Gunaydın canlar,
20 ocak degil 29 ocak karamelim :)
Bugun isyerine geldim bide baktım internet yapılmıs fena mutlu oldum :)
Denizcim halen regl olmadı dime beklemedeyiz gecmisi cok fazla okuyamadım
Erverdicim sen ne kadar harika bir dostsun..
Heradam stresler sıkıntılar beklemeler.. Kız kardesimde cuma gunu ( kendisi johannesburg da yasiyor)
2. tup denemesine baslayacak ne olur bu yolun savascıları olarak dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
inanın sizler benim her zaman dualarımdasınız..
waterscim demek kontrollerimiz seninle ayını gunde ben cok heyecanlıyım :)
odadaki arkadaş candan Erçetin'nin Melek'i açmış. Hepimiz için dinliyorum :))
waterss'ım bence sen riskli bölgede değilsin , niye dersen yapılmış sağlıklı bir doğum en güçlü referansın
waterscim ben iiyim ama evde uyumak istiyorum :)
kızlar kardesime doktoru femara adlı ilacı vermis daha once bu ilac burda konusulmustu ama net hatırlamıyorum bana biraz bilgi verebilir misiniz? cok hos seyler soylememistiniz yanlıs hatırlamıyorsam
watersçım merhaba;şu uyku maceranı okudum da..aman arkadaşım dikkat et.çizgi filmlerde gözlerine bire çubuk koyarlar ya hani gözü kapanır dauyumasın diye en de hemen gözünün önüne iki kürdan koy güzelim..şaka şaka...inşallah bize geçer uykularınız siz bebeklerinizi pışpışlarken:Saruboceq:.O tatlı uyku sanki damardan narkoz almışım gibi bazen bir bastırıyor deli oluyorum iş yerinde. Geçenlerde araba ile Hadımköy'den dönüyorum TEM deyim, ama uykudan içim geçiyor, park alanına gelene kadar öldüm resmen arab kullanırken gözüm herhalde 1 sn kadar kapanıyor, o soğukta beremi takıp camı açtım sonra tırların olduğu park alanına çektim kapılarım kitliydi, arabayı stop ettiğimi hatırlıyorum gerisi yok, 20 dk sonra biradam cama vuruyordu korkmuşlar acaba bana bir şey mi oldu diye bir kaç tır şöförü abla yardıma ihtiyacın var mı diye sordular.. yok dedim sağolun iyiyim.. ama korktum da adamlar sonra yanımdan uzaklaştılar ama bir daha uyuyamadım ama o uyku bana yetti.. düşün artık uykumun boyutunu o parak alanı olmasa emniyet şeridine çekecektim, kesin bir şey oldu diye arabalar dururdu herhalde uyutmazlardı...
kılıç aydınlı bana rahim filmiyle uğraşma boşuna para da harcama git tüp yaptır dedi diye ben rahim filmine gitmedim şimdi de geç kaldım artık herşey önümüzdeki aya kaldı napalım histereskopi önümüzdeki aya kaldı dolayısıyla tüpte ertelenecek ama gene de memorial ın doktoru ne derse onu yapacağım (hale hanım a gideceğim)
aferin kız alabama; gümbür gümbür gelmişsin.sen kap şu bebekleri de burası şenlensin
(seçerken bizede birer tane seç):dance:
kızlar ;arkadaşım için iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim öpüldünüz.haberi yoktu. gittiğimde hastaneye bulamadım mecbur aradım.1 saat ertelenmiş.geldi zaten ben onu aradıktan sonra arabada ağlamaya başladım dedi.çok duygulanmış.görünce beni boynuma sarıldıağladı tabii ben de biraz döküldüm.çok duygulandım dedi arkadaşım buraya gelmişsin dedi.bende sarıldım 2 kere sıkı sıkı sarıldık birbirmize gözümüz yaşlı.bende gelirim tabii biz süs arkadaşımıyız seninle arkadaş olduk iyi günde kötü günde dedim.onunla süleymaniyede tanışmıştık işte böyle arkadaşlar.hikayelerin biri bitiyor öbürü başlıyor hayat işte .herşey bizim için.ben bazen hayal ediyorum buradaki arkadaşlar bir gün biraraya gelmişiz diye.ama daha bebekli kurmadım hayalimi.ona da sıra gelir birgün.
Gunaydın canlar,
20 ocak degil 29 ocak karamelim :)
Bugun isyerine geldim bide baktım internet yapılmıs fena mutlu oldum :)
Denizcim halen regl olmadı dime beklemedeyiz gecmisi cok fazla okuyamadım
Erverdicim sen ne kadar harika bir dostsun..
Heradam stresler sıkıntılar beklemeler.. Kız kardesimde cuma gunu ( kendisi johannesburg da yasiyor)
2. tup denemesine baslayacak ne olur bu yolun savascıları olarak dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
inanın sizler benim her zaman dualarımdasınız..
waterscim demek kontrollerimiz seninle ayını gunde ben cok heyecanlıyım :)
Alabama'cım, teşekkür ederim. Umarım bu haftaları atlatırım kazasız. Bugün 10+0 oldu. Cuma kontrolüm var, karnım henüz çıkmadı. Kendi pantalonlarımı giyiyorum halen. Dün tüm ün gazım ve mide bulantım vardı. Mide bulantısı bende arasıra oluyor rutinde yok. Umarım haftası ile uyumlu gelişiyordur bebeğim. Darısı başınıza, azmin elinden bir şey kurtulmaz. Allah'ın da izniyle.
O tatlı uyku sanki damardan narkoz almışım gibi bazen bir bastırıyor deli oluyorum iş yerinde. Geçenlerde araba ile Hadımköy'den dönüyorum TEM deyim, ama uykudan içim geçiyor, park alanına gelene kadar öldüm resmen arab kullanırken gözüm herhalde 1 sn kadar kapanıyor, o soğukta beremi takıp camı açtım sonra tırların olduğu park alanına çektim kapılarım kitliydi, arabayı stop ettiğimi hatırlıyorum gerisi yok, 20 dk sonra biradam cama vuruyordu korkmuşlar acaba bana bir şey mi oldu diye bir kaç tır şöförü abla yardıma ihtiyacın var mı diye sordular.. yok dedim sağolun iyiyim.. ama korktum da adamlar sonra yanımdan uzaklaştılar ama bir daha uyuyamadım ama o uyku bana yetti.. düşün artık uykumun boyutunu o parak alanı olmasa emniyet şeridine çekecektim, kesin bir şey oldu diye arabalar dururdu herhalde uyutmazlardı...
waterscim hadımköy tarafına geldiginde bir daha mutlaka haberleselim bende hadımköyde calısıyorum, hem sana uyuyacak TIR ların park alanından daha guvenli bir bolge saglayabilirim :)
watersçım merhaba;şu uyku maceranı okudum da..aman arkadaşım dikkat et.çizgi filmlerde gözlerine bire çubuk koyarlar ya hani gözü kapanır dauyumasın diye en de hemen gözünün önüne iki kürdan koy güzelim..şaka şaka...inşallah bize geçer uykularınız siz bebeklerinizi pışpışlarken:Saruboceq:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?