38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada bence sen hiçbir planlama içerisine girme takıl kafana göre ne yapacağını bu süreç ne zaman biterse o gün ne istiyorsan isteğine göre karar verirsin. donör evlat edinme bunların üstünü çiz kesinlikle çiz. çünkü şimdiden kendini katagorize etmiş ve ona doğru yola çıkmış hale getiriyorsun. bırak şeytan planlarını bilmesin. ekstra large yaşa bunu çoktan hakettin. dünyanın en güzel lafı ne biliyor musun? BOŞVER.....

Herada cok gecmis olsun canim . Tedavini nerede yaptiriyordun? Benimde yumurtalarimda sorun var bakalim yarin kontrolum var hersey belli olacak.
Uzulme canim Her hayirda bir ser , her serde bir hayir vardir. Senin yumurtalarinla , donasyonla veya evlat edinerek illaki evlat sahibi olacaksin. Uzme kendini.

gözlerim doldu okurken cidden.
çok yorucu bir süreçten çok sabırla geçmişsin seni tebrik ediyorum arkadaşım.
belki de kader böyle (kaderci de değilim ama olmamak elde değil) biri tecavüze uğrar anında gebe kalır diğeri aylarca kulalnır ama çabalar nafile. üzülüyorum sadece.allah böyle mi deniyor bizi kimbilir...
nacizane ( çok fikrim olmamasına rağmen yazıyorum) dinlen arkadaşım ciddne kafanı boşalt. hatta ben bu yazışma alanlarından bile uzak durmanı tavsiye ediyorum haddim olmayarak.çok çocuğa şartlandık hepimiz hayatımızın merkezi oldu.hırs yaptık aslında farkında olmasakta ...ha bu ay ha bu ay derken gelmiyor birtürlü...
geçenlerde bir müdürlük müracatım olacak demiştim ya hani. evet son günde olsa yapmıştım. ama noldu biliyor musunuz? atandım ama hiçte gitmeyeceğim bir okula atandım ben tercih ettim üstelik ama araştırmadım nerde bu okul diye öyle listeden rastgele atandım. puanım fena değildi çok yüksek olmasa da.( hatta bu sınava girdiğim gün 1 kasım dı o gün benim yumurtlama günümdü sınavda kendimi dinlemekten soruları dinleyememiştimsempatiksalakcinni ) benden daha düşük puanlı olanlar daha iyi yerlere gitti vesselam demek istediğim şu ki merkezim iş ya da başka hiç bişi değil sadece bebek oldu.ve elde var kocaman bir sıfır.hatta sitres kendimi tanıyamaz hale geldim her açıdan .sürekli kendimi dinlemekten acaba kasığım ağrıyor mu yok yumurtlama belirtisi var mı ya da gebelik belirtisi aramaktan başımıza ağrılar girdi ve ruhumuz yoruldu ya da kendi adıma ruhum yoruldu diyebilirim.
bence biraz koyvermek lazım diye düşünüyorum .elbette çaba gösterip gerisini allaha bırakmak gerekli belkide ve dünyanın sonu değil diye bakmamız gerekiyor ama nafile.
eşin bence haklı önce can.çok hormon da iyi değil esasında vücüdunu dinlendir bence de arkadaşım hiç bir şey senden önemli değil. belki bu ayki aldığın hormonların etkisi ile kendiliğinden geliverir bebeğin işallah( buna dair bir çok yazı okudum) tüp deneemsinden sonraki ay hamile kalan örnekler de var. ne olur üzme kendini hepimiz hatta üzmeyelim diyorum.ben de çıkmazda hissediyorum kendimi neye el atsam elimde kalıyor çünkü sağlıklı düşünemiyorum ve sağlıklı karralar alamıyorum adımlar atamıyorum... eşim de bana kızıyor olacaksa olur diyor olmazsa dünya turuna çıkarız her yıl bir ülkeye gideriz diyor napalım kısmet diyor... ya eşlerimiz haklıysa ya bu stresle bebeklerimize kavuşamıyorsak.olmayacak endişesi bizim ümitlerimizi suya düşürüyorsa... bilmiyorum ve çok bilmiyorum dediklerim var.ama bildiğim tek şey var ki altı hatta üç ayki beni ben bile özlüyorum.
lütfen rahat ol ve rahat olalım. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. sevgiler...

hey fıstık sigara işini naptın?

canım Allah yavrunu sana bağışlasın.3 ayı doldurmuşsun.bazı hamileliklerde oluyor bu tür kanamalar.9 ay kanaması ola ola bebek dünyaya getirenler var.drunun tavsiyelerine uy.inşallah bişe olmaz.

ya biz dün akşam alemlere akalım dedik gerçi akamadık ama güzel bir mekana götürdü eşim beni. tavsiye ederim astorianın altında clementine diye bi mekan var oraya gittik. klas bi yer. ama dün akşam greek gecesi vardı yemek yedik canlı müzik filan iyiydi ama ağır kaldık yani. alkol de aldık güzel de bi bahçe gibi açık hava bir yeri var oraya da sıksık çıkıp sigara da tüttürdük. ooooohhh sefam olsun amaaaaaaan ya içtim işte öff. cuma akşamları da undergraund müzik filan yapıyolarmış hoplamak zıplamak için de bi cuma gitmeyi düşünüyoruz. beklerizzz.

alabama alabama süpersin sen yaw valla.ben de geçen ay arada şarap içiyordum burdakiarkadaşlar dövdü beni:)) ben de bak 15 tatildeyim ama ağzıma sürmedim töbeler olsunzemuszemuskaydirigubbakcemile valla seni de döverler haklılar yani karışmam ben bu mücadelenin içinde fire veriyorsunohaoldumsmile

şimdi sen dövmek dayak falan diyince ne diyim bilemedim ama şarap konusunda arada bir içilen bir kadeh kırmızı şarabın yumoşlara iyi geldiğini söylüyorlar onu da diyim ben sana....

şimdi sen dövmek dayak falan diyince ne diyim bilemedim ama şarap konusunda arada bir içilen bir kadeh kırmızı şarabın yumoşlara iyi geldiğini söylüyorlar onu da diyim ben sana....
vallaha mı ben hemen eşimi gönderiyorum şaraba:)))
ya bu arada benim 14. günüm test yaptım çift çizgi falan yok.ya kafayı yiycem işte diyorum ya.yarın bi daha bakacam amann napim ya canımdan da ileri değil ya sonuçta.yumurta yoksa ben de çalışmıyorum zaten vazife haline gelen herşey sıkıcı oluyor benim için

bi arkadaş tanımadım bir arkadaş Memorial defterini kapattım diye topik açmış buyrun burdan yakın kime güvencem bilmiyorum herkes farklı birşeyler söylüyor kimseye hiçbir kuruma güvenim kalmadı biliyor musunuz kızlar. şurda iki üç güne regl olcam tedaviye başlıyım laparoskopi yaptırsammı yaptırmasam mı derken yine virajlara geldim uçurumdan mı uçcamm yoksa virajı dönücem mi bilemiyorum ne biçim işler bu işler vallahi kafam basmıyo

ovulasyon testi mi yaptın ?

evet canım geçen ay fortel marka almıştım. bu ay zaten 4 folükülüm var diye o testten almadım.preseed in içinden çıkan ovülasyon testlerini uyguladım. yani benim 4 folükülden biri bile yok piyasada .bu arada pazartes gününe hale hanımdan randevu aldı çider nasıl oluyorsa beni dün aradı memorial hale hanım çarşamba gününe kadar yok dedi.güvenç bey i isterseniz gelin dedi. ben de yok hale hanım ı istiyorum dedim .gitmeyeceğim.nur hanımla telefonda görüşmüştüm memorial den o bana ısrarla 14 ya da 15 . gün gel dedi. eh gideyim dedim bu seferde onlar erteledi madem o günlerde gitmem gerekiyordu niye ertelediler anlamadım ki kimseye güvenim kalmadı artık inanır mısın? biri öyle diyor biri böyle.içimdeki ses hiç gitme diyor. hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden ben madem randevu veriyorsunuz bu sefer niye iptal ediyorsunuz hemen güvenim gidiyor valla...

bende aynı durumdayım hadi buyur bakalım...

kızlar annem için iyi dileklerinize teşekkürler.

gukem rahim filminde korkulacak birşey yok canım. en çok bu son seferinde tüp spazm yapıp ilacı geçirmediği için acıdı ama o da dayanılmayacak bişi değil 30 ar saniyelik şiddetli adet sancısı gibi bu arada benim acı eşiğim çok düşüktür kaş aldırırken bile gözümden yaş gelir!

alabama ve gukem tabii ki hiçbir merkez mükemmel değil. memorial da çok kalabalık. seni takip edip hatırlayan tek bir doktorun olamıyor. fakat diğer merkezlere göre daha güvenilirler ve labaratuarları da daha iyi bence. siz bilirsiniz tabii ama gukem sen bir git görüş derim 17. gün de 18. gün de görüşmek için uygun merak etme.
alabama sana da kesin labroskopi demediler ki bence demezler de. zaten öncelikle fazla fazla histeroskopi yapılır. zaten bir operasyon isterlerse kafana takılan birşey olursa sor çok güzel açıklıyorlar nedenini

çok şaşırdım ve üzüldüm. ne diyeyim. 1 sene önce hamile kaldığın için ben hala olabileceğini düşünüyorum. ne kadar yorucu ve yıpratıcı olduğunu en iyi bilenlerdenim. ama lütfen henüz az da olsa kalitesiz de olsa yumurtan var denemekten vazgeçme. 4. 5. denemesinde başaranlar var. olacak inşşş
belki de senin yumurtalar yüksek doza ve gonal f e kötü tepki veriyorlar. başka bir protokolle daha başarılı sonuç alabilirsin. bu arada vücudunu dinlendirip beslenmene dikkat etmeye devam tabii. donör tabii ki son çare. ama lütfen yumurtalar bitmeden değil. bunun için en az 2 senen var bence. ara ver dinlen. ama denemeye devam lütfen opuyorumnanaktan

Sağolun kızlar, sağolasın Deniz Bulut'çum. Elbette denemeye devam edeceğim ama böyle arka arkaya değil. Aralık 15'te transferim iptal edildi, tam 45 gün sonra 2. iptal. Diyeceğim, biraz fazla arka arkaya gelmiş, neticede Memorial ile denersem 2 ay bekleme süresi demişlerdi. Bu arada uzaklaşmış olurum zaten herşeyden.

Gukem'cim, ben de okudum Memorial ile ilgili yazılanları ancak kendim gidip karar vermek isterim açıkçası. Neticede Deniz bulut'u dinledim ve gittim ama doktorların söyledikleri kafama yattığı için Memorial dedim. Biliyorsunuz, doktoruma tedaviden ziyade -çünkü birebir aynı tedavi uygulandı son iki denemede- yılların verdiği güven duygusu sebebiyle gittim. Bugün biliyorum ki, bir yere gidince, notlara filan bakılmadan adınızla size hitap edilmesi, doktorumun notlarına bakmadan hangi yumurtalığımın hangi ay hangi ilaç ve dozajla nasıl tepki verdiğini v.s.yi biliyor olması, doğru ellerde ya da doğru tedavide olduğun anlamına gelmiyor. Bu rahatlığı seçtim, doktoruma güven borcumu ödedim. Geçen ay da bu son olacak demiştim, şimdi gayet içim rahat bir daha doktorumla denemem diyorum. Birkaç yere bakarım, aklıma yatanla devam ederim. Neticede benim asla gitmem dediğim ilk denememi yaptığım yer bu konuda en iyiler listesinde başlarda olan bir yer. Kararlar çok göreceli yani, senin içini rahat ettiren çözüm bana uymayabilir ya da tam tersi.

Bu arada işinde istediğin yer olmasa da, istediğin pozisyon olmuş, hayırlı olsun. Gitmek zorunda mısın peki, daha iyi biryer için bir daha deneme şansın var mı? Hayatın oyunu işte, ben de geçen ay, kariyer odaklı biri olmadığım halde, bütün o sıkıntılı gergin bekleyiş esnasında gelip gelebileceğim en iyi konuma geçtim işimde. Bana teklif yaptıklarında o kadar umursamazdım ki kurulun karşısında, pazarlık yapıyorum sanıp, paketi güzelleştirdiler filan. Gerçekten de hiç umurumda değildi, hala değil. Hayat işte böyle birşey galiba. Umarım bunun sözlükteki karşılığı nankörlük filan değildir.

ıleri yaş IVF neticede bu ülkede nispeten yeni, atıyorum erken infertilitesinde iyi olan merkezleri az çok biliyoruz da, ileri yaş denemelerinde ön plana çıkan yer şudur diye bir bilgi yok ortalarda. Kendi kriterlerimize görer karar vereceğiz neticede.

Alabama'cım, elbette doğru söylüyorsun. Neticede iş, gerçekten birşeyler yapabileceğim, farkında olduğum zamanları nasıl geçirdiğime gelip bağlanıyor. 35 yaşımda niye yapmadım diyemiyorum, aklımın bir köşesindeydi, benim bebeğim olurdu, sadece ben olmasını istemiyordum henüz. 40 yaşa geldim, istiyorum olmuyor. Bundan sonra istediğim halde, sadece doğal yola bırakırsam ömür boyu pişman olmaktan korkarım. Biraz ara vererek, doğal yollardan gelmesini ümit ederek ama aralarda tedavi olmaya gayret ederek.

Donasyona daha var diyorsun Deniz Bulut'çum, haklısın belki de. Ancak ciddi bir opsiyon olarak düşünmeye başlayacağım yaza doğru. Hep dengeli, depresyon nedir bilmeden yaşadım; bu yaşadıklarımın kişiliğimi bozmasından da korkmuyor değilim açıkçası. Çok doğru birşey yapıyorum diyorum, 1.5 senemin özünde çocuk sahibi olmak için yaptıklarım var. Hayata baktığımda ise, şu 1.5 senenin çoğunu ıskalamışım. Böyle de devam etsin istemiyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…