38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlar bu arada herkese tedavide basarilar diliyorum. Allah hepimizin gonlune gore versin.
Bu arada biraz kafanizi dagitmak icin bir konuda sizden yardim isteyecegim. Kizima isim onerilerinde bulunabilirmisiniz. Soyle degisik ve guzel isimler var mi aklinizda.
sevgiler

Sorunun cevabı evet Deniz Bulut'cum. Testlere periyoduna uygun zamanda başla eğer hiç çift çizgiyi görmezsen yumurtlama olmamış demektir. Böylece hem preseed'i boşa kullanmamış olursun hem de istemediğin halde ödev yapmamış olursun. 4 saat çok az sıvı veya istemiyorsan hiç sıvı tüketmeden toplayacağın konsantre idrar olmalı.

Merhaba Roniyam yeni ve değişik isimlerden istemişsin ben bir kaç isim yazdım aşağıda ;

Ceylin ( iki arkadaşım kızlarına koydular )
Yasmina veya Yasmin ( bu ikisini de duydum )

aklıma başka yeni değişik isim gelmiyor..gelirse yazarım yine..

roniyam ben kızım olursa duru naz koyarım demiştim en son bir arkadaşım da dalga geçmişti o isim size olmaz size ırmak çağlayan nehir vs gibi isimler olur demişti. çok gülmüştüm. zor iş isim bulmak. bir de sizin kız amerikada büyüyecekse ingilizce telafuzu kolay da bir isim olmalı değil mi? modern değil ama şu ara çok popüler zeynep var bir de. selin de yurt dışı için uygun. idil ismini ben sevmem ama o da uygun sanırım.

ben iş dönüşü yapmıştım hep öncekilerde. o zaman da en fazla 2 saatlik idrar luyor. benim için en zor kısım idrarı tutmak. transfer bile bunun için çok zordu benim için. en çok tutabildiğim zaman gece ama sabah ilk idrarı da yapmayın diyor. aman denerim artık:sm_confused:

herada öğleye doğru evden çıkacağım. döndüğümde inşş yumurtaların çok güzel döllendiği haberini okuyacağım. ben çok inanıyorum. olacak arkadaşım :Saruboceq::lepi:

Selam Kızlar,

Yine duvara çarptım, hiçbiri döllenmemiş. Az da olsa geç döllenme ihtimali var dendi ama o ihtimale mi bel bağlayayım şimdi. Bugün ağlar sızlarım, yarın da toparlanırım. Elbette ki bugünkü moralle, yeterince zorladım yeter artık diyesim geliyor ama yarın böyle düşünmeyeceğimi biliyorum. Ne yapalım, Memorial'a gidiyorum demek ki iki ay sonra. Preseed'le ben de denerim artık. ılginiz için hepinize teşekkürler, öpüyorum sizleri.

canım yaaaa.kaç kere girdim ses yoktu.artık saat 3 oldu diye girdim.ne diyeyim sana şimdi.canın sağolsun demekten başka birşey gelmiyor elimden

ay yeminle söylüyorum o kadar üzüldüm ki anlatamam.ne kadar üzüldüm. sebep neymiş anlamadım.yumurtada kaliteyse kalite işte.anlamıyorum ben ne kadar ümütliydim bbilemezsin.elbette pes etmek yok bigün olcakta o gün ne zaman anlamış değilim.işallah küçük bir ümitte olsa döllenme olur.ama en önemlisi hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.

geçmiş olsun deniz bulutcuğum annen için.evet o özellerin artık burnu bir karış havada.hiç itibar etmeyeceksin birde tedavilerine.öyle geçiştiriyorlar ki umurlarında bile değil.
rahim filmin sonucuna sevindim. valla maşallah pek cesursun ben korkuyorum her bi işlemden.umarım tez zamanda kaliteli bir yumurtayla işi bitirirsin. tekrar geçmiş olsun

merhaba canım
bende şubat'a 38 olucam son miko mu umut'a denedim ve 14.haftalık gebeyim allah sanada kısmet eder inş ama bir sorunumuz var ilk üc ayda hiç kanama olmadı şimdi kanmalarım oluyor ( 1 gün bazen yarım gün sürüyor ) çok tedirginiz 10 gündür sürekli yatıyorum ve iğne yapılıyor 01.02.2010 kont var umarım herş yolunda gider bu bebişi çok istiyoruz eşimde bende kendine iyi bak

herada canım ben de çok üzüldüm canım seni çok iyi anlıyoruz şu durumda insan söyleyecek bir kelime bulamıyor. inşallah ufakda olsa ümitlerimiz döllenme olsun diye ama insan baştan bu sonuçla karşılaşınca yeter artık demeden elbet durmak zor. bunca istek bunca koşturma bunca para, psikolojisi apayrı yani evlat edinmek aman ne kadar zormuş yahu. allah hepimiz için hayırlısını versin ne diyim bilemiyorum. daha neler göreceğiz bakalım hep beraber yaşıyacağız. inşallah mutlu sona yaklaşıyoruzdur.

Heradacığım inan yazını okurken gözlerim doldu, şaka sandım, canım benim sabret, döllenir belki. Mikroenjeksiyon yapmadılar mı? Allahım bigün bizede verecek inan buna, bizi deniyor belki ne lur sabırlı ol. Allah yardımcımız olsun.

Denizciğim annene geçmiş olsun, seninde filminin iyi çıkmasına sevindim. Hem senin yumurtaların kalitesiz de değil birkaç kez hamile kaldın. Doğal olur inşallah.

Sağolun kızlar, hepinize tek tek teşekkür ederim.

Valla iyiyim, ben bile şaşıyorum ama iyiyim. Aralık, Ocak, birer ay arayla bu rezalet sonuçlara rağmen, iyiyim. Ne yapayım, ne kadar uğraşırsam uğraşayım, sonuçta Allah isterse olacak. Hayırlısını diliyoruz hep zaten.

Eşim yeter diyor, herşey senin vücudunda olup bitiyor, aylardır deli gibi ilaç kullanıyorsun, denemediğin kür kalmadı, biraz mola verip, bu fikirden uzaklaşalım diyor. Haklı esasında, bir sene bile olmadı, 3 tüp denemesi, 2 aşılama, bir hamilelik, bir kürtaj, bir kist tedavisi. Az değil gerçekten.Benim üzüldüğümü gördükçe o da üzülüyor, onun üzüntüsü beni üzüyor filan. Neyse, yine durunamadım, yabancı sitelerde hatunların pek övdükleri bir iki kitap vardı, onları edinicem birazdan. Eğer dikkate değer birşey okursam, muhakkak paylaşırım. Gerçi hemen okur muyum bilmiyorum, biraz yavaşlama ve tüm bunları geride bırakma zamanı. Ne tedavi ne kür, bir kaç ay salıcam kendimi bu konuda.

Bu arada Gukem'cim, daha önce sormuştun cevaplayamamıştım. Daha ilk bebeğime kavuşmaya çalışıyorum hayatım, maalesef ben de aklı ve kalbi bu işe geç 'hadi' diyenlerdenim. Yine daha önce sormuştun diyetle ilgili. Ben ilk denememi bahçeci'de yaparken, onların bir aile hekimleri var, Murat Bey'di yanlış hatırlamıyorsam, onu görmüştüm bir kere. Beslenmenin doğurganlığını etkilediğini söylüyordu. Bana bir çok hastasına dediği gibi vegan beslenmemi tavsiye etmişti. Vegan beslenenlerde kısırlık olmaz diyordu. Ancak abuk subuk o kadar manasız testler yazdı ki bana, vegan beslenme fikrim eşimi kızdırdı, beni geçtim eşim sigara içiyor diye, görüşme esnasında önce eşime uzun bir not yazdı sonra durunamadı, eşimi aradı ve 'eşiniz ne yaparsa yapsın sigara içmeniz sonucu %15 oranında etkiliyor, lütfen gelin tartışalım ve sigarayı bırakın' dedi. Gayet iyi niyetli bir müdahaleydi bana göre ama sigarayı deli gibi seven eşimde ters tepti. Testleri de dikkate alarak bir daha görüşmeye gitmedim, sadece dengeli beslenmeye çalışıyorum. ışe yaramadı elbette ama nescafemi coffee mate'le içerdim devamlı ve tatlandırıcı ile. Nescafe pek içmiyorum, içersem de artık krema yok. Tatlandırıcıyı keseli aylar oldu, sebze ve meyve tüketmeye dikkat ediyorum. Günlük hayat koşturmacası içinde bol miktarda karbonhidrat ve hayvansal protein giriyor beslenmeye. Böyle işte, dediğim gibi işe yaramadı ama bildiğim, uyguladığım bunlar canım.

Melilayda'cım,

Mikroenjeksiyondu canım. Kalitesiz yumurta diyeceklerdir neticede, döllenmiyor işte.

Aklım karıştı tabii kızlar.

ılk denememde e2 1500'lerdeyken 7 yumurta vardı, 6 toplandı 2 döllendi. Geçen ayki fiyaskoda 1000 civarı bir e2 değeriyle 3 yumurta toplandı, biri boş, sadece biri döllendi ama bölünme durdu. Bu sefer herhalde hepsinden iyidir diyordum, neticede 4 yumurta büyümüştü, e2 değerim ilki gibi 1500'lerdeydi, bu sefer döllenme bile yok. Doktorum eminim hala döllenmeyi bekliyor, bugün konuşmadık. Yarın arar ama diyecek hiçbirşeyim yok. En naif haliyle, bu protokol bende işe yaramadı, en pahalı ilaç en işe yarar ilaç değilmiş, gonal f'le olmadı diyebilirim ama buna ben bile inanmıyorum. Neticede el değiştirme zamanı.

Bir iki yere daha bakarım, memorial'ı denerim gibi geliyor ama az önce de yazdım, bir senedir bununla yatıp kalkıyorum, ilaçtı, kürdü, oku öğren filan. Kul olarak üzerime düşeni yaptım, geç de olsa. Belki de hiç ara vermeden, doktorum hangi ay hadi derse bir tedaviye girdiğimden, bünyemi hırpalamış da olabilirim, bilmiyorum ki. Geriye biraz ara verip, sonrasında biraz okuma yapmak kaldı. Sonrasında sanıyorum memorial'la bir deneme daha yaparım.

Ancak biliyorum ki, bir sonraki deneme son denemem olacak. Ondan sonrası şapkayı önüme koyup karar verme zamanı. Az da olsa yumurtlayabiliyorum ama kalitesiz. Her defasında tüm hızla duvara vurmak yordu beni galiba. Bundan sonrası evlat edinme mi, yoksa yumurta donasyonu mu, bilmiyorum, bir tedavi sonrası bunları ciddi ciddi düşünmeye başlayacağım sanırım. Hakkımızdan hayırlısı diyorum yine.

merhaba kızllar;merhaba heradacım.gonal f bende de etki göstermiyordu.daha önce 7 kutu gonal f ile iptalim.son aşılammda da yine az yumurta ile sonuçlanmıştı.en son denememde dr la birlikte anlamıştıkki (dr um bana dedi bunu)bana gonal f etki göstermiyormuş.gonal f piyasadaki en etkili olan ilaçmış.son tüp denememde yalnız menogon kullanmıştım hergün bir kutu.onda 6 yumurta olmuştu.yani diyeceğim sende bir daha ki denemede bunu göz önünde bulundurup menogon isteyebilirsin.belki senin vucudunda gonal f e cevap vermiyordur benim gibi.iyi olmana çok sevindim .ne güzel bak buradasın.şimdi yorgunsun haklı olarak.ama bence en iyisi birkaç zaman hiçbirşey yapma ne kür,ne diyet.bence biraz tembellik yapmayı hakettin.kendini kısıtladığın şeyleri yaparak şımartabilirsin.

hayatta insanın karşısına iyi ya da çok iyi olan şeyler her zaman en en en beklenmedik zamanda geliyor. işte ben o beklemediğim zamana doğal yolla girmek istiyorum. bu konuyu kafamda düşünmekten sürekli gündemde tutmaktan sebep aramaktan ya da yanıt aramaktan bıktım. bıktığım için de zaten eylül ayından beri pek düşünmüyordum. elbette her regl yaklaşırken bunları düşünmek bir ümitlenmek doğal olarak yaşanıyor. ancak bi tarafımda çocuğumun olmayabileceği gerçeğiyle yüzleşmiş durumda. ben değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmekten yana hiç sıkıntı çekmiyorum kızlar. sadece değiştirebileceğim birşeyler varsa yada ihtimal varsa elimden geleni yapayım ama bir noktadan sonra olmuyorsa da vazgeçip yoluma bu şekilde devam edeyim istiyorum. deşarj olmak için yazıyorum. çünkü bugün heradanın bulunduğu durumda özneyi değiştirip yerine kendimi çok rahatlıkla koyup sahneleri ben başrolde çok kolay oynayabiliyorum. ama ne heradanın ne sizden birinin ne de benim bu rolu oynamamızı istemiyorum. bazen diyorum ki bu iğnelerin bu tedavilerin aslında bi halta yaradığı falan yok. doğanın vermediğini bu merkezler bize veremiyor. bize yani yaşı ilerlemiş bayanlara. eğer birgün hamile kalacağımız var sa o gün bu hediye bize doğal yolla gelecek. kim var söyler misiniz? sonuca ulaşan ulaştığı sonucu sağlıkla sonuna götürebilen. bizim sistemlerimizde sıkıntı yok bizim yumurtalarımızda sorun var ve tüp buna çare olamıyor galiba.... ya siz bana çok da bakmayın dedim ya deşarj oluyorum kendimce işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…