38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sevgil hülya geçmiş olsun.sana grip için 2 formül önerebilirim.daha önce de yazmıştım ama olsun yeni arkadaşlar da var hastalık hepimize uğrayabilir.ilki,büyükçe tavuk butunu ama büyük bir but olsun derisini soy öyle yıkayıpta düdüklüye koy yanına bütün bir soğan koy soyulmuş.kaynat pişir.yabancı ülkedelerde antibiyotik yerine tavsiye ediyorlarmış.etini yersin suyuna da bol karabiber ,limonda sık.bişeyciğin kalmaz.haaa ikinci olarak ta,ekinezya çayı öneririm.kuşburnu ile birlikte salla iç. ben çok şükür bu kış iyiyim.umarım iyi gelir.bu arada oğlun nasıl?yazmadığına göre herşey yolunda.inşallah yolundadır.hoşçakal.idrar yollarınada ben ciflosin diye bir antibiyotik var ben rahatsızlandığımda onu içerim bana 2 günde iyi gelir.hoşçakal

canım benim aydın arıcı hopkinste (anadolu sağlık merkezi) çalışıyor. orda tüp ücreti 3.600 ben onu vereceğim zaten sadece kamuda çalıştığım için devlet rapor alırsam ilaçların % 80 ini ödüyor.% 20 sini de ben ödeyeceğim. yani 4 bin lirasını toplamda gene ben ödeyeceğim. ben olmazsa birde önümüzdeki reglinin 2. günü memorial a muayene olayım bakalım ne diyorlar. bu durumda ben rahim filmi çektireyim değil mi? evet haklısın 12 fsh ile 4 folikül cidden çok az şaşırdım kaldım işte

deniz bulut ben de hiç sabredemem hemen test eğer sabırlıysan bekle derim bide onun stresi üzüyor insanı

denizcim merhaba.durdun durdun madem.yarın günün ise dediğin gibi yarın akşam yaptır bence.ama kanda baktır.kesin çıkar.var ya şu bebek sana rağmen gelicek gibi gözüküyor.adet belirtiside yok mu şimdi sende.

ay valla gözlerim bir kez daha doldu.ne güzel içli yazmışsın arkadaşım. evet cidden sizlerin büyük emekleri var bu işte.işallahhhhh tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz. insan böyle bir siteye üye olunca daha da bir dertleniyor sanki. kendine üzülüyorsun herkese üzülüyorsun ama sorunlar da paylatıkça azalıyor bazen bak ben sizlerle konuştukça hada ferahım bugün.peki bu mamorial diyelim ki tüp e gerek yok normal yoldan olur derse tedavi uyguluyor mu

Selam Arkadaşlar,

Gukem'cim, şu son 1.5 yılda öğrendiğim tek şey, kendimi ne kadar hırpalarsam hırpalayayım, bunun sonuca bir katkısı olmadığı. Hepimiz aşağı yukarı aynı şeylerden muzdaribiz (bu arada bildiğim kadarıyla güzel çıkmış test sonuçların, maşallah). Çok iyi anlıyorum seni, bir sene önce ben de senin gibiydim. Ovülasyon takibiden sonra aşılama yaptırmadan direkt tüpe gitmiştim. Olur diye çok ümit ettim herhalde, olumsuza hiç hazırlamamıştım kendimi. Nasıl bir hayal kırıklığı, nasıl bir kalp ağrısı, çok iyi anlıyorum o yüzden seni. Hepimiz anlıyoruz. Ancak çok klasik olacak ama zamanla o acıyla başa çıkmayı öğrenmeye başlıyor insan. Ben pesimist biriyim esasında, ancak bu topiğe inanarak olumlu cümleler yazıyorum, zamanını bilmiyorum ama azmederek, negatiflerden umutsuzluğa kapılmayarak, uğraşarak hepimizin günün birinde anne olacağımıza kalpten inanıyorum. Burada herşeyi paylaşıyoruz, sen de yazarak iyi etmişsin, gerçekten yalnız olmadığını bilmek bununla başa çıkabilmek için çok önemli. Bir müddet sonra çünkü eş de her zaman destek olamıyor kadına. Çünkü geçen senemi, gece gündüz bununla geçiriyordum, ağzımdan çocuk, tedavi, kür v.s. dışında laf çıkmıyordu. Adamlar da bir müddet sonra boğuluyorlar haliyle. Arada ne değişti, pek birşey değil, başarısız tedaviler, kürtaj. Şu an biliyorsun yine bir tedavideyim ve eşim dün gece bana ne güzel, bırak tüpü, tedavide değilmişiz gibisin, 2 sene önceki gibi davranıyorsun dedi. Çok hoşuma gitti. Bebeğimi daha az istiyor değilim, aralarda hala gözyaşı döküyorum ama sanırım kendimi kahretmemek konusunda biraz yol aldım. Bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi? Yapacağın son şey, kendini kahretmek olsun canım arkadaşım.

Deniz Bulut'a çok katılıyorum, bir an önce güvenli ellere teslim etmelisin kendini. Tüp, aşılama, takip, her neyse, gerçekten her ayımız kıymetli bizim.

4 folikülün kaçı antral kaçı immature dü söylediler mi? antral olursa daha iyi tedaviye daha iyi cevap veren foliküller. immature lerin nasıl cevap vereceği büyüyüp büyümeyeceği belli olmayan foliküller. çidere üyü ol tutki bu sene memorial da yaptırdın tüp bebek ücreti de 1900 eur dan 1650 ye düşüyor. uzak olabilir git gel yorabilir ama senin gibi zor hatalar için (4 folikül ne yazık ki zor hasta demek bazı tüp bebek merkezleri tüpe yanaşmıyor bile) memorial ı öneririm. sen pek dediklerimizi dinlemiyorsun ama emin ol şu an istenbul daki en iyi merkez. bir de günde 2 kere hayıt tohumu içmeye başlamanı öneririm. kullananlar genelde fsh ı düşürdüğünü söylüyor. fsh düşerse daha çok sayıda folikül olabilir.

Kızlar hepinizi öpüyor ve doktora koşuyorum. e2 değerim geçen seferki fiyaskonun iki katından fazla çıktı, güzel bir gelişme bu diye lay lay lom gidiyorum bakalım. inşallah 5-6 tane vardır da gönül rahatlığıyla devam edebilirim tedavime. Kendinize iyi bakın.

yok valla hiçbir belirti yok. az belim ağrıyordu geçen hafta (geçen ay da adetten önce ağrıdı) şimdi o da yok. ben 6 aydır falan belirtisiz adete de alıştım ama bebek imkansız gibi geliyor. diyorum ya en azından ıslaıklık olurdu herhalde. bence adet gelecek ama bakalım ne zaman. inşallah kist falan olmamıştır

Aydın arıcıya ben ön görüşmeye gitmiştim ama orada yaptırmak içimden gelmedi, iyi sonuç alanları da duymuştum ama ben istemedim. Gittiğim diğer iki merkez de ordan çok iyi değildi ama kısmet işte. Ama memorial çok farklı. ilk iki tedavi süresince 1 tane tahlil yaptılar. Memorailde en çok beğendiğim kısım her gittiğimde tahlil yapmaları ve sonuçları alıp değerlendirip sonra ilaçları vermeleri. Çatlatma iğnesinden sonra bile acaba erken çatlamış olabilir mi diye yine tahlil yaptılar. Buda hiç bir işi tesadüfe bırakmamaları anlamına geliyor. Çatlatma iğnesini sadece kendi merkezlerinde yaptırıyorlar, bence bu işi ciddi alıyorlar. Üstelik tahlil ücrete dahil, az tahlil yapalım da kar edelim demiyorlar. Ben biyoloğum, tahlillerin çok önemli ve gerekli olduğunu düşünüyorum.
Bende araba ile bazen kendim gittim.Aslında ist. yolları iyi bilmiyorum ama yol çok kolay ezberleniyor, ilaçları oradan çok uygun fiayata aldım burdan kutusunu 132 tl aldığım iğneyi ordan 100 tl ye aldım.
Herşey bir yana önemli olan senin kafana yatması ve tabiki ulaşım koşullarınıın da uyması. Hakkında hayırlısı olsun, bebişine kavuşacak bir merkez nasip etsin allahım hepimize.

canım emin ol 10-12 fsh ve daha kötüsü 4 folikül ile normal yol demez. tabii bu normal yolla olmaz demek de değil. sadece şansın hızla azalıyor. tüp derler ama nasıl bir protokol önerecek o önemli. çünkü artık öğrendiğim sayı çok az olunca en yüksek dozu vermektense daha düşük dozda mümkün olan yumurtayı en sağlıklı şekilde almaya çalışıyorlar. en doğru ve dürüst tedaviyi öneriyorlar. bir de kaçı antral kaçı immature o yumurtaların o da çok önemli.

çok sevindim gözün aydın. inşş çok kaliteli 5-6-7 folikülün vardır ve sonuna kadar giderler. içimdeki ses bu sefer herşey çok iyi gidecek ve başaracaksın diyor :dance:

sen kamuda değil misin? ilaçları devlet ödüyor aslında %80 ini.bu gerekli tahlilleri hopkins yapmıyor mu acaba?

melilayda doğru söylüyorsun ben de daha önce yazmıştım çatlatma iğnesinden sonra da hastaneye çağırıp hem muayene edip hem e2 ye bakan tek hastane diye. bana da aşılama öncesi çatlatma iğnesini vermeden önce e2 testi yapıp ona göre karar verdiler 1 gün daha menagon mu yapsınlar çatlatmayı mı yapsınlar. evet çok uzak değilsen illa verilen satte hastanaye gitmeni istiyorlar bunun için de. diğer yerler hep göbekten kendiniz yapın diyor. benim de ödüm patlıyordu doğru yaptım mı birazı dışarı aktı mı ne oldu diye.

gukem; normal yolla olur derse tedavi uyguluyorlarmı diye sormuşsun.normal yolla olur dense bile olmuyor işte.örnek ben.kaldıki yaşımız artık onun keyfiyle gelmesini bekliyecek bir yaş değil.bu yüzden yaştan dolayı tüpü önereceklerdir.öngörüm bu.denizin de dediği gibi sen artık sesimize kulak ver bir kere git memorila.hem araban var hemde üşeniyorsun gitmeye.öyyyle armut piş ağzıma düş olm,uyor bu işler.kusura bakma.ben sabahın altısnda yedisinde kalkıyordum 2 buçuk sene süleymaniyenin yollarını ezberlemiştim.oradaki esnafla ahbap olmuştum.sadece bir gözünün önüne getir canlandır.sabah erkensaatte kalk,sıcak soğuk yağmur kar yollara düş .o güzelim kuşlar serçeler senin yürüyüşlerinde uyanıyorlar.muayne numarası al.en az bir saat sıra bekle.sonra kendini bilmez sıra kavgası yapan memleketim kadınlarıyla uğraş.bir şekilde muyaneni ol.rapor için saatlerce merdiven in çık.başhekimin gönlünün olmasını bekle.o masadan bu masaya kaşe bastırmaya uğraş.tabiii yemekte değillerse.tabiii önce hastaneye ulaşabilmen için o neredeyse kalabalıktan akraba olabileceğin insanlarla tıklım tıklım otobüsteki insanların açlık ya da içki kokularını çekmek te var ağızlarının.bunları niye yazdım.şunun için yazdım.raporun için uğraşmıyacaksın maddi yönden de bir sıkıntı yok.arabanla da gidebilirsin stres olmadan.eeeeeeeeeee ..........................ne peki?bence şansını iyi değerlendirmelisin

canım benim gerçekten teşekkür ederim haklısın galiba..bu arada rapor gibi bir ihtiyacın olursa kardeşim anında halleder herkese her konuda yardımcı oluyor saolsun

işallah arkadaşım işallah duacınız hadi bakalım...

Heradacım
amin canım inşallah emeklerinin karşılığını hayırlı evlatlarla alırsın. bu arada sonuclar iyi çıkmış seninle birlikte bende laylaylom yapıyorum haberin olsun.
bu arada bu uzun kısa olayını her iki türlü düşünmek lazım galiba hem rezervin az olacak kısa yaptırcaksın hem biri önden gitcek uzun yaptırcaksın. hayat hep iki yol mu sunar insana yahu. neyse bu kez uzun yapayım diyorum denizin dediği gibi benim tüp denememde biri önden gitmişti çünkü.

denizbulutcum tamam bu kez uzun için çarşambaya randevu almayı planlıyorum . gerçi hava istanbulda fena ama bakalım kısmet gitmeye çalışacağım. ayrıca bu senin regl olcam olayına da hastayım gülüm canım daha önce ıslaklık oldu kasık ağrısı oldu cart oldu curt olduda noldu sonuca bakalım biz boşver hocalar çözüm yoluna puan vermiyo neticee bakıyo bakarsın şimdi kuru olur ama kucağında da cicin olur belli mi olur. bence sen git kan testi yaptır. inşallah hamilesindir inşallah 9 ay karnında taşırsın soran olursa belirtilerine de yaw benim hiç belirtim olmadı dersin.

erverdicim hoşbulduk canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur.

umutcum hoşgeldin

bebeksan merhabalar hoşgeldin sende

hülyacım çok geçmiş olsun seni unuturmuyum hiç. o gün son birkaç sayfaya baktıydım sen de ortalarda yoktun o yüzden yazmadım yoksa seni çoook çok iyi hatırlıyorum hayatım. ama yinede madem gönül koydun yanaklarından öpüyorum canım.

gukemcim ağlama canım diyemicem üzülmemenin yolunu da gösteremicem ama sana yolunda destek olurum derdini paylaşırım seni anlarım allah yardımcın olsun hepimizin olsun. insan bazen isyan ediyor ama napalım bizim de kaderimizde bunları yaşamak varmış. allah daha kötüsünden korusun derdimizi unutcak başka dert vermesin biz bu yolda sonunda mutluluğa ulaşacağız hiç merak etme. bugünlerde tatlı acı anılar olarak kalcak. ama en iyisi birbirimizi kazanmış olacağız.
bu arada erverdiye katılıyorum tüp se tüp aşılamaysa aşılama bence geç kalma doğal diye bekleme ben öyle tam üç yıl kaybettim doğal yolla hamile bile kalamadım. kaldıki bir aşılama ve bir tüp de denedim yine olmadı. bugünün işini yarına bırakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…