Sağol Karamel'cim, içiden erkek mi geçti ? Abi mi oldu ? abla mı oldu ? bakalım göreceğiz..Darısı başına arkadaşım, bu ay doğal yolla gelmiş olsun bebeğin ne güzel olur, çalıştın değil mi ?..
Selam kızlar,
cepten yaziyorum imla için yine bin özür. Watersscim gozun Aydin canim masallah.
Esteryacim, icini rahat tut, yas riski sadece. Ben o gunleri gorursem testi yaptirir, sonuc ne olursa olsun dogururdum gibi geliyor.
Sagol Karamelcim, olur bir de buna takayım :) dün gece catlatma iğnemi vurdum, evet opu yarın hayirlisiyla. Sonra detay yazarım asamalarini ama reglin 2. Gunü dahil toplam dört ziyaret ve iki kere e2 ölçümü. Aşamalarını detaylariyla yazarım
şimdi kaçtım, inşallah yarın güzel haberlerle donerim.
Deniz bulut nerede, doktora kontrole gitti mı merak ettim kızlar.
günaydın kızlar,günaydın karamelheradanın opusu saat kaçta idi
Merhaba arkadaşlar, birkaç gün dinlendikten sonra kendime geldim. Bu sefer de olmadı çünkü benim ikiz yada üçüz olacak :))) Hepinizi öpüyorum, ben dinlenirken ve süre doldururken sizlerde bana güzel güzel haberler vereceksiniz. Kucak dolusu sevgiler.
Heradacığım yolun açık olsun canımcığım.
Sağol Karamel'cim, içiden erkek mi geçti ? Abi mi oldu ? abla mı oldu ? bakalım göreceğiz..Darısı başına arkadaşım, bu ay doğal yolla gelmiş olsun bebeğin ne güzel olur, çalıştın değil mi ?..
sevgılı arkadaslar merhaba:)tedavısı olan yada tedavıye yenı baslayan herkese basarılar bol sanslar dılıyorum:)aramıza yenı katılan arkadaslar olmus onlarada hayırlı olsun dıyorum..bızı sorarsanız kızımla ısle kosturup duruyorum yaramaz uykusuz bır kızım var 3 ayımızı dolduruyoruz allahın ıznıyle ..oldu olacak derken aylar gecıyor ınsallah hepınız bu duyguyu tadın..gerıye donuk okuyamıyorum cok vaktım yok hepınızı opuyorum:)
hoşgeldinn harikasın ikilerimiz üçüzlerimiz olcek yaşasınnnnn.Merhaba arkadaşlar, birkaç gün dinlendikten sonra kendime geldim. Bu sefer de olmadı çünkü benim ikiz yada üçüz olacak :))) Hepinizi öpüyorum, ben dinlenirken ve süre doldururken sizlerde bana güzel güzel haberler vereceksiniz. Kucak dolusu sevgiler.
Heradacığım yolun açık olsun canımcığım.
amin tatlım amin inşallah o güzel haberi hem almak hem vermek nasip etsin inşallah.Sağol Alabama'cım darısı başına buradan vereceğin güzel haberleri okumakta sabırsızlanıyorum..Bu sene bebeğin sana gelmiş olsun..sevgiler..
Selam kızlar,
cepten yaziyorum imla için yine bin özür. Watersscim gozun Aydin canim masallah.
Esteryacim, icini rahat tut, yas riski sadece. Ben o gunleri gorursem testi yaptirir, sonuc ne olursa olsun dogururdum gibi geliyor.
Sagol Karamelcim, olur bir de buna takayım :) dün gece catlatma iğnemi vurdum, evet opu yarın hayirlisiyla. Sonra detay yazarım asamalarini ama reglin 2. Gunü dahil toplam dört ziyaret ve iki kere e2 ölçümü. Aşamalarını detaylariyla yazarım
şimdi kaçtım, inşallah yarın güzel haberlerle donerim.
Deniz bulut nerede, doktora kontrole gitti mı merak ettim kızlar.
doğru söylüyosun ben de sildim zaten kimse yok görmemişlerdir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?