38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam arkadaşlar,

Merak ettirmişim, bin özür, dün şarj edemeden çıktım ofisten, akşam da annemdeydik, gece mesaj attım buraya ama öğlene yetemedi şarjım haber veremedim. Bin özür.

Herşey iyi gitti Allah'a şükür diyeyim. Bu sefer bir fire verdim, 3 yumurta işleme alındı. Bir öncekine göre çok çok daha iyi duruyor yumurtalar demiş doktorum eşime, gerçekten bilebiliyorlar mı yoksa moral vermeye mi çalıştı bilmiyorum. Yarın öğlen gibi belli olacak.

Dualarım üçünün de güzelce döllenmesi için tabii. ıki olursa, hiç olmazsa geçen nisan ayındaki denemeyle aynı miktarda embriyo diyeceğim, bir teselli bulurum yani bundan da kendime. Geçen sefer biri istemiyordum, ancak bir tane yola devam ederse, bu sefer istiyorum. ıki tane yarıda kalmış işlemi gönlüm kaldırmayacak, bir sonrakini yaparken yine aynı olacak diye kendimi yemek için haklı sebeplerim olacak. ınşallah devamı olur bu kez.

HEmen yazayım dedim, şimdi geçmişi okuyayım biraz.
 
Son düzenleme:
aynı anda yazmışız.hakkında hayırlısı ne ise olsun arkadaşım.sen elinden geleni yaptın.şimdi işin en zor kısmı.beklemek.sabır.sabır diliyorum.
 
selam herada seni gördüğüme çok sevindim. inşallah yumoşlarının hepsi kucağına bebiş olur. iyi olmana ve kararlığına çok sevindim. inşallah herşey güzel olacak.
 
ben de şimdi geldim
herada o 3 yumurtanın da 1. kalite dölenmemesi yine aynı şeyin olması için bir neden yok. iyi düşünelim iyi olsun. olmazsayı bundan sonra da böyle olur muyu düşünmek için çok çok erken. bana benzeme lütfen yerimseniben inşş yarın o 3 yumurtanın çok iyi döllendiği haberini vereceksin bize kaydirigubbakcemile5
 
Sağolun kızlar ya, çok teşekkür ederim güzel dualarınız için. Ben de opu'ya girerken dua ettim herbirimize.

Erverdi'cim, Alabama'cım, güzel dualarınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Çokkkkk teşekkürler sıcak mesajlarınız ve desteğiniz için.

Karamel'cim, kötü düşünceleri kovacam diye akla karayı seçtim ha , tam operasyon odasına girdim 'mesane boş di mi' dediler, yok dedim ya, ne olur ne olmaz ben bir daha gideyim. Tam çıkarken doktorlarla burun buruna geldim, 'hayrola, kaçıyor musunuz' dediler, yok dedim eeeeee şeyy, lavaboya bir daha gideyim dedim de, gak guk filan. Uyandırdıklarında, 'mükemmel bir boston legal bölümü seyrettim uykudayken harikaydı, ha bu arada horlamadım di mi', dediğimi hatırlıyorum bak. Yok, mışıl mışıl uyudunuz dediler
 
Alabama'cım, Deniz Bulut'çum, sağolun kızlar. ınşallah, bu geceyi hayal kurarak geçireyim, pozitif enerji yayayım diyorum, bari onu da denemedim demem Çok haklısınız, karamsarlık için erken, işte insan boşta hissetmemek için her sonuca göre kendini hazırlamaya çalışıyor
 
dün annem polip aldıracaktı onunla gittim hastaneye. operasyon kolaydı ama sabat 10 dan öğleden sonra 3 e kadar doktoru beklemekten bay geldi ssk hastanesi de dedil özel madem öğleden sonra geleceksin hastana de 12 de 1 de bari. özeller de artık hastalarına ssk muamelesi yapıyor. paranla rezil oluyorsun klava:biz türklerin fazla suskun olmasından galiba.
neyse bugün de rontgeni çektirdim. yumurta yok ama (yani bu ay baktırmadım da genel halim) rahim iyiymiş. hist öncesi biraz tıkalı gibi gözüken sol tüpten geçiş çok rahat oldu. ama sağdan geçmedi bu sefer :roflol:fakat tıkalı olduğu için değil bazen tüp spazm yaparmış o nedenle. dr iğne bile yapsam açılmıyor dedi. ben de fazla ısrar etmeyelim dedim. ama yine de biraz bekleyerek 3 kere kuvvetli bir şekilde sıvıyı verdi. ilk defa canım yandı azcık. yani kasıklarım çatlayacak gibi oldu. neyse onu da açık kabul ettik (özellikle ben) geriye yine olmayan bayat yumurtalar kaldı tek dert. yani işim allaha kalmış durumda.
 
bayat yumurtalar ha.çok hoşsun deniz.şuna sepetin altta kalanları desek daha iyi olur gibime geliyor.hepimizin işi Allaha emanet arkadaşım.yumurtası olanın da olmuyor biliyorsun.deneyeceğiz ve göreceğiz başka yolu yok.annene geçmiş olsun
 
Deniz Bulut'çum,

Anneciğine çok geçmiş olsun hayatım. Beklemek çok kötü haklısın. Bizim insanların çoğunun aklına hakkını aramak bile gelmez, bir kısmı da sesimi çıkarırsam mimlenir miyim diye de çekiniyorlar galiba. Başarılı bir müdahale olmuş annene sanırım, tekrar geçmişler olsun.

Sana da çok geçmiş olsun. Tüpler açık artık anladığım kadarıyla, oh maşallah ne güzel diyeyim. Bana moralini bozma diyorsun, sen de yapma be arkadaşım. Hepimiz bayat yumurtalarımız taze çiftlik yumurtası gibi işe yarasınlar diye girmiyor muyuz bu tedavilere, uğraşlara, hepimizin durumu aynı. Sen bu ay preseed'le deneyeceksin anladığım kadarıyla, olmazsa gelecek ay ben de. ınşallah olacak bir şekilde.
 
genel bir geçmişi okudum inşş birşey atmamamışımdır.

 


kızlar evet bu ay preesed ile doğal haliyle deneyeceğim. tabii büyüyecek antral yumurta var mı bilmiyorum vardır diye umuyorum. eşim de bıraktım dediği anti depressanlarını içmemiştir ve vitaminlerini içmiştir diye umuyorum yani inşş sperm değerleri de toplamıştır azıcık doğal yol için.
bir sonraki ay erverdi nin doktoruna giderim ve antral folikül varsa aşılama yaptırırım diyorum (memorial a devamlı aşılama için 400 eur veremem) eğer süpriz bir rezerv ortaya çıkarsa memorial a geçip tüp düşünebilirim. hayırlısı artık. benim için hayırlıysa olsun. değilse olmasın. başka ne diyebilirim.
hepimizin işi sepetteki o bayat yumurtaların arasına saklanmış 1 tane taze yumurtayı bulmaya kaldı
 
Herada'cım, yarın ki güzel haberlerini merakla bekleyeceğim ama gündüz dışarıda olacağımdan akşam bakabileceğim. Umarım 3'ü de güzel döllenirler.

DenizBulut'cum, öncelikle annene geçmiş olsun. Sen de moralini bozma, preseed kullanacaksan ovülasyon testini kullanmayı unutma yanında olur mu ? boş yere ödev yapmaktan kurtulursun hem, hem de tamam kesin yumurta ile spermi buluşturdum dersin.

Karamel'cim, sen de rahata iyi alıştın kem küm falan..hıııı neden dersine iyi çalışmıyorsun, bakayım ? klava:ben anladım sen tüpü kafaya koydun, inşallah ilk denemede iyi sonuç alırsın, inan merakla bekliyorum seni de.

Esterya'cım, sen nerelerdesin ? eşinle konuştunuz mu ?. Allah korusun sonuç olumsuz çıkarsa ne yapacağına karar verebilirsin ama doğumda bir durumda karşılaşırsan böyle bir karar verme şansın da yok. Bir şey çıkmayacak ama bak göreceksin ama tedbir olsun diye yaptırmanı öneriyorum, Deniz Bulut'u dediği gibi ehil elde yapılırsa bir riski yok.Bu arada risk faktörünü yaş etkiliyor, o nedenle ben de yaptırınca iyi sonuç alacağına eminim. Bir de beni düşün , formülün yaş hanesine yani payda kısmına 41 yazılacak..kimbilir kaç çıkar ?
 
waters senin bebek de büyüormuş gözün aydın. inşş devamı da hep güzel gelecek
evet obulasyon testi evde vardı 1-2 tane ama yetmeyebilir en azından 1 paket daha ısmarlayayım haftaya. aramız iyice kötü tek bu iş için habire ödev çalışmaktan kurtulmuş olurum vereliniortakşimdi acaba bu ay büyüyüp çatlayacak 1 yumurta olmazsa lh yükselmez mi biliyor musun? hani bu ay immature folikül olursa onlar güzel büyüyüp çatlamıyorlar. yani acaba lh yükselmesi görürsem mutlaka yumurta var mı demektir?
 
Kizlar selam
Amma cok yazmissiniz soyle kisaca okumaya calistim.
Herada canim insallah yumurtalarin dollenecek ve her sey iyi olucak.
Deniz bulutcum umudunu kaybetme insallah olacak.
Esterya biliyorsun ben de amniyosentez yaptirmadim ama benim riskim seninkine gore daha dusuktu. Galiba seninki kadar ciksa yapardim gibime geliyor ama yine sen bilirsin. Bu arada benim 40 yasinda bir arkadasima yuzde 1 riski ile cvs yaptilar cok sukur bir sey cikmadi. Saglikli kizlari su anda kucaginda. Bu arada ben de korkmuyorum dersem yalan olur. ruyalarima giriyor bazen keske yaptirip kurtulsaydim diyorum ama dedigim gibi benim riskim cok daha dusuktu. Canim zor bir karar ama senin gonlunden ne geciyorsa onu yaptir. en iyi sen hissedersin. gonul sesini dinle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…