maşallah ya valla allah nazardan saklasın hadi göreyim bi tanesini 12 den vurun yeter yer:lepi:Kızlar durum özetim sudur. 2 yumurta olmaya yakın diğer 3u biraz acik ara takipte. Geri üçlü yarın 14-16 mm'yi geçerse catlatma iğnesi yarın aksama. Miniler yeterince büyümemiş olursa bir sonraki güne kalıyor catlatma iğnesi. Yarın bir kontrol, olmadı bir gün daha kontrol. Ben girdiğim gibi çıktım ne üzüldüm ne sevindim. Bu deneme beni ruhsuz yaptı galiba:) alabamacim güzel haberlerini bekliyorum.
alabama merhaba canımselam kızlar melilayda üzüldüm canım ama durmak yok yola devam. umarım en kısa zamanda toparlanır yeniden inatla ve istekle yola devam edersin canım.
bana gelince gittik görüşmemizi yaptık. ultrasonla kontrol etti fakat bugün 21,gün olduğu için ultrasonun doğru şeyler söylemeyeceğini kararımızı reglim bitince gideceğim gün vereceğimizi söyledi. ya rahim filmi tekrar sonra laparoskopi ve tüp deniyeceğiz. ya sadece laparoskopi ve sonra tüp ve ya direk tüp. sonuçta laparoskopinin bize tüp şansını artırıcı şeyler söyleyebileceğini söyledi. tabi herşeye rağmen bir sorun olmayabilir sonucu da çıkabilir o zamanda tüp tedavisini tekrar deneyeceğiz. ben histeroskopi ister derken laparoskopi üstünde durdu. fakat ve fakat herşeye rağmen reglim bitince gideceğim zaman ultrasonun bize yön vereceğini söyledi. bilmiyorum yani durum böyle. görünen herşey normal sonuçta. bu laparoskopi hakkında araştırma yapmam lazım nasıl bir operasyon sonrası kolay mı zor mu maliyeti nedir. birkaç test istedi ben den ve eşimden onları yaptıracağız. böyle işte kızlar. uzun protokol kısa protokol çok fazla farketmiyor dedi. ona da sonraki aşamada karar verilecek. yumurta rezervimin azaldığını söyledi zaten bildiğimiz birşey. başka da bişi demedi. henüz birşeye başlamadık yani. beklenen regl tarihi 4 şubat ogün bi gelsin bakalım sonra herşey yönlenecek kısmetse.
Merhaba Kızlar..
Yok yok ben bu hıza yetişemem. ne bu yaaa? ben sık sık dış göreve giden biriyim ve akşamları çok da fazla girmem internete. Bi bakayım dedim size aaa hay demez olaydım. oku oku gözlerim kör olacak malum zaten tam göz bozulma yaşındayız.
ben şimdi ne yazayım sigara muhabbeti kalmış 10 sayfa geride. neysem başlıyayım bi yerden artıkın.
Deniz bulut bazen kanama kırmızı ve şiddetli olmazsa hala hamilelik olasılığın vardır.
Esterya, ben 3 ve 4. denemelerde Famara protokolünü uyguladım, çok da memnun kaldım. bi kere famara meme kanserini önleyici bir hap. diğer taraftan önceki denemelerde 350 kullandığım ilacı bu protolle 150 olarak uyguladım. fazla yükleme olmuyo. bu yüzden son denemede kendime de iyi baktım ve hmile kalmıştım.
Melilayda, üzgünüm senin için de ama yola devam tabii kii..
Alabama, Waters, Karamel, Herada, Patikler, Gukem ve daha adını hatıryamadığım arkadaşlar.. hepinizi öpüyorum ve iyi şanslar diliyorum.
artık ancak yarın akşam bakarım tekrar, lütfen çok yazmayın yaa nolurrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Malesef olmadı, bidahaki sefere kaldı artık
O tatlı uyku sanki damardan narkoz almışım gibi bazen bir bastırıyor deli oluyorum iş yerinde. Geçenlerde araba ile Hadımköy'den dönüyorum TEM deyim, ama uykudan içim geçiyor, park alanına gelene kadar öldüm resmen arab kullanırken gözüm herhalde 1 sn kadar kapanıyor, o soğukta beremi takıp camı açtım sonra tırların olduğu park alanına çektim kapılarım kitliydi, arabayı stop ettiğimi hatırlıyorum gerisi yok, 20 dk sonra biradam cama vuruyordu korkmuşlar acaba bana bir şey mi oldu diye bir kaç tır şöförü abla yardıma ihtiyacın var mı diye sordular.. yok dedim sağolun iyiyim.. ama korktum da adamlar sonra yanımdan uzaklaştılar ama bir daha uyuyamadım ama o uyku bana yetti.. düşün artık uykumun boyutunu o parak alanı olmasa emniyet şeridine çekecektim, kesin bir şey oldu diye arabalar dururdu herhalde uyutmazlardı...
evet canım karamel yaptırmıştı biliyorum.benim çözemediğim laparoskopi idi.zormuş göbekten falan:)az önce araştırmıştım bende internetten bide karnın falan şişiyormuş laparoskopide ay allam valla zor gözüküyor.işallah hiç birimiz için gerek duyulmaz.laparoskopide göbek üzerinden ani karından küçük bir delik delinip rahim içine girilip gözleniyordiye biliyorum.galiba 1 gece yatış oluyor laparoskopide.histereskopide aşağıdan girilerek yapılan bir müdahale.karamel ve diğer yaptıran arkadaşlar histereskopi konusunda daha ayrıntılı bilgi verebilir
Kızlar durum özetim sudur. 2 yumurta olmaya yakın diğer 3u biraz acik ara takipte. Geri üçlü yarın 14-16 mm'yi geçerse catlatma iğnesi yarın aksama. Miniler yeterince büyümemiş olursa bir sonraki güne kalıyor catlatma iğnesi. Yarın bir kontrol, olmadı bir gün daha kontrol. Ben girdiğim gibi çıktım ne üzüldüm ne sevindim. Bu deneme beni ruhsuz yaptı galiba:) alabamacim güzel haberlerini bekliyorum.
patikler valla sen waters in mesajına yanıt verirken gördüm ben de onun mesajını.nekadar ilginç olmuş ya valla hem endişelendim hem de hoşuma da gitmedi değil.ne kadar içten bir uyku ki bu geldiği an uyuması gerekiyor.vucut istiyor işte bebeği büyüdüğü için valla ne güzel yaa:))
Gukem canım bu arada işinle ilgili sana dua edeceğim, önemli olan hayırlısı ne ise senin için onun olmasını dilerim. herşey gönlünce olsun.
Malesef olmadı, bidahaki sefere kaldı artık
Kızlar durum özetim sudur. 2 yumurta olmaya yakın diğer 3u biraz acik ara takipte. Geri üçlü yarın 14-16 mm'yi geçerse catlatma iğnesi yarın aksama. Miniler yeterince büyümemiş olursa bir sonraki güne kalıyor catlatma iğnesi. Yarın bir kontrol, olmadı bir gün daha kontrol. Ben girdiğim gibi çıktım ne üzüldüm ne sevindim. Bu deneme beni ruhsuz yaptı galiba:) alabamacim güzel haberlerini bekliyorum.
selam kızlar melilayda üzüldüm canım ama durmak yok yola devam. umarım en kısa zamanda toparlanır yeniden inatla ve istekle yola devam edersin canım.
bana gelince gittik görüşmemizi yaptık. ultrasonla kontrol etti fakat bugün 21,gün olduğu için ultrasonun doğru şeyler söylemeyeceğini kararımızı reglim bitince gideceğim gün vereceğimizi söyledi. ya rahim filmi tekrar sonra laparoskopi ve tüp deniyeceğiz. ya sadece laparoskopi ve sonra tüp ve ya direk tüp. sonuçta laparoskopinin bize tüp şansını artırıcı şeyler söyleyebileceğini söyledi. tabi herşeye rağmen bir sorun olmayabilir sonucu da çıkabilir o zamanda tüp tedavisini tekrar deneyeceğiz. ben histeroskopi ister derken laparoskopi üstünde durdu. fakat ve fakat herşeye rağmen reglim bitince gideceğim zaman ultrasonun bize yön vereceğini söyledi. bilmiyorum yani durum böyle. görünen herşey normal sonuçta. bu laparoskopi hakkında araştırma yapmam lazım nasıl bir operasyon sonrası kolay mı zor mu maliyeti nedir. birkaç test istedi ben den ve eşimden onları yaptıracağız. böyle işte kızlar. uzun protokol kısa protokol çok fazla farketmiyor dedi. ona da sonraki aşamada karar verilecek. yumurta rezervimin azaldığını söyledi zaten bildiğimiz birşey. başka da bişi demedi. henüz birşeye başlamadık yani. beklenen regl tarihi 4 şubat ogün bi gelsin bakalım sonra herşey yönlenecek kısmetse.
kızlar herkese günaydın.bugün süleymaniyenin taşındığı semiha şakir e gideceğim.şu rapor olayını kesin öğrenmek için.hani yazmışlardı,devlet tüp parasını ödemiyordu ama kaç kere denersen dene ilacın %80ini ödüyormuş diye yazmışlardı.bugün doğruluk payını öğrenmeye gideceğim.inşallah doğrudur.eğer doğruysa bu benim için çok iyi olacak.haziran 71 doğumluyum belki faydalanabilirim.o zaman daha çabuk tüpe geçerim.yanımda olun kızlar ne olur.herşey yolunda gitsin.hoşçakalın.sevgimle kalın
Melilayda canım çok üzüldüm ama olsun hayırlısı buymuş demek ki.İnan o zamanını biliyordur.Bir gün belki de hiç beklemediğin zamanda gelecek sana meleğin.Sakın kendini yıpratma.Hepimiz senin yanındayız ve seni anlıyoruz.Sen şimdi kendini boşlukta gibi hissediyorsundur biliyorum ben de iki defa yaşadım o olayı ama kendine bir uğraş bul şimdi o psikolojiden daha kolay kurtulursun.Kaçıncı denemen bilmiyorum ama bir dahaki sefere canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?