Hülya'cım olabilir tabi 7. gündede yumurtlayabilirsin, zaten ovülasyon testine ben de o yüzden 8. gün başlamıştım ve kafamda17. güne kadar gerekirse yapmak vardı. Çoğu kadın bu nedenle hamile kalma şansını kaçırıyor herkes 12-13-14-15 günler civarına odaklanıyor aynı şeyi ben de yaptım , gerçi ovülasyon testi yaptığımda 12-13. günler çift çizgiyi gördüm 13. gün yumurtlamıştım. o mukus geldiğinde illa sancı veya kasık ağrısı olması gerekmiyor. Testi akşam yaptın mı ?
günaydın kızlar,
hülya canım ben ilk hamileliğinde çok ne biliyorum adet bitiminden 5 gün sonra hamile kalmıştım. 9. gün yani. bence sen konuya çalışma şeklinde yaklaş :))))
Günaydın arkadaşlar
uzun zamandır yoktum sanırım beni unuttunuz ama olsun
hepimiz aynı yolun yolcusu olduğumuzdan hatırlamakta zorluk çekmessiniz
ben yokken neler olmuş şöyle bir göz gezdirdim
umarım 2010 da hepimiz meleklerimize kavuşuruz ben dün 44 yaşındaki arkadaşımın bebeğini görmeğe gittim süperdi kırmızı küçücük buruşuk bi bebek inşallah bizimde olur
Şeniz
Canım benim benim hikayemde
3 yıl önce başladı bi sabah kalkıp ben çocuk istiyorum dedim ama bu 36 yaşında oldu bilmiyorumkismile
yani bu saate kadar yattım gerçektende istemedim oysa 1999 da evlendim ben yani epeyce olmuştu aslında.............
kalktım doktora gittim sanki hemen olcak ya öyle düşünmüştüm reglim düzenliydi hormonlarım bana göre normaldi günde 1 paket sigara içiyodum zemuszemus
doktora ilk gittiğimde artık beklemeyim heman bi tüp bebek deneyim dedim zaten yaşımda ileri olduğundan tüp dedi doktorum ama sadece bu sebebten değildi ben reglim düzenli derken malum Fsh ım yüksekmiş 17-18 lerdeydi bu ne anlama geldiğini bile bilmezken doktorum acele etmemiz gerektiğini söyledi elimdeki sigara paketini kırdı attı bi daha asla dedi
zaten rezervim azmış bide kalitesini iyice düşürürmüşüm amanın dedim neler olmuş bana bi sabah kalkıp bu kararı vermek için bile geçmi kalmışım
neyse 1.denemeyi iyi bir merkezde yaptık ben gene çok umutluydum 6 yumurta toplandı ve hiç biri döllenmedi mafoldumben
sonra 2.deneme gene 5 yumurta toplandı ben yine umutluyum tabiki gene aynı sonuç döllenme oldu bölünme olmadı akannehir
sonra 3.deneme bu sefer döllendi bölündü transfer ama tutmadı :gitme:
sonra 4.deneme ilaçları aldım ama yumurtalar istediği büyüklüğe gelmedi tedavi iptal
boshayallersmile
işte böyle 2,5 senede oldu hepsi
şimdi tekrar bekliyorum en uygun ayda başlayacağız tedaviye tekrar
bebeksan geçtiğimiz 1 yılda oldukça bilgilendim bu işlere ama bu bana bebek getirmedi. folikül sayısı da 2 ye düşünce iyice ümitler bitti. şu an olmaz ama ya olursa diye uğraşıyorum. merak etme burada 40-41 çok var. en büyük de benim (rüzgar deniz var benden 6 ay büyük o anne oldu) bu sene 43 oluyorum eyvahedigeldismileSelam arkadaşlar..
Herada öncelikle sana geçmiş olsun ama son yumurtaya kadar devam tabii.
Karamel sana da geçmiş olsun. bir an önce iyileş ve tedaviye tüm gücünle başla.
Deniz Bulut doktorcum( bu lafı ben de beğendim) sen eninde sonunda bebek sahibi olursun bu gidişle, sanki her seferinde daha bi güçleniyosun ya da bize belli etmiyosun.
ne güzel oralarda kar yağıyomuş, biz rüyada bile göremiyoz, sadece tv de.
Ben farlutal ile nihayet adet oldum ama ne zor oldu. 5 gün çok ağrım oldu ve adet olunca sanki 2,5 ayın acısını çıkartırcasına acaip oldum. evden dışarı çıkamadım, zaten grip de olmuştum, çifter çifter geldi dertler. bu arada adet olunca sevineceğim hiç aklıma gelmemişti, hep üzülürüz ya.
ben sanırım içinizde en büyük olanmıyım acaba. 41 oldum.lmaz:
gel canım ama 6. kata gelme. ben 1. kata geçen gelir yönetimindeyim. tabii adım da deniz bulut değil :smiley-cool:Herada baştan beri takip ediyorum. çok geçmiş olsun, umutların hiç bir zaman solmasın arkadaşım. bu arada sana güzel güzel dinlenmeler diliyorum...
Karamal'cim inşallah yakında sağlığına kavuşursun. geçmiş olsun.
Deniz Bulut'çum sen nasılsın? Sürpriz yapıp seni ziyarete gelsem mi diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5
Canım benim benim hikayemde
3 yıl önce başladı bi sabah kalkıp ben çocuk istiyorum dedim ama bu 36 yaşında oldu bilmiyorumkismile
yani bu saate kadar yattım gerçektende istemedim oysa 1999 da evlendim ben yani epeyce olmuştu aslında.............
kalktım doktora gittim sanki hemen olcak ya öyle düşünmüştüm reglim düzenliydi hormonlarım bana göre normaldi günde 1 paket sigara içiyodum zemuszemus
doktora ilk gittiğimde artık beklemeyim heman bi tüp bebek deneyim dedim zaten yaşımda ileri olduğundan tüp dedi doktorum ama sadece bu sebebten değildi ben reglim düzenli derken malum Fsh ım yüksekmiş 17-18 lerdeydi bu ne anlama geldiğini bile bilmezken doktorum acele etmemiz gerektiğini söyledi elimdeki sigara paketini kırdı attı bi daha asla dedi
zaten rezervim azmış bide kalitesini iyice düşürürmüşüm amanın dedim neler olmuş bana bi sabah kalkıp bu kararı vermek için bile geçmi kalmışım
neyse 1.denemeyi iyi bir merkezde yaptık ben gene çok umutluydum 6 yumurta toplandı ve hiç biri döllenmedi mafoldumben
sonra 2.deneme gene 5 yumurta toplandı ben yine umutluyum tabiki gene aynı sonuç döllenme oldu bölünme olmadı akannehir
sonra 3.deneme bu sefer döllendi bölündü transfer ama tutmadı :gitme:
sonra 4.deneme ilaçları aldım ama yumurtalar istediği büyüklüğe gelmedi tedavi iptal
boshayallersmile
işte böyle 2,5 senede oldu hepsi
şimdi tekrar bekliyorum en uygun ayda başlayacağız tedaviye tekrar
Tatlım bu döllenmeyen yumurta ve bölünmeyen yumurta için genetik test dahil herşey yapıldı
allaha şeker genetik bozukluk ve krozom sayısı dahil her şey normal çıktı
tek sorun yaşla birlikte yumurta kalitesinin düştüğü ve rezervin azaldığı söylendi tabiki annelerimizn yaşamadığı ama bizim çok yaşadığımız iş stresi, yorgunluk, sıkıntı ,sigara ve şu yediğimiz herşeyin hormonlu gidalardan olması büyük etkenlerdenmiş
Daha sonra ben Bahçeçi kliniği aile hekimi nin denetimi altında 5 aylık bir süreç yaşadım antioksidanlar vitaminler diyetler zayıfladım vb.
kaliteyi henüz göremedik malesef yumurta dışarıya alınmadan kalitesinin nasıl olduğunu anlamıyorlar bekliyoruz şeker bilmiyorumkismile
kindersms tedaviye başladın sanırım opuyu mu bekliyorsun?
Deniz bulut arkadaşım bu ay yine beraber adet olduk sanırım sen de doğal deniyceksin bu ay değil mi?Beraber bekliycez günümüzü herhalde.(Benim adet 26 ocaktı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?