38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım benim
DHEA yı hangi doktor ne dedi bilmem ama benim doktorum onu kesinlikle yatmadan önce içmemi söyledi anti aging biliyosun gün içerisinde değil günün sonunda üstüne bi şey yeme içme gece etkisini gösteriyor sabah dinç ve genç oluyosun bayanssulusmile

denizciğim sen yyaşını yazınca sana bişi anlatmaya karar verdim. gebze tüksek teknolojide öğretim üyesi bir arkadaşım var o hep bahsederdi de kulak arkası atardım.pazartesi onu dinledim ve gebze tüksek teknoloji de öğretim üyesi Ömer NAZAR diye bir hoca ile görüşmeye gittim. adam ukraynalı aslen ve çinde tıp fakültesi okumuş.ve alternatif tıbba yönelmiş aslında adamın branşı iç hastalıkları üzerineymiş.adam çocuklarıını da bu alanda geliştirmiş falan ve bi ilaç fabrikası kurmuşlar.ve kendi ilaçlarını kendileri üretiyorlar. bunu yapan bi hoca yani.ve ona gittim bana da yazdı birsürü ilaç:) henüxz ilaçların içeriklerini araştırmadım tabi öle duruyor da demek istediğim en belirgin şey ona gelen 17 kadından 12 tanesinin şuan bebekleri varmış. ama bunlar gebze yüksek teknolojiye gelenler muayene hanesine gelenler hariçmiş. benim arkadaşım da 48 yaşında orda temizlik işlerine bakan bir kadın varmış ve üç aylık tedavi etmiş şuan bebeği varmış. bir de menopaza girmek üzere bi kadını tedavi etmiş ve şuan monopoza girme konusunu atlatmış. orda çalışan biriyle gidince adam para almıyor zaten özel muayenehanesine gidersen alıyormuş. ya bir araştırma yapalım bence bu konuya dair ne dersiniz?

yok kendi araştırmalarım ile. hayıt tohumu zaten kk da meşhur. dhea yı ilk buradan bir dr söylemişti. seven seas balık yağını yine buradan bahçecinin önerdiğini duydum. wheat grass (buğday çimi) ve calcium d glucarate de ing. sitelerden. aynı zamanda anti-kansorejenlermiş. doğurganlığa faydası olmasa kanı temizler kanserden korur diyorum. dhea yı yazın içmiştim ama sabah akşam. bende sivilce yapmıştı. memorial daki ve ist cerrahideki doktorlar da ben faydalı olduğunu düşünmüyorum diyince boşuna sivilcelenmeyim dedim.

valla ben varım
araştıralım alternatif tıp artık tıp doktorlarıda infertil hastalarda buna yönelmeye başladı
sen gidecekmisin

gukem cim sana yazılan ilaçların adı var mı? bir de bu Ömer NAZAR ın mı muayenehanesi var? internet siteleri vs var mı araştırmak için? yine ing sitelerden doktorların artık ümitsiz dediği pek çok bayanın akupunktur (ama bizdeki gibi sadece belli bölgelere iğne yapan akupunkturcular değil bazı otları hazırlayıp veren beslenme ve hayat şeklini değiştiren akupunktırcular) ve bitkiler sayesinde hamile kaldıklarını okudum.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu doktorla ilgili pek çok yazı var aşağıdaki yazı bi alıntı bilmiyorumkismile

Tıbbın bazen yetersiz kaldığını söyleyen Dr. Muhammed Nazar, akupunktur ve şifalı bitkilerle hastalarını iyileştirince ilaç firmaları da peşine düşmüş. Nazar, `2700 yıl önceki formüllerle birçok hastalığı iyileştirmek mümkün` diyor.

ah be denizcim bunları öğün yerine mi içiyorsun öğün arasındamıakannehirne çok şey içiyorsun öyle.maşallah miden sağlammış.birde bunları tüpteki ilaçlarla birlikte mi alıyorsun? yoksa o zaman kesiyormusun.sanırım kesiyorsundur...

var var akapunktur da yapıyor dur arkadaş hep söledi ama ben kafamda tutamadım arayıym onu yazıyorum hemen muayenehanesi nerde olduğunu

sabah kalkar kalkmaz ve eve dönünce. ama balık yağı ve dhea içmiyorum şu an. geri kalan da yeter. zaten önümüzdeki adet (keşke olmasam) fsh ölçtürücem bakalım gerçekten faydaları var mı şu hayıt tohumunun ve buğday çiminin

hayır haır.yakında karşılaşıcaksınız ya patiklerle.sıkı takipteyim sizi.delikafadulden
haaa o gerçekten kaçmıyor senden a.s

var var akapunktur da yapıyor dur arkadaş hep söledi ama ben kafamda tutamadım arayıym onu yazıyorum hemen muayenehanesi nerde olduğunu
evet sana verilen ilaçların adı varsa ve yazarsan sevinirim merak ettim

kindersms, tekrar hoşgeldin canım.

hülyacığım ben 9. günle hamile kalmıştım (4 gün adet + 5. gün) o zaman dr. da şaşırmıştı , eşinizin spermleri çok kaliteliymiş 2-3 gün yaşamış demek ki demişti.

deniz bulut,
süpersin ne diyeyim. Hem dr. yönün hem herbalist yönün :)

1.safiran tablet 3 sabah tok
2.mastikal 2 öğlen tok
3. züfa tab. 5+5 sabah akşam ( bu aynı zamanda akciğerlere de iyi geliyormuş sigara içtiğimi söyledimde)
böyle işte. bu ilaçların edinildiği yerin telefonunu da verdi eczanelerde de var dedi arkadaş ama her eczanede yokmuş ben veriyorum size telefonu 0 212 415 13 59

Dün hapım bitti kızlar inşallah adet olurum da herşey rayına oturur.

erverdi sabah gidip akşam geleceğim sorun olmaz herhalde. ilaçları taşıyamamda 2-3 saat geçte olsa yaptırırım.

esterya'dan haber yok, ne karar verdi acaba

evet evet ön adı muhammed ya çok övdülerde korkuyorum ben arkadaşım kaç zamandır söylüyor da biz alışmışız doktora gitmeye.adamı da bir görseniz son derece salaş ve gariban görüntülü biri:)

benim eşim de tarihçi o gün orda epey bir sohbet ettilerde adam ukraynalı ve bir çok şey ordan başlamış. çok güven duydu konuşmalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…