38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi nasılsın canım adet oldun mu akşama kadar olurum diyordun dün

iyiyim canım.ne olsun karnım ağrıyıp duruyor.eli kulağındadir her an geldi gelicek.preesit konusunda bir deneyimim yok.waters uğrarsa sana kesin bir bilgi verir görüşürüz :).

Son düzenleme:
aşılamadan birşey yok bu ay kendi haline bıraktım bakalım herhalde önümüzdeki ay giderim kontrola. sana da diğer formda neden çatlatma iğnesi yaptırmadı doktorun demiştim. galiba çatlatma iğnesine rağmen kist olabiliyor ama belki olasılık azalıyordur. inşş önümüzdeki aya geçmiş olur. kist olunca da boşuna zaman kaybı bu değerli zamanda

selam kızlar,

herada canım çok iyi yapmışsın kafanı dinlendir, arın gel. ıyiki de haber verdin yoksa çok merak ederdim valla.

3 günlük bir antibiyotik, öksürük şurubu ve bepanten pastil kullanıyorum. Öyle hapşırık, burun akıntısı falan yok ama boğazım çok ağrıyor. Doktora falanda sormadım direk eczaneden aldım ilacı ((

Şu anda tedaviye başlamadığım halen kendi ilacımı kullandığım ve adet olmayı ancak perş cuma bekleyeceğim için birşey olmayacağını düşündüm inşallah kötü etmemişimdir.

waters, deniz bulut, esterya, hülya, erverdi, gukem
çok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.

Alabama sen neler yapıyorsun, adetin 2.3. günü gideceksin değil mi ?

Kızlar birşey soracağım, bunun için doktoru aramadım. şehir dışına çıkmam lazım. Acil olmasına rağmen bu hafta gitmem mümkün değil hem iş, hem adet günü.
Diyelim 8 Şubatta doktora gittim. ilaç verdi en erken 3-5 gün sonra çağırır değil mi ben 10 şubatta istanbul dışına çıksam ilacın 2. günü birşey olur mu yoksa bunu doktora sormam lazımmı

karamel cim tüp tedavin başında bile antibiyorik içiyorsun birşey olmaz merak etme iş ki etki etsin. biran önce geçsin inşş. tedaviye başladığın gün dr bir sonraki kontrolun ne zaman olacağını söylüyor. arada istediğin yere gidebilirsin ama tabii kontrol tarihlerini değiştiremiyorsun. genelde 4 bazen 5 gün sonra çağırıyorlar ama memorial mesela 3 gün sonra çağırıyor diye biliyorum. sonraki kontroller daha sıklaşıyor.

sağol doktorcuğum 2. konuda da aydınlattın :))

:1hug:

Karamelcik;bende bir güzel uyumuşum.okumak gözlerimi kapıyor.şimdi de kar başlamış ne güzel hemen yazıverdim.8 şubatta adet olsan yaa karamel dr sana ne dedi adet olduğun gibi mi gel dedi.yoksa 3ncü günü mü çağırdı.eğer adet 3 te gideceksen sanırım 2 3 gün içerisinde çağırır seni ama her dr un protokolü nedir bilemem.yumurtaların durumuna göre ilacın etkisine göre vücudunun ilaca verdiği tepkiye göre bu süre kısalabilir yada uzayabilir.şehir dışına çıkman önemli değil de burada ne zaman olman gerektiği önemli.başladınmı tüp tedavisine artık herşey iptal.tüpe göre ayarlıyacaksın.maalesef işine göre ayarlıyamıyorsun.ama kısa süreliğine gideceksen sorun olmaz iğnelerini gittiğin yerde de aynı saatte yaptır akastma yeter.hadi şimdiden hayırlı olsun tedavin

Selam arkadaşlar..

Herada öncelikle sana geçmiş olsun ama son yumurtaya kadar devam tabii.

Karamel sana da geçmiş olsun. bir an önce iyileş ve tedaviye tüm gücünle başla.

Deniz Bulut doktorcum( bu lafı ben de beğendim) sen eninde sonunda bebek sahibi olursun bu gidişle, sanki her seferinde daha bi güçleniyosun ya da bize belli etmiyosun.

ne güzel oralarda kar yağıyomuş, biz rüyada bile göremiyoz, sadece tv de.

Ben farlutal ile nihayet adet oldum ama ne zor oldu. 5 gün çok ağrım oldu ve adet olunca sanki 2,5 ayın acısını çıkartırcasına acaip oldum. evden dışarı çıkamadım, zaten grip de olmuştum, çifter çifter geldi dertler. bu arada adet olunca sevineceğim hiç aklıma gelmemişti, hep üzülürüz ya.
ben sanırım içinizde en büyük olanmıyım acaba. 41 oldum.lmaz:

evet canım malesefki zaman aleyhime ama napalım bekleyeceğiz herşeyin vakti zamanı vardır hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım inşallah seninde en kısa zamanda muradın gerçekleşir canım kendiliğinden hamile kalırsın canım :1hug:

Herada baştan beri takip ediyorum. çok geçmiş olsun, umutların hiç bir zaman solmasın arkadaşım. bu arada sana güzel güzel dinlenmeler diliyorum...

Karamal'cim inşallah yakında sağlığına kavuşursun. geçmiş olsun.

Deniz Bulut'çum sen nasılsın? Sürpriz yapıp seni ziyarete gelsem mi diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
günaydın kızlar,günaydın waters bir seni açık görüyorum.bu aralar yoksun.nasılsınız bebekle beraber nasıl gidiyor?sizin ordada kar varmı?

Hülya'cım olabilir tabi 7. gündede yumurtlayabilirsin, zaten ovülasyon testine ben de o yüzden 8. gün başlamıştım ve kafamda17. güne kadar gerekirse yapmak vardı. Çoğu kadın bu nedenle hamile kalma şansını kaçırıyor herkes 12-13-14-15 günler civarına odaklanıyor aynı şeyi ben de yaptım , gerçi ovülasyon testi yaptığımda 12-13. günler çift çizgiyi gördüm 13. gün yumurtlamıştım. o mukus geldiğinde illa sancı veya kasık ağrısı olması gerekmiyor. Testi akşam yaptın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…