38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kaydirigubbakcemile5

deniz bulut e2 hormonu ne ile ilgili ne işe yarar ki? düşük olması mı iyi yüksek olması mı?

e2 yumurtanın kalitesini gösteren bir hormon. tüp bebkte devamlı ölçüşür. çok artarsa ohss olabileceğini gösterir. yeterli artmazsa da yumurtaların kaliteli olmadığını. bildiğim senin değerin normal. ben uzun zamandır 3. gün ölçtürmedim. en son 75 di. 80 üstü kötüymüş diye biliyorum

biliyorum da ne oluyor kendime faydam yok:1no2: neyse sorun size faydam olsun yerimseniben

sevgili herada;5 yumoş he..çok güzelll.çok sevindim.innnşallah güzel bir şekilde büyürlergüzel güzel bölünürler de sonrasında anelerine tutunurlar.inşallah Allah tamamına erdirir.inşallah güzelim.seni en iyi ben anlarım. yarıyolda kalmak nedir bilirim.kendim kadar istiyorum.inşallah canım

alsanaalsanasmile

alsanaalsanasmile ben o mesajı yazdığımda daha onun mesajı gelmemişti şekerim okudum elbette ama mesajı gönderdikten sonra geldi

tamam canım kızma o kadar çok yaptın ki böyle bizde de önyargı oluştu :jeyyar:

Herada'cım maaşallah diyeyim öncelikle 5 adet gayet iyi bir sayı, inan heyecenla bekliyorum transferi ondan sonra günleri sayacağız..ohhh..ohh çok iyi..darısı diğer tüp bebek deneyecek arkadaşlara onlarıda güzel yumurtaları büyüsün..Spor tempon her ise kendini zorlama istersen teponu düşür...o beş yumurtacık gelişip bebişler olarak sana geri dönsün inşallah.

waters merhaba;ne zamandır denk gelmiyordu.nasılsın.nasılsınız bakıyiiim he.bugün burnuma değdinizopuyorumnanaktan

ben ucuz idrar testlerinden yaptım dün hiçbirşey çıkmadı aşılama sonrası 16. gündü. yarın normal adet günüm. bende hiçbir belirti yok. ben olasılık vermiyorum.

Deniz Bulut'cum, ben iyi bir markanın erken gebelik testini aldım ve regli günümde yaptımda 2. çizgi büyüteçle bile zor seçilirdi düşünebiliyor musun bir de beklenen günden 7 gün önce tespit eder yazıyor onları boş ver, o zaman bugün aşılamadan sonra 17. günün yarın akşama doğru olmazsan istersen kızılay da kan testi yaptır, hem fiyatları çok uygun ben 26 tl ye patırdım Aralık'ta hem de kesin sonuç ya da istersen yarını da bekle Çarşamba yaptırırsın..Ben çok umutluyum, hiç belirti olmayabilir de.

Patikler'cim inana sebep olursam çok mutlu olurum, dediklerimi uygularsan çok faydalı ve etkin olarak testi ve preseed i kullanmış olacağına inanıyorum, bugün 13. günün ve bugün de çift çizgi çıkacak aman bugünü de değerlendir, yarın tek çizgiyi göreceksin tabi hep aynı saatte yapıyorsun testi. Unutma konsantre idrar çok iyi sonuç veriyor. Sormak istediğin bir şey olursa lütfen tekrar sor, memnuniyetle cevaplarım çünkü bunlar önemli günlerin değerlendirilmesi gereken..başarılar..

Gukem'cim kendini bırakma öyle, gittiğin dr un tüp bebek fikrine ben de katılıyorum ama ben tüp bebek yaptıracak olsam buradan şunu anladım, rahim filmi en azından çektirirdım ya da doğrudan histeroskopi çünkü tüpe başlamadan önce rahimimin içini çok iyi bir şekilde bilmek isterdim, özellikle ilk kez bebek sahibi olacaksan ve bir şeyler yolunda gitmiyorsa histeroskopi çektir derim.Ve bence de doğal yolla zaman kaybetme Gukem, sigara olayına dediğin gibi 15 tatilde son ver, bu işi gerçekten istiyorsan ki istiyorsun. Kürlerine devam et derim ama tüp işine hemen başlamalısın derim. Ama rahim olayını tüpe başlamadan yaptır bak Karamel yaptırdı şimdi her şeyi biliyor, o dr unu yönlendirdi.

Arkadaşlar, bu arada randevumu 29 Ocak Cuma sabaha erteledim, yollar yarın felaket olacak, Cuma daha iyi olacağını düşünüyorum..

waterss cım kızılayda test sonucunu kaç satte veriyorlar? inşş adet olurum da gerek kalmaz. 0 sonucunu okumak için uğraşmak istemiyorum.
senden de o zaman cuma günü güzel haberler bekliyoruz.

valla evet gerçekten geç oldu ama erken evlenseydim eşim gibi birine de denk gelemezdim. o zaman aklım bir karış havada ve çok havalı tipler ilgimi çekerdi de:)))cidden geç oldu temiz oldu.
bu arada deniz bulut internet gibi değil maşallah google gibi ne istersen sor. hiç çökmüyor maşallah bizim meb in sitesi geçen hafta çöktü mesela :))))

bugün çok daha iyiyim çok şükür biraz alıştım duruma biraz burda arkadaşlarla yazıştık moral oldular bana ve geçen cumartesi ve pazar açıklise sınavları vardı.iki gün boyunca akşama kadar görevliydim o soğukta dondum sinirlerim gerildi. birde hafta sonu çalışmak zor geldi sanırım hem cumartesi hem pazar .bugün dinlendim miskinlik yaptım iyi geldi.
adamlar nede olsa tüp olacağı için rahim filmine gerek yok diyor.ama histeroskopi yede onlar istemeyince ben nasıl karar vereceğim bilmiyorum. ha bu arada çokkkk minik bir de kist varmış o geçen ay takipsiz klomenden oldu eminim.ama onun bir zararı yok çok küçük dedi.
burda preseedciler senin sayende tüpcüler de deniz bulutun sayesinde allahın da izniyle gebe kalacak sanırım:
sana dair hiç kuşkum yok eminim herşey güzel olacak...

inşallah dediğin gibi sonuç güzel olur da ben de güzel haberler veririm :)

canım haklısın ben bu şekilde düşünmemiştim, bakalım hayırlısı. preseedin sayfasında okudum da çok iyi sonuçlar elde eden insanlar var. umarım bende de bu şekilde sonuçlanır. guclubacismile

evet haklısın değerlendireceğim söz. ben hala burada bu saatte ne yapıyorum yaaa kaydirigubbakcemile3
cuma günkü kontrolün güzellikler içerisinde geçsin inşallah...

çok sevindim canım umarım hayırlısıyla bebiş olarak sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…