Melilayda,Erverdi ve Alabama arkadaşım çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize bu akşam biraz bitki çayı alayım ben de hafta sonu hiç aklıma gelmemişti bu çaylar eşime kongest aldırmıştım ondan içip hep uyudum battaniye altında.
Gukem arkadaşım üzülmen için erken bence daha değerlerin çok güzel.Bu ay 4 yumurta görülebilir ama bir dahaki ay artabilir onu unutma.Sen elinden geleni yap üzülmekle eline hiçbirşey geçmez.Hereda arkadaşımız doğru söylüyor canım.
çörekotunun aktarda hazır çekilmişini bulmuştum. benim aklıma kahve çekiceği gelmişti ki bende yok bir de karabiber çekicisinde deneyeyim. hoş olduğu gibi atınca da oluyormuş hiç yoktan iyidir.
çörekotunun da ezilmişi tercihmiş. zaten tadı da öyle iyi. tane tane olan çok acı bir seferinde aktarda ezilmiş bitmişti onu aldım kullanamadım. hayıt 10 dakika bekleyecek diyorlar. ben unutup bazen geçiriyorumgene hatlar karıştı ben bu çörek otunu hiç ezmeden tarçınla bal karıştırıp yutuyorum valla.hayıt tohumunu da havanda az ezmeye çalışıyorum bir su bardağı kaynamış suya atıp üç dört dakka kaynatıp süzüyorum ve içiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum tabiihihoyyyt
ben ucuz idrar testlerinden yaptım dün hiçbirşey çıkmadı aşılama sonrası 16. gündü. yarın normal adet günüm. bende hiçbir belirti yok. ben olasılık vermiyorum.Deniz bulut ve Alabama ilginize teşekkürler..
Kızlar acaip hızlısınız, hepiniz bi hareket halindesiniz, size yetişmek mümkün diil.
Annem üşengecin çocuğu olmazmış derdi ben küçükken ev işi yapmayı sevmiyordum. söyleye söyleye dediği oluyo..
Ben daha beklemeden farlutal almaya başladım. bu arada değereleriniz gayet iyi bence. Mesela benim E2 20 civarında onun yüksek olması makbul. yaa Deniz bulut yap bi idrar testi. Benimki 11. günde 2. çizgi hafifti baya ama 2 gün sonra kanda 147 çıkmıştı.
Hamilelik belirtisi ise sık wc ( hatta ben hiç gece kalkmazdım 1-2 defa kalkmaya başlamıştım) ve bıçak batması gibi kasıklarda geçici ağrı. zaten başka hiç belirti olmadı.a.s
ben de 39 yaşımı bitirdim 40 içindeyim ama hayatım devlet tüp bebek parası vermiyor. ama bi tedavide nasıl ilaçlarının % 80 inini devlet ödüyorsa rapor alınca tüp ilaçlarını da veriyor istersen 10 tane tüp dene farketmez kullandığın ilaçların %80 i devlet ödüyor
hayır bitanem bakın yanlışınız var. benim bir arkadaşım 4. kez tüp denemesini bu yaz yaptırdı. ve ilaçların %80 ini devlet ödedi. az önce aradım onu. diğer taraftan kardeşimde sormuş doktora. 39 yaş sınırı tüpü devletin yapması ile ilgili ve en fazla 2 tüp yaptırabiliyormuşsun ama raporun olduğu sürece ilaçların% 80 ini devlet ödüyormuş kaçıncı denemen olursa olsun.O raporu çıkarmak için devlet yaş sınırı koydu, bende 39 yaşında başvurmak istedim ama saymadılar, 40 tan gün almışsın dediler.
Selam kizlar,
hava muhalefeti yuzunden eve gidemedim, annemdeyim, mecburen cepten yaziyorum, yazim hatalari icin simdiden ozur.
Durum iyi diyeyim, bes tane yumurta sayildi ve olculdu. Birkac tane daha minik var olculmeyen, carsamba belli olur ama esas besli bayagi buyudugunden digerlerini saymayalim dendi. Dun spor yaptiktan sonra az bir miktar kanamam olmustu tekrar ederse ostrojen takviyesi yapilacak.
Cok guzel muhabbet donmus, tam okuyamadim. Yarin okuyup mesaj atarim. Sevgiler
Selam kizlar,
hava muhalefeti yuzunden eve gidemedim, annemdeyim, mecburen cepten yaziyorum, yazim hatalari icin simdiden ozur.
Durum iyi diyeyim, bes tane yumurta sayildi ve olculdu. Birkac tane daha minik var olculmeyen, carsamba belli olur ama esas besli bayagi buyudugunden digerlerini saymayalim dendi. Dun spor yaptiktan sonra az bir miktar kanamam olmustu tekrar ederse ostrojen takviyesi yapilacak.
Cok guzel muhabbet donmus, tam okuyamadim. Yarin okuyup mesaj atarim. Sevgiler
ilahi bizi hiç okumuyorsun diyoruz kızıyorsun da bak yazmış yukarıda 5 tanesi güzel büyümüş diye :roflol:heradanın kaç yumoşu varmış acep:)))
ben bu akşam da amerikana test fiyatı sormadım. servis az geç geldi beklerken dondum. hava çok soğuktu. olmazsa yarın bir yer bulurum dedim. inşş. ay adet olsam da kurtulsam yılan hikayesine döndü bukafamçokkarıştı
canım çok güzel 5 tane rahat rahat yeter. önemli olan 1 tane kaliteli olsun tamam. olacak bu sefer olacak kaydirigubbakcemile5
ilahi bizi hiç okumuyorsun diyoruz kızıyorsun da bak yazmış yukarıda 5 tanesi güzel büyümüş diye :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?