Karamel arkadaşım sen ne durumdasın şimdi canım.Çatlatma iğnesini vuruldun mu bu ay?
valla yaptırmadım canım belki yarın veya öbür gün giderim ama bilmiyorum.
günün geçmedi mi? genelde adet 11-12. günler gibi gitmek gerekmiyor mu?
alabama merhaba canım
sana önümüzdeki ayın folükül rezerviyle ilgili bir şey dedi mi?
şu histereskopi ve laporoskopi arasındaki fark ne ki?
bu arada peş peşe tüp denemesine gireceğiz çok heyecanlıyım aslında.benim bir arkadaşım 10 haftalık hamile doğal yoldan 2. çocuk .kaza ile olmuş.eşi hiç istemiyor tek çocuk yeter diye illa aldıralım diyormuş.ve ayrı yatıyormuş istemiyorum diye.evi terk etmekten bahsediyormuş.kadında doğuracağım diyor illa.adamın durumu da o kadar iyi ki anlatamam. görüyorsunuz işte kimisi ister kimisi istemez.allah isteyenlere verse nolur sanki.
laparoskopide göbek üzerinden ani karından küçük bir delik delinip rahim içine girilip gözleniyordiye biliyorum.galiba 1 gece yatış oluyor laparoskopide.histereskopide aşağıdan girilerek yapılan bir müdahale.karamel ve diğer yaptıran arkadaşlar histereskopi konusunda daha ayrıntılı bilgi verebilir
hadi hayırlı kısmetler inşallah dediğin gibidir ve faydalanma şansın vardır rastgele canımkızlar herkese günaydın.bugün süleymaniyenin taşındığı semiha şakir e gideceğim.şu rapor olayını kesin öğrenmek için.hani yazmışlardı,devlet tüp parasını ödemiyordu ama kaç kere denersen dene ilacın %80ini ödüyormuş diye yazmışlardı.bugün doğruluk payını öğrenmeye gideceğim.inşallah doğrudur.eğer doğruysa bu benim için çok iyi olacak.haziran 71 doğumluyum belki faydalanabilirim.o zaman daha çabuk tüpe geçerim.yanımda olun kızlar ne olur.herşey yolunda gitsin.hoşçakalın.sevgimle kalın
Alabama arkadaşım ben 2000 yılında laparoskopi oldum.Göbekten ve göbeğin altından toplamda 3 delikten giriliyor.Yumurta kanallarına kamera ile giriliyor yapışıklık olup olmadığına bakıyorlar kanallarda yapışıklık varsa açıyorlar.Beni o zaman aynı gün hastaneden çıkartmışlardı ama şimdi bir gece yatırıyorlarmış.Benim iki kanalda da yapışıklık çıkmıştı.İlk akşam bayağı sancım olmuştu.O zaman bana dr yapışıklığı açtık ama yine kapanabilir ilk 3 ay hamile kaldın kaldın kalamazsan kesin tüp yaptırman lazım demişti.Ben 3 ayda hamile kalamadım tabi.Tüp bebek için para biriktirirken laporoskopiden tam 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştım ben.Laporoskopiyle ilgili merak ettiğin birşeyler varsa bana sorabilirsin arkadaşım.
Hereda arkadaşım haberler çok iyi bence.Bugün de inşallah arkadan gelenler küçükler de büyür de 5 yumurtan da kaliteli olur canım.Her zaman giremesem de seni takipteyim canım.
Erverdi arkdaşım en son tüp denemeni ne zaman yaptırdığını bilmiyorum ama 2008-2009 yılında devlet bu tüp bebek ilaçlarında doz sınırlaması koymuştu.Ben tam da ilk tüp denememde dozu da düşürmüştü. Gonal-f kullanınca o doz hemen doluveriyordu.Ben o zaman menogon almıştım bayağı.Ama o doz dolunca geri kalanını ceptn karşılıyorsun.Tabi biz de çocuk olduğu için tüp bebek raporundan da faydalanamıyoruz.İlaçların bir kısmından faydalanmıştık.Tabi sen de sor hastaneye bir de eczaneye de sorabilirsin daha sonra çünkü bize eczane çok yardımcı olmuştu o konuda canım.
alabama ofis histeroskopi biraz daha ucuz (benim operasyonel olmuştu memorial 2000 demişti) ve kolay bir olay. lokal anestezi ile bile yapılıyor. operasyonelde bayıltıyorlar. rahim içi nasıl görülüyor birşey varsa da operasyonele çevrilip düzeltiliyor. allah korusun karamel gibi fazla yapışıklık varsa balon konuyor ve sonrasında biraz ağrı olabiliyor. bendeki yapışıklık çok azdı balon gerekmedi ve hiç sancım olmadı.
labroskopi de özellikle tüpler vs görülüyor yapışıklıklar açılıyor. genelde ya tüpler için yapılıyor ya hist de birşey bulunmazsa diye biliyorum ben. hist e göre daha zahmetli. inşş böyle birşey istenmez. bence hiçbiri istenmeyecek. en fazla bir rahim filmi çektirip başlarsın umarım
erverdi keşke şu ilaç işi doğru olsa ve böyle bir hakkın, hakkımız olsa. inşş güzel haberlerle dönersin
Canıım ya, çok zorlu bir süreç git gel ama inşallah sonu güzel olacak. Bakalım bugün durum ne ? Güzel haberlerini bekliyoruz.
patikler, demek THY desin. babamda THY den emekliydi vefat etti. Hat Bakım Şefiydi. Annem hala bedava uçar pasıyla.
canım öncelikle başın sağ olsun. sanırım bayağı oldu değil mi?
bu arada sadece annen değil senin de faydalanıyor olman lazım pas hakkından. sevgiler,
evet ya aslında öyle boşu boşuna kestirmesem mi kendimi ?canım hem rahimdeki hem tüplerdeki yapışıklıklar rahim filminde gözüküyor. ama doktorlar herşeye rağman birşey bulamazlarsa önce hist sonra lab ile kendileri görmek istiyorlar. aslında bizim nedenimiz belli değil mi? yaş nedeniyle rezerv azalması ve yumurtaların kalitesiz olması?
Selam Kızlar, hepinize sevgiler.
Melilayda'cım, inşallah bugün daha iyi hissediyorsundur kendini. Çok klişe ama bizim durumumuzda en uyan laf da 'zaman herşeyin ilacı'dır, gerçekten, birkaç güne kalmaz yeni planlar yapmaya başlayacağına eminim. Pes etmemek durumundayız, bir şekilde mutlu sona ulaşacağız inşallah.
Erverdi'cim, şu devlet işini ben de merak ediyorum. İnşallah Gukem'in yazdığı gibi ilaçlar ödeniyordur da, bir sürü tedavi öne çekilebilir. İnşallah.
Waterss'çım, tabii ya güzel kızın ilgi bekler. Zor bir durum, Allah kolaylık versin diyeyim. Eşin umarım yardımcı oluyordur, gerçekten mide hassas, yorgunluk gibi durumlar söz konusuyken yemek yapmak, ev düzenini sağlamak, iş v.s. seni zorluyordur. Kolaylıklar diliyorum canım. Yarın güzel haberlerini alacağız, keyifleneceğiz.
Esterya'cım, kardeşine de bol şanslar diliyorum. Senin de yarın güzel haberlerini alıyoruz değil mi? Sıkın dişinizi, hafta sonuna geldik bile.
Bu arada, Karamel'cim, Esterya'cım, kavga çıkar valla, bebek şekeri (çukulata olsun lütfen) konusunda beni de hesaba katmanız şart, bir tane, beş tane kesmez beni ona göre
Ben de durum özetimi yazayım. Opu kıvamına gelmiş dört yumurta tespit edildi bugün. İlk beşlinin sonuncusu ve bir tane daha yeni yeni (günaydınnnnnnn ohohoho) gelişen bir yumurta namzeti, 11 mm ölçüldü ve bu iki tembelin beklenmemesine karar verildi. Erverdi'cim, cetrotide vermediler bana, yerine bu akşam bir minik ölçü lucrin yapıcam, sonra da çatlatma iğnemi. Herşey yolunda giderse cumartesi 10'da opu işlemi var, sabahtan merkezde olucam.
İtiraf edeyim, yine geçen seferki gibi olacak, biri bile kalmayacak elimde diye korkuyorum. Biri kalsa ne, geçen sefer o bir bile olmasın, boşuna umutlanmayayım diye dua etmiştim. İnşallah korktuğum gibi olmaz, kaliteli döllenirler. Geçen sene 6 yumurtadan 2'si döllenince karalar bağlamıştım, şimdi ikisi döllenirse sevinecekmişim gibi geliyor. Bilmiyorum işte. O kadarcık olsun di mi, bugün sanki karıştım, umursamazdan hafif endişeli ve ağlamaklıya döndü ibre. Dualarınız benimle olacak biliyorum, inşallah diyeyim şimdiden. Umarım güzel bir sonuç alırım bu sefer.
merhaba kızlar.geldim.maalesef iyi haber yok.aşılama bile 2 ye düşmüş.yani toplam haklar 2 aşılama 2 tüp.rapor odasına girdim konuştum.böyle birşey olmadığını söylediler.bir de önceden para alınmıyordu işlemlerde.şimdi ilk tüpte 400 küsür,ikinci tüpte 300 küsür alıyorlarmış.işlemin yapılacağı gün ödeme yapılıyor yapılmadığı takdirde boşa gidiyor tedavi.
kızlar hiçbirimiz bu konuda umutlanmayalım.çünkü böyle birşey yok.durmak yok,yola devam
deniz bulutcuğum sana gene bir uzmanlık sorusu.hayıt tohumunu bir bardak kaynamış suya atıyorum sonra bir üç dört dakka daha kaynatıyorum ve altını kapatıp on dakka demlendikten sonra içiyorum( tabi içerken öğürüyorum)doğru mu yapıyorum. kimileri diyor ki kesinlikle kaynatılmayacak çay gibi demlenecek ne dersin?canım hem rahimdeki hem tüplerdeki yapışıklıklar rahim filminde gözüküyor. ama doktorlar herşeye rağman birşey bulamazlarsa önce hist sonra lab ile kendileri görmek istiyorlar. aslında bizim nedenimiz belli değil mi? yaş nedeniyle rezerv azalması ve yumurtaların kalitesiz olması?
Bu arada, Karamel'cim, Esterya'cım, kavga çıkar valla, bebek şekeri (çukulata olsun lütfen) konusunda beni de hesaba katmanız şart, bir tane, beş tane kesmez beni ona göre
Ben de durum özetimi yazayım. Opu kıvamına gelmiş dört yumurta tespit edildi bugün. ılk beşlinin sonuncusu ve bir tane daha yeni yeni (günaydınnnnnnn ohohoho) gelişen bir yumurta namzeti, 11 mm ölçüldü ve bu iki tembelin beklenmemesine karar verildi. Erverdi'cim, cetrotide vermediler bana, yerine bu akşam bir minik ölçü lucrin yapıcam, sonra da çatlatma iğnemi. Herşey yolunda giderse cumartesi 10'da opu işlemi var, sabahtan merkezde olucam.
ıtiraf edeyim, yine geçen seferki gibi olacak, biri bile kalmayacak elimde diye korkuyorum. Biri kalsa ne, geçen sefer o bir bile olmasın, boşuna umutlanmayayım diye dua etmiştim. ınşallah korktuğum gibi olmaz, kaliteli döllenirler. Geçen sene 6 yumurtadan 2'si döllenince karalar bağlamıştım, şimdi ikisi döllenirse sevinecekmişim gibi geliyor. Bilmiyorum işte. O kadarcık olsun di mi, bugün sanki karıştım, umursamazdan hafif endişeli ve ağlamaklıya döndü ibre. Dualarınız benimle olacak biliyorum, inşallah diyeyim şimdiden. Umarım güzel bir sonuç alırım bu sefer.
[canım öncelikle başın sağ olsun. sanırım bayağı oldu değil mi?
bu arada sadece annen değil senin de faydalanıyor olman lazım pas hakkından. sevgiler,
Karamel'cim, elbette inanıyorum güzel arkadaşım, seninle doğal bir senkronizasyonumuz var unutmaİnşallah bu sene sonlarında bebek çukulatası derdine düşeriz Biliyorsun ben de bitterciyim, sırf sana bana özel %80 kakaolu bebek çukulatası yaptırırız (2 kilo beni keser, sana da uyar mı )
Ah bu arada, Opu'ya annem ben de geleyim diye tutturmaz mıResmen görmemişin bir iki yumurtası olmuş hesabı, yok be güzelim, gelmene gerek yok diye ikna edene kadar, offff offffff yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?