38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama arkadaşım ben 2000 yılında laparoskopi oldum.Göbekten ve göbeğin altından toplamda 3 delikten giriliyor.Yumurta kanallarına kamera ile giriliyor yapışıklık olup olmadığına bakıyorlar kanallarda yapışıklık varsa açıyorlar.Beni o zaman aynı gün hastaneden çıkartmışlardı ama şimdi bir gece yatırıyorlarmış.Benim iki kanalda da yapışıklık çıkmıştı.ılk akşam bayağı sancım olmuştu.O zaman bana dr yapışıklığı açtık ama yine kapanabilir ilk 3 ay hamile kaldın kaldın kalamazsan kesin tüp yaptırman lazım demişti.Ben 3 ayda hamile kalamadım tabi.Tüp bebek için para biriktirirken laporoskopiden tam 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştım ben.Laporoskopiyle ilgili merak ettiğin birşeyler varsa bana sorabilirsin arkadaşım.

Hereda arkadaşım haberler çok iyi bence.Bugün de inşallah arkadan gelenler küçükler de büyür de 5 yumurtan da kaliteli olur canım.Her zaman giremesem de seni takipteyim canım.

Erverdi arkdaşım en son tüp denemeni ne zaman yaptırdığını bilmiyorum ama 2008-2009 yılında devlet bu tüp bebek ilaçlarında doz sınırlaması koymuştu.Ben tam da ilk tüp denememde dozu da düşürmüştü. Gonal-f kullanınca o doz hemen doluveriyordu.Ben o zaman menogon almıştım bayağı.Ama o doz dolunca geri kalanını ceptn karşılıyorsun.Tabi biz de çocuk olduğu için tüp bebek raporundan da faydalanamıyoruz.ılaçların bir kısmından faydalanmıştık.Tabi sen de sor hastaneye bir de eczaneye de sorabilirsin daha sonra çünkü bize eczane çok yardımcı olmuştu o konuda canım.

alabama ofis histeroskopi biraz daha ucuz (benim operasyonel olmuştu memorial 2000 demişti) ve kolay bir olay. lokal anestezi ile bile yapılıyor. operasyonelde bayıltıyorlar. rahim içi nasıl görülüyor birşey varsa da operasyonele çevrilip düzeltiliyor. allah korusun karamel gibi fazla yapışıklık varsa balon konuyor ve sonrasında biraz ağrı olabiliyor. bendeki yapışıklık çok azdı balon gerekmedi ve hiç sancım olmadı.
labroskopi de özellikle tüpler vs görülüyor yapışıklıklar açılıyor. genelde ya tüpler için yapılıyor ya hist de birşey bulunmazsa diye biliyorum ben. hist e göre daha zahmetli. inşş böyle birşey istenmez. bence hiçbiri istenmeyecek. en fazla bir rahim filmi çektirip başlarsın umarım

erverdi keşke şu ilaç işi doğru olsa ve böyle bir hakkın, hakkımız olsa. inşş güzel haberlerle dönersin

günün geçmedi mi? genelde adet 11-12. günler gibi gitmek gerekmiyor mu?

normalde geçti, eğer kendi çatladıysa iğneye gerek olmaz eğer çatlamadıysa kist yapmaması açısından yaptıracağız ya çok günün önemi yok gibi geldi bana.

tabi birde doğum kontrol hapı kullandım, siklus başında gene kullanıp yarıda bırakıp bu ilaca geçtim buda baskılayıcı ama tam değil yani yumurta oluşmuşsa , oluşmama ihtimali de kuvvetli.

Aslında gitmeyecektim ama sol tarafımda sızı var, eğer ilaç yüzünden geç olan birşey varsa diye gideceğim gibi

Son düzenleyen: Moderatör:

selam canım doktorun söylemesi histeroskopi aşağıdan direk rahme girip kamerayla gözleniyor. laparoskopi ise karından iki yada üç noktadan kesilercek kamera giriyor rahmi içinden değil dışından inceliyor dışından derken denizin anlattağı rahme giden tüpleri arta kalan alanları vs inceliyor. henüz yapılacakmı yapılmayacakmı belli değil bakalım regl olduktan sonra belli olcak.

saol canım inşallah gerek kalmaz şimdi benim 21 22. günüm olduğu için içerde ultrasonla bitakım şeyler gördü bunların reglde gideceğini ve bu bakışın geçersiz olduğunu söyledi. buna karar vermek için adeti beklicez. bi taraftan da rahim filminde geçiş olduğu için iki kanalında açık olduğu görünüyor. yapışıklık olsa orda belli olmazmıydı bunun dışında lap. ne söyleyebilir biraz araştırmak lazım

hadi hayırlı kısmetler inşallah dediğin gibidir ve faydalanma şansın vardır rastgele canım

saol hülyacım biraz gözüm korktu kolay iş değil yani bi faydası olcaksa itirazım yok elbet ama insan bi taraftan da sonucu merak ediyor. doktor dedi ki bir çifte sebepsiz infertilite diyebilmek için kesinlikle laparoskopi yapılmalıdır aksi taktirde sebepsiz denilemez dedi. histeroskopi için o kadar konuşmadı bende ona şaşırdım. bilemiyorum ki her doktorun da bi yoğurt yiğişi olmalımıdır yoksa tüm doktorlar bi noktada aynı yorumu mu getirmelidir . her daim birşeyler öğreniyoruz.

umarım denizcim inşallah gerek kalmaz ama bi taraftan da düşünüyorum herşey ultrasonda temiz bile görünse kanaldaki yapışkanlık vs bunlar ultrasonda anlayamıyosun ki öyle değil mi ? gerçi rahim filminde görünüyor e o zaman benimkinde de sıvı iki tüpten de geçmişti sonuçta. ammaaaan artık kısmet kafam bi noktadan sonra durdu.

canım hem rahimdeki hem tüplerdeki yapışıklıklar rahim filminde gözüküyor. ama doktorlar herşeye rağman birşey bulamazlarsa önce hist sonra lab ile kendileri görmek istiyorlar. aslında bizim nedenimiz belli değil mi? yaş nedeniyle rezerv azalması ve yumurtaların kalitesiz olması?

merhaba kızlar.geldim.maalesef iyi haber yok.aşılama bile 2 ye düşmüş.yani toplam haklar 2 aşılama 2 tüp.rapor odasına girdim konuştum.böyle birşey olmadığını söylediler.bir de önceden para alınmıyordu işlemlerde.şimdi ilk tüpte 400 küsür,ikinci tüpte 300 küsür alıyorlarmış.işlemin yapılacağı gün ödeme yapılıyor yapılmadığı takdirde boşa gidiyor tedavi.
kızlar hiçbirimiz bu konuda umutlanmayalım.çünkü böyle birşey yok.durmak yok,yola devam

Selam Kızlar, hepinize sevgiler.

Melilayda'cım, inşallah bugün daha iyi hissediyorsundur kendini. Çok klişe ama bizim durumumuzda en uyan laf da 'zaman herşeyin ilacı'dır, gerçekten, birkaç güne kalmaz yeni planlar yapmaya başlayacağına eminim. Pes etmemek durumundayız, bir şekilde mutlu sona ulaşacağız inşallah.

Erverdi'cim, şu devlet işini ben de merak ediyorum. ınşallah Gukem'in yazdığı gibi ilaçlar ödeniyordur da, bir sürü tedavi öne çekilebilir. ınşallah.

Waterss'çım, tabii ya güzel kızın ilgi bekler. Zor bir durum, Allah kolaylık versin diyeyim. Eşin umarım yardımcı oluyordur, gerçekten mide hassas, yorgunluk gibi durumlar söz konusuyken yemek yapmak, ev düzenini sağlamak, iş v.s. seni zorluyordur. Kolaylıklar diliyorum canım. Yarın güzel haberlerini alacağız, keyifleneceğiz.

Esterya'cım, kardeşine de bol şanslar diliyorum. Senin de yarın güzel haberlerini alıyoruz değil mi? Sıkın dişinizi, hafta sonuna geldik bile.

Bu arada, Karamel'cim, Esterya'cım, kavga çıkar valla, bebek şekeri (çukulata olsun lütfen) konusunda beni de hesaba katmanız şart, bir tane, beş tane kesmez beni ona göre

Ben de durum özetimi yazayım. Opu kıvamına gelmiş dört yumurta tespit edildi bugün. ılk beşlinin sonuncusu ve bir tane daha yeni yeni (günaydınnnnnnn ohohoho) gelişen bir yumurta namzeti, 11 mm ölçüldü ve bu iki tembelin beklenmemesine karar verildi. Erverdi'cim, cetrotide vermediler bana, yerine bu akşam bir minik ölçü lucrin yapıcam, sonra da çatlatma iğnemi. Herşey yolunda giderse cumartesi 10'da opu işlemi var, sabahtan merkezde olucam.

ıtiraf edeyim, yine geçen seferki gibi olacak, biri bile kalmayacak elimde diye korkuyorum. Biri kalsa ne, geçen sefer o bir bile olmasın, boşuna umutlanmayayım diye dua etmiştim. ınşallah korktuğum gibi olmaz, kaliteli döllenirler. Geçen sene 6 yumurtadan 2'si döllenince karalar bağlamıştım, şimdi ikisi döllenirse sevinecekmişim gibi geliyor. Bilmiyorum işte. O kadarcık olsun di mi, bugün sanki karıştım, umursamazdan hafif endişeli ve ağlamaklıya döndü ibre. Dualarınız benimle olacak biliyorum, inşallah diyeyim şimdiden. Umarım güzel bir sonuç alırım bu sefer.

evet ya aslında öyle boşu boşuna kestirmesem mi kendimi ?

hoşgeldin güzel haberler getirdin heradacım cumartesi ve sonrası herdaim dualarımız seninle inşallah yumoşlarının hepsi iyi olsun hepsi bebek olsun. allahım güzel allahım duy sesimizi dualarımızı artık ver bizim dileklerimizi :Saruboceq:

hadi bakalım heradacığım. ya harika bir yumurta olsa yetecek sonuçta:) işallah ya işallah sen bi sınıfı gerçsen sıra bize gelecek allahımmm nolur boş çevirme bizleri.

ya boşuna benim yüzümden kendini yormuş oldun kusura bakma ama arkadaş diyorki o da 67 doğumlu ben dördüncü tüpü temmuzda yaptırdım ve ilaçların %80 ini devlet ödedi ben % 20 sini ödedim diyor .emekli sandığı 2 tüpten sonraki tüplerin parasını ödemiyor sadece ilaçların % 80 ini ödüyor diyor hadi bakalım .neyse sağlık olsun

deniz bulutcuğum sana gene bir uzmanlık sorusu.hayıt tohumunu bir bardak kaynamış suya atıyorum sonra bir üç dört dakka daha kaynatıyorum ve altını kapatıp on dakka demlendikten sonra içiyorum( tabi içerken öğürüyorum)doğru mu yapıyorum. kimileri diyor ki kesinlikle kaynatılmayacak çay gibi demlenecek ne dersin?

feda olsun sizlere çikolatalar ama ben bitter severim ona göre sizinkilerde bitter yiyeceğim :)))

Herada, okurken heyecanlandım kalbim çarptı desem inanır mısın diyeceğim ama inanacağını çok iyi biliyorum.

Endişeni çok iyi anlıyorum sen başladın ve neredeyse koşuşturmanın sonuna geldin, inşallah o 4 yumurta sana gönlündekini getirecek. Cumartesi 10 da sana dua ediyor olacağım.

Bu arada ağlayacaksan ağla ama kendini sakın kasma, güçlü olmak durumunda değilsin. Seni ne rahatlatacaksa öyle davran.

[canım öncelikle başın sağ olsun. sanırım bayağı oldu değil mi?
bu arada sadece annen değil senin de faydalanıyor olman lazım pas hakkından. sevgiler,

Sağol canım allah razı olsun. Benim 26 yaşında bitti, pasla uçamıyorum.

Kızlar sağolun, gerçekten yalnız olmadığımı biliyorum, tüm kalbimle teşekkür ediyorum Alabama'cım, Karamel'cim, Gukem'cim, Erverdi'cim, Deniz Bulut'çum, Hülya'cım, Melilayda'cım, Patikler'cim, sağolun. Hepinize tek tek bin teşekkür.

Karamel'cim, elbette inanıyorum güzel arkadaşım, seninle doğal bir senkronizasyonumuz var unutma ınşallah bu sene sonlarında bebek çukulatası derdine düşeriz Biliyorsun ben de bitterciyim, sırf sana bana özel %80 kakaolu bebek çukulatası yaptırırız (2 kilo beni keser, sana da uyar mı )

Ah bu arada, Opu'ya annem ben de geleyim diye tutturmaz mı Resmen görmemişin bir iki yumurtası olmuş hesabı, yok be güzelim, gelmene gerek yok diye ikna edene kadar, offff offffff yani

Alabama'cım, doktorun önerdiği laparoskopi ancak kulak dolgunluğuyla bildiğim birşey. Ben doktorun yanında çıkarmasam da, aklıma gelen soruları listelemiştim Hale Hanım'la görüşmeden. Hale Hanım'ın uzun uzadıya cevap veren bir doktor olduğunu okumuştum, görüştüğümde bana da öyle geldi. Bakalım regli gününde nasıl bir yöntem izlemenizi önerecek. Az kaldı hayırlısıyla.

anam anam anam 2 kilo bebek çikolatası , batırdın sen beni kredi çekmem lazım :)))) afiyet şeker olsun birtanem.

bu arada bence annen gelmek istiyorsa , gelsin yanında olmak istemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…