bayat yumurtalar ha.çok hoşsun deniz.şuna sepetin altta kalanları desek daha iyi olur gibime geliyor.hepimizin işi Allaha emanet arkadaşım.yumurtası olanın da olmuyor biliyorsun.deneyeceğiz ve göreceğiz başka yolu yok.annene geçmiş olsundün annem polip aldıracaktı onunla gittim hastaneye. operasyon kolaydı ama sabat 10 dan öğleden sonra 3 e kadar doktoru beklemekten bay geldi ssk hastanesi de dedil özel madem öğleden sonra geleceksin hastana de 12 de 1 de bari. özeller de artık hastalarına ssk muamelesi yapıyor. paranla rezil oluyorsunklava:biz türklerin fazla suskun olmasından galiba.
neyse bugün de rontgeni çektirdim. yumurta yok ama (yani bu ay baktırmadım da genel halim) rahim iyiymiş. hist öncesi biraz tıkalı gibi gözüken sol tüpten geçiş çok rahat oldu. ama sağdan geçmedi bu sefer :roflol:fakat tıkalı olduğu için değil bazen tüp spazm yaparmış o nedenle. dr iğne bile yapsam açılmıyor dedi. ben de fazla ısrar etmeyelim dedim. ama yine de biraz bekleyerek 3 kere kuvvetli bir şekilde sıvıyı verdi. ilk defa canım yandı azcık. yani kasıklarım çatlayacak gibi oldu. neyse onu da açık kabul ettik (özellikle ben) geriye yine olmayan bayat yumurtalar kaldı tek dert. yani işim allaha kalmış durumda.
[B .!.:deniz bulut[/B];11285047]canım istemezsen söyleme de hangi bölüm desem? yan masalarda çıkarmışız :roflol: ben de thy denim. ay söylemesek mi eyvahedigeldismile
valla cevap vermek istemezsen okunmamış say
valla yoksa yanımda oturan sen misin ? delikafadulden Bence hiçbir mahsuru yok. personel başkanlığı'ndayım. ya sen? sen söylemek istemezsen okumadın varsay kaydirigubbakcemile3
ben de gelir yönetimi başkanlığındayım. aynı binadayız. eh artık arada çaya kahveye yemeğe gelip gidebiliriz opuyorumnanaktan
sevgılı arkadaslar merhaba:)tedavısı olan yada tedavıye yenı baslayan herkese basarılar bol sanslar dılıyorum:)aramıza yenı katılan arkadaslar olmus onlarada hayırlı olsun dıyorum..bızı sorarsanız kızımla ısle kosturup duruyorum yaramaz uykusuz bır kızım var 3 ayımızı dolduruyoruz allahın ıznıyle ..oldu olacak derken aylar gecıyor ınsallah hepınız bu duyguyu tadın..gerıye donuk okuyamıyorum cok vaktım yok hepınızı opuyorum:)
defne güle güle büyüt kızını darısı tüm isteyenlere. bak o kadar üzüntünün kanamalı geçen bir hamileliğin ardından kızın kollarında. bizim için de kokla onu kaydirigubbakcemile3
zor bir karar. doktorların dediği yaşla ilgili bir olasılık. eğer ben herşeyi göze alıyorum allah korusun sakat bile olsa kürtaj olamam doğururum diyorsan amniosentezi hiç düşünme bile. ama ben bununla başemedeyilirim dersen amniosentezden korma. iyi bir dr ile düşük tehlikesi çok düşük ve sonrasında bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenip için rahat devam ediyorsun.Canım sıkkın kafam karmakarısık,
Prof baktı bebegime detaylı herseyine
Eller ayaklar parmaklar mide kalp akciger mesane hersey ok dedi
sonra bi hesaplama yaptı 1/386 risk var aminyosentes veya cvs yaptırın dedi.
Ben yaptırmak istemiyorum, 16. haftada yapılacak bu islem 19. haftada sonuc cıkacak
5 aylık olmus olacak bebek nasıl kıyarım ne yaparım..
Yaptırmak istemiyorum kadere karsı gelmek istemiyorum, benim bebegim saglıklı normal cok tatlı kıpır kıpır ne olursa olsun benim bebegim o kabulum o..
bayat yumurtalar ha.çok hoşsun deniz.şuna sepetin altta kalanları desek daha iyi olur gibime geliyor.hepimizin işi Allaha emanet arkadaşım.yumurtası olanın da olmuyor biliyorsun.deneyeceğiz ve göreceğiz başka yolu yok.annene geçmiş olsun
Deniz Bulut'çum,
Anneciğine çok geçmiş olsun hayatım. Beklemek çok kötü haklısın. Bizim insanların çoğunun aklına hakkını aramak bile gelmez, bir kısmı da sesimi çıkarırsam mimlenir miyim diye de çekiniyorlar galiba. Başarılı bir müdahale olmuş annene sanırım, tekrar geçmişler olsun.
Sana da çok geçmiş olsun. Tüpler açık artık anladığım kadarıyla, oh maşallah ne güzel diyeyim. Bana moralini bozma diyorsun, sen de yapma be arkadaşım. Hepimiz bayat yumurtalarımız taze çiftlik yumurtası gibi işe yarasınlar diye girmiyor muyuz bu tedavilere, uğraşlara, hepimizin durumu aynı. Sen bu ay preseed'le deneyeceksin anladığım kadarıyla, olmazsa gelecek ay ben de. İnşallah olacak bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?