38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aman ya ne zor işler git git gel.

biraz önce babamız aradı dr .a ne zaman gidiyoruz diye (hani siklus ortasında gidecektim ya) amannnnn dedim boşverrrr şimdiye kadar hiç kistim olmadı (maşallah popomu kaşıyayım) olursada kısmette varmış olur hiç gidesim yok (malum hazırlıklarıda yapmadım) keyfim olursa Cuma belki dedim.

Acayip bir rahatlık çöktü bende anlamadım.

Herada, Alabama, Melilayda (tabi önce sen) heyecanla bekliyorum

esterya o ilacı ben de 2. tüp denememde kullanmıştım. yumurta kalitesini arttırmak için famera protokü diye bir protokol de var. inşş faydasını görür

herada alabama merakla doktor sonuçlarınızı bekliyorum

melinayda inşş müjdeli haberini vermekte geç kalmazsın. biz de merakla bekliyoruz. inşş güzel geçecek bir hamileliğin habercisidir:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar;
herkes iyi anladığım kadarıyla çok sevindim ve herkeste bir bekleme süreci sanırım.
ben de çider üyesi olmuştum dün randevum alındı arkadaşlar.1 şubat pazartesi günü saat 2.30 da.ve bir şubat benim bundan tam yirmi yıl önce göreve başlama günüm. tam 20 yıl geçmiş. off off güzel bir gün aslında işallah o güzel günde güzel haberler alırım.hepimiz tez zamanda alırız.
arkadaşlar bir de ben geçmişte okul müdürüydüm bıraktım. sonra kasım da tekrar sınavlarına girdim falan yeniden müdür olmaya hak kazandım. on gündür müdürlük müracatları var kılımı bile kıpırdatmadım.1. sınıfları okutuyorum çok alışıyorum ben çocuklara ayrılmak ta istemiyordum ama bugün nolduysa bana müracat ettim.zaten bugün son gündü. öyle kılı kılına yetiştirdim ki anlatamam(tipik ikizler burcu işte) öğretmenliği çok seviyorum ama gönlümün bir tarafıda müdürlük diyordu)işte sonunda müracaat ettim. hep güzel okullar yazdım olursa ya iyi okullardan biri olsun yada öğretmenlikten memnunum öyle kalırım diye.noolluuurr benim için dua edin pişman olmayacağım hakkımda hayırlı olan güzel bir okul çıksın yada öğretmenlikte kalayım(allahım ilallah hayırlısı olur) yarın bu saatte sonuçlar açıklanacakmış.
bu arada sayenizde psikolojim dünden beri düzgün valla. kaç gündür ağlıyordum ve hiç konuşmuyordum şimdi iyiyim ç ok şükür...

melilayda canım nolur üzülme bir gün olacak hepimizin inanıyorum ben buna.lütfen üzülme bunalıma girdikçe herşey daha kötüye gidiyor .içini frah tut. allah hepimizin yardımcısı olsun işallah

melilayda;canın sağolsun demekten başka birşey gelmiyor elimden.ama bizler buradayız.yalnız olmadığını bil.

Melilayda'cim, tüm kalbimle yanındayım canım, hep diyoruz ya yumurtamız olduğu muddetce mücadeleye devam. ınsan üzülmeden edemiyor kolay değil ama umarım kendini hiç uzmeden tez zamanda yeniden denemek icin kolları sivarsin ya da Şubat ayında bebeğin sürpriz yapar. ınsallah.

Kızlar durum özetim sudur. 2 yumurta olmaya yakın diğer 3u biraz acik ara takipte. Geri üçlü yarın 14-16 mm'yi geçerse catlatma iğnesi yarın aksama. Miniler yeterince büyümemiş olursa bir sonraki güne kalıyor catlatma iğnesi. Yarın bir kontrol, olmadı bir gün daha kontrol. Ben girdiğim gibi çıktım ne üzüldüm ne sevindim. Bu deneme beni ruhsuz yaptı galiba:) alabamacim güzel haberlerini bekliyorum.

çok yorucu çok inşş sonu hayırlı olur inşş bebeğini (bebeklerini) kucağına alırsın:CüvCüv:

selam kızlar melilayda üzüldüm canım ama durmak yok yola devam. umarım en kısa zamanda toparlanır yeniden inatla ve istekle yola devam edersin canım.

bana gelince gittik görüşmemizi yaptık. ultrasonla kontrol etti fakat bugün 21,gün olduğu için ultrasonun doğru şeyler söylemeyeceğini kararımızı reglim bitince gideceğim gün vereceğimizi söyledi. ya rahim filmi tekrar sonra laparoskopi ve tüp deniyeceğiz. ya sadece laparoskopi ve sonra tüp ve ya direk tüp. sonuçta laparoskopinin bize tüp şansını artırıcı şeyler söyleyebileceğini söyledi. tabi herşeye rağmen bir sorun olmayabilir sonucu da çıkabilir o zamanda tüp tedavisini tekrar deneyeceğiz. ben histeroskopi ister derken laparoskopi üstünde durdu. fakat ve fakat herşeye rağmen reglim bitince gideceğim zaman ultrasonun bize yön vereceğini söyledi. bilmiyorum yani durum böyle. görünen herşey normal sonuçta. bu laparoskopi hakkında araştırma yapmam lazım nasıl bir operasyon sonrası kolay mı zor mu maliyeti nedir. birkaç test istedi ben den ve eşimden onları yaptıracağız. böyle işte kızlar. uzun protokol kısa protokol çok fazla farketmiyor dedi. ona da sonraki aşamada karar verilecek. yumurta rezervimin azaldığını söyledi zaten bildiğimiz birşey. başka da bişi demedi. henüz birşeye başlamadık yani. beklenen regl tarihi 4 şubat ogün bi gelsin bakalım sonra herşey yönlenecek kısmetse.

herada canım o ruh halini çok iyi biliyorum sonuçta kendini değiştiremiyorsun. gönül istiyor ama gönülün istediğine sadece ve sadece yaş izin vermiyor. o yüzden mevcutlarla mutlu sona gideceğimize inanacağız ve inandığımız gerçek olacak. boşver kendini dinleme mutluyum mutsuzum ruhsuzum falan diye katagorize etme. öylemi? tamam o zaman de kabul de ellerini cebine koy ıslık öttüre öttüre evine git. bu iş olacaksa olacak zaten. klişe belki tek yumurta lazım önemli olan mükemmel yumurtaya ulaşmak ben o yolda 2-1 öndeyim de inadına mutlu ol inadına relax ol. olmassa da ........

Merhaba Kızlar..

Yok yok ben bu hıza yetişemem. ne bu yaaa? ben sık sık dış göreve giden biriyim ve akşamları çok da fazla girmem internete. Bi bakayım dedim size aaa hay demez olaydım. oku oku gözlerim kör olacak malum zaten tam göz bozulma yaşındayız.

ben şimdi ne yazayım sigara muhabbeti kalmış 10 sayfa geride. neysem başlıyayım bi yerden artıkın.

Deniz bulut bazen kanama kırmızı ve şiddetli olmazsa hala hamilelik olasılığın vardır.

Esterya, ben 3 ve 4. denemelerde Famara protokolünü uyguladım, çok da memnun kaldım. bi kere famara meme kanserini önleyici bir hap. diğer taraftan önceki denemelerde 350 kullandığım ilacı bu protolle 150 olarak uyguladım. fazla yükleme olmuyo. bu yüzden son denemede kendime de iyi baktım ve hmile kalmıştım.

Melilayda, üzgünüm senin için de ama yola devam tabii kii..
Alabama, Waters, Karamel, Herada, Patikler, Gukem ve daha adını hatıryamadığım arkadaşlar.. hepinizi öpüyorum ve iyi şanslar diliyorum.

artık ancak yarın akşam bakarım tekrar, lütfen çok yazmayın yaa nolurrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Alabamacim, Şubat ayında güzel haberlerini alacağız. Hersey yolunda gidecek inşallah, yarın detay yazarım. Sevgiler..

Bebeksan, sevgili arkadasım, haklisin maşallah sohbet çok güzel ve daim bu aralar, yarım gün okumamaya gelmiyor:) sana da bol şanslar arkadasım, görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…