denizciğim kaçıncı gün çektiriyorsun bu rahim filmini?benim rahim filminde az yapışıklık çıkmıştı 3 dr gerekmez çok az ve üstte demişti memorial ve faruk vanlıoğlu yapıp görelim içimiz rahat olsun demişti. o zaman bana da ultrasonda göstermişlerdi yapışıklık olan alan az gölgeli duruyordu. ama tabii ultrasonda tam anlaşılmıyor yine de. eğer histeroskopi gerekmez derlerse en azından rahim filmi çektir. echomar 250 lira. en azından o da yapışıklık var mı tüpler açık mı gösteriyor. mesela ben zaten yorgunum şu anki durum nedir diye yine hist yaptıracak halim yok. rahim filmi çektireceğim ve allaha bırakacağım sonunda
maşallah gerçekten hep bırakanlara gıpta etmişimdir. eşim de hiç içmemiş bana kızıyor evet ben de bitireceğim kafaya koydum.( eşimde başıma geldi diyoki ben bu kadını adam edemedim şaka yapıyor tabii güldü gitti:))))Deniz Bulut'çum, fahri Çider'im, ne sevaba giriyorsun biliyor musun, hem düzgün doktorlara yönleniyoruz, hem de tedavi ücretlerinde hatrı sayılır indirim oluyor. Sağolasın.
Evet canım Avusturya hastanesi var, şirketten biri gitmişti geçenlerde memnun kalınca o üşendim Alman'a gitmeye, bu hastane galata kuledibi'nde. Kavga ederim ben bu doktorla herhalde diye girdim içeri, geleni ayakta dinleyip, reçete yazıp gönderiyordu, kapı açık filan. Neyse, ben kapıyı kapatıp ben ilaç içmekten nefret eden bir tipim, bu da çok basit bir rahatsızlık, soğuk algınlığı için doktora geldiğime inanamıyorum ama IVF tedavisindeyim deyince çok ilgilendi, kızayım şuna planlarım yarım kaldı. Antibiyotik vermedi, geniz spreyi, şurup, minoset v.s. İnşallah ilerlemeden durdurmak mümkün olur.
Gukem'cim, 20 yıla yakın sigara içip de aramamak mümkün mü? Hala soranlara 'şimdilik içmiyorum' diyorum. 5 sene kadar önce 1.5 sene bırakıp tekrar başladım. Eşim tam yüz karası, 5.5 sene bırakıp başlamış. Evet aralarda canı istiyor insanın, hele geçen ay şu felaket tüp denemesi sonrası yakmamak için zor durdum ama durdum. Gerçekten de çocuk sahibi olmayı hedeflediğim ve uğraş verdiğim müddetçe içmeyi düşünmüyorum. Hele inşallah Allah nasip eder de hamile kalırsam ve çocuk sahibi olabilirsem asla diyeyim. Zaten geç yaşta anneliğe hazırlanıyoruz, yavrumla geçirebileceğim ekstra bir saate bile ihtiyacım var, ne sebeple ölüm gelir bilemem ama sigara içmek gibi bir katkı yapmam. Sen bizi öncelikle kurtuldum bu meretten diyerek sevindireceksin gibi geliyor, sonra da bebiş haberiyle. İnşallah.
hülyacığım ve denizciğim, bana umut olacaktınız, Yarının gelmesini hiç istemiyorum artık
denizciğim kaçıncı gün çektiriyorsun bu rahim filmini?
ben haftaya pazartesi reglimin 15. günü.sen kaçıncı günü gideceksin reglinin?kızlar bende cidere üye oldum. görüştüm hayırlısı olsun. ilk randevuyu onlar alacakmış bana dönecekler. yarına randevuyu alabilirlerse gideceğiz. sen ne zaman gidiyorsun gükem?
hülyacığım ve denizciğim, bana umut olacaktınız, Yarının gelmesini hiç istemiyorum artık
birşey itiraf ediyim kızlar ben hala sigara içiyorum ve herada seni okudukça kendimden utanıyorum. yazıklar olsun bana ya bi kurtulamadım şu sigaradan. üç aydan fazla dayanamıyorum eşim içtiği için bırakmak daha bir zor. ama şu an kendimi bi tuhaf dirayetli görüyorum kısa sürede yine vazgeçmessem şu andan itibaren bilmemkaçmilyonuncu kez yine sigarayı bıraktımmmmmm yyeterr
memorial dan aradı hemşire test sonucunuzu fakslamadınız diye. fakslayınca dr görüşecekmiş. ne diyecekse! tüp değil ki bu aşılama. offff valla işe yakın 50 liraya kadar yapan biryer olsa yaptırıp kurtulacağım. kötükedihüso
aaa ama bak bunu 10 kere dedim.lmaz:hatta dün de yazdım biryerlerde. :umursamaz:adet biter bitmez. 5-8 arası iyi diye biliyorum.
aradılar yarın 4.30 da randevum var kızlar gidiyorum bu kez ikizlerimi almadan gelmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?