38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hayır arkadaşım hoşluk olsun diye dediğini biliyorum ama öyle sanal konuşunca anlaşılmıyor kesinlikle şaka olduğunu biliyorum ben de onun için dedim.sakın üzülme.

yok yavrucum yok üzülmem.bu aralar kendimi çok iyi hissediyorum.adetimi bile neredeyse karşılama töreniyle bekliyorum.bugün hava çok güzeldi güneş açmıştı bir de çalıştığım bir konu var onu anlamaya başladım.ondan sanırım bu çocukluğum sevincim şakam..hoşgör arkadaşım.sanırım ben hiç büyümeyeceğimlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ah karamelcim seni atlamışım .sana çok geçmiş olsun hasta olmuşsun.bol meyve ye vitamin al meyvelerden.şimdi yeni bir tedaviye başlıyacaksın.çok iyi bak kendine.istirahat.çabuk iyileşmenin yolu istirahat arkadaşım.evdemisin çalılşyprmusun bilmiyorum şimdi.çalışıyorsan eğer ye yemeğini vur kafayı yat uyu.işi gücü düşünme aslında sen bu aralar seni üzecek hiçbişeyi düşünme arkadaşım.sen şimdi anne olmaya hazırlanıyorsunhadi hamile kal da can ver hayat ver bize.düşelim peşine..

Erverdi canım arkadaşım en son yazdığımı okudun değil mi yanlış anlaşılma olmasın.

hay güldürdün beni hülya.Allah ta seni güldürsün emi.yine aynı anda yazmışız yahuu
THE AND diyelim de bitsin .ben çıkıyorum kızlar herkes kendine iyi baksın.vazgeçmek yok haaaaaaaaaaa.görüşmek üzereeeeeee.sevgimle kalın

denizcim;istersen başla incire.7nci gününse zaten 3 gün geçmiş oluyor bugün kaynat iç.3 gün geç başlamış olursun.olucağı varsa böyle de olur arkadaşım.sen başla başla.beraber olsun.

benimki kadar huysuz sorumsuz ve vurdumduymaz olamaz. ben zorla elimde suyla götürüyorum o da bu ne için diye söyleniyor ben de sus ve iç diyorum. yani ona kalsa gidip içmez. sigara benimkinde de ümitsiz. ben ilaaçları bıraktığı için değerler biraz düzelir diye umuyorum. yoksa benimkinin bu degerlerle 2 kadında 4 hamilelik başarması imkansızdı. valla kızsa da sen de kız zorla ver derim.

denizcim;istersen başla incire.7nci gününse zaten 3 gün geçmiş oluyor bugün kaynat iç.3 gün geç başlamış olursun.olucağı varsa böyle de olur arkadaşım.sen başla başla.beraber olsun.
ben buna hep üşendim. bir ara günde 2 taneyi zeytinyağı döküp akşamdan bekletip yiyordum. işe yarıyor mudur ki? kaynatıp içeçeğime yine 2 şer tane yesem? hayıt tohumunu bu sefer robotta çekmeyi başardım onu içiyorum. buğday çimi ve calcium d glucorate tabletlerine de devam, 1 de vitamin. bu ay yumurta var mı onu bile bilmiyorum.

deniz;2 incir az değilmi.bari sayısını çoğaltsaydın.incirin suyunu içmek bana zor geliyor öğürtüyor midemi kaldırıyor.ama idare ediyoruz işte.zeytinyağlısını yiyemezdim herhalde.zeytinyağını çok severim ama incirle ne bileyim .biri tatlı biri yağ.sanki yiyemem gibi geliyor.bir de incirin o minicik çekirdekleri yokmu .yok ben yiyemem.bizim konuda yarayacakmı bilemem ama bağırsaklarını çalıştıracağı kesin gözüyle bakıyorum sana.opuyorumnanaktan

herada marhaba canım uğramışsın açık gördüm altta seni.iyimisin canım.?hergeçen gün daha iyi olacaksın arkadaşım.opuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba;
geçmişi okuyamadım şöyle bir göz attığım kadarıyla karamel hastaymış çok geçmiş olsun arkadaşım. hakikatten de tedavi sürecine giren herkesi yokluyormu nedir bu enfeksiyonohaoldumsmile
bir de kür ben 8. gün başlamıştım incir kürüne geçen ay sonra bir hafta ara verdim bu ay da 7. gün başladım bir aftadır içiyorum bir kilo daha aldım tabi bu aradaohaoldumsmile
bugün ben bir profla telefonda görüştüm fuat demirci bostancı da aynı zaman da tüp uzmanı.hocam benim fsh yüksek ve rezerv az yaşta 39.sizin öneriniz nedir gibi kısa bir açıklama yaptım. o da bana ne dese iyi. 35 yaş üstünü tüpte pek başarılı bulmuyoruz 30 yaşlarda oldukça başarılı oluyor iki ay femara ile normal yoldan deneme olmazsa aşılama öneriyorum. eğer tedaviye bu şekilde başlarım diyorsanız buyrun gelin dedi çok nazik bir adam valla.
şimdi 1.tüp bebeğin 35 yaş üstünde başarı şansının düşük olmasına mı yanayım.
2. femara konusunu daha önce size ben sormuştum. sanırım esteryanın kardeşi kullanıyor bu ilacı. yan etkileri bölümü ürkütüyor beni.
3. bu femara tüp tedavisinde kulalnılan bir protokol anladığım kadarıyla ama fuat bey normal yol için kendi muayenehanesinde bunu uyguluyor.
tam ben kendimi tüp e endekslerken böyle şeyler duyunca bir hal oluyor bana:sinifsinif:
allahım yardım et. hadi tedaviyi göze aldın anladım da hangisi doğruyla kafayı sıyıracağım. deniz bulut nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn:)

Gunaydın Kızlar,

Karamelim rahatsızlıgına cok uzuldum bir an once iyilesmeni diliyorum Allah acil sifalar versin.

Gukemcim kardesim bu ilactan cok memnun diger kullandıgı ilaclara gore cok daha az yan etkisi oldugunu hatta tek yan etkisinin afrodizyak etkisi yapması oldugunu soyluyor :)

Karamel'cim nasılsın ? geçmiş olsun, toparlanabildin mi ? Aman dikkat et tam tedavi öncesi vücudunun direncini arttırıcı şeyler iç. Mesela sabahları ben bir kaç yıldır kışın zerdeçal, zencefil ve bal karışımından ( göz kararı ile karıştırırım ) 1 tatlı kaşığı alır, üzerine bir bardak biraz limon sıkılmış oda sıcaklığında su içerim. Hamileyim ama halen kullanıyorum . Vücudun direncini arttırıyor, kızıma da veririm sende uygula istersen. Hiç bir zararı yok. Tekrar geçmiş olsun.

evet biliyoruz 35 özellikle 40 yaş üstü tüp bebek çok zor. ayrıca fuat demirci kim? hangi hastanede çalışıyor?
famera nın yan etkisi için sana kimse birşey demedi zaten asıl gonal f menagon puregon gibi hormonların yan etkisi var famera ne ki!
ayrıca bu nasıl dr her önüne gelene hemen famera mı veriyor hormonlarına yaşa rezerve vs bakmadan?
ben artık birşey demiyorum. bildiğini yap. düzgün bir tedavi için inşş çok geç kalmazsın.

Selam Kızlar,

Geçmişi okuyamadım. Umarım Karamel'cim kendini daha iyi hissediyorsundur. Lütfen bir doktora görün (durumu anlatınca ona göre ilaç veriyor), daha da yerleşmesin soğuk algınlığın. Yaşadım, biliyorum, gerçekten ilaçsız olmuyor çünkü. IVF doktoruna da danışırsın zaten ilaçları.

Kızlar, destekleriniz için bin teşekkür, hepinize tek tek minnettarım. ıdare ederim işte, durum kontrol altında

Transfer sonrası rahat ederim diye bir hafta izin kullanmaya karar vermiştim: geçen ayki gibi yapmadım ve işe dönmedim. Ancak gerçekten beynimi dinlendirmeye başlayamadım bile. Neyse, eşim de işini ayarladı, akşama gidiyoruz, pazar gününe kadar yokum. Aralarda ne internet, ne telefon, gerçekten uzaklaşmak istiyorum. Merak etmeyin diye haber vereyim istedim.

Gukem'cim, Deniz'in alıntısından mesajını okudum. Gerçekten güveneceğin bir doktor bulmalısın arkadaşım. Tedavilerimizin kolay ve sonuca hemen ulaştıran tedaviler olmadığını biliyoruz, bunlar sürpriz değil bizlere, herşey bizden yana gözükmeyebilir ama yılmayıp sonuca ulaşan o kadar çok insan var ki bizim yaşlarda.

Hepinizi öptüm, gönülden sevgiler.

herada canım eşinle güzel bir tatil yapın. azıcık kafa dağıtın. insan her negatiften sonra ne kadar iyiyim dese de çok kötü oluyor ama geçiyor. birşey düşünme şimdi. sonra ileriye bakarsın. haber verdiğin için sağol merak ederdik. iyi tatiller kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba .herkes iyimi.
esterya hülya açıksınız herkese selam.
herada sana keyifli bir tatil diliyorum.
görüşmek üzere kızlar kendinize iyi bakın.

canım benim prof fuat demirci zeynep kamilde aynı zamanda muayene hanesi var.
hayır önüne gelene femara vermiyor sadece seçenekleri saydı yaşımı folükül sayımı fsh mı sordu zaten.
tüp e başlayacağım ben zaten o ayrı konu.

selam canım nasıl gidiyor varmı bir gelişme ne zaman teyze olacağız canım haberini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah en kısa zamanda bize güzel haber verirsin canım benim bu ayda olmadı yumurtam çatlayamamış kist oluşmuş bu ay bekleyeceğiz önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağız canım hayırlısı artık nolcak bakalım rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah yaa tek temennim bu hepimiz içinopuyorumnanaktan

Kızlar benim dün adetin daha 7.günüydü akşam o yumurta çatlarken oluşan papışkan akıntım vardı.Hiç kasıklarım da ağırmadı.Bugün akşamüzeri eve gidince ovulasyon testini yapıcam ama daha çok erken değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…