38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

waterciğim şikayetlerin olsa da bunlar güzel bişi için olsun keşke bizim de bu şikayetlerimiz olsa diye savaş veriyoruz. geçen günkü yol kenarında uyuman da öyle hoş geldi ki bana belki endişe verici bir durum ama benim hoşuma gitti bebek yaptırıyor sana bunları ne güzel:))

ollleeyyyy bugün sayfalar neyseki çok diilll..thanks

ben dış görev derken şehiriçi kamu kurumlarını kastetmiştim ama İstanbul'a da sık sık geliyorum. sizin gibi beleş binemediğim için thy pahalı geliyo bana. Ben Pegasusu veya sun expressi tercih ediyorum. son 2 tedaviyi umutta yaptırmıştım. o yüzden baya gidip geldim.

Herada, ben benim tecrübelerimi anlatayım: 1. sinde, 7 yumurtadan 3ü toplandı 1i döllendi, negatif. 2.s,nde 5 yumurtadan 2si toplandı transfer olmadı. 3. sünde 3 yumurtadan 1 toplandı, 1 transfer edildi, negatif. 4.sünde 5 yumurtadan 3ü toplandı, 2 si transfer edildi veeeee pozitifti ama 10. haftada kürtaj(29 ekimde) son yumurta toplamadan sonra ayılınca saatlerce elimde olmadan ağladım, ağladım artık ne kadar dolduysam ama demekki deşarj olmuşum ki pozitif oldu. yani şunu demek istiyorum ağlayacaksan ağla, rahatlarsın.

Gukem, ben hayıtın 1 litrelik şişelerde satılanından kullanıyorum. o da özsuyu aynı etkiyi yapıyor.

Waters sana da selam hoşbulduk.

arkadaşlar ben sizin çabalarınıza hayranım o yüzden sadece okumayıp artık yazayım dedim dayanamadım. seviyorum sizleri..

şimdilik byeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

canım sende ne çok denemelerden geçmişsin.çabalarımıza sadece hayran olmakla kalma.aramıza daha sık katıl.sevinçler üzüntüler hepsi bizim.sevgi sözlerin güzelll.sevginin kendisi güzel.sende bize kendini anlatırsan bizde seni daha iyi anlarız.hoşçakal.

günaydın güzeller,

şirketin olduğu bölgede telekomun santral değişikliği varmış, hatlar kesilip geliyor. Zor okudum valla.

inşallah o narkoz sonrası kaliteli 4 yumurta toplansında sen horla önemli değil. Bugün çatlatma iğneni oluyorsun değil mi ? Yarın hayırlısıyla OPU. Ya birde şekerim ilk adetten itibaren yumurta toplamaya kadar kaç kere gittin geldin ?

Ay o değilde ben başka şeye takıldım ayıp olacak ama vücut fonksiyonu :çok üzgünüm: acaba bağırsak havası kaçar mı :1shok: Al sana takacak başka birşey.

Son düzenleyen: Moderatör:

herkese günaydın kızlar
aman karamel düşündüğün şeye bak.bırak sen uyurken kaçan kaçsın.yumurtalar kaçmasın da yerlerinde dursun da güzel güzel.uykuda herşey mübah.zaten bir söz var göz kapanınca .... açılırmış diye.delikafadulden( hem düşünsene zaten o anda herşey fora.sende kendinde değisin zaten.)

:)))))))))) dimi kaçan kaçsın ama oyyy oyyy ya

kızlar bugün kendimi çok iyi ve güzel hissediyorum.enerji doluyum bugün.sabahtan beri bir sürü iş yaptım.şimdi de bir güzel giyindim içimden geldi bugün nedense.arada olur di mi.yaa şimdi kendimi iyi hissediyorum ya sizi de motive etmek istiyorum.güzel birşeyler bulup yazacağım size.umarım sıkmam sizi.alternatifi bir tık sonrası biiyorsunuz.
SABAH SABAH AĞAÇ OLMAK
Büyük kızım küçükken_sanırım anaokuluna gidiyordu_sabahları yatağında 5 dk otururdu,ben de karşısına otururdum.küçük spontan bir oyun oynardık.ben,bir hayvan eşya veye bitki rolüne girerdim.o kendisi olurdu ve karşılıklı drama veya fabl diyebileceğimiz birşey sergilerdik.
Bir sabah uyand ıoturup battaniyeye sarıldı ve'hadi bana bir ağaç ol' dedi.o sabah canım sıkkındı keyfim yoktu.son günlerde bir çok irili ufaklı olay moralimi bozxmuştu.içime baktım oyun oynamak istemediğimi farkettim.ve dürüstçe bunu kızıma söylemeye karar verdim''.canım benim''dedim.bu sabah keyfim yok canım sıkılıyor ağaç olmak istemiyorum.bir an durdu ve parmağını uzatarak baba tamam dedi '' o zaman üzgün bir ağaç ol.''tekrar içime baktım neşeli bir ağaç olmak istemiyordum ama üzgün bir ağaç olabilirdim.
Ve üzgün ağaç oldum.birilerinin meyvelerimi taşladığını,insanların canımı sıktığını anlattım.anlattıkça hafifledim ferahladım.beş dakika sonrasında rahatlamıştım.(İFADE EDİLEN SIKINTI ÇOĞUNLUKLA BİZİ RAHATLATIR)
Kıssadan hisse;yaşamın her zerresi kutsaldır.değerlendirilmelidir.güzelliklerden güzellikler çıkar;ama sıkıntılardan da güzellikler çıkarmak mümkündür.

SAZ ÇALAMAYAN BEKTAŞİ
Bir baktaşi saz çalmayı bilmiyormuş(belki de biliyordu da bize ders var,mek için bilmiyor gözükmüş.)bilmediği için desol elininbir parmağınısazın bir perdesindehareketsiz tutup sağ eliyle de çalar gibi yapıyormuş.bir ara birisi ''erenler,başkaları ellerini perdede gezdiriyor,senin elin niçin sabit?diye sormuş.bektaşi''benim tuttuğum yer en doğru yerdir.onlar benim tuttuğum yeri arıyorlar'' demiş

Senin bu hikayelerine bayılıyorum... bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.

Arkadaşlar Merhaba,

Bu gün kontrole gittim, bebeğim boyu 4 cm olmuş, elleri ayakları belirmiş.. kalp atışları ve boyu haftası ile uyumlu dedi dr, 2 hafta sonra ense pilisi ölçümü ve ikili test için gideceğim.
Ofise dönerken arabada hepinize ayrı ayrı dua ettim..Allah'ım buna anları hayırlısı ile sizlere yaşatacak inanıyorum çünkü herkes konunun üzerinde ciddiyetle duruyor.

Benden haberler böyle. Sevgiler..

Canım sıkkın kafam karmakarısık,

Prof baktı bebegime detaylı herseyine
Eller ayaklar parmaklar mide kalp akciger mesane hersey ok dedi
sonra bi hesaplama yaptı 1/386 risk var aminyosentes veya cvs yaptırın dedi.
Ben yaptırmak istemiyorum, 16. haftada yapılacak bu islem 19. haftada sonuc cıkacak
5 aylık olmus olacak bebek nasıl kıyarım ne yaparım..
Yaptırmak istemiyorum kadere karsı gelmek istemiyorum, benim bebegim saglıklı normal cok tatlı kıpır kıpır ne olursa olsun benim bebegim o kabulum o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…