topuk iğnesi çok komik oldu:)))
ben bilmiyorum cidden adam çinden getirtip yaptırıyormuş işte çocuğu olmayan kadınlara öncesinde bu ilaçları üç ay kullandırıyormuş tabi sürekli değil reglinin 1. günü başlayıp beş gün olmazsa iğne bana anlatılan böyle.
ben sordum toplamda 160 ü buluyor ama ömer hocanın anlaşmalı yerlerinde ki ben böyle bir yerde konuştum 120 ye falan alınıyor üç tanesi.
ben işte tüp falan diyorum memorialden randevu aldım ama bi taraftan bu konu çıktı.az daha bekleyip şu adamı denesemmi henüz karar vermedim. aslında benim niyetim tüp eşim az daha duralım diyor..
ciddi söylüyorum 48 yaşındaki kadının bebeği olmuş
ve iki ay arayla regli görüp menapoza giriyorsun teşhisi konan kadın şimdi 28 günde bir regli oluyormuş birsürü örnek var.seni telefonda görüştürürüm istersen tabi bir danış ne çıkarki
hah işte ordan ben yüksek teknolojide ayşe hocanın arkadaşıyım diye gir konuya:))evet ne çıkar ki de nasıl tel ile görüşülecek ist daki telefonu mu aranacak? tel internette var?
şekerim ben tabletleri yazdım geçmiş sayfalarda reglinin sadece ilk beş günü kullanıyorsun. ben daha ne yapacağımı hiç bilmiyorum tüp bebek için randevum var aslında cumaya memorial de ama kafamın içinde şimşekelr çakıyor az önce yazdım rehim duvarı vs yani aslında tüpe başlamadan rahimin sağlamlığından emin olmalıyım bu arada bu ömer hocanın tabletlerini de kullansam mı henüz bilmiyorummafoldumbenhımm valla nerde bu adamcağız evet topuk iğnesi komik oldu hakkaten a.s
gukemcim tabiki senin değerlerin nedir onları bilemiyorum ama sen ne zamn başlayacaksın tablet miydi bu ?
Rahim duvarı kalınlığı tedavi sırasında alınan hormonlarla artıyor merak etme ayrıca ince olursa bunun içinde ilaç veriyorlar benim yaptırdığım denemelrede böyle bir sorun olmadı bu kalınlığı ölçmek içinde ultrasonda bakıyorlar doktorlar kaç mm olduğunu söylüyorakılama takılan bir soru var.
ben ekimde reglimin 19 günü aydın arıcı( tüp bebek uzmanı )na gittiğimi söylemiştim. o zaman bana 7 folükül var demiştiya ve aslında dikkate almadığım bişi daha söylemişti.rahim duvarın ince demişti. ne demek bu şimdi kaç mm olduğunu da söylemedi tabi. geçenlerde gittiğim profa sordum rahim duvarım incemi diye önemli değil o her ay değişir bu değer dedi. ve araştırmalarıma göre kürtaj geçiren kadınlarda rahim duvarı incelmeye başlıyormuş ve bu da gebe kalamama da bir etkenmiş.benim zaten kafamda oturtamadığım sorun tamma folükül az ama az da olsa her ay bir yumurta olgunlaşıp çatlıyor da niye döllenemiyor. ya tüplerden geçiş yapamıyor ya da tutunamıyor yoksa niye buluşmasın lar ki fsh yüksek ama e2 demenize göre gayet normal yani 50-55-38 çıktı bunlar normal değerlerde. yani tüpte yaptırsan rahim duvarı inceliği ya da yapışıklık gibi nedenler varsa zaten tutmaz ki. bu doktorlar neden önce sorunu tespit etmiyorlar anlamıyorlar.
ben karar verdim temelden gideceğim rahim filmi şart, histereskopi de şart ama deniz bulut bana bunları yaptırdığın yerlerin ya telefonunu ya tam adresini yazar mısın lütfen?
gelelim rahim duvarı kalınlığının tespitine bunu anlamak için hangi gün ne yapmak lazımbilmiyorumkismile
akılama takılan bir soru var.
ben ekimde reglimin 19 günü aydın arıcı( tüp bebek uzmanı )na gittiğimi söylemiştim. o zaman bana 7 folükül var demiştiya ve aslında dikkate almadığım bişi daha söylemişti.rahim duvarın ince demişti. ne demek bu şimdi kaç mm olduğunu da söylemedi tabi. geçenlerde gittiğim profa sordum rahim duvarım incemi diye önemli değil o her ay değişir bu değer dedi. ve araştırmalarıma göre kürtaj geçiren kadınlarda rahim duvarı incelmeye başlıyormuş ve bu da gebe kalamama da bir etkenmiş.benim zaten kafamda oturtamadığım sorun tamma folükül az ama az da olsa her ay bir yumurta olgunlaşıp çatlıyor da niye döllenemiyor. ya tüplerden geçiş yapamıyor ya da tutunamıyor yoksa niye buluşmasın lar ki fsh yüksek ama e2 demenize göre gayet normal yani 50-55-38 çıktı bunlar normal değerlerde. yani tüpte yaptırsan rahim duvarı inceliği ya da yapışıklık gibi nedenler varsa zaten tutmaz ki. bu doktorlar neden önce sorunu tespit etmiyorlar anlamıyorlar.
ben karar verdim temelden gideceğim rahim filmi şart, histereskopi de şart ama deniz bulut bana bunları yaptırdığın yerlerin ya telefonunu ya tam adresini yazar mısın lütfen?
gelelim rahim duvarı kalınlığının tespitine bunu anlamak için hangi gün ne yapmak lazımbilmiyorumkismile
şekerim ben tabletleri yazdım geçmiş sayfalarda reglinin sadece ilk beş günü kullanıyorsun. ben daha ne yapacağımı hiç bilmiyorum tüp bebek için randevum var aslında cumaya memorial de ama kafamın içinde şimşekelr çakıyor az önce yazdım rehim duvarı vs yani aslında tüpe başlamadan rahimin sağlamlığından emin olmalıyım bu arada bu ömer hocanın tabletlerini de kullansam mı henüz bilmiyorummafoldumben
selam kızlar,
herada canım çok iyi yapmışsın kafanı dinlendir, arın gel. İyiki de haber verdin yoksa çok merak ederdim valla.
3 günlük bir antibiyotik, öksürük şurubu ve bepanten pastil kullanıyorum. Öyle hapşırık, burun akıntısı falan yok ama boğazım çok ağrıyor. Doktora falanda sormadım direk eczaneden aldım ilacı((
Şu anda tedaviye başlamadığım halen kendi ilacımı kullandığım ve adet olmayı ancak perş cuma bekleyeceğim için birşey olmayacağını düşündüm inşallah kötü etmemişimdir.
waters, deniz bulut, esterya, hülya, erverdi, gukem çok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.
Alabama sen neler yapıyorsun, adetin 2.3. günü gideceksin değil mi ?
Kızlar birşey soracağım, bunun için doktoru aramadım. şehir dışına çıkmam lazım. Acil olmasına rağmen bu hafta gitmem mümkün değil hem iş, hem adet günü.
Diyelim 8 Şubatta doktora gittim. ilaç verdi en erken 3-5 gün sonra çağırır değil mi ben 10 şubatta istanbul dışına çıksam ilacın 2. günü birşey olur mu yoksa bunu doktora sormam lazımmı
Canım benim benim hikayemde
3 yıl önce başladı bi sabah kalkıp ben çocuk istiyorum dedim ama bu 36 yaşında oldu bilmiyorumkismile
yani bu saate kadar yattım gerçektende istemedim oysa 1999 da evlendim ben yani epeyce olmuştu aslında.............
kalktım doktora gittim sanki hemen olcak ya öyle düşünmüştüm reglim düzenliydi hormonlarım bana göre normaldi günde 1 paket sigara içiyodum zemuszemus
doktora ilk gittiğimde artık beklemeyim heman bi tüp bebek deneyim dedim zaten yaşımda ileri olduğundan tüp dedi doktorum ama sadece bu sebebten değildi ben reglim düzenli derken malum Fsh ım yüksekmiş 17-18 lerdeydi bu ne anlama geldiğini bile bilmezken doktorum acele etmemiz gerektiğini söyledi elimdeki sigara paketini kırdı attı bi daha asla dedi
zaten rezervim azmış bide kalitesini iyice düşürürmüşüm amanın dedim neler olmuş bana bi sabah kalkıp bu kararı vermek için bile geçmi kalmışım
neyse 1.denemeyi iyi bir merkezde yaptık ben gene çok umutluydum 6 yumurta toplandı ve hiç biri döllenmedi mafoldumben
sonra 2.deneme gene 5 yumurta toplandı ben yine umutluyum tabiki gene aynı sonuç döllenme oldu bölünme olmadı akannehir
sonra 3.deneme bu sefer döllendi bölündü transfer ama tutmadı :gitme:
sonra 4.deneme ilaçları aldım ama yumurtalar istediği büyüklüğe gelmedi tedavi iptal
boshayallersmile
işte böyle 2,5 senede oldu hepsi
şimdi tekrar bekliyorum en uygun ayda başlayacağız tedaviye tekrar
ben sabah akşam hayıt içiyorum. bu sefer robottan çekip içiyorum. farkı ezmeden koyarsan rengi daha açık oluyor daha az çıkıyor ezersen daha fazla çıkıyor.
dhea yı yazın içmiştim. doktorların çoğu etkisi yok çok isterseniz için dediler. şimdi içmiyorum.
seven seas balık yağını da yazın içmiştim. yine başlarım herhalde faydalı genelde.
wheat grass içiyorum ayda 400 tane 250 mg (üstünde yazan sayıya göre az bile)
calcium d glucarate e2 yi düzenlemesi için
pharmaton vitamin tabii folik acit
cola ve kahveyi kesitim günde 2 açık çayı geçmemeye çalışıyorum
yeşil çay ve diğer bitki çaylarını içiyorum
tatlıdan da uzuk durmaya çalışıyorum en zoru bu çok severim :1no2:
of ya iyiki bir de takmıyorum artık diyorum taksaydım neler içecektim acaba :roflol:
o telefon ecz telefonu mu bu doktorun telefonu mu? dr gebzede mi?
inşş hep bana dediğiniz gibi bu sefer de sana inat gelmez o misafirin. yanıltır senin. 3. gün oldu bekliyorsun misafiri. umarım yolda kalır bu kez alkisalkisalkis
karamel bir hamile kalsam o zaman görün beni buranın baş danışmanı ilan edicem kendimi belki kitap falan da yazarım ! :roflol:
tabi o normal olan ekimdeydi. iki hafta önce reglimin 3. günü gittiğimde 4 folikül gördü dr((( çok az ben seni tedavi edemem acil tüp dedi ve parasını elbette aldıRahim duvarı kalınlığı tedavi sırasında alınan hormonlarla artıyor merak etme ayrıca ince olursa bunun içinde ilaç veriyorlar benim yaptırdığım denemelrede böyle bir sorun olmadı bu kalınlığı ölçmek içinde ultrasonda bakıyorlar doktorlar kaç mm olduğunu söylüyor
bence folükül sayında gayet normal doktorlar 3-5 arasına düşük rezerv 5 den fazlasın için normal diyor bu durumda normal yani merak etme sen kaydirigubbakcemile5
sigarayı ne yaptın sen bakem:)karamelcim geçmiş olsun daha iyice oldun mu? ben iki gün erken olarak yani 26,gün kırmızıları yedim arkadaşlar yani 1 şubat da reğl oldum. memorialden randevuyu da 6 şubata aldım. bakalım kontrolde ne diyecek. laparoskopi isteyecek mi istemeyecek mi ? benim reğl de 28 şaşmazdı son dönemde iki gün geç iki gün erken olmaya başladı arada 28 28 gidiyo anlamıyorum yani umutlanmaya mahal kalmadı yani bu ay neyse bakalım cumartesi neler olacak.
hoşgeldin kinder allah yardımcın olsun seninde epey zorlu bir süreç geçirmişsin. inşallah bu son denemen olur nihayetine muradına kavuşursun.
valla helal olsun sana denizcim ya ben şu kahveyide kesemedim gerçekten asla içmemek mi lazım ?
valla biz seni baş danıman ilan ettik zaten hayatım :)
kızlar epey muhabbet koyu valla kafam karıştı ne içsem ne kullansam ben hiçbirşey içmiyorum karar veriyorum uygulayamıyorum ya da aksatıyorum hepinize helal olsun vallahi. her yolu deniyosunuz gıptayla bakıyorum size. hepsi şifa olsun inşallah
:))) ay canım benim elbette diyeceksin bak işte sana yazdığım şeyler var biri femara ile dene tüpte yaşın 40 a geldiği için az diyor yani hepsi kafa karıştırıyor elbette. bunları hepimiz harmanlayıp doğru kararı vercez elbette. hem dediğim gibi ben bu topikte siiznle sohbete kadar hiç bir şey bilmiyordum altı aydır hamile kalmayı bekliyordum ve bunun için hiç bişi yapmmaıştım taki ekimden bu yana uyanmaya başladım.gukem rahim filmi echomar şişli migrosun yanındaki yer diye internetten telefonunu bulabiliyorsun. karşısı daha kolay gelirse göztepede de bir şubesi varmış 250 lira
histeroskopiyi (operasyonel) çamlıca medicana da yaptırdım 1500 liraydı ama sağlık sigortası hepsini ödedi. memorial 2000 demişti ama tüp bebek kısmında sağlık sigortası geçmiyor dedi orada yaptıramadım. tanısal amaçlı hist biraz daha ucuz oluyor. ama birşey bulunup operasyonele çevrilirse aynı ücrete geliyor.
randevun varsa memorial a git. hemen bu ay başlaman gerekmez. 1 ay ara ver bu yöntemi dene. o ay da ya rahim filmi ya hist çektirirsin. memorial a gitmen şu an sana birşey kaybettirmez. git görüşlerini al rahatlayalım. ay bu konuda birşey demiyeceğim demiştim kendimi yalanladım sempatiksalakcinni
kızlar epey muhabbet koyu valla kafam karıştı ne içsem ne kullansam ben hiçbirşey içmiyorum karar veriyorum uygulayamıyorum ya da aksatıyorum hepinize helal olsun vallahi. her yolu deniyosunuz gıptayla bakıyorum size. hepsi şifa olsun inşallah
hayır ben daha 8 aylık evliyim>:)) yaşlı gelin işte napalım:)alabacım hoşbulduk teşekkür ederim opuyorumnanaktan
gukemcim bu folükül sayısı aydan aya değişiyor
sen hiç tüp bebek tedavisi gördün mü ?
kusura bakma yeni olduğumdan soruyorum
Selam arkadaşlar
öğle arasından şimdi geldim
yazılarınızı okudum
erverdi sabah gidip akşam geleceğim sorun olmaz herhalde. ilaçları taşıyamamda 2-3 saat geçte olsa yaptırırım
erverdi hakikaten çantanda taşı iğneleri ve saatinde yap gerçekten kendin yapıyosun çünkü ben işyerinin lavobosunda kaç kez yaptım yeterki saatini kaçırma zaten 10-12 günlük bi süreç vaktinde al sonra üzülme
hayır ben daha 8 aylık evliyim>:)) yaşlı gelin işte napalım:)
hemen hamile kaldım aslında ama gelişmedi kürtaj oldum altı aydır da deniyorum olmuyor . henüz hiç birşey yapmadım tahliller muayeneler dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?