38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın kızlar,

Günaydın erverdi arkadaşına gitmekle çok iyi yapmışsın, Allah sabrını arttırsın.

Evet Melilayda'dan güzel bir haber bekliyoruz.

Esterya mail atmış karda işe gitmemiş oğluyla gezmiş karın tadını çıkarmış, 20 Ocakta ense ölçümü varmış. Şirkette int. sorunu çözülmemişmiş, selamı var.

Herada'cığım nasıl oldun arkadaşım, biraz toparlandın mı ? Deniz Bulut, test yaptın mı anlat hele :)

Hepiciğinizi kocaman öperim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydın canlar,

20 ocak degil 29 ocak karamelim :)
Bugun isyerine geldim bide baktım internet yapılmıs fena mutlu oldum :)
Denizcim halen regl olmadı dime beklemedeyiz gecmisi cok fazla okuyamadım
Erverdicim sen ne kadar harika bir dostsun..
Heradam stresler sıkıntılar beklemeler.. Kız kardesimde cuma gunu ( kendisi johannesburg da yasiyor)
2. tup denemesine baslayacak ne olur bu yolun savascıları olarak dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
inanın sizler benim her zaman dualarımdasınız..
waterscim demek kontrollerimiz seninle ayını gunde ben cok heyecanlıyım :)

Alabama'cım, teşekkür ederim. Umarım bu haftaları atlatırım kazasız. Bugün 10+0 oldu. Cuma kontrolüm var, karnım henüz çıkmadı. Kendi pantalonlarımı giyiyorum halen. Dün tüm ün gazım ve mide bulantım vardı. Mide bulantısı bende arasıra oluyor rutinde yok. Umarım haftası ile uyumlu gelişiyordur bebeğim. Darısı başınıza, azmin elinden bir şey kurtulmaz. Allah'ın da izniyle.

Esterya'cım evet aynı güne denk geldi, ben ertelemk zorunda kaldım. Yine vesveselere başaldım, inşallah herşey yolundadır..sende iyisin değil mi ?

kızlar kardesime doktoru femara adlı ilacı vermis daha once bu ilac burda konusulmustu ama net hatırlamıyorum bana biraz bilgi verebilir misiniz? cok hos seyler soylememistiniz yanlıs hatırlamıyorsam

odadaki arkadaş candan Erçetin'nin Melek'i açmış. Hepimiz için dinliyorum :))

waterss'ım bence sen riskli bölgede değilsin , niye dersen yapılmış sağlıklı bir doğum en güçlü referansın

Karamel'cim, haksız sayılmazsın aslında o da önemli bir referans tabi, geçmişte yani 35 yaşında doğal yoldan hamile kalmam da bir referans bu iki olumlu referans bana 40 yaşında yine doğal yolla hamile kalma şansı sağladı. Ancak, yinede bilirsin işte acabalar oluyor. İleri yaş hamileliği diye bir şey var gerçi hepimiz bu riskleri yaşayacağız diye bir şey yok ama insanın aklından geçmiyor değil. İnşallah sende hamile kalınca anlayacaksın acabalar hiç bitmiyor.

Şimdi tüm dualarım sizinle, inana KK da abone olduğum beni ilgilendiren bir iki topik var hiç içimden oralara girmek gelmiyor, ancak sizi takip edebiliyorum, gözüm kulağım sizden gelecek haberlerde.

O Melek şarkısını çocuğum yokken de çok severdim, her dinleyişimde duygulanırım gözlerim ıslanır, çok anlamlı bir şarkı. Allah'ın izni ile hayırlısı ise sizde yaşayacaksınız arkadaşım.

waterscim ben iiyim ama evde uyumak istiyorum :)

O tatlı uyku sanki damardan narkoz almışım gibi bazen bir bastırıyor deli oluyorum iş yerinde. Geçenlerde araba ile Hadımköy'den dönüyorum TEM deyim, ama uykudan içim geçiyor, park alanına gelene kadar öldüm resmen arab kullanırken gözüm herhalde 1 sn kadar kapanıyor, o soğukta beremi takıp camı açtım sonra tırların olduğu park alanına çektim kapılarım kitliydi, arabayı stop ettiğimi hatırlıyorum gerisi yok, 20 dk sonra biradam cama vuruyordu korkmuşlar acaba bana bir şey mi oldu diye bir kaç tır şöförü abla yardıma ihtiyacın var mı diye sordular.. yok dedim sağolun iyiyim.. ama korktum da adamlar sonra yanımdan uzaklaştılar ama bir daha uyuyamadım ama o uyku bana yetti.. düşün artık uykumun boyutunu o parak alanı olmasa emniyet şeridine çekecektim, kesin bir şey oldu diye arabalar dururdu herhalde uyutmazlardı...

Esterya şu ticker factory e bende girmiştim daha önce ama başaramamıştım, güzel olmuş bir daha deneyeceğim..Nasıl yaptın..topikten mi giriliyor oraya ?

waterscim hadımköy tarafına geldiginde bir daha mutlaka haberleselim bende hadımköyde calısıyorum, hem sana uyuyacak TIR ların park alanından daha guvenli bir bolge saglayabilirim :)

kızlar kardesime doktoru femara adlı ilacı vermis daha once bu ilac burda konusulmustu ama net hatırlamıyorum bana biraz bilgi verebilir misiniz? cok hos seyler soylememistiniz yanlıs hatırlamıyorsam

merhaba esteryacım;femarayı bana süleymaniyedeki son denememde vermişlerdi.o zaman ne için olduğunu bilmiyordum.sonra buradan öğrendim.yumurtanın kalitesini artırmak içinmiş.zaten çok ta vermiyorlar.diğer ilaçlara ek olarak veriyorlar.sanırım bana 5 tane verilmiştibende işe yaramamıştı.ama inşallah kızkardeşinde olumlu olur.ona bol şanslar

watersçım merhaba;şu uyku maceranı okudum da..aman arkadaşım dikkat et.çizgi filmlerde gözlerine bire çubuk koyarlar ya hani gözü kapanır dauyumasın diye en de hemen gözünün önüne iki kürdan koy güzelim..şaka şaka...inşallah bize geçer uykularınız siz bebeklerinizi pışpışlarken:Saruboceq:.

waterss, aman Allahım o nasıl bir uyku :) Aman canım özellikle arabada dikkat et.

Denizzzz :))))))))) sana rağmen Denizzzzzzzzz

hadi hayırlısı canım benim herşey güzel olacak geç olsun temiz olsun ama çok da geç olmasın dimi ama:)

aferin kız alabama; gümbür gümbür gelmişsin.sen kap şu bebekleri de burası şenlensin
(seçerken bizede birer tane seç):dance:

öyle takılıyorum napim üzgün takık olmanın bi faydasını göremedik bide kendimizden eminmiş numarası yapalım :) seçmemmi hepimize seçip seçip dua ediyorum hep.

allah yardımcısı olsun sabır versin çok şükür ki senin gibi bir dosta sahip. bu arada sen motora takmışın bakıyorum nerden geldi bu motorum motorumm motorummm ehehehheh

allah dualarını kabul etsin esteryacım. daha önce seni tebrik edip mutluluğunu paylaşmıymıydım bilmiyorum ama en içten duygu ve dualarımla seninleyim canım. inşallah kucağına da alıp misler gibi koklamayı nasip kısmet etsin güzel allahım.

inşalllah canım inşallah öyledir. allah seninde kucağına almayı bebişini misler gibi koklamayı nasip kısmet edecek inşallah. atlatacaksın bu haftaları geceleri ınga sesinden mutlu gönüllü uykusuz da kalacaksın bak gör.

bak şimdi önce kızdım ama sonra kenara çekince aferim dedim. iyi yapmışsın ama yine de kendine çok dikkat et.

denizz pabucu yarım çık dışarıya oynayalım hadi söylee güzel haberi

gunaydın kızlar
esterya waters karamel erverdi alabama canlarım bugün adet oluyorum dün birkaç damlası gelmişti zaten
erverdi akşam yazamadım dondurma gaymak seyretmiş ama tespih kısmına hiç dikkat etmemiştim sanki başkası seyretti. ben de orada uyudum galiba -tatlicadiarzu-
melinayda inşallah güzel haberler verecek içimiz açılacak
herada daha iyisindir düzeliyorsundur umarım

waterscim hadımköy tarafına geldiginde bir daha mutlaka haberleselim bende hadımköyde calısıyorum, hem sana uyuyacak TIR ların park alanından daha guvenli bir bolge saglayabilirim :)

Olur..Hadımköy'e gidersem haber veririm, ama araba kullanırken bazen çok bastırıyor korkuyorumm gerçekten.

AMİNNN...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…