38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım ya kocaman abi olmuş allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

canım haklısın tabi benim kuzenimde aynı şeyleri yaşadı ve en sonunda yaptırdı. ben dışardan naçizane fikrimi söylim bence yaptır ve bunu onu kabul etmek veya etmemek olarak düşünme elbette mutlaka öyledir ama allah korusun allah korusun kötü birşeyle karşılaşırsan onun tarafından da düşünmen gerekebilir. sürekli bu 386 da 1 ile beynin meşgul olmayacak ve unutabileceksen elbette senin bileceğin bir iş. allah hakkınızda hayırlısını versin. neye göre hesaplıyosa nerden biliyo ki o 1/386 yı o da ayrı konu.

Canım hemen karamsarlığa kapılma bebeğinin hiçbir şeyi yok. O gayet sağlıklı ve sen zaten kararını vermişsin. Ancak bu 1/386 down sendromu riski değil mi yoksa organ olarak sorun yok.

Ama şu da varki hayatın gerçeği, o senin kabül ettiğin şekilde yaşamayı isteyecek mi ? Bence gerekli testleri yaptırki geri kalan hamileliğin keyfini çıkart. Ehil ellerde yapılan amniyosentezde düşük riski 1/ 1000diyorlar. Genede karar senin birtanem

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim,demek bebişini gördün.içinde olup ta söyliyemediğin korkular gitmiştir sanırım.ama annelik işte.doğana kadar doğunca da endişeler devam edecektir.tatlı endişeler olsun.güzel dileklerin karşılıklı arkadaşım.ben dua ederken hepsi benim bebeğimmiş gibi hepiniz benim hamilelerim annelerim ,yavrularım gibi ediyorum.iyiki burası var.
haa bende daha çoook hikaye olur merak etme sen.sürekli okurum sonra da paylaşırım.madem sevmişsin de.

sevgili esterya;canım benim sen yine bebeciğini doğur güzelim ya da doğurmayı düşünmeye devam et canım.o senin canın kanın verici sensin.ama naçizane düşüncem tahlili de yaptır.

sevgılı arkadaslar merhaba:)tedavısı olan yada tedavıye yenı baslayan herkese basarılar bol sanslar dılıyorum:)aramıza yenı katılan arkadaslar olmus onlarada hayırlı olsun dıyorum..bızı sorarsanız kızımla ısle kosturup duruyorum yaramaz uykusuz bır kızım var 3 ayımızı dolduruyoruz allahın ıznıyle ..oldu olacak derken aylar gecıyor ınsallah hepınız bu duyguyu tadın..gerıye donuk okuyamıyorum cok vaktım yok hepınızı opuyorum:)

Esterya'cım, ben amniyosentez yaptırmış biriyim, bu işlemin öyle acı verici ( karnına iğne batması hariç ) bir bir durummu yok, USG eşliğinde yapıyorlar ve bebeğe kesinlikle dokunmuoylar, ona hiç bir zarar verilmiyor, olayı birebir sende göreceksin. Sonuç zaten iyi çıkacak eminim. 1/200 riskli sınır senin ki üstünde çıkmış . Zaten yapılan amniyoların büyük bölümü iyi çıkıyor, ilk bir kaç gün içerisinde ilk sonuçları alıyorsun. Korkulacak hiç bir yanı yok, inan bana.

esteryacım tam cıkarken yazını okudum cevplamadan gıdemedım..bılıyorusn bende amnıosentez yaptıramadım eger sonuc kotu cıksa neyaparım dıye dusundum bukadar ugrasmıs bebek sahıbı olmama az kalmıs ve ben nasıl ona kıyarım dedım ve yaptırmadım kafamdan attım bu olayı..bu bahsettıgın rısk yastan dolayı olan rısk sanırım bu hepımızde cıkıyor ve cıkacak cunku yasımız ılerı ama dıger tum degerler guzelse (bende oyleydı)ıkılı ve dortlu tarama yaptırdım ense kalınlıgı falan cok ıyıydı hıc dusunme derım tabı benım nacızane fıkrım...hersye gonlunce olsun

Esterya'cım kadere karşı gelecek bir şey yapmıyorsun ki, başından beri doktor takibi ve kan tahlillerini neden yaptırıyoruz biz, bebeğimizin durumunu izlemek için, amniyosentezde bir tahlil neticede. Sonucu Allah korusun kötü çıkarsa ki çok çok düşük bir olasılık o zaman karar verirsin, doğurmak istiyorsan tabiki doğurursun ama imkanlarımız ve teknoloji bu teşhise izin veriyorsa neden yapmayalım böyle düşünebilirsin. Tabi eşinlede konuşup karar vereceğin bir durum. Ama sonucu iyi çıkacak bak görürsün.

yaaaa defne;nasıl olucak nasıl doğacak derkenendişe ile sabahı yaparken şimdi maşallah 3 ayı bitirmişsiniz bile..sana kolaylıklar gelsin.kızını büyütürken.evet bu yaşlarda şansa ihtiyacımız var.iyi dileklerin için sağol.

Tebrik ederim canım benim. Allahım hepimize versin inşallah.

Merhaba arkadaşlar, birkaç gün dinlendikten sonra kendime geldim. Bu sefer de olmadı çünkü benim ikiz yada üçüz olacak :))) Hepinizi öpüyorum, ben dinlenirken ve süre doldururken sizlerde bana güzel güzel haberler vereceksiniz. Kucak dolusu sevgiler.
Heradacığım yolun açık olsun canımcığım.

melilayda;canım iyi olduğuna sevindim.geç olsun güç olsun ama olsun.bu kadar piştikten sonra biz hakediyoruz bu inadım inat bebekleri.hoşçakal

Selam kızlar,

cepten yaziyorum imla için yine bin özür. Watersscim gozun Aydin canim masallah.
Esteryacim, icini rahat tut, yas riski sadece. Ben o gunleri gorursem testi yaptirir, sonuc ne olursa olsun dogururdum gibi geliyor.

Sagol Karamelcim, olur bir de buna takayım :) dün gece catlatma iğnemi vurdum, evet opu yarın hayirlisiyla. Sonra detay yazarım asamalarini ama reglin 2. Gunü dahil toplam dört ziyaret ve iki kere e2 ölçümü. Aşamalarını detaylariyla yazarım

şimdi kaçtım, inşallah yarın güzel haberlerle donerim.

Deniz bulut nerede, doktora kontrole gitti mı merak ettim kızlar.

canım benim herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim. gözün aydın. inşallah sonuna kadar da böyle gidecek. sevgiler,

dur canım ya ne kıyması ne ne yaparımı. daha bişey yok ortada şimdiden boşu boşuna üzüyorsun kendini. kesinlikle amniyo yaptırmanı tavsiye ederim.ben olsam yaptırırdım. zaten sonuç iyi çıkacağı için hiç değilse doğuma kadar için rahat olur. diğer türlü büyük bir ihtimalle birşey olmadığı halde aylarca dokuz doğuracaksın. ne gerek var. olumlu düşün olumlu olsun herşey lütfen.sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…