peki niye test yaptırıp yollayacaksın ki adet başlamadı mı sende, ne testi bu bhcg değil herhalde
kızlar, basit uyduruk bir hap içiyorum ama gögüsler şiş ve midem bulanıyor.
Bu ne ya, bebek sahibi olacağız diye sağlığımızdan olacağız.
Karamel'cim, adet olunsa bile beta hcg isteniyor hem aşılamada hem tüpte. Tam emin olmak istiyorlar durumdan.
Karamel'cim, yan etkilerinde yazıyor di mi midem bulanması filan? Dur bakalım ne yaptın, sağlıksızlık derken. Evet limitleri zorlayan tedaviler de bunlar, inşallah oralara varmadan bu emeklerimize değecek güzel haberleri alıcaz yakında. İnan transfer sonrası daha da zorluyor ama değecek inşallah.
Kızlar ben kaçıyorum. Gerçekten eve gitmezsem akşamı bulamayacak gibiyim. İlaçları alıp yatar, yarına iyi uyanırım inşallah. Hepinizi öpüyorum. Umarım güzel haberler alırız yarın. Melilayda'cım, güzel haberler vereceksin inşallah.
bhcg. adet hala başlamadı. ay bu stresle zor artık. ciddi kurum ya. illa adet de olsan test istiyorlar. doğru bir yerde ya.peki niye test yaptırıp yollayacaksın ki adet başlamadı mı sende, ne testi bu bhcg değil herhalde
ama o öyle anlaşılmıyordu bilmiyorumkismileof of deniz dedin evet .yani ben bu ay kaçıncı gün gideceksin anlamında sormuştum.
sigara konusuna gelelim, aşılama yapılırken sperm yıkanan lab. da doktor sigara kullanıyor musunuz dedi ben " 2 mizde kullanmıyoruz" değince ohhh ohhh çok güzel dedi.
demek gerçekten bir ters etkisi var
aradılar yarın 4.30 da randevum var kızlar gidiyorum bu kez ikizlerimi almadan gelmicem
Sevgili Bebeksan,
Herhangi bir tartışma başlatmak için değil yazacaklarım. Elbette, herşey sigaraya bağlanamaz, elbette gebe kalmakta zorlanmamızın en büyük nedeni sigara içmek değil. Ancak burada kılı kırk yarıyoruz, ilacımız, ne yaptığımız, ne yediğimiz şu bu. Sonuca çok az da olsa katkısı olur diye yok kürler, tadı acayip karışımlar içip duruyoruz. Aynı şekilde sigara içmeyerek sonuca az da olsa bir katkısı olacaksa, ne yapalım bunu da yapmayalım. Yoksa haklısın, ben de istinalar tanıyorum, günde bir paket sigara içerek hamile kalan ve bu alışkanlığını hamilelik boyunca aynen devam ettiren bir arkadaşım da var mesela. Korkulanın aksine, süper sağlıklı, zeki bir evladı var şimdi.
Memorial'ın verdiği kağıtta tedavi boyunca eşler sigara ve içki tüketmemelidir diye yazıyor, gerçekten sonuca azıcık da olsa faydası olacaksa?
doktora gitcem ya şevke geldim bi an inşallah sonuçta süper oluroyyyy oyyyy oyyy süpersin bea :dance:
inşallllah canım ya inşallah hepimiz şenlenelimAlabama'cım, oh harika, gözün aydın. Süper, güzel haberlerle dön , ikizlerin bu tedaviyle gelsinler, gönlümüz şenlensin inşallah.
yaaaaaaa siagara içen arkadaşları yüreklendirmek için yazmıyorum aslında bunları ama ben hayatımdas hiç sigara içmedim. Fakat yumurta sayım da az değerlerim de pek parlak diil. Ayrıca benim burda bi arkadaşım var. 39 yaşında günde 1 paket sigara içiyo, doğal hamile kaldı hatta 1-2 hafta sonra doğum yapıcak. Tabii sigara sağlığa zararlı ama vicdan yapmayın o kadar diye bahsettim bu konudan, sevgiler..
Sevgili Bebeksan,
Herhangi bir tartışma başlatmak için değil yazacaklarım. Elbette, herşey sigaraya bağlanamaz, elbette gebe kalmakta zorlanmamızın en büyük nedeni sigara içmek değil. Ancak burada kılı kırk yarıyoruz, ilacımız, ne yaptığımız, ne yediğimiz şu bu. Sonuca çok az da olsa katkısı olur diye yok kürler, tadı acayip karışımlar içip duruyoruz. Aynı şekilde sigara içmeyerek sonuca az da olsa bir katkısı olacaksa, ne yapalım bunu da yapmayalım. Yoksa haklısın, ben de istinalar tanıyorum, günde bir paket sigara içerek hamile kalan ve bu alışkanlığını hamilelik boyunca aynen devam ettiren bir arkadaşım da var mesela. Korkulanın aksine, süper sağlıklı, zeki bir evladı var şimdi.
Memorial'ın verdiği kağıtta tedavi boyunca eşler sigara ve içki tüketmemelidir diye yazıyor, gerçekten sonuca azıcık da olsa faydası olacaksa?
katılıyorum heradaya karamelcim kesinlikle değecek inşallahKaramel'cim, yan etkilerinde yazıyor di mi midem bulanması filan? Dur bakalım ne yaptın, sağlıksızlık derken. Evet limitleri zorlayan tedaviler de bunlar, inşallah oralara varmadan bu emeklerimize değecek güzel haberleri alıcaz yakında. İnan transfer sonrası daha da zorluyor ama değecek inşallah.
denizzz nası umursamaz ya öyleyse biz onla anlaşamayız sen görüştünmü kendisiyle ayrıntı yazar mısın biraz?
hadi bakalım gidince anlaşılır zaten ben umursamaz insan istemiyorum ilgili olsun ismimi bilsin uzun bir süreç yani tel de falan konuşurken öyle her seferinde kendimi hatırlatmak istemiyorum. maslak acıbademdeki özkan doktor öyleydi beni sinir etti ilgisiz adam. insan bi sormazmı aramazmı sonucu bile aldıktan sonra beni bir kez aramadı. her telde aradığımda iki saat kendimi hatırlatmak zorunda kalıyordum. inanamassın yani. ne aşılama sonunda ne tüp sonunda aramadı bile. neyse o günleri anmıyım. yeni bir başlangıç olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?