38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Evet arkadaşım akşam testi yaptım ama tek çizgi çıktı.Daha çatlama yok yani.Bazen yumurta büyürken de o mukus geliyor ben tüp denemelerinde onu çok gördüm çünkü iyi ki yapmışım akşam.

günaydın kızlar,

hülya canım ben ilk hamileliğinde çok ne biliyorum adet bitiminden 5 gün sonra hamile kalmıştım. 9. gün yani. bence sen konuya çalışma şeklinde yaklaş :))))

Günaydın arkadaşlar
uzun zamandır yoktum sanırım beni unuttunuz ama olsun
hepimiz aynı yolun yolcusu olduğumuzdan hatırlamakta zorluk çekmessiniz
ben yokken neler olmuş şöyle bir göz gezdirdim
umarım 2010 da hepimiz meleklerimize kavuşuruz ben dün 44 yaşındaki arkadaşımın bebeğini görmeğe gittim süperdi kırmızı küçücük buruşuk bi bebek inşallah bizimde olur
Şeniz

günaydın kızlar,

hülya canım ben ilk hamileliğinde çok ne biliyorum adet bitiminden 5 gün sonra hamile kalmıştım. 9. gün yani. bence sen konuya çalışma şeklinde yaklaş :))))

Karamel arkadaşım adet bitimi derken adetin 5 gün sürse 5 gün de sonra 10.gün falan oluyor yani.Gerçi biz çalıştık da hafta sonu zaten ev çok kalabalık olunca.......

Kindersms arkadaşım tekrar hoşgeldin aramıza o zaman.Ben gerçi yeni sayılırım yani seni daha önceden tanımıyorum.Şu anda durumun nedir hikayeni hiç bilmiyorum.Biraz bahsedersen iyi olur.

Canım benim benim hikayemde
3 yıl önce başladı bi sabah kalkıp ben çocuk istiyorum dedim ama bu 36 yaşında oldu bilmiyorumkismile
yani bu saate kadar yattım gerçektende istemedim oysa 1999 da evlendim ben yani epeyce olmuştu aslında.............
kalktım doktora gittim sanki hemen olcak ya öyle düşünmüştüm reglim düzenliydi hormonlarım bana göre normaldi günde 1 paket sigara içiyodum zemuszemus
doktora ilk gittiğimde artık beklemeyim heman bi tüp bebek deneyim dedim zaten yaşımda ileri olduğundan tüp dedi doktorum ama sadece bu sebebten değildi ben reglim düzenli derken malum Fsh ım yüksekmiş 17-18 lerdeydi bu ne anlama geldiğini bile bilmezken doktorum acele etmemiz gerektiğini söyledi elimdeki sigara paketini kırdı attı bi daha asla dedi
zaten rezervim azmış bide kalitesini iyice düşürürmüşüm amanın dedim neler olmuş bana bi sabah kalkıp bu kararı vermek için bile geçmi kalmışım
neyse 1.denemeyi iyi bir merkezde yaptık ben gene çok umutluydum 6 yumurta toplandı ve hiç biri döllenmedi mafoldumben
sonra 2.deneme gene 5 yumurta toplandı ben yine umutluyum tabiki gene aynı sonuç döllenme oldu bölünme olmadı akannehir
sonra 3.deneme bu sefer döllendi bölündü transfer ama tutmadı :gitme:
sonra 4.deneme ilaçları aldım ama yumurtalar istediği büyüklüğe gelmedi tedavi iptal
boshayallersmile

işte böyle 2,5 senede oldu hepsi
şimdi tekrar bekliyorum en uygun ayda başlayacağız tedaviye tekrar

Senin hikayen de bayağı uzunmuş arkadaşım.Çok yorucu yollardan geçmişsin gerçekten ama yılmamışsın mücadeleye devam arkadaşım.Zaten burada hep aynı durumdayız.Birbirimizi ondan çok iyi anlıyoruz.Birşey sorucam ben o döllenmeyen veya bölünmeyen yumurtalar için dr'lar ne diyor yani ne açıklama yapıyorlar diye merak ettim.

bebeksan geçtiğimiz 1 yılda oldukça bilgilendim bu işlere ama bu bana bebek getirmedi. folikül sayısı da 2 ye düşünce iyice ümitler bitti. şu an olmaz ama ya olursa diye uğraşıyorum. merak etme burada 40-41 çok var. en büyük de benim (rüzgar deniz var benden 6 ay büyük o anne oldu) bu sene 43 oluyorum eyvahedigeldismile

gel canım ama 6. kata gelme. ben 1. kata geçen gelir yönetimindeyim. tabii adım da deniz bulut değil :smiley-cool:

44 yaşındaki arkadaşına maşallah diyorum. ben de bu sene 43 oluyorum. hamile kalsam 44 de ancak doğururum mucize yani. sen ne zaman başlayacaksız tedaviye? beklerken hayır, bal-polen-tarçın vs gibi bitkisel şeyler kullandın mı? sigarayı bıraktın herhalde?

Tatlım bu döllenmeyen yumurta ve bölünmeyen yumurta için genetik test dahil herşey yapıldı
allaha şeker genetik bozukluk ve krozom sayısı dahil her şey normal çıktı
tek sorun yaşla birlikte yumurta kalitesinin düştüğü ve rezervin azaldığı söylendi tabiki annelerimizn yaşamadığı ama bizim çok yaşadığımız iş stresi, yorgunluk, sıkıntı ,sigara ve şu yediğimiz herşeyin hormonlu gidalardan olması büyük etkenlerdenmiş
Daha sonra ben Bahçeçi kliniği aile hekimi nin denetimi altında 5 aylık bir süreç yaşadım antioksidanlar vitaminler diyetler zayıfladım vb.
kaliteyi henüz göremedik malesef yumurta dışarıya alınmadan kalitesinin nasıl olduğunu anlamıyorlar bekliyoruz şeker bilmiyorumkismile

bebeksan sen fsh için hayıt tohumu içiyor musun? bir de yabancı sitelerde bulduğum wheat grass tabletleri (buğday çimi oluyormuş internette tozunu da buldum) var duymuş muydun? ben başladım 15 gün oldu ama fsh ımı önümüzdeki adet tekrar ölçtüreceğim.

deniz bulut cum
banada en başta doktorum hayıt verdi sabah ve akşam 2 kez demleyip içiyorum ancak ben ezmiyorum bana sıcak suda bekletsende olur dedi gün içerisinde yeşil çay mutlaka içiyorum
balık yağı tableti mutlaka
DHEA kaçınılmaz
birde Turmeric
içiyorum
güzeller hepimiz için iyi sonuçlar olsun inşallah birde hayırlısı olsun
arkadaşıma bende şaştım valla ne yumurta varmış evlendi ve 1.ayda hamile
zemuszemus kaldı

Sen şu anda tedavide misin arkadaşım.

Deniz bulut arkadaşım bu ay yine beraber adet olduk sanırım sen de doğal deniyceksin bu ay değil mi?Beraber bekliycez günümüzü herhalde.(Benim adet 26 ocaktı)

ben sabah akşam hayıt içiyorum. bu sefer robottan çekip içiyorum. farkı ezmeden koyarsan rengi daha açık oluyor daha az çıkıyor ezersen daha fazla çıkıyor.
dhea yı yazın içmiştim. doktorların çoğu etkisi yok çok isterseniz için dediler. şimdi içmiyorum.
seven seas balık yağını da yazın içmiştim. yine başlarım herhalde faydalı genelde.
wheat grass içiyorum ayda 400 tane 250 mg (üstünde yazan sayıya göre az bile)
calcium d glucarate e2 yi düzenlemesi için
pharmaton vitamin tabii folik acit
cola ve kahveyi kesitim günde 2 açık çayı geçmemeye çalışıyorum
yeşil çay ve diğer bitki çaylarını içiyorum
tatlıdan da uzuk durmaya çalışıyorum en zoru bu çok severim :1no2:
of ya iyiki bir de takmıyorum artık diyorum taksaydım neler içecektim acaba :roflol:

Deniz bulut arkadaşım bu ay yine beraber adet olduk sanırım sen de doğal deniyceksin bu ay değil mi?Beraber bekliycez günümüzü herhalde.(Benim adet 26 ocaktı)

evet tam aynı gün sayılır benim de 26 ocak az gelmişti ama asıl 27 ocak söküldü. tabii bende büyüyen ve çatlayacak yumurta var mı göreceğiz. hayırlısı tatlım ikimiz için de boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…