntemiyle.kaldı ki sizizn sayınız çok yüksek 90 milyon.bence çok iyi.
zaman zaman bende yılgınlığa düşebiliyorum.benimki 17 yılın verdiği yorgunluk olsa gerekbir de nedeni blinmeyen infertiliteyim.oysa siz daha başındasınız.belki geç başlıyorsunuz ama başındasınız.hatırlarsanız size ilk önerim bu işlere başlarken çok güçlü olmak gerektiği idi.şimdi daha iyi anlıyorsunuzdur sanırım.benim naçizane önerim size;tedavinizi orada yaptırmasanız bile bir kere memorila gidin derim konuşun.oranın bir fikrini alın derim.eminim filmler konusunda neyin gerekli olup olmadığını size söyliyeceklerdiriçindeki sesi bazen dinlemek bazen de dinlememek daha iyi.bana kalsa şimdi memorila giderim ama maalesef yeni gelin misali yerim dar oynayamıyorum.tüpten iğnelerden de korkma biz ölmedik 17 senede .keza diğer arkadaşlar da öyle.hiçbişey olmaz(karameli kandıralım normal olsun diye öyle yazıyorduk).insan istedimi koşakoşa gidiyor iğneye zamanını geçirmesin diye.seve seve.ağlaman geldiği zaman da bırak aksın gözyaşın.ağlayabildiğin kadar ağla.ancak öyle rahatlarsın.boşuna gece yarısını bekleme.bir şarkı da dediği gibi zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor.ama fazlada üzülme hayat geçiyor .......diye devam ediyor şarkı.hoşçakal

gukem fsh yükselmesi folikül azaldığını gösteriyormuş ama 10 veya 12 fsh da 4 folikül gözükmesi tuhaf. her ay böyle olacak diye birşey yok. 7-8 tane olan ay da olur yine ama artık dinle bizi ve bu iş üstünde uzman bir hastaneye git. tüp bebek yaptırman şart değil. aşılama da yaptırabilirsin veya sadece yumurta takibi. ama durumunu en doğru değerlendirecek olanlar onlar. 250 liradan çok daha az bir fiyata en doğru ve sağlıklı yorumu onlardan duyabilirdin (özellikle memorial ücreti 200 lira çidere üye olursan 150 lira zorla kolundan tutup tüp bebek de yapmıyorlar ama tedavin olabilir mi olamaz mı olasılık ne kadar doğruyu söylüyorlar) bir de onların bazıları da 3-4 folikül olunca olasılık çok düşük diye tüp bile yapmak istemiyorlar. aydın arıcıda başlayana kadar başka merkezden de fikir alabilirsin. evet tüpün de garantisi yok ama bir şans işte. rapor alabileceğine göre şanslısın 2 tüpü çok az bir ücretle yaptırabilirsin. bu arada aydın arıcıda rapor geçiyor mu?

Son düzenleme:

Hülyacığım eçmiş olsun, dikkat et kendine, bitkisel tedavi uygula bol bol.

Heradacığım kuş burnu çayı da benden sana tavsiye, soğuk algınlığı ve gribe bire bir. birkaç kuşburnu tohumunu ıhlamurla birlikte at çaydanlığa bir taşım kaynat, demlensin afiyetle iç, şifa olsun.

hoşgelmişsin bebeksan;yumurtan varsa maddi durumun da elveriyorsa yaşa aldırma.denemeye devam et derim.

canım benim çok teşekkür ederim ilgin için. ben senden bu ay umutluyum. işallah olacak çarşamba günü güzel haberler vereceksin bize. senin için o güne kadar dua edeceğim.allah işalllah heimizin dualarını kabul eder.
aydın arıcıyı duydun mu bilmiyorum o da çok iyi bir doktor.hem benim evim de çok yakın o hastahaneye mamorial beni ço kyorar git gel uzak. bir de arabayı ben kullanıyorum eşim bilmiyor araba kullanmayı. nasıl gidip gelirim taa oraya ben de duydum hale hanımın metnini bakalım canım.sen en son oraya yaptırdın değil mi?

peki sende de hiçbir belirti yok muydu? en azından kasık ağrısı veya gögüs ağrısı veya ıslaklığın artması. biliyorum her hamilelikte belirti farklı olur olmaz ama en azından şu ıslaklık artmaz mı? yarın adet günüm acaba akşam yaptırsam mı? her zamanki gibi testten 1-2 gün sonra adet olurum tabii senağlama

merhaba bebeksan. kimse bir cevap yazmamış. sanırım başımıza gelmediğinden. inşallah kendi gelir. fsh 15 deyken gecikme duymadım sanırım fsh ın oldukça yükselmesi lazım. tedavi ve kürtaj nedeniyle düzeni aksamış olabilir. inşş ilaca gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…