waters senin bebek de büyüormuş gözün aydın.inşş devamı da hep güzel gelecek
evet obulasyon testi evde vardı 1-2 tane ama yetmeyebilir en azından 1 paket daha ısmarlayayım haftaya. aramız iyice kötü tek bu iş için habire ödev çalışmaktan kurtulmuş olurum vereliniortakşimdi acaba bu ay büyüyüp çatlayacak 1 yumurta olmazsa lh yükselmez mi biliyor musun? hani bu ay immature folikül olursa onlar güzel büyüyüp çatlamıyorlar. yani acaba lh yükselmesi görürsem mutlaka yumurta var mı demektir?
kizlar bu arada herkese tedavide basarilar diliyorum. Allah hepimizin gonlune gore versin.
Bu arada biraz kafanizi dagitmak icin bir konuda sizden yardim isteyecegim. Kizima isim onerilerinde bulunabilirmisiniz. Soyle degisik ve guzel isimler var mi aklinizda.
sevgiler
Merhaba Roniyam yeni ve değişik isimlerden istemişsin ben bir kaç isim yazdım aşağıda ;
Ceylin ( iki arkadaşım kızlarına koydular )
Yasmina veya Yasmin ( bu ikisini de duydum )
aklıma başka yeni değişik isim gelmiyor..gelirse yazarım yine..
roniyam ben kızım olursa duru naz koyarım demiştim en son bir arkadaşım da dalga geçmişti o isim size olmaz size ırmak çağlayan nehir vs gibi isimler olur demişti. çok gülmüştüm. zor iş isim bulmak. bir de sizin kız amerikada büyüyecekse ingilizce telafuzu kolay da bir isim olmalı değil mi? modern değil ama şu ara çok popüler zeynep var bir de. selin de yurt dışı için uygun. idil ismini ben sevmem ama o da uygun sanırım.kizlar bu arada herkese tedavide basarilar diliyorum. Allah hepimizin gonlune gore versin.
Bu arada biraz kafanizi dagitmak icin bir konuda sizden yardim isteyecegim. Kizima isim onerilerinde bulunabilirmisiniz. Soyle degisik ve guzel isimler var mi aklinizda.
sevgiler
ben iş dönüşü yapmıştım hep öncekilerde. o zaman da en fazla 2 saatlik idrar luyor. benim için en zor kısım idrarı tutmak. transfer bile bunun için çok zordu benim için. en çok tutabildiğim zaman gece ama sabah ilk idrarı da yapmayın diyor. aman denerim artık:sm_confused:Sorunun cevabı evet Deniz Bulut'cum. Testlere periyoduna uygun zamanda başla eğer hiç çift çizgiyi görmezsen yumurtlama olmamış demektir. Böylece hem preseed'i boşa kullanmamış olursun hem de istemediğin halde ödev yapmamış olursun. 4 saat çok az sıvı veya istemiyorsan hiç sıvı tüketmeden toplayacağın konsantre idrar olmalı.
Selam Kızlar,
Yine duvara çarptım, hiçbiri döllenmemiş. Az da olsa geç döllenme ihtimali var dendi ama o ihtimale mi bel bağlayayım şimdi. Bugün ağlar sızlarım, yarın da toparlanırım. Elbette ki bugünkü moralle, yeterince zorladım yeter artık diyesim geliyor ama yarın böyle düşünmeyeceğimi biliyorum. Ne yapalım, Memorial'a gidiyorum demek ki iki ay sonra. Preseed'le ben de denerim artık. İlginiz için hepinize teşekkürler, öpüyorum sizleri.
Selam Kızlar,
Yine duvara çarptım, hiçbiri döllenmemiş. Az da olsa geç döllenme ihtimali var dendi ama o ihtimale mi bel bağlayayım şimdi. Bugün ağlar sızlarım, yarın da toparlanırım. Elbette ki bugünkü moralle, yeterince zorladım yeter artık diyesim geliyor ama yarın böyle düşünmeyeceğimi biliyorum. Ne yapalım, Memorial'a gidiyorum demek ki iki ay sonra. Preseed'le ben de denerim artık. İlginiz için hepinize teşekkürler, öpüyorum sizleri.
dün annem polip aldıracaktı onunla gittim hastaneye. operasyon kolaydı ama sabat 10 dan öğleden sonra 3 e kadar doktoru beklemekten bay geldi ssk hastanesi de dedil özel madem öğleden sonra geleceksin hastana de 12 de 1 de bari. özeller de artık hastalarına ssk muamelesi yapıyor. paranla rezil oluyorsunklava:biz türklerin fazla suskun olmasından galiba.
neyse bugün de rontgeni çektirdim. yumurta yok ama (yani bu ay baktırmadım da genel halim) rahim iyiymiş. hist öncesi biraz tıkalı gibi gözüken sol tüpten geçiş çok rahat oldu. ama sağdan geçmedi bu sefer :roflol:fakat tıkalı olduğu için değil bazen tüp spazm yaparmış o nedenle. dr iğne bile yapsam açılmıyor dedi. ben de fazla ısrar etmeyelim dedim. ama yine de biraz bekleyerek 3 kere kuvvetli bir şekilde sıvıyı verdi. ilk defa canım yandı azcık. yani kasıklarım çatlayacak gibi oldu. neyse onu da açık kabul ettik (özellikle ben) geriye yine olmayan bayat yumurtalar kaldı tek dert. yani işim allaha kalmış durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?