- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
aman utandırma beni:kedi:şu rahim filmi histeroskopi için de bence bu ay memorial a git ve sor. en azından rahim filmi çektirmek istediğini söyle. tüpe başlandığı ay da çekilebiliyor. histeroskopi derlerse tüp ile aynı ay olmuyor 1 ay önce oluyor. belki başından hiç hamilelik kürtaj geçmemiş birine hemen histeroskopi gerekmez rahim filmi yeterli olur ama yaş nedeniyle zaman önemli olduğundan direkt histeroskopi de düşünülebilir.valla ne kadar süpersin ne zaman ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun arkadaşım işallah yüzün gülecek bigün.
bu arada diğer topikte reklamını yapıyorum:))) deniz bulut a sorun diyorum aç bak istersenkaydirigubbakcemile
herada valla kabullendim ben artık. şu anda sadece sonradan pişman olur muyum diye uğraşıyorum. aslında en iyisi tamemen salıvermek ya neyse. hepimiz için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsunDeniz Bulut'çum, üzülmedim desem yalan olur; bir sonraki sefer için şimdiden hazırlanmaya başlama kararına çokkkkkkkk sevindim. Yola devam arkadaşım, beraber yola devam.
Bizim şu veletler ne kadar nazlı olurlarsa olsunlar, onların on katı azimli anneleri var. Doğunca poposunu ısırıcam diye ahdım var ama bir ısırık yetmeyecek hiçbirimize.
benden ümidin yok dimiarkadaşlar herkese günaydın.Bu ay da olmadı maalesef.Akşam kahverengi birşeyler geldi.Sabah da kırmızıyı gördüm.Neyse bu ay tekrar ovulasyon testi+preseed ikilisiyle devam.2010'un daha ilk ayındayız.Daha 11 ayımız var.Belki deniz bulut bugün müjdeyi verir.Melilayda da yarın.Daha sonra da Erverdi ve karamelden haberler gelir.Bugün Waterss'ın kontrolü vardı.İnşallah haberler iyidir arkadaşım.
Hereda arkadaşım 5 yumurta bence çok iyi.İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek arkadaşım.
napalım inşş senin evi süslemek kısmet olur opuyorumnanaktandeniz, hülya of kızlar of. YİNE Mİ BAMYA!!!
günaydın arkadaşlar
waters kızılay cevabın için sağol artık inşş başka aya. erverdi dediğin gibi günümü beklemem iyi oldu. herada sen de üzüleceksin. dün o soğukta hastaneye test için gitmediğime seviniyorum. bugün akıntı rengi koyulaştı gibi akşama adet olabilirim. ama inşallah yarına olurum. bana daha iyi uyacak bu ay yarın olmam. hayırlısı artık. bu ay sadece 1 rahim filmi çektireyim diyorum. yine 1 yumurta 1 yumurta devam edip de aşılama yaptırırsam bari kürtaj sonrası son durumu kanalları falan bir göreyim ona göre devam ederim. bu arada hayıt tohumu içmeye başlamıştım onu arttırırım. buğday çimi tabletleri içiyorum fsh için, e2 için de calcium d glucarate tabletlerinden ısmarladım. yarına falan gelir. buğday çimi ve calcium d glucarate fsh ve e2 yanında detoks ve kanser için çok faydalıymış. hormonlar düşmese bile kanser olmam en azından yerimseniben
arkadaşlar herkese günaydın.Bu ay da olmadı maalesef.Akşam kahverengi birşeyler geldi.Sabah da kırmızıyı gördüm.Neyse bu ay tekrar ovulasyon testi+preseed ikilisiyle devam.2010'un daha ilk ayındayız.Daha 11 ayımız var.Belki deniz bulut bugün müjdeyi verir.Melilayda da yarın.Daha sonra da Erverdi ve karamelden haberler gelir.Bugün Waterss'ın kontrolü vardı.İnşallah haberler iyidir arkadaşım.
Hereda arkadaşım 5 yumurta bence çok iyi.İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek arkadaşım.
ayyy valla doğru söylüyorsun.şimdi senin teknik bilgine ihtiyacım var arkadaşım.şimdi ben şubat ın 19 gibi regli bekliyorum ve o reglimde tüpe başlama niyetindeyim. bu hitereskopiyi ne zaman çektirebilirim bugün 9 günüm? diğer sorum da çektirince tüpe 19 unda başlayacağım tüp e engel mi?
canım ltf sigarayı bir an önce bırak. çünkü şu an tedavi sürecindesin ve tüp öncesi kanının tamamiyle temizlenmesi gerek. ben ki tüp bebek denememden 1 ay öncesinde dr.'uma günde 1-2 tane içiyorum dediğimde hemen bırakmalısın hatta yanında kimseye sigara bile içirtmemelisin demişti. demekki ciddi derecede yumurtanın kalitesini azaltıyor. dediği andan itibaren tamamiyle bıraktım.
bu arada ltf kendini üzme, hiçbir şey imkansız değil. bir zamanlar bana da imkansız hatta hiç ulaşamayacağım birşey gibi gelmişti.8 sene sonra hamile kaldığımda dünyalar benim olmuştu ve içimde bir bebiş olduğuna inanamamıştım. Bence uğraşan ve sabreden herkesin mutlaka olacaktır. olmasa da emin ol ki bir hayır vardır bu işte.... çocuk sahibi olupta türlü çileler çeken insanlar var. sonuç ne olursa olsun eminim hayırlı olan budur diye düşünmek lazım...
sevgiler,[/QU
ilgin için teşekkür ederim. sigara ay ne kadar üzülüyorum böyle şeyler okudukça ben tam 20 yıl içtim bu mereti. çok şükür günde 4 e düşürdüm. çok yakında hepten keseceğim konsantre olmaya çalışıyorum ancak ya geçmiş ... geçmişte verdiğim tahribi hiç bir zaman telafi edemeyeceğim. daha 36 yaşında herşeyim o kadar iyiydiki üç yılda neler değişmiş birden ne üzücü...
senin başka bebeğin var mı?
evet var. evlendikten 8 sene sonra sonunda tüp ile hamile kaldım. 6,5 yaşında bir kızım var. o nedenle diyorum ya... inan öyle imkansız öyle imkansız geliyordu ki.. hamile kadınları gördüğümde imrenmemem mümkün değildi. nasıl bir duygu acaba diyordum, içinde bir bebişin olması, onun kıpırdaması , gittikçe büyümesi... bana hayal gbi geliyordu. ama sonunda ben de hamile kalmıştım, dr.'ım kan testi sonucuma göre tel ile arayarak haber vermişti. o sırada kadıköyde dolanıyordum. testi yaptıralı 2 saat olmuştu. bana 4 saat kadar sonra belli olcağını söylediklerinden dr'ım aradığında hiç heyecanlı değildim. herhalde yapılacak daha işlemim vardı da beni geri çağırıyor diye düşündüm. ama o bana hamile olduğumun haberini vemişti. yolda deli gibi ağladığımı hatırlıyorum. yani demek istediğim gerçekten insana hayal ibi geliyor ama bir gün bu hayal gerçeğe dönüşebiliyor. eminim burada bunun için çabalayan herkesin aynı şekilde hayalleri gerçek olacak. şu anda ikincisi için uğraşıyorum... allah hepimizin yardımcısı olsun..
benden ümidin yok dimi( olsun benim de yok zaten içimde buna dair hiç işaret yok bakma tabii yılmayacağım devam edeceğim...
üzülme cidden dediğin gibi daha zamanımız var. bu arada bizim okulda rehber öğretmen var iki yıldır evli. 81 doğumlu henüz hamile kalamadı. hiç sorunu yok fsh sı 7.5 gibi. geç kaldım anne olmak için diyor başka birşey demiyor.:)))) ben ona teselli veriyorum bak ben bile geç kalamdım diye:)))
evet var. evlendikten 8 sene sonra sonunda tüp ile hamile kaldım. 6,5 yaşında bir kızım var. o nedenle diyorum ya... inan öyle imkansız öyle imkansız geliyordu ki.. hamile kadınları gördüğümde imrenmemem mümkün değildi. nasıl bir duygu acaba diyordum, içinde bir bebişin olması, onun kıpırdaması , gittikçe büyümesi... bana hayal gbi geliyordu. ama sonunda ben de hamile kalmıştım, dr.'ım kan testi sonucuma göre tel ile arayarak haber vermişti. o sırada kadıköyde dolanıyordum. testi yaptıralı 2 saat olmuştu. bana 4 saat kadar sonra belli olcağını söylediklerinden dr'ım aradığında hiç heyecanlı değildim. herhalde yapılacak daha işlemim vardı da beni geri çağırıyor diye düşündüm. ama o bana hamile olduğumun haberini vemişti. yolda deli gibi ağladığımı hatırlıyorum. yani demek istediğim gerçekten insana hayal ibi geliyor ama bir gün bu hayal gerçeğe dönüşebiliyor. eminim burada bunun için çabalayan herkesin aynı şekilde hayalleri gerçek olacak. şu anda ikincisi için uğraşıyorum... allah hepimizin yardımcısı olsun..
valla tüylerim diken diken oldu ne güzel bir an olmuş. ama sen üzülme bence bir çocuğun var annelik duygusunu tatmışsın. ben zaten tek çocuk isteyen biriyim.allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin...
buna cvp yazdın mı bilemedim , tek tekte bakamadım bugün 14,gün aslında gitmem lazım ama bu havada gidemem maksat yumurta çatlatmak olduğu için belki perş, cuma keyfim olursa giderim olmazsa Allaha emanet
Yuppiiii sonunda gukem ikna oldu memoriale gidecek:)
aradım telefon bıraktım doktorlardan biri araayacakmış öğleden sonra ben bugün 9. gün olduğunu söyledim. reglinin ilk üç gününde çağıracaklarmış anadolu sağlık merkezi de aynı şeyi söyledi uff ya kaldı gene bir ay daha.bu seferde önümüzdeki ay hitereskopi çekilecek herşey gene ötelenecek! bu hitereskopi reglinin kaçıncı gününe kadar çekilebiliyor ki anlamadım?
:)))) artık hazır kıta deniz bulut ne derse yapcam hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?