38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yarın benim reglimin 21,günüm oluyor. eğer uzun protokolle tedaviye başlarsa diye denk getirmiş oldum. aslında regl olunca gitcektim hani hamileysem filan diye ama deniz doktorla konuşursun bu ihtimale göre tavır alır diyince erkene almış oldum.

beni de reglimin 15 .günü çağırdı ama ben sindiremedim henüz yani denizin dediği gibi 19. gün gitsem bir sonraki ayın rezervi bari gözükür ama şimdi ne işe yarayacak bilmiyorum .dediki bi bakalım ultrasyonla eğer yapışıklık olursa histereskopi çektiririz dedi. ama ultrasyonla anlaışılsaydı daha öceki iki doktorda derdi bunu.deniz ultrasyonda karartı şeklinde belli oluyor dedi sonuçta.bugün bi özel hastahaneyle görüştüm. orda doktor sırf rahim filmi çekiyor yarın gel dedi bugün yoğunmuş ama yarın 10. günüm dedim rahim filmi için oda dedi ki ilişkiye girmediysen önemli değil dedi.10.gün olur mu ki ?

evet
waters tüpe karar verdim sonunda verdim diyorum eşim istemiyor.ona göre ya doğal olsun ya da olmasa da olur( allah korusun) dünyayı gezeriz en fazla 30 yıllık ömrümüz kalmış zaten gibi şeyler söylüyor.beni üzülüyor diye de tamam yaptıralım diyor ama içten değil biliyorum.zor şeyler bunlar allah herkesin yardımcısı olsun.

belki 15. gün de öbür ayın rezervi gözükür. ne zaman ne gözükür bilmiyorum tam haliyle dr değilim. rahim filmini tedaviye başladığın ay adet 5. gün de çektirebilirsin. bir zararı olmuyor. 10. gün çekilmesinin zararı erken yumurtadıysan ve döllenmiş bir yumurta varsa radyasyon alır ve kürtaj gerekir.

odadaki arkadaş candan Erçetin'nin Melek'i açmış. Hepimiz için dinliyorum :))

waterss'ım bence sen riskli bölgede değilsin , niye dersen yapılmış sağlıklı bir doğum en güçlü referansın

sigaranın zararı olmaz mı bir kere çocuğun bağışıklık sistemi zayıf doğuyor. ileride allah korusun tehlike dolu bir dünyada yaşıyoruz hastalıklar falan... diğer taraftan zeka etkileniyor elbette çok daha zeki olabilecek bir çocuk daha az zeki de olabiliyor.ben yıllarca bile bile içtim içte.herkes bana hep hayret etmiştir herşeyin doğalı ile beslenen,sağlık kurallarını hiç ihmal etmeyen biri nasıl sigara içer diye.insan gözleriyle görmeyince gönül de katlanıyor ya o misal içtim durdum.benim doktor velim var o diyor ki(dahiliye uzmanı)elbette çok zararı var ama çocuk o kadar etkilenmiyor gibi bi laf etti. eşim iki çocuğumda da bir paket içti dedi çocuklarım sağlıklı falan.ben de içimden dedim ki oğlunun öğretmeni olarak sağlıklılar şükür ama maalesef oğlun pekte zeki değil.ama tabii ailelere böyle denmiyor içinden geçirebiliyorsun sadece. kızı da bizim okulda pek parlak değil.allahın taktiri belkide.bütün mucize o bir tanecik sperm ve o bir tanecik yumurtayı oluşturan genlerin zindeliğine bakıyor.onlarda harikalar varsa çocukta harika oluyor. yıllardır çocuklarla iç içe olduğum için bazen bakıyorsun hiç bilinçli olmayan eli ayağı düzgün olmayan anne babalrın öyle zeki çocukları var ki hem içimden derim hem çok güzel bir çocuk hemde çok zeki bir çocuk yapmayı nasıl becerebildiler ki bunlar:)))işte o anda yaradanın mucizeleri giriyor devreye sanırım.hakkımızda hayırlısını versin allahım.

19. gün gidersen aynen denizin dediği gibi döllenmiş yumurtanın olma ihtimali var ve bu işlemde zarar görür. buna sebebiyet vermemek için 15,gün cağırmıştır. ama sen daha önce 10,gün gitmek istiyorsan daha garanti olabilir. histeroskopiyle rahim filmi aynı şey değil ki ama. karıştırdım ben şimdi. sen rahim filmimi çektircen yoksa histeroskopi mi?

hee onun için sordu sanırım hiç beraber oldunuz mu diye ben de 1. günden itibaren hiç olmadık dedim o da onun için sorun değil gel dedi demekki.

canım çok geçmiş olsun yaaa. allah sabır versin arkadaşına...

Deniz Bulut ve Hülya inşallah bir sonraki ay başarırsınız. üzülmek yok.

Waterss çok sağol arkadaşım, izindeyimmm :)

kılıç aydınlı bana rahim filmiyle uğraşma boşuna para da harcama git tüp yaptır dedi diye ben rahim filmine gitmedim şimdi de geç kaldım artık herşey önümüzdeki aya kaldı napalım histereskopi önümüzdeki aya kaldı dolayısıyla tüpte ertelenecek ama gene de memorial ın doktoru ne derse onu yapacağım (hale hanım a gideceğim)

kızlar ;arkadaşım için iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim öpüldünüz.haberi yoktu. gittiğimde hastaneye bulamadım mecbur aradım.1 saat ertelenmiş.geldi zaten ben onu aradıktan sonra arabada ağlamaya başladım dedi.çok duygulanmış.görünce beni boynuma sarıldıağladı tabii ben de biraz döküldüm.çok duygulandım dedi arkadaşım buraya gelmişsin dedi.bende sarıldım 2 kere sıkı sıkı sarıldık birbirmize gözümüz yaşlı.bende gelirim tabii biz süs arkadaşımıyız seninle arkadaş olduk iyi günde kötü günde dedim.onunla süleymaniyede tanışmıştık işte böyle arkadaşlar.hikayelerin biri bitiyor öbürü başlıyor hayat işte .herşey bizim için.ben bazen hayal ediyorum buradaki arkadaşlar bir gün biraraya gelmişiz diye.ama daha bebekli kurmadım hayalimi.ona da sıra gelir birgün.

kızlar biraz havayı dağıtmak istiyorum .küçücük bir gülümseme için.bana komik gelen bir kaç şeyi sizle paylaşmak istiyorum.izlemişmiydiniz bilmem Dondurmam Gaymak filmini. bir dondurmacı var .filmde.küçük ilkel bir motoru var onunla satıyor dondurmasını.köyün zıpır kerataları çalıyorlar bunun motorunu.adam deliye dönüyor tabii.tek ekmek teknesi o motor.neyse.duaya gider.camidedir.Allaha dua ederken elinde tesbijhvardır.hani allahuekber,elhamdülillah deriz ya.bu adamın aklı motorundadır ya.adam tesbihi (azıcık sıyırmıştır zahir)çekerken motorum motorum motorum motorum diye çekmeye başlardelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bana çok komik gelmişti.

durun; bir tane daha geliyor.ama bu film değil gerçek.geçen bayram yaşandı.bana yine çok komik gelmişti.bayramdayız şimdi.ortamda sohbet var.çok yakınımız bir ağabey anlatıyor.;bizim makina bozuldu(çamaşır makinesinden bahsediyor)aldım yeni makina.ama eskinin motoru daha yeni.niye veriyim yeni motoru söktüm motorunu sakladım.dursun lazım olur.ayyy ben öldüm öldüm gülmekten dedim beni güldürdünüz ya Allah ta sizi güldürsün emi.sonra sohbet devam ediyorbende dedimki yaa ağbi bizim makinede bozuk (çamaşır makinesi).dursun dursun o motor.bizimki durunca açarız sana bi telefon gönderirsin bize gebzeden.nasıl ama ? fıkra gibi değilmi yaaa.düşünebiliyormusunuz yaa motor saklıyor adam....bana çok komik geldi.şaka bir yana bizim makinede miadını doldurmak üzere ..şimdi bekliyorum bizimkisi ne zaman tık diyecek.onun makarasını yapacağım:sm_cool:

Erverdi'cim,

eve gitmeye halim yoktu annemde yatarken bir bakayim kizlar dedim. Iyi ki gitmissin arkadasina, acisini cabuk atlatir insallah, Allah yardimcisi olsun.

Arkadasini okurken temmuzda yasadiklarim geldi aklima kotu oldum, sonra da filmi okuyup guldum. O amcanin camide motorum motorum diye tespih cekmesi hem icimi burkmus hem de bayagi guldurmustu. Yazini okurken bir kahkaha attim, annem ne oluyor diye iceri kostu. Vallahi cok ihtiyacim varmis sagolasin.

afiyet olsun canım.iki kahkaha bir pirzola imiş.bende bunun için yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…