evetArkadaşlar Merhaba,
Deniz Bulut ve Hülya'cım üzüldüm gerçekten ama hemen üzüntü piskolojisini atıp bir sonraki aya bakacağız.. Deniz cim azimle ilerlemene sevindim..Hülya'cım sen de devam et aynı şekilde, peseed in yabancı kaynaklı sayfalarında 3 ay üst üste denendiği takdirde garanti ediyoruz ama olmuyorda dr desteği alın diyordu, inşallah gerek kalmaz.
Erverdi'cim arkadaşına üzüldüm, ama maalesef ileri yaşlarda bu riskler artıyor ama umarım arkadaşın tekrar hamile kalır. Gebliklerin ilk 12 haftası önemli özellikle bunun da ilk 8 haftası riskli, ben de daha riskli bölgelerde dolaşıyorum.
Gukem'cim, ilk başlara göre kendine bir rota çizmiş olmana seviniyorum ilk başlarda bir rüzgarda gezinen yaprak misaliydin. Kesinlikle zaman kaybetme doğal olsun diye ,gittiğin prof bir şeyler görmüş ki uyarmış, bence de memorial en iyi seçim olur kendini kanıtlamış bir hastane boş ver yolu uzak olsun Anadolu Sağlık Merkezi nin bu konuda ünü henüz yok, şimdi senin kendini tecrübeli ellere bırakma zamanın deneme yanılma yapacak bir durumun yok, hiç birimizin yok tabi. Herşeyin hayırlısı olsun.
Herada'cım geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın , Cuma'ya kadar ha gayret..
Melinayda'cım sende yarın kan testi yaptırıyorsun değil mi ? güzel bir haber ver bize hadi..
Patikler, inşallah hayırlısı olsun, emeklerin boşa gitmesin umutla bekleyeceğiz haberlerini
belki 15. gün de öbür ayın rezervi gözükür. ne zaman ne gözükür bilmiyorum tam haliyle dr değilim. rahim filmini tedaviye başladığın ay adet 5. gün de çektirebilirsin. bir zararı olmuyor. 10. gün çekilmesinin zararı erken yumurtadıysan ve döllenmiş bir yumurta varsa radyasyon alır ve kürtaj gerekir.beni de reglimin 15 .günü çağırdı ama ben sindiremedim henüz yani denizin dediği gibi 19. gün gitsem bir sonraki ayın rezervi bari gözükür ama şimdi ne işe yarayacak bilmiyorum .dediki bi bakalım ultrasyonla eğer yapışıklık olursa histereskopi çektiririz dedi. ama ultrasyonla anlaışılsaydı daha öceki iki doktorda derdi bunu.deniz ultrasyonda karartı şeklinde belli oluyor dedi sonuçta.bugün bi özel hastahaneyle görüştüm. orda doktor sırf rahim filmi çekiyor yarın gel dedi bugün yoğunmuş ama yarın 10. günüm dedim rahim filmi için oda dedi ki ilişkiye girmediysen önemli değil dedi.10.gün olur mu ki ?
sigaranın zararı olmaz mı bir kere çocuğun bağışıklık sistemi zayıf doğuyor. ileride allah korusun tehlike dolu bir dünyada yaşıyoruz hastalıklar falan... diğer taraftan zeka etkileniyor elbette çok daha zeki olabilecek bir çocuk daha az zeki de olabiliyor.ben yıllarca bile bile içtim içte.herkes bana hep hayret etmiştir herşeyin doğalı ile beslenen,sağlık kurallarını hiç ihmal etmeyen biri nasıl sigara içer diye.insan gözleriyle görmeyince gönül de katlanıyor ya o misal içtim durdum.benim doktor velim var o diyor ki(dahiliye uzmanı)elbette çok zararı var ama çocuk o kadar etkilenmiyor gibi bi laf etti. eşim iki çocuğumda da bir paket içti dedi çocuklarım sağlıklı falan.ben de içimden dedim ki oğlunun öğretmeni olarak sağlıklılar şükür ama maalesef oğlun pekte zeki değil.ama tabii ailelere böyle denmiyor içinden geçirebiliyorsun sadece. kızı da bizim okulda pek parlak değil.allahın taktiri belkide.bütün mucize o bir tanecik sperm ve o bir tanecik yumurtayı oluşturan genlerin zindeliğine bakıyor.onlarda harikalar varsa çocukta harika oluyor. yıllardır çocuklarla iç içe olduğum için bazen bakıyorsun hiç bilinçli olmayan eli ayağı düzgün olmayan anne babalrın öyle zeki çocukları var ki hem içimden derim hem çok güzel bir çocuk hemde çok zeki bir çocuk yapmayı nasıl becerebildiler ki bunlar:)))işte o anda yaradanın mucizeleri giriyor devreye sanırım.hakkımızda hayırlısını versin allahım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sigara içenler üzülecek ama ne yazık ki sonuca çok ama çok katkısı varmış sigara içmenin. evet sigara içen 44 yaşında bir bayan bile hamile kalabilir ama şu meşhur olasılıklara dönersek : milyonda birdir herhalde
beni de reglimin 15 .günü çağırdı ama ben sindiremedim henüz yani denizin dediği gibi 19. gün gitsem bir sonraki ayın rezervi bari gözükür ama şimdi ne işe yarayacak bilmiyorum .dediki bi bakalım ultrasyonla eğer yapışıklık olursa histereskopi çektiririz dedi. ama ultrasyonla anlaışılsaydı daha öceki iki doktorda derdi bunu.deniz ultrasyonda karartı şeklinde belli oluyor dedi sonuçta.bugün bi özel hastahaneyle görüştüm. orda doktor sırf rahim filmi çekiyor yarın gel dedi bugün yoğunmuş ama yarın 10. günüm dedim rahim filmi için oda dedi ki ilişkiye girmediysen önemli değil dedi.10.gün olur mu ki ?
belki 15. gün de öbür ayın rezervi gözükür. ne zaman ne gözükür bilmiyorum tam haliyle dr değilim. rahim filmini tedaviye başladığın ay adet 5. gün de çektirebilirsin. bir zararı olmuyor. 10. gün çekilmesinin zararı erken yumurtadıysan ve döllenmiş bir yumurta varsa radyasyon alır ve kürtaj gerekir.
kızlar hatırlarsanız eğer.bir arkadaş vardı 48 yaşında demiştim incir küründen sonra hamile kalmıştı.ne yazıkki onunda bebeği gelişmemiş.7 haftalık olması gerekirken 5 hafta da kalmışbugün kürtajı var.onun yanında olacağım bugüninşallah bi daha ya.
Arkadaşlar Merhaba,
Deniz Bulut ve Hülya'cım üzüldüm gerçekten ama hemen üzüntü piskolojisini atıp bir sonraki aya bakacağız.. Deniz cim azimle ilerlemene sevindim..Hülya'cım sen de devam et aynı şekilde, peseed in yabancı kaynaklı sayfalarında 3 ay üst üste denendiği takdirde garanti ediyoruz ama olmuyorda dr desteği alın diyordu, inşallah gerek kalmaz.
Patikler, inşallah hayırlısı olsun, emeklerin boşa gitmesin umutla bekleyeceğiz haberlerini
19. gün gidersen aynen denizin dediği gibi döllenmiş yumurtanın olma ihtimali var ve bu işlemde zarar görür. buna sebebiyet vermemek için 15,gün cağırmıştır. ama sen daha önce 10,gün gitmek istiyorsan daha garanti olabilir. histeroskopiyle rahim filmi aynı şey değil ki ama. karıştırdım ben şimdi. sen rahim filmimi çektircen yoksa histeroskopi mi?
aferin kız alabama; gümbür gümbür gelmişsin.sen kap şu bebekleri de burası şenlensinaradılar yarın 4.30 da randevum var kızlar gidiyorum bu kez ikizlerimi almadan gelmicem
kızlar, basit uyduruk bir hap içiyorum ama gögüsler şiş ve midem bulanıyor.
Bu ne ya, bebek sahibi olacağız diye sağlığımızdan olacağız.
Erverdi'cim,
eve gitmeye halim yoktu annemde yatarken bir bakayim kizlar dedim. Iyi ki gitmissin arkadasina, acisini cabuk atlatir insallah, Allah yardimcisi olsun.
Arkadasini okurken temmuzda yasadiklarim geldi aklima kotu oldum, sonra da filmi okuyup guldum. O amcanin camide motorum motorum diye tespih cekmesi hem icimi burkmus hem de bayagi guldurmustu. Yazini okurken bir kahkaha attim, annem ne oluyor diye iceri kostu. Vallahi cok ihtiyacim varmis sagolasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?