38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

geçmiş olsun arkadaşım.bu arada ben senin oğlanın özrü ne onu çok merak etmiştim. sormakta istemedim kaç gündür ama yenemedim işte üzdüysem özür

Deniz bulut ve Alabama ilginize teşekkürler..
Kızlar acaip hızlısınız, hepiniz bi hareket halindesiniz, size yetişmek mümkün diil.
Annem üşengecin çocuğu olmazmış derdi ben küçükken ev işi yapmayı sevmiyordum. söyleye söyleye dediği oluyo..
Ben daha beklemeden farlutal almaya başladım. bu arada değereleriniz gayet iyi bence. Mesela benim E2 20 civarında onun yüksek olması makbul. yaa Deniz bulut yap bi idrar testi. Benimki 11. günde 2. çizgi hafifti baya ama 2 gün sonra kanda 147 çıkmıştı.
Hamilelik belirtisi ise sık wc ( hatta ben hiç gece kalkmazdım 1-2 defa kalkmaya başlamıştım) ve bıçak batması gibi kasıklarda geçici ağrı. zaten başka hiç belirti olmadı.a.s

çörekotunun aktarda hazır çekilmişini bulmuştum. benim aklıma kahve çekiceği gelmişti ki bende yok bir de karabiber çekicisinde deneyeyim. hoş olduğu gibi atınca da oluyormuş hiç yoktan iyidir.

gene hatlar karıştı ben bu çörek otunu hiç ezmeden tarçınla bal karıştırıp yutuyorum valla.hayıt tohumunu da havanda az ezmeye çalışıyorum bir su bardağı kaynamış suya atıp üç dört dakka kaynatıp süzüyorum ve içiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum tabiihihoyyyt

çörekotunun da ezilmişi tercihmiş. zaten tadı da öyle iyi. tane tane olan çok acı bir seferinde aktarda ezilmiş bitmişti onu aldım kullanamadım. hayıt 10 dakika bekleyecek diyorlar. ben unutup bazen geçiriyorum

ben ucuz idrar testlerinden yaptım dün hiçbirşey çıkmadı aşılama sonrası 16. gündü. yarın normal adet günüm. bende hiçbir belirti yok. ben olasılık vermiyorum.

O raporu çıkarmak için devlet yaş sınırı koydu, bende 39 yaşında başvurmak istedim ama saymadılar, 40 tan gün almışsın dediler.

O raporu çıkarmak için devlet yaş sınırı koydu, bende 39 yaşında başvurmak istedim ama saymadılar, 40 tan gün almışsın dediler.
hayır bitanem bakın yanlışınız var. benim bir arkadaşım 4. kez tüp denemesini bu yaz yaptırdı. ve ilaçların %80 ini devlet ödedi. az önce aradım onu. diğer taraftan kardeşimde sormuş doktora. 39 yaş sınırı tüpü devletin yapması ile ilgili ve en fazla 2 tüp yaptırabiliyormuşsun ama raporun olduğu sürece ilaçların% 80 ini devlet ödüyormuş kaçıncı denemen olursa olsun.

Selam kizlar,

hava muhalefeti yuzunden eve gidemedim, annemdeyim, mecburen cepten yaziyorum, yazim hatalari icin simdiden ozur.
Durum iyi diyeyim, bes tane yumurta sayildi ve olculdu. Birkac tane daha minik var olculmeyen, carsamba belli olur ama esas besli bayagi buyudugunden digerlerini saymayalim dendi. Dun spor yaptiktan sonra az bir miktar kanamam olmustu tekrar ederse ostrojen takviyesi yapilacak.

Cok guzel muhabbet donmus, tam okuyamadim. Yarin okuyup mesaj atarim. Sevgiler

çok sevindim canım, inşallah çarşambaya 2-3 tane daha yetişir, hadi hayırlısı.

canım çok güzel 5 tane rahat rahat yeter. önemli olan 1 tane kaliteli olsun tamam. olacak bu sefer olacak kaydirigubbakcemile5
heradanın kaç yumoşu varmış acep:)))
ilahi bizi hiç okumuyorsun diyoruz kızıyorsun da bak yazmış yukarıda 5 tanesi güzel büyümüş diye :roflol:

ben bu akşam da amerikana test fiyatı sormadım. servis az geç geldi beklerken dondum. hava çok soğuktu. olmazsa yarın bir yer bulurum dedim. inşş. ay adet olsam da kurtulsam yılan hikayesine döndü bukafamçokkarıştı

bu ay hamilemisin bilemem ama bence sen eninde sonunda çocuk sahibi olacaksın:)) ben bile kaçamadım nerde olsa yakalıyorsun yumoş nasıl kurtulsun elinden:)))zemuszemus

hehhe yakalarım ben. rahim filmini sormuşsun diğer başlıkta memorialda çektirme pahalı olur. bahçeci bile echomar a yolluyordu hastalarını. daha önce de demiştim echomar veya radyomar 250 lira civarı ve acısız ve kolay. bence memorial a görüşmeye git onlar isterse çektir. bahçeci tüpe başlanılan ay da 5.-6. gün falan çektiriyordu. bazılarından burada okumuştum.

alsanaalsanasmile
alsanaalsanasmile ben o mesajı yazdığımda daha onun mesajı gelmemişti şekerim okudum elbette ama mesajı gönderdikten sonra geldi

selam kızlar bende geciyodum uğradım. herada canım süper haberler okudum. hayırlısı olsun canım. gürkemcim sende benim gibi hayatı geç yakalayanlardanmışsın olsun geç olsun temiz olsun dimi şeker. denizcim vallahi tam internet gibisin herkonuda herşeyi biliyon helal olsun valla. nerde ne yapılır sana sormadan yapmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…