38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

o telefon ecz telefonu mu bu doktorun telefonu mu? dr gebzede mi?

ders çalışıyordum ara veriyim dedim kayfemle bir bakıyiiim dedim kızlara.maşallah burası dolmuş şenlik var.iyiym canım.malum misafirimi bekliyorum.
inşş hep bana dediğiniz gibi bu sefer de sana inat gelmez o misafirin. yanıltır senin. 3. gün oldu bekliyorsun misafiri. umarım yolda kalır bu kez alkisalkisalkis

karamel bir hamile kalsam o zaman görün beni buranın baş danışmanı ilan edicem kendimi belki kitap falan da yazarım ! :roflol:

canım hoşgelmişsin aramıza.pek nadir rastlamıştım sanırım ismine.2 buçuk senede 4 deneme.maşallah güçlüymüşsün.buradan ayrılma sakın.birbirimize ihtiyacımız var.bu sabah hepimize dua ettim tanıdığım tanımadığım herkes dualarımda bilesiniz.Allah hepimize hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.gelişmelerden haberdar et

,
adam haftada iki gün gebze yüksek teknoloji ye master öğrencilerine ders vermek için geliyor
normalde adam karşı da oturuyor. ve muayenehanesi de ihlas marmara evlerinde.
bu telefon da ilaçları edinebileceğimiz yerin numarası. diyorki eczaneden de bulursunuz ama kendi yerinden edinirsen daha ucuz olur diyor.

2 3 aat geç yaptırmak olmaz.en fazla 1 saat geciktir.niye ciddiye almıyorsun karamel.iğne dediğin nedir ki çantanda da gezebilirsaati saati yaptırmaya bak(zaten bazı iğneyi kendin yapıcaksın yani istesende istemesen de taşıyacaksın yanında.).sonra keşke olmasın .ya da aklında böyle birşey kalmasın.esterya a.s yi yaptırmamaya karar verdi.sağlığı iyi..

sen alıp başlıyorsun herhalde? tüp tedavisi sırasında içme ama

erverdi ben tüp tedavisi sırasında günde 2 incir, arısütü-bal-polen-çörekotu ve vitamin dışında ne varsa kesmiştim. içmiyordum

karamel nerde yazmışsın sen ilaçları birkaç saat geç yaptırsam birşey olmaz diye! olmuyor öyle. tamam belki 1 saat falan oynayabilir ama devamlı değil. herhalde senin göbekten yapabileceğin bir iğne verirler o daha kolay ama akşam 9 sa mesela saatini kur hep o saat yapmaya çalış. eve geç döneceksen de yanına al. menagon verirlerse daha zor zaten sabah akşam iğneci bulman gerek. hoş ben işyerindeki hemşireye yaptırıyordum hafta içi.

gukem sana bu ilaçları niye verdi özellikle fsh için mi?
canım ben anlattım yaşımı ,folükül sayımı,fsh deerimi falan işte dedi tüplerin açıkmı açık dedim o zaman kolay dedi. en son bu üç ay içinde de olmuyorsa çinden getirdiği topuktan bir iğne yapıyormuş valla çok örnek anlatıtı arkadaş bunlar bi eczanede birde bazı aktarlarda bitkisel olduğu için zararı olmaz sanırım.

Selam arkadaşlar
öğle arasından şimdi geldim
yazılarınızı okudum
erverdi sabah gidip akşam geleceğim sorun olmaz herhalde. ilaçları taşıyamamda 2-3 saat geçte olsa yaptırırım
erverdi hakikaten çantanda taşı iğneleri ve saatinde yap gerçekten kendin yapıyosun çünkü ben işyerinin lavobosunda kaç kez yaptım yeterki saatini kaçırma zaten 10-12 günlük bi süreç vaktinde al sonra üzülme

Geçen ay reglim geçti ne sevindim uuuf alkisalkisalkis
sonra noldu tam 5 gün sonra geldi amannn ya ne güsel bi duyguymuş dedimm
acaba acaba derken küt diye geldi hormon dengem değişti yada erken menopoz mu acaba valla bu ay gidince söyler artık ne yapsam etsemde anne olsam vereliniortak

karamel bir hamile kalsam o zaman görün beni buranın baş danışmanı ilan edicem kendimi belki kitap falan da yazarım ! :roflol:

bak açık açık diyorum grubumuzdaki son arkadaşta hamiş olana kadar burayı terketmek yok. hamiş olup terkedersen bozulurum ona göre sengözlerimebaksanab

karamel s en nasıl oldun?daha iyimisin?

evet canım daha iyiyim. işteyim bugün

1- peki popodan olmayan ilaç isteme şansım var mı, yoksa dr.a fikir beyan etmeyeyim mi ? ne derse okey mi diyeyim ?
2- bu iğneler sabah akşam mı yani sabah 08,00 akşam 20,00 gibimi tam 12 saat ara ile mi ?
3- iğneler sadece akşam ise ver hergün 22,00 de oluyorsam birgün sadece 23,30-24,00 de olsam olmazmı
4- iğneler soğuk zincire uygun mu saklanıyor yoksa normal iğne mi at çantana tamam mı ?

acil cvp , uçak bileti alacağım

peki bu iğneler soğuk zincire uygun taşınmıyor o zaman ? mesela ovitrelle soğukta muhafaza ediliyor. Ve bildiğim hep soğuk zincirli ilaçlar.

Olmayanıda mı var ?

1-canım menagon popodan yapılıyor. menagon derse sen doktora sorabilirsin puregon gonalf fostimon gibi göbekten kendi yaptığın iğneler de olabilir mi diye. gonal f en pahalısı. menagon en ucuzu. bunun dışında içerik de az farklı ama doktorum etki olarak çok fark yok demişti. son kararı doktorun verir tabii.
2-menagonu sabah 9 civarı akşam 5 civarı yaptırıyordum. 1 saat oynayabilir ama çok oynamasın demişlerdi. fostimonu da akşam 9 civarı kendim yapmıştım. o da 1 saat falan oynayabiliyoru.
3-yok canım 1 gün 2-3 saat geç yaptırsan birşey olmaz sadece hergün o kadar değişmesin saat
4-buzdolabında meyveliğinde durması daha iyi ilaçların ama o gün kullanacağını yanında taşıyabilirsin. yani otrivelle gibi devamlı soğukta buz ile taşınması gerekmiyor sadece serin yerde durmaları daha iyi

yardımcı olabilmişimdir umarım

birde bu tabletleri sürekli kullanmıyorsun reglinin 1. günü başlayıp ilk beş gün sadece
sen ilaçları aldın mı? sonra mı alacaksın? fiyatlarını merak ettim. bir de tüpü erteledin o zaman önce bunu mu deniyeceksin? ben gitsem direk topuktan iğne der herhalde durum ümitsiz ne de olsa delikafadulden

sen ilaçları aldın mı? sonra mı alacaksın? fiyatlarını merak ettim. bir de tüpü erteledin o zaman önce bunu mu deniyeceksin? ben gitsem direk topuktan iğne der herhalde durum ümitsiz ne de olsa delikafadulden
ben sordum toplamda 160 ü buluyor ama ömer hocanın anlaşmalı yerlerinde ki ben böyle bir yerde konuştum 120 ye falan alınıyor üç tanesi.
ben işte tüp falan diyorum memorialden randevu aldım ama bi taraftan bu konu çıktı.az daha bekleyip şu adamı denesemmi henüz karar vermedim. aslında benim niyetim tüp eşim az daha duralım diyor..
ciddi söylüyorum 48 yaşındaki kadının bebeği olmuş
ve iki ay arayla regli görüp menapoza giriyorsun teşhisi konan kadın şimdi 28 günde bir regli oluyormuş birsürü örnek var.seni telefonda görüştürürüm istersen tabi bir danış ne çıkarki

bu tabletler nedir her yerde varmı topuk iğnesi daha önce hiç duymadım açıkcası adı nedir desem bu iğnenin akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…