38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizciğim kaçıncı gün çektiriyorsun bu rahim filmini?

maşallah gerçekten hep bırakanlara gıpta etmişimdir. eşim de hiç içmemiş bana kızıyor evet ben de bitireceğim kafaya koydum.( eşimde başıma geldi diyoki ben bu kadını adam edemedim şaka yapıyor tabii güldü gitti:))))

kızlar bende cidere üye oldum. görüştüm hayırlısı olsun. ilk randevuyu onlar alacakmış bana dönecekler. yarına randevuyu alabilirlerse gideceğiz. sen ne zaman gidiyorsun gükem?

herada, aman diyeyim mümkünse biraz tempo azalt.

ayyy leyla gibiyim bugün mayıştım okuyorum okuyorum yazmak için elim kolum kalkmıyor

birşey itiraf ediyim kızlar ben hala sigara içiyorum ve herada seni okudukça kendimden utanıyorum. yazıklar olsun bana ya bi kurtulamadım şu sigaradan. üç aydan fazla dayanamıyorum eşim içtiği için bırakmak daha bir zor. ama şu an kendimi bi tuhaf dirayetli görüyorum kısa sürede yine vazgeçmessem şu andan itibaren bilmemkaçmilyonuncu kez yine sigarayı bıraktımmmmmm yyeterr

gukem canm bende çok isterdim hiç bişey talep etmeden vermeyi ama bizde bu ilaçları borç harç aldık üstelik şimdi kullandığım iğnelerim var kan sulandırıcı ve crinone jel her hafta 200tl.ilaç alıyoruz maddi olarak durumumuz çok iç açıcı değil ondan dolayı üstelik almaya kalksanız bu ilaçlar çok pahalı ben daha uyguna vermeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
hülyacığım ve denizciğim, bana umut olacaktınız, Yarının gelmesini hiç istemiyorum artık

olur mu güzelim asıl sen bize umut olacaksın özellikle de bana. durumumuz aynı. bende de folikül sayısı 1-2 ye düştüğü için sen önden gidip hamile kalacaksın ki ben de seni takip edeyim. yumurtan 1. kaliteydi. ben çok ümitliyim senden opuyorumnanaktan

memorial dan aradı hemşire test sonucunuzu fakslamadınız diye. fakslayınca dr görüşecekmiş. ne diyecekse! tüp değil ki bu aşılama. offff valla işe yakın 50 liraya kadar yapan biryer olsa yaptırıp kurtulacağım. kötükedihüso

ay nen tatlısın aynı benim yaşadıklarım.ama ben çok şükür günde dört tane de tutuyorum kendime.paketi eşime verdim verme bana günde üç taneden fazla dedim.o da vermiyor bi taneyide zorlan araklıyorum etti dört. ne komik ve üzücü bunları yaşamak

sorma canım ya yok yok ben bu illetten öyle yada böyle kurtulcam . bu arada eğer randevuyu alabilirse güvenç beye gideceğim yarın yada öbürsü gün. bakalım haber bekliyorum.

peki niye test yaptırıp yollayacaksın ki adet başlamadı mı sende, ne testi bu bhcg değil herhalde

sigara konusuna gelelim, aşılama yapılırken sperm yıkanan lab. da doktor sigara kullanıyor musunuz dedi ben " 2 mizde kullanmıyoruz" değince ohhh ohhh çok güzel dedi.

demek gerçekten bir ters etkisi var

Melilayda'cım, bak şimdi hiç olur mu, biz seninle geri sayımdayız. Çok doğru söylemiş arkadaşlar, sen bizim umudumuzsun. Güzel haberinle nasıl şenleneceğiz, nasıl umutlanacağız hem senin adına hem kendimiz için. Heyecan tavan yapmış olmalı ama inşallah güzel neticelenecek. Yanındayız arkadaşım.

Karamel'cim, doğru diyorsun, erken kaçıp yatayım evde biraz. Zaten hayırlısıyla cumayı görürsem, ondan sonraki hafta izinli olucam.

Gukem'cim, Alabama'cım, , bekara karı boşamak kolay derler, amiyane tabiriyle. Gayet iyi biliyorum ne zor bir işe kalkıştığınızı sigarayla. Hem Gukem'cim, ne güzel azaltmışsın, ben hiç beceremezdim, klasik günde bir pakete yakın. Sizin aklınıza zaten gelmeyen birşey söylemeyeceğim ama gözünüzü seveyim. Yok kaç yumurta, aman e2 ne, fsh ne deyip duruyoruz, sigara bunları etkiliyor be arkadaşlar, haydi gayret. Bol su için, su gerçekten içme isteğini bastıran birşey. Güzel haberler verin bize, haydi.

Alabama'cım, oh harika, gözün aydın. Süper, güzel haberlerle dön , ikizlerin bu tedaviyle gelsinler, gönlümüz şenlensin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…