38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hayır yoktu canım dediğim gibi tek belirti öğlen uykusu ve 2 gece (sadece 2 gece) sık wc

başka birşey yoktu.

ohhh çok sevindim şu karda kışta sıcak haberle gel emi güzel kardeşim.

Melilayda,Erverdi ve Alabama arkadaşım çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize bu akşam biraz bitki çayı alayım ben de hafta sonu hiç aklıma gelmemişti bu çaylar eşime kongest aldırmıştım ondan içip hep uyudum battaniye altında.

Gukem arkadaşım üzülmen için erken bence daha değerlerin çok güzel.Bu ay 4 yumurta görülebilir ama bir dahaki ay artabilir onu unutma.Sen elinden geleni yap üzülmekle eline hiçbirşey geçmez.Hereda arkadaşımız doğru söylüyor canım.

Kızlar sizin söylediğiniz bu kasık ağrısı nasıl bişey. Acaba benimki ile aynı mı? 2 gündür (9. ve 10. gün) ayakta durunca alt kısım düşecek gibi bir ağrı oluyo. :)))))) garip bi belirti sanırım.

hülyacığım çok özür dilerim hasta olduğunu atlamışım kendine çok iyi bak

gukem ben vitamin pharmaton içiyorum. kafama göre delikafaduldenbir forumda gnc nin kadınlar için arginmax mı ne bir vitamini vardı onu öneriyorlardı. hayıt ı ihmal etme. ben de ezemedim. hatta robota koydum yine olmadı. o şekilde 1 tatlı kaşığı koyuyorum sıcak suya.

karamel hiçbir belirti olmadı mı? benim taktığım ıslaklık olayı bile mi? offf acaba testi inat etmeyip bu akşam mı yaptırsam? ben dahil herkes kurtulmuş olur bu dertten eve yakın amerikan hastanesi var o da 1 satte yapar verir herhalde. ist cerrahiye gidiyordum orası hangi saat gitsem 1 saati geçirmeden veriyordu sonucu ama bu karda yokuş inip çıkacak taksi bulamam. veya sabah işe giderken önce bakırköy acıbademe mi uğrasam? işe biraz geç gelmiş olurum

Son düzenleme:
Ben 41 yaşındayım, bize devlet bile şans tanımıyor Gidince sor ama memoriali görmeden başlama.

başka yerde tüp yaptırıp (hem de bahçeci amerikan gibi iyi yerlerde) memorial a gidince aradaki farkı anlıyorsun. belki ilk oraya gitsen heryer öyle sanıp farkı anlamazsın.

kaça yapıyor amerikan, acıbadem 100, medipol 40 inanılmaz fiyat farkı var aralarında.

canım benim 2 tarafa da iğne gibi sancılar saplanıyordu. ama tüp bebekte zaten çok hormon verdikleri için ve benim 2 tüpte de 6 şar yumurta toplandığı için toplamaya yakın ağrımaya başlıyordu. tutunca da hamilelik belirtisi olarak devam ediyor o kasık ağrısı. rahim genişliyormuş. inşallah seninki tuttuğu içindir.

deniz;şu hayıt tohumu nasıl birşey.kullanmakta zorluk çekiyormuşsunuz.çörek otu gibiyse eğer;karabiber çekiceğinden geçirebilirsiniz.ben çörekotunu öyle un haline getirmiştim.

merhaba karamel sende son durum ne?folikül takibine gidecekmisin olası yumurtanı çatlatmak için?

kaça yapıyor amerikan, acıbadem 100, medipol 40 inanılmaz fiyat farkı var aralarında.
hadi ya 100 mü :bbohaoldumsmile:1shok:eyvahedigeldismileakannehir vermem o kadar noluyoruz. ist cerrahi 45 e yapıyordu. 5 lira gidiş ve dönüş taksi parası etti 55. ama dedim ya taksi almaz karda yokuş. o zaman acıbademi direk eledim. amerikan da çok pahalıdır ama eve dönerken yürüyüp bir sorayım. bir de yaşilköyde bir labaratuar var en fazla 50 dir ama sonucu hep akşam 6 dan sonra veriyor. sadece faks çekiyor. yani işten çıktığım için ertesi güne kalıyor orayı sevmiyorum. gördün mü bak şimdi yaptırmak istiyorum ama hastane bulamıyorum yaptıracak :roflol:
aklıma geldi bakırköyde kızılay var. sabah kan versem sonucu öğleye alabilir miyimki? onlar faks da çekmez. kötü oldu bu kar. en iyisi ben yarın adet olup kurtulayım delikafadulden

Son düzenleme:
Ben 41 yaşındayım, bize devlet bile şans tanımıyor Gidince sor ama memoriali görmeden başlama.
ben de 39 yaşımı bitirdim 40 içindeyim ama hayatım devlet tüp bebek parası vermiyor. ama bi tedavide nasıl ilaçlarının % 80 inini devlet ödüyorsa rapor alınca tüp ilaçlarını da veriyor istersen 10 tane tüp dene farketmez kullandığın ilaçların %80 i devlet ödüyor

deniz;şu hayıt tohumu nasıl birşey.kullanmakta zorluk çekiyormuşsunuz.çörek otu gibiyse eğer;karabiber çekiceğinden geçirebilirsiniz.ben çörekotunu öyle un haline getirmiştim.

çörekotunun aktarda hazır çekilmişini bulmuştum. benim aklıma kahve çekiceği gelmişti ki bende yok bir de karabiber çekicisinde deneyeyim. hoş olduğu gibi atınca da oluyormuş hiç yoktan iyidir.

benim bildiğim 39 u doldurunca devlet hiçbirşey vermiyor. ilaç dahil. 10 tane tüpü de ödemiyor. sadece 2 tane. ilk başta 3 taneydi. onu almak için de medicana veya umut tüp bebek gibi ssk ile anlaşmalı merkezlere gidiyor herkes. ben yaşım doldu diye hiç araştırmadım tabii

nasıl istersen 10 tane dene?devlet kullandığın ilaçların % 80 ini ödüyor? nasıl? açarmısın.ben gittiğim zaman önce 3 hak vardı tüpten yararlanmak için devletten.sonra piyango bana çıktı 2 ye indi.ben 2 hakkımı da kullandım.ben tedavi olurken devlette süleymaniyede,3 aşılama 3 tüp hakkı vardı sonra 3 aşılama 2 tüp oldu.sadece ilaçların % 20 sini veriyorduk daha doğrusu devlet ilaçlarda belli bir üniteye kadar mesela 5000 ünitenin üzerindekini kendimiz ödüyorduk.ama bunun dışında hiç ücret ödemedik.benim ilaçlarım yetmiyordu biz çok fazla ilaca veriyorduk.200 milyonluk ilaç parası verip tüpten faydalanan hamile kalanları gördüm ben o zamanalar.yalnız yaş sınırı vardı 40 tan gün almıyacaktık.şimdi değiştiğini biliyorum bazı konuların ama böyle her tedavide devletin ilaç parasının % 80ini ödediğni ilk kez duydum.bu konuyu açarmısın.

evet canım zaten geç evlendim ya öyle başımı duvarlara vuruyorum ki şimdi niye erken evlenmedim diye.dört yıl bir nişanlılık geçirdim herşeyden öyle nefret ettim ki bir daha düşünemedim bile evlenmeyi. hani bir laf vardır "gavura küsüp oruç yemek"miş benimkisi
sen dur dur dur heşey kritiğe girince evlen.nebilim bunda da vardır bi hayır .benimkisi şok aslında hiç böyle şeyler yaşayacağımı düşünmeden bunları yaşıyorum.meğer neler varmış. sanırım bunu hazmedemiyorum henüz.umarım sen de hepimiz de tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize allah yüzümüze güler işallah...

canım ben çarşamba gününden bu yana bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum. tüp iki hakkın var ve 39 u doldurup 40 tan gün almamış olman gerekiyor.ancak kısırlık tanısı konulan kadınlar raporla ispatlarsa ilaçların %80 inini devlet ödüyor ancak tüp parası ödemiyor.bunun için yaş sınırı yok.2008 den çıkan yasa böyle diyor. ama beni de tereddüte düşürdün şimdi kardeşimi aradım sor dedim birazdan döner daha net yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…