38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kem küm bilemedim :) çalıştım ama alakasız zamanda desem :çok üzgünüm:

oh hayırlısı inşallah güzel haberlerle bize geri döneceksin.

işte bu, işte böyle moraller yüksek.

defneciğim iyi olmanıza çok sevindim, minik kızını kokla benim için

bence pek çalışmamıştır.bu ay pek rahattı çünkü.

dün gece yapmadı karamel önceki gece yaptı.o zaman bence 10 11 gibi olabilir.haırlısı olsun.inşallah yumurtaları bu sefer onu hayal kırıklığına uğratmaz.hepsi dolu çıksın güzel güzel bölünsünler dualarımız onunla.

sevgili herada sanırım şu saatlerde opuya girmek üzeresin arkadaşım.hadi hakkında hayırlısı ne ise o olsun.inşallah güzel haberler verirsin bize.ama sen çok güçlüsün daha bu tedaviden sonrasında olası tedavi için memeoriala gideceğini söylüyordum.umarım buna gerek kalmaz.hadi şimdi güzel güzel uyu.o tatlı uykudan uyanınca haberdar et bizi.Alah yardımcın olsun,yanında olsun.

oh oh maşallah ne güzel darısı hepimizin başına. sağlıkla büyüsün defnecim. kendinize iyi bakın bize de uğrayın arada.

hoşgeldinn harikasın ikilerimiz üçüzlerimiz olcek yaşasınnnnn.

Sağol Alabama'cım darısı başına buradan vereceğin güzel haberleri okumakta sabırsızlanıyorum..Bu sene bebeğin sana gelmiş olsun..sevgiler..
amin tatlım amin inşallah o güzel haberi hem almak hem vermek nasip etsin inşallah.

herada canım şu an dualarım seninle inşallah yumoşların senin gibi tatlı ilgili harika insanlar olacak biliyorum. önce allaha emanet ol. güzel haberlerini bekliyoruz canım.

iyiyim erverdicim evdeyim bugün. bi taraftan size bakıyorum bi taraftan film seyrediyoz eşimle dvdde. ev keyfi yapıyorum sen nasılsın hayatım

oooooooohhh gel keyfim gel.iyi seyirler canım.sağol bende iyiyim benim de annem gelicek bugün.biraz mamacıklar yaparım artık.

afiyet olsun canım yemeğin sana ..biz çayla yanında ıvır zıvır şeyler yiyeceğiz bugün.ayy kız msne çevirdikkaydirigubbakcemile5 burayı hee.ama neler olduğunu söylemiyim.sonra krize yol açıyor forumda.malum hamilelerimiz var.bir daha düşmem o tongaya.( şimdi canı manı çeker güzel hamişlerin.günahlarına girmiyeyim)hayır bi tabakçık uzatılacak gibi de değil ki burası.şu teknoloji biraz daha ilerlese iyi olur.

Son düzenleme:
yazının altında edit kısmı var ya edit tıkla sonra kaydet de düzeliyo edit diyince yazdığın yeri açıyo sana gerekli silme ve düzeltmeleri yapabilirsin şeker

oldu ,yaptım alabamacım .sağol.birşey daha öğrenmiş oldum böylece.teşekkür ettim canım.sana iyi keyifler.

bende arada gelip bakıyorum ama hala yok. herada yapmazdı mutlaka gelir haber verirdi. umarım herşey yolundadır da sadece istirahat ediyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…