38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alabama;gerçektende öyle olmuş.motorla ile ilgili denk gelmiş.biri film di ama biri gerçek.ama tesadüf oldu işte.sonradan bende farkettim.

canın sağolsun güzelim.canımız sağolsun.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

canın sağolsun deniz arkadaşım, melilayda inşallah güzel haber versin.

ben balance da merak ediyorum ama sanırım olumsuz, olumlu olsa gelirdi. Yada inşallah bilgisayarı falan çökmüştür ama hamiledirde yazamamıştır.

Kızılay 26 liraya yapıyo ama sizin orda kızılay var mı acabaa

Melilayda arkadaşım sonuç daha belli olmadı mı canım.Benim işler bu aralar bayağı yoğun Seni merak edip girdim ama inşallah olumlu sonuç alıcaz.

Kızlar döktürmüşsünüz, oku oku bitmedi. O kadar heyecanlıyım ki kime ne yazacağımı bilemiyorum, beni affedin. Şimdilik size verecek bir sonucum yok, akşamı beklemeniz gerekiyor canlarım. Bana çook dua edin. Akşama görüşürüz.

Melilayda'cım,

Güzel sonucunu okuyup seninle şenleneceğiz inşallah. Bence kesin kutlama yapıcaz bugün. Haklısın, beklemek adamı nasıl gerer. ınşallah bundan sonrası keyifli bir hamileliğin başlangıcı olur. ınşallah. Aklımda, dualarımdasın arkadaşım.

Deniz Bulut'çum, olsun arkadaşım, şubat ayında güzel haberler alırız senden inşallah. Sen varsın, Karamel var, Alabama var, Hülya var, arkanızdan Gukem var. Umuyorum bu seneyi göbekler şiş ya da kucağımızda bebeklerle kapatırız.

Karamel'cim, Deniz Bulut'çum, Waterss'çım, herkes, hepiniz sağolun kızlar, daha iyiyim. Dün annemin kızıydım yine. Ihlamur sevmem demiştim di mi, iki koca kupa dolusu ıhlamuru biraz çeşnilendirerek (Allah'tan yani), zorla içirdi. Bu gece de onlardayım, gerçekten eve gitmeye hiç mecalim yok. Allah'tan ateşim filan yok, inşallah bitecek bugün yarın.

Waterss'çım, demek hamilelikte uyku basması böyle birşey. Aman dikkat et kardeşim kendine, inşallah bol bol dinlenme şansın olur bugünlerde.

Az önce e2 değerimi aldım ben de, tam iki kat artmış, olması gerektiği gibi, bin şükür. Öğleden sonra yine gidiyorum bakalım. ınşallah yolunda giderse opu cumartesi ya da pazara olur gibi geliyor.

Karamel'cim benim de bugün kayıplar listesi geçiyordu aklımdan. Deniz Karayurt, Rüzgar Deniz, Roniyam, Balance, Atlıkarınca, sonra Duru diye bir arkadaşımız vardı galiba. ınşallah hepsi iyilerdir.

Esterya'cım,

Bahsettiğin ilacı Deniz Bulut son denemesinde kullanmıştı bildiğim kadarıyla. Yumurta kalitesini arttırıcı etkisi varmış diye okumuştum. Kardeşin de aramızda, dualarımızda. Güzel haberlerini bizle paylaş olur mu?

Sen nasılsın güzel anne, bebişin nasıl?

denizcim hakkında hayırlısı olsun canım çok üzüldüm çok ümitliydik hepimiz ama napalım bu yolda yürümeye düşe kalka da olsa yürümeye devam edeceğiz.

melilayda heyecanla bekliyoruz hayırlı haberlerini melilayda ben saat 3 gibi çıkacağım randevumu 3,30 almışlar ama telden girip bakıcam. inşallah mutlu başlangıç haberini alırım.

hülya gelmiş nasıl oldun canım düzeldinmi biraz

herada canım tebrikler gelişmeler harika canım. keyfine bak madem annenin kızı oldun bol bol şımartsınlar seni. aferim ıhlamurda içmişsin. yarasınnn

Heradam preztentabl iş kadınım :)
iyyim cnmda bugun nedense böle midem falan bi garip bi tuhaf uykum var halsizlik var eve gidip yatma modundayım :) gerçi hep uykum var ama :)

Alabama'cım,

Aynı saatte doktordayız hayatım Ne olur bir an önce haberdar et bizi, çatlarım ben meraktan, gerçi güzel bir başlangıç yapacağına yürekten inanıyorum.

Doğru diyorsun, tam şımartıyorlar vallahi. Hem annem, hem babam. Geçtiğimiz yazki kaybımızı bildiklerinden, bu sefer onları da dahil ettik, gerçi ilk denememiz diye biliyorlar ama tüp denediğimizi biliyorlar neticede. Annem moral vermeye çalışıyor boyuna, 'bak kızım ilkinde olmayabilirmiş, üzülmeyin, denemeye devam edin diyorlar' diye konuşuyor boyuna. Dün de 'biz babanla konuştuk, torunumuzun odasını siz seçin ama biz alacağız' dedi annem. Ben tabii bu hormon bombasının etkisiyle, bir ağla, bir ağla. ınşallah boşuna umutlandırmıyorumdur onları, ne bileyim, bu sefer de saklamayayım bilsinler istedik.

Neyse işte kafa şişirtmeyeyim, güzel haberlerle dön inşallah arkadaşım. Bugün senin ve Melilayda'nın güzel haberleri için sıkça girip bakarım.

Heradam preztentabl iş kadınım :)
iyyim cnmda bugun nedense böle midem falan bi garip bi tuhaf uykum var halsizlik var eve gidip yatma modundayım :) gerçi hep uykum var ama :)

Ah canım ya, bu uyku hali gerçekten başka birşey galiba. Waterss'a da yazdım, inşallah dinlenip, bol bol uyuyabilirsiniz bugünlerde. Eve kaçıp gitme şansın varsa, değerlendir be arkadaşım, çek battaniyeyi, uzu bir güzel şöyle, ohhhh mis gibi. İnşallah vardır öyle bir şansın.

herada;bugün yumoşlarının durumunu çok merak ediyorum.hadi onları büyütte gel.sonucu hemen yaz bize
alabama ;canım senin de bugün ha,hadi bakalım.yaa bismillah.ama seni bu maratonda çok güçlü görüyorum maşallah.hadi devamı gelsin.
hülya pek girmiyor bu aralar
melilayda;şimdi sana zaman hiç geçmez,ne zordur bilirim.benim kalbim çıkacak gibi olurdu.sabır arkadaşım sabır.
kayıplara gelince kızlar yaa denizatı vardı di mi,hani momuz gribinden bahsediyordu Allah korusun.inşallah sağlığı yerindedir.çoğumuz merak ettik.inşallah iyidir de aramıza katılır yakınzamanda.
evet,balance den de ses yok.yaa BALANCE olmadıysa olmadı be hayatım.tamam çok haklısın dünyalar kadar hakılısın.inan senin yaşadığın duyguları burada hepimiz yaşadık yaşamaktayız da.en yakın zamanda aramıza dön olurmu benim bu forumdaki ilk arkadaşım.bana buraya yazmayı sen öğretmiştin.bazısına bir merhaba göndermiştim de onu bile almamışlardı ama sen bana yol gösterdin şimdi sayende burada herşeyi paylaşıyorum arkadaşlarla.umarım en yakın zamanda burada olursun.
bulut435;hadi ama sende uğra artık buralara..can çıkmadıkça (menopoza girmedikçe) umut vardır.sende biliyorsun drların ölecek dediği yaşıyor iyi dediği gidiveriyor.herşey nasip arkadaşım..gel burada arkadaşlığa devam.

herada;bugün yumoşlarının durumunu çok merak ediyorum.hadi onları büyütte gel.sonucu hemen yaz bize
alabama ;canım senin de bugün ha,hadi bakalım.yaa bismillah.ama seni bu maratonda çok güçlü görüyorum maşallah.hadi devamı gelsin.
hülya pek girmiyor bu aralar
melilayda;şimdi sana zaman hiç geçmez,ne zordur bilirim.benim kalbim çıkacak gibi olurdu.sabır arkadaşım sabır.
kayıplara gelince kızlar yaa denizatı vardı di mi,hani momuz gribinden bahsediyordu Allah korusun.inşallah sağlığı yerindedir.çoğumuz merak ettik.inşallah iyidir de aramıza katılır yakınzamanda.
evet,balance den de ses yok.yaa BALANCE olmadıysa olmadı be hayatım.tamam çok haklısın dünyalar kadar hakılısın.inan senin yaşadığın duyguları burada hepimiz yaşadık yaşamaktayız da.en yakın zamanda aramıza dön olurmu benim bu forumdaki ilk arkadaşım.bana buraya yazmayı sen öğretmiştin.bazısına bir merhaba göndermiştim de onu bile almamışlardı ama sen bana yol gösterdin şimdi sayende burada herşeyi paylaşıyorum arkadaşlarla.umarım en yakın zamanda burada olursun.
bulut435;hadi ama sende uğra artık buralara..can çıkmadıkça (menopoza girmedikçe) umut vardır.sende biliyorsun drların ölecek dediği yaşıyor iyi dediği gidiveriyor.herşey nasip arkadaşım..gel burada arkadaşlığa devam.

hadi bakalım esas yumoş haberleri sende hayatım benim ilk görüş bakalım ama yinede haberdar edeceğim hiç meraketme hayatım. ayrıca haberlerini de alacağım. ailenin haberdar olmaları da iyi olmuş yine ne varsa onların dualarında var. duaları ve güzel niyetleriyle tam destek olurlar ve gidişatı olumlu yöne çevirirler inşallah.

saol canım öyleyim gerçekten uzun bir aradan sonra kendimi toparladım ve daha pozitif bakıyorum herşeye. ama giden arkadaşlarımıda çok iyi anlıyorum. gerçi hepimiz anlıyoruz. zor be dostum o günlerde hiç bir yere sığamıyorsun canın hiçbir şey yapmak istemiyor. tabi daha kötüsü de var oralara hiç girmek hatırlatmak istemiyorum. güzel sonuç almakla da bitmiyor ki neyse ben gider kızlar öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…