deniz bulut ilgin için teşekkür ederim arkadaşım.
şöyle ki sigaraya tam son veremedim elbette ama günde dört taneye bağladım işi. buna da şükür tabi bir paketten buralara geldim.okulda en samimi arkadaşalrım sigara içiyor o yüzden takılıyorum neyseki 15 tatil girdi 15 gün evdeyim. bu arada bi beş gündaha dörtle idare edip sonra tamamnen keseceğim kafaya koydum.
e2 ye kafam takıldı geçen ay 55 önceki ay 50 idi şimdi 38 sanırım kötü değil.incir kürümü yaptı bunu dersiniz?
Selam kizlar,
hava muhalefeti yuzunden eve gidemedim, annemdeyim, mecburen cepten yaziyorum, yazim hatalari icin simdiden ozur.
Durum iyi diyeyim, bes tane yumurta sayildi ve olculdu. Birkac tane daha minik var olculmeyen, carsamba belli olur ama esas besli bayagi buyudugunden digerlerini saymayalim dendi. Dun spor yaptiktan sonra az bir miktar kanamam olmustu tekrar ederse ostrojen takviyesi yapilacak.
Cok guzel muhabbet donmus, tam okuyamadim. Yarin okuyup mesaj atarim. Sevgiler
Arkadaşlar, bu arada randevumu 29 Ocak Cuma sabaha erteledim, yollar yarın felaket olacak, Cuma daha iyi olacağını düşünüyorum..
waterss cım kızılayda test sonucunu kaç satte veriyorlar? inşş adet olurum da gerek kalmaz. 0 sonucunu okumak için uğraşmak istemiyorum.
senden de o zaman cuma günü güzel haberler bekliyoruz.
adamlar nede olsa tüp olacağı için rahim filmine gerek yok diyor.ama histeroskopi yede onlar istemeyince ben nasıl karar vereceğim bilmiyorum. ha bu arada çokkkk minik bir de kist varmış o geçen ay takipsiz klomenden oldu eminim.ama onun bir zararı yok çok küçük dedi.
burda preseedciler senin sayende tüpcüler de deniz bulutun sayesinde allahın da izniyle gebe kalacak sanırım:
sana dair hiç kuşkum yok eminim herşey güzel olacak...
merhaba karamel sende son durum ne?folikül takibine gidecekmisin olası yumurtanı çatlatmak için?
waterss cım kızılayda test sonucunu kaç satte veriyorlar? inşş adet olurum da gerek kalmaz. 0 sonucunu okumak için uğraşmak istemiyorum.
senden de o zaman cuma günü güzel haberler bekliyoruz.
bugün çok daha iyiyim çok şükür biraz alıştım duruma biraz burda arkadaşlarla yazıştık moral oldular bana ve geçen cumartesi ve pazar açıklise sınavları vardı.iki gün boyunca akşama kadar görevliydim o soğukta dondum sinirlerim gerildi. birde hafta sonu çalışmak zor geldi sanırım hem cumartesi hem pazar .bugün dinlendim miskinlik yaptım iyi geldi.
adamlar nede olsa tüp olacağı için rahim filmine gerek yok diyor.ama histeroskopi yede onlar istemeyince ben nasıl karar vereceğim bilmiyorum. ha bu arada çokkkk minik bir de kist varmış o geçen ay takipsiz klomenden oldu eminim.ama onun bir zararı yok çok küçük dedi.
burda preseedciler senin sayende tüpcüler de deniz bulutun sayesinde allahın da izniyle gebe kalacak sanırım:
sana dair hiç kuşkum yok eminim herşey güzel olacak...
canım ltf sigarayı bir an önce bırak. çünkü şu an tedavi sürecindesin ve tüp öncesi kanının tamamiyle temizlenmesi gerek. ben ki tüp bebek denememden 1 ay öncesinde dr.'uma günde 1-2 tane içiyorum dediğimde hemen bırakmalısın hatta yanında kimseye sigara bile içirtmemelisin demişti. demekki ciddi derecede yumurtanın kalitesini azaltıyor. dediği andan itibaren tamamiyle bıraktım.
bu arada ltf kendini üzme, hiçbir şey imkansız değil. bir zamanlar bana da imkansız hatta hiç ulaşamayacağım birşey gibi gelmişti.8 sene sonra hamile kaldığımda dünyalar benim olmuştu ve içimde bir bebiş olduğuna inanamamıştım. Bence uğraşan ve sabreden herkesin mutlaka olacaktır. olmasa da emin ol ki bir hayır vardır bu işte.... çocuk sahibi olupta türlü çileler çeken insanlar var. sonuç ne olursa olsun eminim hayırlı olan budur diye düşünmek lazım...
sevgiler,[/QU
ilgin için teşekkür ederim. sigara ay ne kadar üzülüyorum böyle şeyler okudukça ben tam 20 yıl içtim bu mereti. çok şükür günde 4 e düşürdüm. çok yakında hepten keseceğim konsantre olmaya çalışıyorum ancak ya geçmiş ... geçmişte verdiğim tahribi hiç bir zaman telafi edemeyeceğim. daha 36 yaşında herşeyim o kadar iyiydiki üç yılda neler değişmiş birden ne üzücü...
senin başka bebeğin var mı?
Ne de olsa tüp olacağı için tam tersi rahim filmine ihtiyaç var bence. Dr una şöyle yaklaşımda bulunabilirsin. Benim param belli öyle her zaman tüp yaptıracak durumum yok, o nedenle sizin uygulmanızdan eminim ama rahimimin içinden de kesin emin olmak istiyorum hatta bir adım daha ileri gidip histeroskopi istiyorum, sağlam adımlarla gitmek istiyorum gerisi zaten sizin uzmanlık alanınız dersin. Ben, ilk hamileliğimde yapılan testlerde down sendromu olmama olasılığım iyi çıkmıştı artık amniyo yapılacak son haftadaydım dr gerek yok diyordu ısrarla eşimde dr dan yana idi. Ben çok sinirlenmiştim ayağa kalktım ve elimi masanın üstüne koydum bu bebeğin annesi benim bir anne amniyo sentez istiyorsa dr yapmak zorunda dedim, hatalı ürün çıkarsa iade alıyor musnuz dedim..buzz gibi oldu ortalık ama ben otesti yaptırdım, geri kalan aylarımı rahat geçirdim. Bir yerden sonra dr hastanın talebine kulak vermeli, tabi uygun bir dille anlatmak gerekir. Ben yine aynı dr uma kontrole gidiyorum aramız çok iyi ama benim de irdeleyen soru soran ve yorum katan bir hasta olduğumu bilir. Bazı durumlarda fikrini ve niyetini açıkça belirtmelisin, hayata şartları pahalı tüp masrafı da öyle yabana atılır bir şey değil sağlam yürümek lazım. Ben olsam zaten kesin histeroskopi yaptırırdım.
valla ne kadar süpersin ne zaman ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun arkadaşım işallah yüzün gülecek bigün.günaydın arkadaşlar
waters kızılay cevabın için sağol artık inşş başka aya. erverdi dediğin gibi günümü beklemem iyi oldu. herada sen de üzüleceksin. dün o soğukta hastaneye test için gitmediğime seviniyorum. bugün akıntı rengi koyulaştı gibi akşama adet olabilirim. ama inşallah yarına olurum. bana daha iyi uyacak bu ay yarın olmam. hayırlısı artık. bu ay sadece 1 rahim filmi çektireyim diyorum. yine 1 yumurta 1 yumurta devam edip de aşılama yaptırırsam bari kürtaj sonrası son durumu kanalları falan bir göreyim ona göre devam ederim. bu arada hayıt tohumu içmeye başlamıştım onu arttırırım. buğday çimi tabletleri içiyorum fsh için, e2 için de calcium d glucarate tabletlerinden ısmarladım. yarına falan gelir. buğday çimi ve calcium d glucarate fsh ve e2 yanında detoks ve kanser için çok faydalıymış. hormonlar düşmese bile kanser olmam en azından yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?