38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar, basit uyduruk bir hap içiyorum ama gögüsler şiş ve midem bulanıyor.

Bu ne ya, bebek sahibi olacağız diye sağlığımızdan olacağız.

yaaaaaaa siagara içen arkadaşları yüreklendirmek için yazmıyorum aslında bunları ama ben hayatımdas hiç sigara içmedim. Fakat yumurta sayım da az değerlerim de pek parlak diil. Ayrıca benim burda bi arkadaşım var. 39 yaşında günde 1 paket sigara içiyo, doğal hamile kaldı hatta 1-2 hafta sonra doğum yapıcak. Tabii sigara sağlığa zararlı ama vicdan yapmayın o kadar diye bahsettim bu konudan, sevgiler..

Sevgili Bebeksan,

Herhangi bir tartışma başlatmak için değil yazacaklarım. Elbette, herşey sigaraya bağlanamaz, elbette gebe kalmakta zorlanmamızın en büyük nedeni sigara içmek değil. Ancak burada kılı kırk yarıyoruz, ilacımız, ne yaptığımız, ne yediğimiz şu bu. Sonuca çok az da olsa katkısı olur diye yok kürler, tadı acayip karışımlar içip duruyoruz. Aynı şekilde sigara içmeyerek sonuca az da olsa bir katkısı olacaksa, ne yapalım bunu da yapmayalım. Yoksa haklısın, ben de istinalar tanıyorum, günde bir paket sigara içerek hamile kalan ve bu alışkanlığını hamilelik boyunca aynen devam ettiren bir arkadaşım da var mesela. Korkulanın aksine, süper sağlıklı, zeki bir evladı var şimdi.

Memorial'ın verdiği kağıtta tedavi boyunca eşler sigara ve içki tüketmemelidir diye yazıyor, gerçekten sonuca azıcık da olsa faydası olacaksa?

kızlar, basit uyduruk bir hap içiyorum ama gögüsler şiş ve midem bulanıyor.

Bu ne ya, bebek sahibi olacağız diye sağlığımızdan olacağız.

Karamel'cim, yan etkilerinde yazıyor di mi midem bulanması filan? Dur bakalım ne yaptın, sağlıksızlık derken. Evet limitleri zorlayan tedaviler de bunlar, inşallah oralara varmadan bu emeklerimize değecek güzel haberleri alıcaz yakında. İnan transfer sonrası daha da zorluyor ama değecek inşallah.

Kızlar ben kaçıyorum. Gerçekten eve gitmezsem akşamı bulamayacak gibiyim. ılaçları alıp yatar, yarına iyi uyanırım inşallah. Hepinizi öpüyorum. Umarım güzel haberler alırız yarın. Melilayda'cım, güzel haberler vereceksin inşallah.

Karamel'cim, adet olunsa bile beta hcg isteniyor hem aşılamada hem tüpte. Tam emin olmak istiyorlar durumdan.

hiç duymamıştım, insan neler öğreniyor uğraştıkça.

inşallah canım inşallah.

canım benim kendine çok iyi bak, hatta iyi olmazsan yarın işe gitme. Şimdiden de söyle bence

peki niye test yaptırıp yollayacaksın ki adet başlamadı mı sende, ne testi bu bhcg değil herhalde
bhcg. adet hala başlamadı. ay bu stresle zor artık. ciddi kurum ya. illa adet de olsan test istiyorlar. doğru bir yerde ya.

of of deniz dedin evet .yani ben bu ay kaçıncı gün gideceksin anlamında sormuştum.
ama o öyle anlaşılmıyordu bilmiyorumkismile

sigara konusuna gelelim, aşılama yapılırken sperm yıkanan lab. da doktor sigara kullanıyor musunuz dedi ben " 2 mizde kullanmıyoruz" değince ohhh ohhh çok güzel dedi.

demek gerçekten bir ters etkisi var

benimkinin spermi son 17 milyon çıktı ya. depresyon ilaçlarını bırakınca artacak herhalde. mesela bir sigarayı bıraksa en az 40-50 milyon olur. öyle etkiliyor.

aradılar yarın 4.30 da randevum var kızlar gidiyorum bu kez ikizlerimi almadan gelmicem

hayırlı olsun inşallah. güvenç beyi de çok övüyorlar. bana çok rahat gelmişti. rahat da umursamaz gibi yani. ay ne bileyim hale hn ın pozitifliğini tercih ettim. oradakilerin hepsi iyi doktordur.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sigara içenler üzülecek ama ne yazık ki sonuca çok ama çok katkısı varmış sigara içmenin. evet sigara içen 44 yaşında bir bayan bile hamile kalabilir ama şu meşhur olasılıklara dönersek : milyonda birdir herhalde

oyyyy oyyyy oyyy süpersin bea :dance:
doktora gitcem ya şevke geldim bi an inşallah sonuçta süper olur
Alabama'cım, oh harika, gözün aydın. Süper, güzel haberlerle dön , ikizlerin bu tedaviyle gelsinler, gönlümüz şenlensin inşallah.
inşallllah canım ya inşallah hepimiz şenlenelim

orası öylede en kötüsü ne biliyomusun sigara içtiğim için mi olmuyor diye düşünüp suçluluk duymak. tam tersini yapsam da iki yıl içmesem yine olmasa o zaman derim ki belki... sigaranın bi antikatkısı yokmuş onu bile beceremediğim için sadece kendime kızıyorum.

sigara içen biri olarak katılıyorum bi de icraate geçsem süper olacak.

katılıyorum heradaya karamelcim kesinlikle değecek inşallah

denizzz nası umursamaz ya öyleyse biz onla anlaşamayız sen görüştünmü kendisiyle ayrıntı yazar mısın biraz?

denizzz nası umursamaz ya öyleyse biz onla anlaşamayız sen görüştünmü kendisiyle ayrıntı yazar mısın biraz?

yok öyle demek istemedim. sadece hale hanımın pozitifliği daha iyi geldi. umursamaz değil. olanı olduğu gibi söylüyor. belki ben iyi günümde değildim. mesela kk dan birinin kuzeni doktormuş kadın doğum satjını orada yapmış güvenç beyi çok övmüş ve tavsiye etmiş.

hadi bakalım gidince anlaşılır zaten ben umursamaz insan istemiyorum ilgili olsun ismimi bilsin uzun bir süreç yani tel de falan konuşurken öyle her seferinde kendimi hatırlatmak istemiyorum. maslak acıbademdeki özkan doktor öyleydi beni sinir etti ilgisiz adam. insan bi sormazmı aramazmı sonucu bile aldıktan sonra beni bir kez aramadı. her telde aradığımda iki saat kendimi hatırlatmak zorunda kalıyordum. inanamassın yani. ne aşılama sonunda ne tüp sonunda aramadı bile. neyse o günleri anmıyım. yeni bir başlangıç olsun inşallah

bu doktorlar da çok dolu hatta kolay arayıp ulaşamıyorsun bile. ama bir şekilde geri dönüyorlar. acil durum için hemşire cebini veriyordu. her gittiğinde doktorunu bulamayabiliyorsun da. ama hepsi titiz. ve baksana aşılama sonucu bile dr arayacak diye mutlaka test kağıdını fakslamamı istiyorlar. aslında bu kalabalıkla bu kadar titiz ve kuralcı olarak başedebiliyorlar herhalde.

deniz adet olmadınsa hala :))))

niye idrar testine güveniyorsun , diyorum ya bende 700 iken bile çıkmadı

haklısın canım bu tedavi sürecinde biraz da rahat olmak gerekiyor bence. herşeye de takılmamak ve gergin olmamak lazım. yani gözün üstlerinde olcak ama birazda su yolunu bulur diyip fazla gergin olmamak lazım lazımda lazım

Arkadaşlar Merhaba,

Deniz Bulut ve Hülya'cım üzüldüm gerçekten ama hemen üzüntü piskolojisini atıp bir sonraki aya bakacağız.. Deniz cim azimle ilerlemene sevindim..Hülya'cım sen de devam et aynı şekilde, peseed in yabancı kaynaklı sayfalarında 3 ay üst üste denendiği takdirde garanti ediyoruz ama olmuyorda dr desteği alın diyordu, inşallah gerek kalmaz.

Erverdi'cim arkadaşına üzüldüm, ama maalesef ileri yaşlarda bu riskler artıyor ama umarım arkadaşın tekrar hamile kalır. Gebliklerin ilk 12 haftası önemli özellikle bunun da ilk 8 haftası riskli, ben de daha riskli bölgelerde dolaşıyorum.

Gukem'cim, ilk başlara göre kendine bir rota çizmiş olmana seviniyorum ilk başlarda bir rüzgarda gezinen yaprak misaliydin. Kesinlikle zaman kaybetme doğal olsun diye ,gittiğin prof bir şeyler görmüş ki uyarmış, bence de memorial en iyi seçim olur kendini kanıtlamış bir hastane boş ver yolu uzak olsun Anadolu Sağlık Merkezi nin bu konuda ünü henüz yok, şimdi senin kendini tecrübeli ellere bırakma zamanın deneme yanılma yapacak bir durumun yok, hiç birimizin yok tabi. Herşeyin hayırlısı olsun.

Herada'cım geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın , Cuma'ya kadar ha gayret..

Melinayda'cım sende yarın kan testi yaptırıyorsun değil mi ? güzel bir haber ver bize hadi..

Patikler, inşallah hayırlısı olsun, emeklerin boşa gitmesin umutla bekleyeceğiz haberlerini

Son düzenleme:
waters canım inşallah o riskli bölgelerden alnının akıyla çıkarsın hamileliğinin keyfine varırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…