38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hülya cığım ikimiz birlikte kırmızıları görüyoruz galiba. olsun çıkmadık candan ümit kesilmez yola devam

aman utandırma beni:kedi:şu rahim filmi histeroskopi için de bence bu ay memorial a git ve sor. en azından rahim filmi çektirmek istediğini söyle. tüpe başlandığı ay da çekilebiliyor. histeroskopi derlerse tüp ile aynı ay olmuyor 1 ay önce oluyor. belki başından hiç hamilelik kürtaj geçmemiş birine hemen histeroskopi gerekmez rahim filmi yeterli olur ama yaş nedeniyle zaman önemli olduğundan direkt histeroskopi de düşünülebilir.

herada valla kabullendim ben artık. şu anda sadece sonradan pişman olur muyum diye uğraşıyorum. aslında en iyisi tamemen salıvermek ya neyse. hepimiz için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun

benden ümidin yok dimi( olsun benim de yok zaten içimde buna dair hiç işaret yok bakma tabii yılmayacağım devam edeceğim...
üzülme cidden dediğin gibi daha zamanımız var. bu arada bizim okulda rehber öğretmen var iki yıldır evli. 81 doğumlu henüz hamile kalamadı. hiç sorunu yok fsh sı 7.5 gibi. geç kaldım anne olmak için diyor başka birşey demiyor.:)))) ben ona teselli veriyorum bak ben bile geç kalamdım diye:)))

deniz bulutcuğum sana yazdım bunu ama okumadın demekki aha ben de seni yakaladımeyvahedigeldismile
ben 30 nisan da boş gebelikten kürtaj oldum.ve şimdi düşünüyorum da ne kadar saçma sapan bi doktora kürtaj olmuşum. aslına bakarsan benim de böyle bir korkum var ya tüpler tıkalı ya rahimde bi tahrip var.benim tüp olayı gene ertelenecek desene ne üzüldüm...

evet işte bu hep azimli, hep kararlı. işine öyle geleceği için inşallah yarın adet olursun.

canım ya, herşeyin hayırlısı demiyor muyuz demek ki hayırlı buymuş.

9. gününse her ikiside olabilir, fazla gecikme hemen dr.a git hangisi olursa olsun çektir. Koy bir kenera

herada canım minoset veriyorlar hamileler bile kullanabiliyo çok ağır soğuk algınlığı olmadıkça. hafif bir ilaç ve bende işe yaramıştı. doktoruna danışmadan alma tabiiki ama bilgin olsun. çok çok geçmiş olsun. arkanda 38 lik çıtırlar ordusu var hiçbirzaman unutma. herzaman her daim :))

bak burayı da ben olumamışım. neyse o zaman memorial a git. onlar da bir önersinler öyle karar ver.

arkadaşlar google da memorial hastahanesinin telini arıyorum. hiterskopi 9.gün oluyorsa gideceğim ama birsürü memorial var hangisi bu?

Santral: (0212) 314 66 66 buradan da arayabilirsin okmeydanındaki ana hastane
444 lü numaralara gıcığım ben

aradım telefon bıraktım doktorlardan biri araayacakmış öğleden sonra ben bugün 9. gün olduğunu söyledim. reglinin ilk üç gününde çağıracaklarmış anadolu sağlık merkezi de aynı şeyi söyledi uff ya kaldı gene bir ay daha.bu seferde önümüzdeki ay hitereskopi çekilecek herşey gene ötelenecek! bu hitereskopi reglinin kaçıncı gününe kadar çekilebiliyor ki anlamadım?

GUKEM;EĞER MÜSAİTSEN BUGÜN YARIM SAAT YA DA 1 SAAT BEKLEMEK( O KADAR DA SÜRMEYEBİLİR)direk git okmaydanındaki memoriala.ben öngörüşme için gelmiştim de.onlar randevun olup olmadığını soruyorlar.olmadığı için az bekletiyorlar.gerşi de çevirmiyorlar.hangi dr müsaitse o ilgileniyor.en azından için rahat eder bir dahaki randevuya kadar.ben öyle yapmıştım.en fazla yarım saat bekledim.sonra görüştüm.yanına tedavinle ilgili neyin varsa al unutma hiçbirşeyi.spermiogram kan tahlillerin işte ne varsa.hadi işin rast gitsin

:)))) artık hazır kıta deniz bulut ne derse yapcam hihoyyyt

erverdidnin dediği gibi yapabilirsin bugün gitmek istiyorsan. ya da yarın sabah bir doktordan randevu alabilirsin. ben hale hanımı açıklayıcı ve pozitif olması nedeniyle beğeniyorum. ondan randevu isteyebilirsin. belki sana hist demezler rahim filmi çektirin yeter derler. ayrıca değerlendirmeni de en net yapacak yer orası. zor hastalar için son durak. hiç olmadı adet 3. günü beklemeyim sen de 19. gün gibi gidebilirsin. telefondakilerin ne dediğini boşver. bir de çidere üye ol mutlaka. 150 lira. memorialda muayeneye para ödemiyorsun. tüpe başlamayıp 2 ay sonra gitsen yine muayeneye para ödemiyorsun

kızlar hatırlarsanız eğer.bir arkadaş vardı 48 yaşında demiştim incir küründen sonra hamile kalmıştı.ne yazıkki onunda bebeği gelişmemiş.7 haftalık olması gerekirken 5 hafta da kalmışbugün kürtajı var.onun yanında olacağım bugüninşallah bi daha ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…