ben daha önce boş gebelikten kütaj oldum belkide sorun olmuştur bilmiyorum.vitamini solgar alsam ne olur acaba kafama göre olcak ama?bal polen arı sütünü hiç kezmedim incir kürünün 2. turundayım bugün başladım hatta.sadece tarçın çörekotu bal karışımına ara vermiştim bir haftadır ona da bugün başladım.hayıt tohumuna bugün teklrar başlıyayım madem geçen ay bi hafta kadar içmiştim. yalnız onu ben bi türlü ezemiyorum nasılsa.ben memorial a git derim. şu anda kaç antral kaç immature var anlaşılır mı bilmiyorum ne de olsa dr değilim.delikafadulden senin daha önceden bir işlemin olmamıştı herhalde herşey temiz çıkar ama farkında olmadan bir enfeksiyon geçirmiş olabilirsin. tüpler tıkalı olabilir vs. yani rahim filmi çektirmenin bir zararı yok çektirebilirsin çektir. bir de aşılama yaptırırsan zaten film şart tüpler açık mı onu görmek istiyorlar. bence adet 18-19. günler gibi memorial a git. raporlarını götür. onlar bir sonraki ayın foliküllerini aşağı yukarı görürler ve ona göre bir tedavi önerirler. bu arada günde 2-3 kere hayıt tohumu içmeye başla. bir de kaliteli vitamin al. bal-polen-arısütü-çörekotu karışımına da başlayabilirsin. faydası var zararı yok bunların
hazır 15 tatilken 19. gün gidecem bakalım ne diyecekler tekrar reglime de karar vermiş olurum o halde
peki sende de hiçbir belirti yok muydu? en azından kasık ağrısı veya gögüs ağrısı veya ıslaklığın artması. biliyorum her hamilelikte belirti farklı olur olmaz ama en azından şu ıslaklık artmaz mı? yarın adet günüm acaba akşam yaptırsam mı? her zamanki gibi testten 1-2 gün sonra adet olurum tabii senağlama
Kızlar hepinizi öpüyor ve doktora koşuyorum. e2 değerim geçen seferki fiyaskonun iki katından fazla çıktı, güzel bir gelişme bu diye lay lay lom gidiyorum bakalım. inşallah 5-6 tane vardır da gönül rahatlığıyla devam edebilirim tedavime. Kendinize iyi bakın.
sen kamuda değil misin? ilaçları devlet ödüyor aslında %80 ini.bu gerekli tahlilleri hopkins yapmıyor mu acaba?
Melilayda,Erverdi ve Alabama arkadaşım çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize bu akşam biraz bitki çayı alayım ben de hafta sonu hiç aklıma gelmemişti bu çaylar eşime kongest aldırmıştım ondan içip hep uyudum battaniye altında.
Gukem arkadaşım üzülmen için erken bence daha değerlerin çok güzel.Bu ay 4 yumurta görülebilir ama bir dahaki ay artabilir onu unutma.Sen elinden geleni yap üzülmekle eline hiçbirşey geçmez.Hereda arkadaşımız doğru söylüyor canım.
Ben 41 yaşındayım, bize devlet bile şans tanımıyorGidince sor ama memoriali görmeden başlama.
canım benim 2 tarafa da iğne gibi sancılar saplanıyordu. ama tüp bebekte zaten çok hormon verdikleri için ve benim 2 tüpte de 6 şar yumurta toplandığı için toplamaya yakın ağrımaya başlıyordu. tutunca da hamilelik belirtisi olarak devam ediyor o kasık ağrısı. rahim genişliyormuş. inşallah seninki tuttuğu içindir.Kızlar sizin söylediğiniz bu kasık ağrısı nasıl bişey. Acaba benimki ile aynı mı? 2 gündür (9. ve 10. gün) ayakta durunca alt kısım düşecek gibi bir ağrı oluyo. :)))))) garip bi belirti sanırım.
hadi ya 100 mü :bbokaça yapıyor amerikan, acıbadem 100, medipol 40 inanılmaz fiyat farkı var aralarında.
ben de 39 yaşımı bitirdim 40 içindeyim ama hayatım devlet tüp bebek parası vermiyor. ama bi tedavide nasıl ilaçlarının % 80 inini devlet ödüyorsa rapor alınca tüp ilaçlarını da veriyor istersen 10 tane tüp dene farketmez kullandığın ilaçların %80 i devlet ödüyorBen 41 yaşındayım, bize devlet bile şans tanımıyorGidince sor ama memoriali görmeden başlama.
deniz;şu hayıt tohumu nasıl birşey.kullanmakta zorluk çekiyormuşsunuz.çörek otu gibiyse eğer;karabiber çekiceğinden geçirebilirsiniz.ben çörekotunu öyle un haline getirmiştim.
benim bildiğim 39 u doldurunca devlet hiçbirşey vermiyor. ilaç dahil. 10 tane tüpü de ödemiyor. sadece 2 tane. ilk başta 3 taneydi. onu almak için de medicana veya umut tüp bebek gibi ssk ile anlaşmalı merkezlere gidiyor herkes. ben yaşım doldu diye hiç araştırmadım tabiiben de 39 yaşımı bitirdim 40 içindeyim ama hayatım devlet tüp bebek parası vermiyor. ama bi tedavide nasıl ilaçlarının % 80 inini devlet ödüyorsa rapor alınca tüp ilaçlarını da veriyor istersen 10 tane tüp dene farketmez kullandığın ilaçların %80 i devlet ödüyor
ben de 39 yaşımı bitirdim 40 içindeyim ama hayatım devlet tüp bebek parası vermiyor. ama bi tedavide nasıl ilaçlarının % 80 inini devlet ödüyorsa rapor alınca tüp ilaçlarını da veriyor istersen 10 tane tüp dene farketmez kullandığın ilaçların %80 i devlet ödüyor
evet canım zaten geç evlendim ya öyle başımı duvarlara vuruyorum ki şimdi niye erken evlenmedim diye.dört yıl bir nişanlılık geçirdim herşeyden öyle nefret ettim ki bir daha düşünemedim bile evlenmeyi. hani bir laf vardır "gavura küsüp oruç yemek"miş benimkisiHeradacım
amin canım inşallah emeklerinin karşılığını hayırlı evlatlarla alırsın. bu arada sonuclar iyi çıkmış seninle birlikte bende laylaylom yapıyorum haberin olsun.
bu arada bu uzun kısa olayını her iki türlü düşünmek lazım galiba hem rezervin az olacak kısa yaptırcaksın hem biri önden gitcek uzun yaptırcaksın. hayat hep iki yol mu sunar insana yahu. neyse bu kez uzun yapayım diyorum denizin dediği gibi benim tüp denememde biri önden gitmişti çünkü.
denizbulutcum tamam bu kez uzun için çarşambaya randevu almayı planlıyorum . gerçi hava istanbulda fena ama bakalım kısmet gitmeye çalışacağım. ayrıca bu senin regl olcam olayına da hastayım gülüm canım daha önce ıslaklık oldu kasık ağrısı oldu cart oldu curt olduda noldu sonuca bakalım biz boşver hocalar çözüm yoluna puan vermiyo neticee bakıyo bakarsın şimdi kuru olur ama kucağında da cicin olur belli mi olur. bence sen git kan testi yaptır. inşallah hamilesindir inşallah 9 ay karnında taşırsın soran olursa belirtilerine de yaw benim hiç belirtim olmadı dersin.
erverdicim hoşbulduk canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur.
umutcum hoşgeldin
bebeksan merhabalar hoşgeldin sende
hülyacım çok geçmiş olsun seni unuturmuyum hiç. o gün son birkaç sayfaya baktıydım sen de ortalarda yoktun o yüzden yazmadım yoksa seni çoook çok iyi hatırlıyorum hayatım. ama yinede madem gönül koydun yanaklarından öpüyorum canım.
gukemcim ağlama canım diyemicem üzülmemenin yolunu da gösteremicem ama sana yolunda destek olurum derdini paylaşırım seni anlarım allah yardımcın olsun hepimizin olsun. insan bazen isyan ediyor ama napalım bizim de kaderimizde bunları yaşamak varmış. allah daha kötüsünden korusun derdimizi unutcak başka dert vermesin biz bu yolda sonunda mutluluğa ulaşacağız hiç merak etme. bugünlerde tatlı acı anılar olarak kalcak. ama en iyisi birbirimizi kazanmış olacağız.
bu arada erverdiye katılıyorum tüp se tüp aşılamaysa aşılama bence geç kalma doğal diye bekleme ben öyle tam üç yıl kaybettim doğal yolla hamile bile kalamadım. kaldıki bir aşılama ve bir tüp de denedim yine olmadı. bugünün işini yarına bırakma canım
canım ben çarşamba gününden bu yana bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum. tüp iki hakkın var ve 39 u doldurup 40 tan gün almamış olman gerekiyor.ancak kısırlık tanısı konulan kadınlar raporla ispatlarsa ilaçların %80 inini devlet ödüyor ancak tüp parası ödemiyor.bunun için yaş sınırı yok.2008 den çıkan yasa böyle diyor. ama beni de tereddüte düşürdün şimdi kardeşimi aradım sor dedim birazdan döner daha net yazarım.nasıl istersen 10 tane dene?devlet kullandığın ilaçların % 80 ini ödüyor? nasıl? açarmısın.ben gittiğim zaman önce 3 hak vardı tüpten yararlanmak için devletten.sonra piyango bana çıktı 2 ye indi.ben 2 hakkımı da kullandım.ben tedavi olurken devlette süleymaniyede,3 aşılama 3 tüp hakkı vardı sonra 3 aşılama 2 tüp oldu.sadece ilaçların % 20 sini veriyorduk daha doğrusu devlet ilaçlarda belli bir üniteye kadar mesela 5000 ünitenin üzerindekini kendimiz ödüyorduk.ama bunun dışında hiç ücret ödemedik.benim ilaçlarım yetmiyordu biz çok fazla ilaca veriyorduk.200 milyonluk ilaç parası verip tüpten faydalanan hamile kalanları gördüm ben o zamanalar.yalnız yaş sınırı vardı 40 tan gün almıyacaktık.şimdi değiştiğini biliyorum bazı konuların ama böyle her tedavide devletin ilaç parasının % 80ini ödediğni ilk kez duydum.bu konuyu açarmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?