38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

maşallah ya valla allah nazardan saklasın hadi göreyim bi tanesini 12 den vurun yeter yer:lepi:

alabama merhaba canım
sana önümüzdeki ayın folükül rezerviyle ilgili bir şey dedi mi?
şu histereskopi ve laporoskopi arasındaki fark ne ki?
bu arada peş peşe tüp denemesine gireceğiz çok heyecanlıyım aslında.benim bir arkadaşım 10 haftalık hamile doğal yoldan 2. çocuk .kaza ile olmuş.eşi hiç istemiyor tek çocuk yeter diye illa aldıralım diyormuş.ve ayrı yatıyormuş istemiyorum diye.evi terk etmekten bahsediyormuş.kadında doğuracağım diyor illa.adamın durumu da o kadar iyi ki anlatamam. görüyorsunuz işte kimisi ister kimisi istemez.allah isteyenlere verse nolur sanki.

Bebeksan canım hatırladığın için çok teşekkürler. ben de seni çok öpüyorum... Güzel iş gezileri diliyorum... Uçuşlarında THY'yi tercih etmeni dilerim çünkü ben oradayım yerimseniben

Malesef olmadı, bidahaki sefere kaldı artık

Hay allah ya... ama herşeyin sonu değil biliyorsun. 16 Aralık'ta ben de tüp sonucunu heyecanım zirvede beklemiştim. ama benim de olmadı. demek ki kısmet başka bir sefere. ltf çok üzme sakın kendini. üzerinden zaman geçince insan buna da alışıyor. şimdi bir sonraknin planlarını yapacağız tabiiki. işte hayat böyle birşey.... olumluluklarda var olumsuzluklarda.... en önemlisi hayırlıysa olması... sevgiler,

Canım yazını okurken çok endişelendim. neyse sonuçta kötü birşey olmamış allahtan. ltf dikkat et kendine. sevgiler,

laparoskopide göbek üzerinden ani karından küçük bir delik delinip rahim içine girilip gözleniyordiye biliyorum.galiba 1 gece yatış oluyor laparoskopide.histereskopide aşağıdan girilerek yapılan bir müdahale.karamel ve diğer yaptıran arkadaşlar histereskopi konusunda daha ayrıntılı bilgi verebilir

patikler valla sen waters in mesajına yanıt verirken gördüm ben de onun mesajını.nekadar ilginç olmuş ya valla hem endişelendim hem de hoşuma da gitmedi değil.ne kadar içten bir uyku ki bu geldiği an uyuması gerekiyor.vucut istiyor işte bebeği büyüdüğü için valla ne güzel yaa:))

evet canım karamel yaptırmıştı biliyorum.benim çözemediğim laparoskopi idi.zormuş göbekten falan:)az önce araştırmıştım bende internetten bide karnın falan şişiyormuş laparoskopide ay allam valla zor gözüküyor.işallah hiç birimiz için gerek duyulmaz.

heradacım.demek az küçük olan 3 yumurta büyüsün diye öbür büyükleri bekletecekler.öyle sanıyorum.o halde sana yarın cetrotayt ismli iğneyi verirler diye tahmin ediyorum.ya da aynı etkide başka bir iğne.çünkü küçüklerin büyüğe yetişmesi için büyüklerinde daha fazla büyümemesi için veriliyor bu iğne.inşallah hepsi 5 i de sonuna kadar gider.ama öbür minikler büyümesede 2 olsun.yeter ki sağlıklı yumurtalar olsun kaliteli güzel bölünebilen yumurtalar olsun canım.heyecanla takip ediyorum.hakkında hayırlısı güzelim

evet sorma gukem, hakikaten endişeli bir durum yaşamış. neyseki birşey olmamış.
herkeste farklı belirtiler gösteriyor bu hamilelik....inşallah allah herkese nasip etsin...

Gukem canım bu arada işinle ilgili sana dua edeceğim, önemli olan hayırlısı ne ise senin için onun olmasını dilerim. herşey gönlünce olsun.

Gukem canım bu arada işinle ilgili sana dua edeceğim, önemli olan hayırlısı ne ise senin için onun olmasını dilerim. herşey gönlünce olsun.

ayy canım benim çok teşekkür ederim düşündüğün için.evet ikisini de severek yapıyorum hangisi hayırlıysa o olsun işallah.

ay varya bu hayıt tohumu zehir gibi bişi.ölüyorum ya bunu içerken.ağzımın içindeki bu berbat tat nasıl gider ki.

kızlar herkese günaydın.bugün süleymaniyenin taşındığı semiha şakir e gideceğim.şu rapor olayını kesin öğrenmek için.hani yazmışlardı,devlet tüp parasını ödemiyordu ama kaç kere denersen dene ilacın %80ini ödüyormuş diye yazmışlardı.bugün doğruluk payını öğrenmeye gideceğim.inşallah doğrudur.eğer doğruysa bu benim için çok iyi olacak.haziran 71 doğumluyum belki faydalanabilirim.o zaman daha çabuk tüpe geçerim.yanımda olun kızlar ne olur.herşey yolunda gitsin.hoşçakalın.sevgimle kalın

Gunaydın Dunyanın en guzel 38 yas ustu bayanları :) :)

Ben iyiyim bi yaramazlık yok yarını bekliyorum,
bebeksan kız kardesime soyledim o da cok mutlu oldu iyi bir ilac olmasına bu sefer hakkaten cok umutluyuz :)
Herada belkide sakin olup stres yapmayınca hersey daha bi guzel olacak ne dersin..

meliyda durmak yok yola devam arkadasım, benim bir arkadasım denemeler tedavilerle 43 yasında hamile kaldı ve su anda agustosta bir yasına girecek bir kızı bir oglu var ikizleri yani ve topaç gibi saglıklılar masallah..

Erverdim ben sana asılama diyorum baska bisi demiyorum :)

Karamelim 2010 yılı sonunda hastanede ziyaretine gelicem bebek sekerini yiycem gibi hissediyorum ben :)

gukemcim hayıt cok lezzetsiz ve acıymıs biliyorum ama iste sifa niyetine insan mecbur katlanıyor..

Deniz Bulut meliyda icin soediklerim senin icinde gecerli arkadasım..

waters yarın ikimiz icinde heyecan dolu olacak :)

Malesef olmadı, bidahaki sefere kaldı artık

Melilayda canım çok üzüldüm ama olsun hayırlısı buymuş demek ki.İnan o zamanını biliyordur.Bir gün belki de hiç beklemediğin zamanda gelecek sana meleğin.Sakın kendini yıpratma.Hepimiz senin yanındayız ve seni anlıyoruz.Sen şimdi kendini boşlukta gibi hissediyorsundur biliyorum ben de iki defa yaşadım o olayı ama kendine bir uğraş bul şimdi o psikolojiden daha kolay kurtulursun.Kaçıncı denemen bilmiyorum ama bir dahaki sefere canım.

Canıım ya, çok zorlu bir süreç git gel ama inşallah sonu güzel olacak. Bakalım bugün durum ne ? Güzel haberlerini bekliyoruz.

lapraskopi , histeroskopiye göre daha maliyetli ve bir gece hastanede kalmayı gerektiriyor. Senin rahim veya yumurtalıkta problem mi vardı laproskopi dedi. . Rahim filmi yerine histeroskopiyi anlarım birşey varsa hemen müdahale olur ama labroskopiyi anlamadım. Hayırlısı ama genede bir araştır derim

canım inşallah doğrudur inşallah işine yarar ama bunu yazan gukem ve ben hiç böyle birşey duymadım, inşallah doğru biliyordur.

bebeksan canım ya hızımıza yetişemesen bile irtibatı koparma :))

patikler, demek THY desin. babamda THY den emekliydi vefat etti. Hat Bakım Şefiydi. Annem hala bedava uçar pasıyla.

Waterss, Deniz Bulut, Melilayda, Gukem , Hülya
hepinizi öpüyorum.

Esterya, gel anam bütün bebek şekerleri senin olsun :)))

Arkdaşlar Merhaba,

Dün öğlenden itibaren ofiste değildim akşamda bakamadım sabah hızlı bir göz attım yazılanlara, öncelikle yola devam edeceğiz. Zaten bu yolda ne kadar yorulmuş olsak da insanın içinden bırakmak gelmiyor ama toparlanmak zaman alıyor bende biliyorum.

Melinay'dacım, hiç kolay değil anlıyorum bağır çağır ağla içini dök rahatla ama kendine bir süre koy bunun için o süre bittiğinde toparlanacaksın. Tabi ki dünyanın sonu değil ama tüp bebek tedavisinin maddi manevi zorluklarını kendi bedenlerinde ve ruhlarında hisseden arkadaşların negatif sonuçla hırpalanmaması mümkün değil ama silkinip atacağını biliyorum..

Herada'cım, senin de gelişmelerin güzel gidiyor, duygusuz mu oldum acaba demişsin hayır değil, oto kontrolün devrede ve bu çok iyi, duygusal olarak kendini korumaya almış durumdasın bu da piskolojin açısından mükemmel, bu sefer güzel sonuçlanacak bir deneme olacak inşallah. Zaten senin son denemenden sıyrılmana zaten hayran kaldım. Benim uykuma gelince, eskiye göre daha iyiyim ilk başlarda çok vardı, ahh eve gidip yatma şansım yok gündüzleri zaten bu uyku ve yorgunluk akşam kızımla ilgilenmemi de etkiledi o da ilgi ve oyun bekliyor benden çok zorlanıyorum. Yani işten çıkıp eve giderken onu yuvadan alıyorum ve o yatana kadar ( 9 gibi ) dinlenme şansım yok..bazen mide hassasiyetimde oluyor, yemek yapamıyorum .

Alabama'cım sende Şubat'ta güzel haberler verirsin inşallah.

Hülya'cım, Patikler, doğal aşılamaya devam en azından tedavi olmadığınız aylar daha kontrollü geçmiş olur.

Gukem'cim iş konusunda senin için hangisi hayırlı ise o olsun..tüp denemende başarılar diliyorum..

Erverdi'cim sen neler yapıyorsun, arkadaşına destek olman iyi olmuş ne zor bir şey Allah hepimize hayırlısı ile iyi sonlanacak gebelikler versin inşallah.

Karamel'cim sen de son iki aydır az yol kat etmedin, olayları yoluna koyabilmek için artık taaruza geçmenin zamanı geldi, doğal yol çalışmaları yapabildin mi ? öyleyse ise hangi günü bekliyoruz şimdi. İnşallah tüpe gerek kalmaz, gerçekten zorlu bir sürece benziyor. Olsa bile ilk denemende sonuç alırsın inşallah.

Deniz Bulut'cum ahh.. canım arkadaşım sen de az cefakar değilsin. bir de idare etmen gereken bir eşin ile uğraşıyorsun Allah kolaylık versin. Ama moralini bozma her şey hayırlısı ise olsun, bundan sonraki hayatın güzel günlere gebe olsun, içinde senin için hayırlısı ise bir bebek de olsun tabi. Herşeyin hayırlısı arkadaşım..Ama elinden geldiğince devam etmeye çalış..hala ümit var.

Esterya'cım yarın dr randevun var biliyorum, güzel sonuçlarla döneceksin.. yarın buradan paylaşırsın..ben de yarın gidiyorum sabahtan..

Bebeksan, senin yazılarını ilk defa bugün gördüm atlamışım galiba ne zaman katıldığını hoşgeldin.

Şimdilik hatırlayamadığım arkadaşlar varsa afflola.

Sevgiler..

evet biz birbirimizi en iyi anlayan insanlarız. evet tüp deneyen yüzlerce, binlerce kadın var ama 30 yaşınnda biriyle bizlerin denemesinin hayal kırıklığı aynı olmayabilir. Biz zamana karşı yarışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…