- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
canım çok güzel 5 tane rahat rahat yeter. önemli olan 1 tane kaliteli olsun tamam. olacak bu sefer olacak kaydirigubbakcemile5
ilahi bizi hiç okumuyorsun diyoruz kızıyorsun da bak yazmış yukarıda 5 tanesi güzel büyümüş diye :roflol:
deniz bulut e2 hormonu ne ile ilgili ne işe yarar ki? düşük olması mı iyi yüksek olması mı?
biliyorum da ne oluyor kendime faydam yok:1no2: neyse sorun size faydam olsun yerimsenibenselam kızlar bende geciyodum uğradım. herada canım süper haberler okudum. hayırlısı olsun canım. gürkemcim sende benim gibi hayatı geç yakalayanlardanmışsın olsun geç olsun temiz olsun dimi şeker. denizcim vallahi tam internet gibisin herkonuda herşeyi biliyon helal olsun valla. nerde ne yapılır sana sormadan yapmamak lazım.
alsanaalsanasmile
alsanaalsanasmile ben o mesajı yazdığımda daha onun mesajı gelmemişti şekerim okudum elbette ama mesajı gönderdikten sonra geldi
Selam kizlar,
hava muhalefeti yuzunden eve gidemedim, annemdeyim, mecburen cepten yaziyorum, yazim hatalari icin simdiden ozur.
Durum iyi diyeyim, bes tane yumurta sayildi ve olculdu. Birkac tane daha minik var olculmeyen, carsamba belli olur ama esas besli bayagi buyudugunden digerlerini saymayalim dendi. Dun spor yaptiktan sonra az bir miktar kanamam olmustu tekrar ederse ostrojen takviyesi yapilacak.
Cok guzel muhabbet donmus, tam okuyamadim. Yarin okuyup mesaj atarim. Sevgiler
ben ucuz idrar testlerinden yaptım dün hiçbirşey çıkmadı aşılama sonrası 16. gündü. yarın normal adet günüm. bende hiçbir belirti yok. ben olasılık vermiyorum.
kızlar bugünkü ovulasyon testimde çift çizgi çıktı.aslında 12.günümdü ve 12.günümde çıkacağını tahmin etmezdim. demekki ben hep yanlış biliyormuşum günlerimi :) adetim 28 gün sürdüğü için 14.gün ovulasyon günüm sanıyordum. işte test kullanmanın faydaları demekki... geçen ay preseedimi 13.günümde kullanmaya başlamıştım ve geç kalmıştım. bu defa yakaladım bakalım neler olacak?
waterss'cim bir önceki bana hitaben yazdıklarını aynen yerine getirdim. tekrar teşekkürler..eğer sonuç olumlu olursa inan bu senin sayende olacak çünkü senden öğrendim ben bu ürünü... sevgiler,
Deniz Bulut'cum, ben iyi bir markanın erken gebelik testini aldım ve regli günümde yaptımda 2. çizgi büyüteçle bile zor seçilirdi düşünebiliyor musun bir de beklenen günden 7 gün önce tespit eder yazıyor onları boş ver, o zaman bugün aşılamadan sonra 17. günün yarın akşama doğru olmazsan istersen kızılay da kan testi yaptır, hem fiyatları çok uygun ben 26 tl ye patırdım Aralık'ta hem de kesin sonuç ya da istersen yarını da bekle Çarşamba yaptırırsın..Ben çok umutluyum, hiç belirti olmayabilir de.
selam kızlar bende geciyodum uğradım. herada canım süper haberler okudum. hayırlısı olsun canım. gürkemcim sende benim gibi hayatı geç yakalayanlardanmışsın olsun geç olsun temiz olsun dimi şeker. denizcim vallahi tam internet gibisin herkonuda herşeyi biliyon helal olsun valla. nerde ne yapılır sana sormadan yapmamak lazım.
neyi nasıl algıladığınla ilgili neyse seni allaha havala ediyorum şekerim:teytey:tamam canım kızma o kadar çok yaptın ki böyle bizde de önyargı oluştu :jeyyar:
Gukem'cim kendini bırakma öyle, gittiğin dr un tüp bebek fikrine ben de katılıyorum ama ben tüp bebek yaptıracak olsam buradan şunu anladım, rahim filmi en azından çektirirdım ya da doğrudan histeroskopi çünkü tüpe başlamadan önce rahimimin içini çok iyi bir şekilde bilmek isterdim, özellikle ilk kez bebek sahibi olacaksan ve bir şeyler yolunda gitmiyorsa histeroskopi çektir derim.Ve bence de doğal yolla zaman kaybetme Gukem, sigara olayına dediğin gibi 15 tatilde son ver, bu işi gerçekten istiyorsan ki istiyorsun. Kürlerine devam et derim ama tüp işine hemen başlamalısın derim. Ama rahim olayını tüpe başlamadan yaptır bak Karamel yaptırdı şimdi her şeyi biliyor, o dr unu yönlendirdi.
günaydın şekerler,
deniz'ciğim testi aldında yapıp yapmadığını anlayamadım sanırım yapmadın öyle değil mi?
herada'm canım geçmiş olsun ama çok dikkat et, hiç sırası değil bu ara hastalığın. Yollarda üşütme
erverdi, allah kabul etsin canım, umut10 hoşgeldin arkadaşım. patikler ne güzel bu ay yakalamışsın çift çizgiyi inşallah sonuda güzel olur. waterss 'cığım sistemde bir problem var, eski sayfalara dönemedim senin kontrol bu haftasonu gibiydi değil mi? Hülya ve melilayda şu soğuk kış gününde inşallah sıcak haberler gelir sizde. Esterya, Aren arkadaşımız güzel bir konuya değinmiş, dr. una sor istersen. Gukem, bence FSH dışında hepsi çok normal, FSH ise kötü değil sadece biraz yüksek bence işi sıkı tutup seni mutlu sona taşıyacak bir doktorla devam et.
Alabama, Roniyam, Deniz Karayurt, Rüzgar Deniz hepinize kocaman öpücük.
Unuttuklarım affola.
günaydın
karamel kan testi yaptırmadım idrar yaptım bu hafta adet olmayı bekliyorum
gukem evet fsh biraz yüksek gibi ama doğal da kalınabilir gibi. sigarayı ne yaptın o da kaliteyi bozduğu için bir engel
umut10 hoşgeldin
herada doktordan güzel haberlerini bekliyoruz bugün
patikler benim anladığım senin ovülasyon zaten 14. gün olacak. bu testler ovülasyondan önceki 2 günü yakalıyor. bu günlerde üstüste ilişki yaşanırsa tam ovülasyon günü hazırda bekleyen sperm oluyor. yoksa malum yumurta 12-24 saat arası yaşıyor ama spermlerin ulaşması da 10 saat sürüyormuş. ama spermler 2-3 gün yaşadıkları için önceden gönderilmeleri daha iyi. kolay gelsin yerimseniben
roniyam ne zamanduır ses yok senden. bebek nasıl?
Patikler'cim inana sebep olursam çok mutlu olurum, dediklerimi uygularsan çok faydalı ve etkin olarak testi ve preseed i kullanmış olacağına inanıyorum, bugün 13. günün ve bugün de çift çizgi çıkacak aman bugünü de değerlendir, yarın tek çizgiyi göreceksin tabi hep aynı saatte yapıyorsun testi. Unutma konsantre idrar çok iyi sonuç veriyor. Sormak istediğin bir şey olursa lütfen tekrar sor, memnuniyetle cevaplarım çünkü bunlar önemli günlerin değerlendirilmesi gereken..başarılar..
Selam kizlar,
hava muhalefeti yuzunden eve gidemedim, annemdeyim, mecburen cepten yaziyorum, yazim hatalari icin simdiden ozur.
Durum iyi diyeyim, bes tane yumurta sayildi ve olculdu. Birkac tane daha minik var olculmeyen, carsamba belli olur ama esas besli bayagi buyudugunden digerlerini saymayalim dendi. Dun spor yaptiktan sonra az bir miktar kanamam olmustu tekrar ederse ostrojen takviyesi yapilacak.
Cok guzel muhabbet donmus, tam okuyamadim. Yarin okuyup mesaj atarim. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?