gunaydın kızlar
esterya waters karamel erverdi alabama canlarım bugün adet oluyorum dün birkaç damlası gelmişti zaten
erverdi akşam yazamadım dondurma gaymak seyretmiş ama tespih kısmına hiç dikkat etmemiştim sanki başkası seyretti. ben de orada uyudum galiba -tatlicadiarzu-
melinayda inşallah güzel haberler verecek içimiz açılacak
herada daha iyisindir düzeliyorsundur umarım
olur mu güzelim asıl sen bize umut olacaksın özellikle de bana. durumumuz aynı. bende de folikül sayısı 1-2 ye düştüğü için sen önden gidip hamile kalacaksın ki ben de seni takip edeyim. yumurtan 1. kaliteydi. ben çok ümitliyim senden opuyorumnanaktan
memorial dan aradı hemşire test sonucunuzu fakslamadınız diye. fakslayınca dr görüşecekmiş. ne diyecekse! tüp değil ki bu aşılama. offff valla işe yakın 50 liraya kadar yapan biryer olsa yaptırıp kurtulacağım. kötükedihüso
Melilayda'cım, bak şimdi hiç olur mu, biz seninle geri sayımdayız. Çok doğru söylemiş arkadaşlar, sen bizim umudumuzsun. Güzel haberinle nasıl şenleneceğiz, nasıl umutlanacağız hem senin adına hem kendimiz için. Heyecan tavan yapmış olmalı ama inşallah güzel neticelenecek. Yanındayız arkadaşım.
Sabah kalktım, içim çok sıkıldı, ağladım durdum ben nasıl test yaptırcam diye. Korkunun ecele faydası yok. Bu tedavilerde en sevmediğim gün test günü. Gittim verdim kanımı, saat 4- 5 gibi çıkacak. Ben alamam sonucu, eşim alacak, o anı nasıl atlatacağım bilmiyorum.offf offffff
Heradam preztentabl iş kadınım :)
iyyim cnmda bugun nedense böle midem falan bi garip bi tuhaf uykum var halsizlik var eve gidip yatma modundayım :) gerçi hep uykum var ama :)
Alabama'cım,
Aynı saatte doktordayız hayatımNe olur bir an önce haberdar et bizi, çatlarım ben meraktan, gerçi güzel bir başlangıç yapacağına yürekten inanıyorum.
Doğru diyorsun, tam şımartıyorlar vallahi. Hem annem, hem babam. Geçtiğimiz yazki kaybımızı bildiklerinden, bu sefer onları da dahil ettik, gerçi ilk denememiz diye biliyorlar ama tüp denediğimizi biliyorlar neticede. Annem moral vermeye çalışıyor boyuna, 'bak kızım ilkinde olmayabilirmiş, üzülmeyin, denemeye devam edin diyorlar' diye konuşuyor boyuna. Dün de 'biz babanla konuştuk, torunumuzun odasını siz seçin ama biz alacağız' dedi annem. Ben tabii bu hormon bombasının etkisiyle, bir ağla, bir ağla. İnşallah boşuna umutlandırmıyorumdur onları, ne bileyim, bu sefer de saklamayayım bilsinler istedik.
Neyse işte kafa şişirtmeyeyim, güzel haberlerle dön inşallah arkadaşım. Bugün senin ve Melilayda'nın güzel haberleri için sıkça girip bakarım.
herada;bugün yumoşlarının durumunu çok merak ediyorum.hadi onları büyütte gel.sonucu hemen yaz bize
alabama ;canım senin de bugün ha,hadi bakalım.yaa bismillah.ama seni bu maratonda çok güçlü görüyorum maşallah.hadi devamı gelsin.
hülya pek girmiyor bu aralar
melilayda;şimdi sana zaman hiç geçmez,ne zordur bilirim.benim kalbim çıkacak gibi olurdu.sabır arkadaşım sabır.
kayıplara gelince kızlar yaa denizatı vardı di mi,hani momuz gribinden bahsediyordu Allah korusun.inşallah sağlığı yerindedir.çoğumuz merak ettik.inşallah iyidir de aramıza katılır yakınzamanda.
evet,balance den de ses yok.yaa BALANCE olmadıysa olmadı be hayatım.tamam çok haklısın dünyalar kadar hakılısın.inan senin yaşadığın duyguları burada hepimiz yaşadık yaşamaktayız da.en yakın zamanda aramıza dön olurmu benim bu forumdaki ilk arkadaşım.bana buraya yazmayı sen öğretmiştin.bazısına bir merhaba göndermiştim de onu bile almamışlardı ama sen bana yol gösterdin şimdi sayende burada herşeyi paylaşıyorum arkadaşlarla.umarım en yakın zamanda burada olursun.
bulut435;hadi ama sende uğra artık buralara..can çıkmadıkça (menopoza girmedikçe) umut vardır.sende biliyorsun drların ölecek dediği yaşıyor iyi dediği gidiveriyor.herşey nasip arkadaşım..gel burada arkadaşlığa devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?