Selam Kızlar,
Yine duvara çarptım, hiçbiri döllenmemiş. Az da olsa geç döllenme ihtimali var dendi ama o ihtimale mi bel bağlayayım şimdi. Bugün ağlar sızlarım, yarın da toparlanırım. Elbette ki bugünkü moralle, yeterince zorladım yeter artık diyesim geliyor ama yarın böyle düşünmeyeceğimi biliyorum. Ne yapalım, Memorial'a gidiyorum demek ki iki ay sonra. Preseed'le ben de denerim artık. İlginiz için hepinize teşekkürler, öpüyorum sizleri.
[B .!.:deniz bulut[/B];11323853]genel bir geçmişi okudum inşş birşey atmamamışımdır.
ben de gelir yönetimi başkanlığındayım. aynı binadayız. eh artık arada çaya kahveye yemeğe gelip gidebiliriz opuyorumnanaktan
ay inanmıyorum yaaa. belki de sima olarak tanışıyoruzdur bile, kim bilir? şu kahve, yemek işi... neden olmasın? tanışmaya az kaldı galiba...ben de çok öpüyorum...
bu arada erverdi acaba hala takip ediyor mu bizi? :dance:
[B .!.:deniz bulut[/B];11323853]genel bir geçmişi okudum inşş birşey atmamamışımdır.
ben de gelir yönetimi başkanlığındayım. aynı binadayız. eh artık arada çaya kahveye yemeğe gelip gidebiliriz opuyorumnanaktan
ay inanmıyorum yaaa. belki de sima olarak tanışıyoruzdur bile, kim bilir? şu kahve, yemek işi... neden olmasın? tanışmaya az kaldı galiba...ben de çok öpüyorum...
ediyorum.ediyoruuuuumm.gözüm üstünüzde.sengözlerimebaksanab
merhaba hülyacım;açık görüyorum seni.nasılız bugün?umarım iyisindir.canım;benim sadece 1 transferim oldu.öteki iptaldi.transferimden sonra bana crinone isimli jel verilmişti aşağıdan.iğne verilmemişti.artı progestan hap folik asitti sanırım bunlardı.çinko vitamini de olabilir.o kadar denemeye hangisinde neydi inan karıştırabilirim.ama transferimden sonra kullandığım jeldi.bundan eminim.ama 2nci denememde drum bana .yumurta toplama işleminden sonra prognex isimli iğneyi vermişti.ilk gün vurulmuştum.sonra iptal olunca herşey bitti.incir kürüne de canım adetin 3 üncü günü başlıyoruz.hadi beraber olsun.bende incir aldım bugün.bir daha ki adete kadar devam.2 ay tekrar ediliyor.ödevler bitti ama her an adet olabilirim.bu ayda boşa geçti.burnumun hizasında koca bir sivilce(neredeyse çıban gibi)illa geleceğini haber veriyor ara sıra ağrıyan karnımla beraber.hiç şaşmaz.yarın kesin.bugünü çıkartırsam eğer.kendine iyi bak.daha sık uğra.görüşürüz canımKızlar herkese günaydın.Hafta sonu kalabalık yatılı misafirlerim vardı aşırı yoğundum.Bilgisayarı bile açamadım.Hep aklımda Hereda vardı.Aklımdan hiç kötü haber alacağım geçmemişti.Bu sabah işe gelip okuyunca çok şaşırdım.ınan arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm.Benim de diyebileceğim tek şey bu gonal-f'in sana iyi gelmediği olabilir çünkü senin daha önce bir hamileliğin var niye hiçbiri döllenmesin ki?Dr'un aramadı mı bakalım o nasıl bir açıklama yapacak bu durumla ilgili.Ben de çok merak ettim.Sen şimdi biraz bu durumdan uzaklaştır kendini kendine başka bir uğraş bul arkadaşım.Hem havalr biraz ısınsın.ıyi havalarda (benim öyle oluyor) ruhsal durumu daha iyi oluyor insanın.Ben de 3.yü denemek istiyorum ama benim de 1 yıl içinde 3 tüp denemesi fazla olacak eşim de öyle diyor.Ben de yaş ilerliyor rezervler tükenicek diye acele ediyorum.
Erverdi arkadaşım o ilaçlar özellikle ilk denememde bana da çok baş ağrısı yapmıştı.Dr'a sormuştum o zaman ilaçların öyle etkisi yok demişti ama bende pıhtılaşma sorunu var demek ondan olmuştu.Dr'lar ne kadar yüzeysel düşünüyor.Normal de yapmıyor ama bu tür ilaçlar pıhtılaşmayı arttırdığı için bizlere yapması normal.Erverdi arkadaşım sana birşey sorucam transferden sonra sen o karından vurulan iğnelerden vurulmuşmuydun(Cleksan.innohep vb.)Bir de o incir kürünü adetin kaçıncı günü başlıyordunuz.Ben 7.günü falan diye hatırlıyrum ama doğru mu acaba.Senin de ödevler bitti beklemdedsin herhalde.ınşallah bu ay senin yüzün güler canım arkadaşım.
Deniz Bulut arkadaşım annene çok geçmiş olsun.Şimdi iyidir herhalde.Şu özel hastaneler hakikaten devlet hastanelerini aratıyor bizlere.Biz çocuktan dolayı yıllardır (8 yıl oldu) çapadayız.Tabi ki bir sürü eksikliklerden dolayı sinirlerimiz çok yıpranıyordu.Yaklaşık bir yıldır da şu tüp denemelerinden dolayı özel hastanelerdeyiz ama biz pek fark göremedik.Bu arada rahim filmini çektirmişsin sonuç da iyi çıkmış senin adına sevindim arkadaşım.Şu bayat yumurta söylemini de çok tuttum çok güzel isim bulmuşsun iyi bir yorum ama aralarda bir kaç tane işe yarayan yumurtalarımız kalmıştır belki de ne dersin.
Bu arada topikten bayağı uzak kaldım.karamel arkadaşım sen nasılsın Senin de adetine az kaldı sanırım.Alabama da iyi döndü topiğe geçen Defne arkadaşımız dönmüştü kızı 3 aylık olmuş bile zaman ne kadar hızla ilerliyor.Waress'ın da bebeciği iyiymiş haberler iyiydi.Esteryanın sanırım risk biraz yüksek çıkmış.Özürlü bir çocuk annesi olarak ben amniyosentez yaptırma yanlısıyım ama buna eşinle sen karar vereceksin arkadaşım.Gukem arkadaşım sen de madem okulunda mutlusun seneye şansını bir daha denersin canım.
Şu anda aklıma gelmeyen arkadaşım varsa affola herkese iyi bir hafta dileğiyle.
Erverdi arkadaşım incir kürünü sormuştum san ama görmedin herhalde.
bak şimdi kendi işime yaramayan engin bilgilerimden en çok sen yararlanabilirsin :roflol:[B .!.:deniz bulut[/B];11323853]genel bir geçmişi okudum inşş birşey atmamamışımdır.
ediyorum.ediyoruuuuumm.gözüm üstünüzde.sengözlerimebaksanab
gözünden hiçbirşey kaçmıyor yerimseniben
erverdi şu inciri adet 3. günü başlamak şart mı yaa? arada başlanmaz mı? bu arada kocana keçi boynuzu vermeye ne dersin? bence doğal olması için onun da inadı bırakıp birşeyler kullanması gerekir. bir de çinko tablet ve evicap evicam yerine selenyum da olabilir?
Evet Erverdi aynı anda yazmışız.Arkadaşım adetin 3.günüyse incir kürü ben kaçırdım o zaman.Benim bugün adetin 7.günüydü ben yanlış hatırlıyorum o zaman 7.günü diye.Neyse zaten bu ay yapamazdım.Ev çok kalabalıktı bir haftadır.Bir dahaki aya o zaman.Sen sivilceyi boşver arkadaşım bazen sivilceye rağmen hamile kalan arkadaşlar oluyormuş ben okumuştum inşallah gelmez de incirlerin kalır kenarda.
yavrucum öylesindir diye demedim ki.hoşluk olsun diye normalde hoşçakal denir ya ayrılırken.ben de yazarken heceleri böldüm hoşluk olsun diye aferdersin yaa boş oldu galiba.bugün fazla şımarığım galiba aferdersin.görüşürüz:
yavrucum çakalsın diye demedim ki.hoşluk olsun diye normalde hoşçakal denir ya ayrılırken.ben de yazarken aklıma öyle bir hoşluk geldi ondan yazdım.hoşluk olsun diye aferdersin yaa boş oldu galiba.bugün fazla şımarığım galiba aferdersin.görüşürüz:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?