- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Hayır arkadaşım hoşluk olsun diye dediğini biliyorum ama öyle sanal konuşunca anlaşılmıyor kesinlikle şaka olduğunu biliyorum ben de onun için dedim.sakın üzülme.
Erverdi canım arkadaşım en son yazdığımı okudun değil mi yanlış anlaşılma olmasın.
benimki kadar huysuz sorumsuz ve vurdumduymaz olamaz. ben zorla elimde suyla götürüyorum o da bu ne için diye söyleniyor ben de sus ve iç diyorum. yani ona kalsa gidip içmez. sigara benimkinde de ümitsiz. ben ilaaçları bıraktığı için değerler biraz düzelir diye umuyorum. yoksa benimkinin bu degerlerle 2 kadında 4 hamilelik başarması imkansızdı. valla kızsa da sen de kız zorla ver derim.kaçmaz denizcim.sıkı takipçisiyim buranın.sana daha öncede yazmıştım arkadaşım.benim koci ne vitamin içer,ne da başka bişey.beyfendiye ters etki yapıyormuş!!!ama keçiboynuzunu yiyor.arada alsında kıtır kıtır yiyiversin,söyliyeyim.daha 2 ay önce aldığım arı sütü duruyor bitmedi.e vitamini desen kutudan sadece 1 tane içilmiş.çok zor işim çok.ona göre ne tüp olsun,ne aşı,ne sigarayı azaltsın(bıraksın da demiyorum)istiyorki kendi gelsin.emek olmadan da yemek olmuyor maalesef..tüm uğraş bende.görüşürüz canım
ben buna hep üşendim. bir ara günde 2 taneyi zeytinyağı döküp akşamdan bekletip yiyordum. işe yarıyor mudur ki? kaynatıp içeçeğime yine 2 şer tane yesem? hayıt tohumunu bu sefer robotta çekmeyi başardım onu içiyorum. buğday çimi ve calcium d glucorate tabletlerine de devam, 1 de vitamin. bu ay yumurta var mı onu bile bilmiyorum.denizcim;istersen başla incire.7nci gününse zaten 3 gün geçmiş oluyor bugün kaynat iç.3 gün geç başlamış olursun.olucağı varsa böyle de olur arkadaşım.sen başla başla.beraber olsun.
arkadaşlar merhaba;
geçmişi okuyamadım şöyle bir göz attığım kadarıyla karamel hastaymış çok geçmiş olsun arkadaşım. hakikatten de tedavi sürecine giren herkesi yokluyormu nedir bu enfeksiyonohaoldumsmile
bir de kür ben 8. gün başlamıştım incir kürüne geçen ay sonra bir hafta ara verdim bu ay da 7. gün başladım bir aftadır içiyorum bir kilo daha aldım tabi bu aradaohaoldumsmile
bugün ben bir profla telefonda görüştüm fuat demirci bostancı da aynı zaman da tüp uzmanı.hocam benim fsh yüksek ve rezerv az yaşta 39.sizin öneriniz nedir gibi kısa bir açıklama yaptım. o da bana ne dese iyi. 35 yaş üstünü tüpte pek başarılı bulmuyoruz 30 yaşlarda oldukça başarılı oluyor iki ay femara ile normal yoldan deneme olmazsa aşılama öneriyorum. eğer tedaviye bu şekilde başlarım diyorsanız buyrun gelin dedi çok nazik bir adam valla.
şimdi 1.tüp bebeğin 35 yaş üstünde başarı şansının düşük olmasına mı yanayım.
2. femara konusunu daha önce size ben sormuştum. sanırım esteryanın kardeşi kullanıyor bu ilacı. yan etkileri bölümü ürkütüyor beni.
3. bu femara tüp tedavisinde kulalnılan bir protokol anladığım kadarıyla ama fuat bey normal yol için kendi muayenehanesinde bunu uyguluyor.
tam ben kendimi tüp e endekslerken böyle şeyler duyunca bir hal oluyor bana:sinifsinif:
allahım yardım et. hadi tedaviyi göze aldın anladım da hangisi doğruyla kafayı sıyıracağım. deniz bulut nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn:)
canım benim prof fuat demirci zeynep kamilde aynı zamanda muayene hanesi var.evet biliyoruz 35 özellikle 40 yaş üstü tüp bebek çok zor. ayrıca fuat demirci kim? hangi hastanede çalışıyor?
famera nın yan etkisi için sana kimse birşey demedi zaten asıl gonal f menagon puregon gibi hormonların yan etkisi var famera ne ki!
ayrıca bu nasıl dr her önüne gelene hemen famera mı veriyor hormonlarına yaşa rezerve vs bakmadan?
ben artık birşey demiyorum. bildiğini yap. düzgün bir tedavi için inşş çok geç kalmazsın.
herada canım eşinle güzel bir tatil yapın. azıcık kafa dağıtın. insan her negatiften sonra ne kadar iyiyim dese de çok kötü oluyor ama geçiyor. birşey düşünme şimdi. sonra ileriye bakarsın. haber verdiğin için sağol merak ederdik. iyi tatiller kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?