- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
kızlar hatırlarsanız eğer.bir arkadaş vardı 48 yaşında demiştim incir küründen sonra hamile kalmıştı.ne yazıkki onunda bebeği gelişmemiş.7 haftalık olması gerekirken 5 hafta da kalmışbugün kürtajı var.onun yanında olacağım bugüninşallah bi daha ya.
erverdidnin dediği gibi yapabilirsin bugün gitmek istiyorsan. ya da yarın sabah bir doktordan randevu alabilirsin. ben hale hanımı açıklayıcı ve pozitif olması nedeniyle beğeniyorum. ondan randevu isteyebilirsin. belki sana hist demezler rahim filmi çektirin yeter derler. ayrıca değerlendirmeni de en net yapacak yer orası. zor hastalar için son durak. hiç olmadı adet 3. günü beklemeyim sen de 19. gün gibi gidebilirsin. telefondakilerin ne dediğini boşver. bir de çidere üye ol mutlaka. 150 lira. memorialda muayeneye para ödemiyorsun. tüpe başlamayıp 2 ay sonra gitsen yine muayeneye para ödemiyorsun
eşim de gidelim diyor. gitsek elime bişi geçermiki ben taa gebze sınırında oturuyorum. araba kar altında .işte beni momorial da en korkutan şey de mesafe zaten. bir de çider e üyelik var tabi sırada bunun için birde istanbul da çideri bulmak var off off dolmadı ki çilem
şu huyunuza kızıyorum.hem daha bekliyecekmiyim diyorsunuzmadem eşiniz de müsait.gidin işte.bin taksiye.git konuş için rahat eder.bundan sonrasında ne yapacağını öğrenirsin.ama istersen arayıp bugün hangi drların orada olduğunu öğren.malum kış şartları.ama eminim koskoca 1 numara hastane.boş değildir.hem şimdi konuşmak için çidere üye olman şart değil öngörüşmeye gideceksin.önünde daha zaman var üye olmak için.daha şimdiden dolmadı çilem diyecekseniz.hiç doldurmaya çalışmayın derim.daha ilk gün.bismillah yahuuueşim de gidelim diyor. gitsek elime bişi geçermiki ben taa gebze sınırında oturuyorum. araba kar altında .işte beni momorial da en korkutan şey de mesafe zaten. bir de çider e üyelik var tabi sırada bunun için birde istanbul da çideri bulmak var off off dolmadı ki çilem
ben daha hızlı davrandım. nur hanım aradı memorial den görüştüm. bana 14. gün gel bakalım yapışıklık falan varmı bakarız dedi.ben iki tane prof a gittim. onlarda anlardı eğer ultrasyonla anlaşılan bir şey olsaydı yapışıklık. çider e de üye oldum bu arada.şu huyunuza kızıyorum.hem daha bekliyecekmiyim diyorsunuzmadem eşiniz de müsait.gidin işte.bin taksiye.git konuş için rahat eder.bundan sonrasında ne yapacağını öğrenirsin.ama istersen arayıp bugün hangi drların orada olduğunu öğren.malum kış şartları.ama eminim koskoca 1 numara hastane.boş değildir.hem şimdi konuşmak için çidere üye olman şart değil öngörüşmeye gideceksin.önünde daha zaman var üye olmak için.daha şimdiden dolmadı çilem diyecekseniz.hiç doldurmaya çalışmayın derim.daha ilk gün.bismillah yahuuu
evet heradacığım 15. gün pazartesi gel dedi.ultrasyonda karar veririz histeroskopi ye dedi. ama benim birtürlü çözemediğim şey ultrasyonla yapışıklık anlaşılsaydı iki ayrı prof ultrasyonda baktı yapışıklık var demedi. biri aydın arıcı diğeri kılıç aydınlı ikiside hatrı sayılır doktor.waters in dediği gibi yok illa ben istiyorum diye mi yaptırsam yoksa onlar gerek yok derlerse ben de es mi geçsem bilmiyorum. ne zor işler bunlar allah herkesin yardımcısı olsunErverdi, Alabama sağolun kızlar. Arada Avusturya hastanesine gittim; doğru diyorsun Alabama minoset verdi. Titizlendim işte, ne bileyim. Neticede dün iki doktor birden ilaç kullanabilirsin demişti, bugünkü doktora da durumumu anlattım. İlaçsız geçebilecek durumda değil, asıl ilaç içmezseniz tedaviyi riske edersiniz dedi. Sigarayı bırakalı bir sene oldu, ciğerlerimi dinleyince hem tedavidesiniz hem de sigara mı içiyorsunuz diye çıkıştı. O kadar inmiş yani. Bu durumda ya allah diyip içeceğim ilacı. Erverdi'nin önerdiği çorbaya da devam. İnşallah bir sorun çıkmaz.
Erverdi'cim, arkadaşına üzüldüm gerçekten. Zor günlerini çabuk atlatır umarım. Allah tez zamanda sonuna erecek keyifli bir hamilelikle kucağını doldursun inşallah. Allah yardımcısı olsun. Sana da kolaylıklar dilerim canım, çok zor bir görev almışsın ama tebrik ederim seni, insan gerçekten bir can dostu istiyor yanında. İyi ki varsın.
Gukem'cim, hayırlı uğurlu olsun. Bu durumda bu hafta sonuna doğru yol haritası çizilmiş olur. Herhalde doktorla belirleyeceksiniz histereskopiye gerek olup olmadığını.
evet öyle yaptım ve üye oldum teşekkür ederim...çider veya çocuk istiyorum diye internetten arat tel ile üye oluyorsun. ücreti eft yapıyorsun internetten.
az önce ben çiderle konuştum birde tüp te 1900 euro yerine 1650 euroya düşüyorlar bu avantajı var.tekrar geçmiş olsun heradacım.
denizcim bu cidere üye olunca muayene ücreti almamalarının dışında bir avantajı oluyor mu tedavi ücretlerinde ?
evet heradacığım 15. gün pazartesi gel dedi.ultrasyonda karar veririz histeroskopi ye dedi. ama benim birtürlü çözemediğim şey ultrasyonla yapışıklık anlaşılsaydı iki ayrı prof ultrasyonda baktı yapışıklık var demedi. biri aydın arıcı diğeri kılıç aydınlı ikiside hatrı sayılır doktor.waters in dediği gibi yok illa ben istiyorum diye mi yaptırsam yoksa onlar gerek yok derlerse ben de es mi geçsem bilmiyorum. ne zor işler bunlar allah herkesin yardımcısı olsun
kızlar hatırlarsanız eğer.bir arkadaş vardı 48 yaşında demiştim incir küründen sonra hamile kalmıştı.ne yazıkki onunda bebeği gelişmemiş.7 haftalık olması gerekirken 5 hafta da kalmışbugün kürtajı var.onun yanında olacağım bugüninşallah bi daha ya.
arkadaşlar merhaba ben aralık 2009da tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 8 haftalk tedaviye başlarken bize 8 kutu pregon300 yazılmıştı 4 kutusu ile tedavimi tamamladm elimde 4 kutu pregon ve yumurta toplama işleminden sonra kullanılan 6 adet decopeptly var ihtiyacı olan arkadaşlara makul fiyattan verebilirim sgk ile alıyomuş gibi mesela...bana özeldende yazabilirsiniz arkadaşlar elimde kalmasın bir ihtiyacı olanın işini görsün istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?