canımcım minicik bir yanlış anlaşılma var.karamel idi iğneleri geç yaptırırım diyen.ben de ona vaktinde yaptır demiştim.
pardon şekerim
okurken kaçırdım heralde opuyorumnanaktan
rahim filmini karşılamıyor biliyorum da histereskopiyi de karşılamıyorsa yandık valla oldukça pahalı . üniverste hastahaneleri de yapmıyor mu?anladım canım
hamile kalabildiğine göre her şey normal
sanırım memursun bende öyleyim bu bahsedilen histreskopileri devlet karşılamıyor özelde yaptırırsan ancak hastanede yaptırman gerekli anlaşmalı hastanelerdede belli bir miktarını karşılyor ama esas parayı sen veriyorsun bende ecomarda çektirmiştim filmi
peki bu iğneler soğuk zincire uygun taşınmıyor o zaman ? mesela ovitrelle soğukta muhafaza ediliyor. Ve bildiğim hep soğuk zincirli ilaçlar.
Olmayanıda mı var ?
rahim filmini karşılamıyor biliyorum da histereskopiyi de karşılamıyorsa yandık valla oldukça pahalı . üniverste hastahaneleri de yapmıyor mu?
çok heyecanlı di mi? kaydirigubbakcemile3
rahim filmini karşılamıyor biliyorum da histereskopiyi de karşılamıyorsa yandık valla oldukça pahalı . üniverste hastahaneleri de yapmıyor mu?
sen bana soruyon da sen naptın günde kaç tane içiyon bakem. ben de epey azalttım ama bırakamadımsigarayı ne yaptın sen bakem:)
bence de öyle canım ama doktor öyle dedi ikinci üçüncü günü çağırmadı bitince gel dedi. ben bi daha sordum üç günde bitiyo sonraki günler çok çok az. tam bitince mi geliyim dedim ama 6,7.gün dedi. sanırım o bu ay başlamayı düşünmüyo kontrol edip öncesinde bi tetkik yapmak gerekiyo mu gerekmiyo mu onu görmek istiyor. laparoskopi isterse diye geç cağırdı galiba.sağol birtanem daha iyiyim. birşey soracağım 6 şubat'taki randevun adetin 6. günü oluyor erkene çekme şansın yok mu ?
haklısın çatlatma iğnesi dışında 1 gün çantada taşınabiliyor. zaten üstünde de yazıyor 25 dereceye kadar mı ne serin yerde saklayın diyekaramelcim,bu ilaçları yaza denk geldiği zaman gerçi şimdide eve gidene kadar minik buzluğu ile veriyorlar.ama şimdiki havada sorun değil yanında taşıman.zaten havalar şimdi soğuk.normalde eve gelincede buzdolabımda sebzeliğinde duracakbu korumalı ilacın sadece çatlatma iğnen için geçerli.diğerlerinde farketmiyor.hem etmiş ise bile (ben etmediğini zannediyorum)şimdi hava zaten soğuk birşey olmaz.eminim dışarısı sebzeliğimizden daha soğuktur.
rahim kalınlığı takip süresince endometrium kontrol ediliyor.eğer incelik varsa estrofem isimli ilaç veriliyor.sorun çözülüyor.ama kişiye bağlı olarak çok ta ince ise o zaman iptal edilir sanırım 1 dahaki aya yaptırılır.ama incelik görüldüğünde tedbirini alıyorlar normal kalınlığa olması gereken kalınlığa getiriyorlar.yoksa transfer yapmazlar.bu yüzden içiniz rahat olsunakılama takılan bir soru var.
ben ekimde reglimin 19 günü aydın arıcı( tüp bebek uzmanı )na gittiğimi söylemiştim. o zaman bana 7 folükül var demiştiya ve aslında dikkate almadığım bişi daha söylemişti.rahim duvarın ince demişti. ne demek bu şimdi kaç mm olduğunu da söylemedi tabi. geçenlerde gittiğim profa sordum rahim duvarım incemi diye önemli değil o her ay değişir bu değer dedi. ve araştırmalarıma göre kürtaj geçiren kadınlarda rahim duvarı incelmeye başlıyormuş ve bu da gebe kalamama da bir etkenmiş.benim zaten kafamda oturtamadığım sorun tamma folükül az ama az da olsa her ay bir yumurta olgunlaşıp çatlıyor da niye döllenemiyor. ya tüplerden geçiş yapamıyor ya da tutunamıyor yoksa niye buluşmasın lar ki fsh yüksek ama e2 demenize göre gayet normal yani 50-55-38 çıktı bunlar normal değerlerde. yani tüpte yaptırsan rahim duvarı inceliği ya da yapışıklık gibi nedenler varsa zaten tutmaz ki. bu doktorlar neden önce sorunu tespit etmiyorlar anlamıyorlar.
ben karar verdim temelden gideceğim rahim filmi şart, histereskopi de şart ama deniz bulut bana bunları yaptırdığın yerlerin ya telefonunu ya tam adresini yazar mısın lütfen?
gelelim rahim duvarı kalınlığının tespitine bunu anlamak için hangi gün ne yapmak lazımbilmiyorumkismile
ben en son bu konuda şunu öğrendim. herkesin bir ilaç limiti varmış eğer sana düşük dozlarda veriliyorsa ilaç o limiti kaç tüpte doldurursan doldur. hani dedim ya 4 tüp denemesi yapan arkadaş var diye o meğer düşük dozlarda ilaç vermişler ve limiti dolmadığı için 4. tüpte de ilaçları devlet % 80 ödemiş. sonuç buymuş yaniCanım benim ben yeditepe üniv. yaptırdım malesef karşılamıyor
üniversite hastanesinde (cerrahpaşa) var
senin kardesin mi ordaydı?
ben rapor çıkarttım tüp bebek raporu 2 deneme hakkım vardı onu kullandım bebek olmadı ama sen ilaçlar için 10 denemede olsa karşılar demiştin sanırım yanılımıyorum değil mi?
eğer öyleyse bu konuda nerden bilgi alabilirim
yardımcı olabilir misin_?
rahim kalınlığı takip süresince endometrium kontrol ediliyor.eğer incelik varsa estrofem isimli ilaç veriliyor.sorun çözülüyor.ama kişiye bağlı olarak çok ta ince ise o zaman iptal edilir sanırım 1 dahaki aya yaptırılır.ama incelik görüldüğünde tedbirini alıyorlar normal kalınlığa olması gereken kalınlığa getiriyorlar.yoksa transfer yapmazlar.bu yüzden içiniz rahat olsun
ben dün üç tane içtim mesela bugün şimdiye kadar bir tane içtim ama canımda çok istiyor. ya azaltmayla olmuyor aslında sürekli aklın kalıyor şöyle hiç içmeden bırakmak gerek ben bunu anladım.sen bana soruyon da sen naptın günde kaç tane içiyon bakem. ben de epey azalttım ama bırakamadım
bence de öyle canım ama doktor öyle dedi ikinci üçüncü günü çağırmadı bitince gel dedi. ben bi daha sordum üç günde bitiyo sonraki günler çok çok az. tam bitince mi geliyim dedim ama 6,7.gün dedi. sanırım o bu ay başlamayı düşünmüyo kontrol edip öncesinde bi tetkik yapmak gerekiyo mu gerekmiyo mu onu görmek istiyor. laparoskopi isterse diye geç cağırdı galiba.
evet haklısın gukem kesinlikle tamamen bırakmak gerekiyor.
rahim filmini süleymaniyede ücretsiz çektirmiştim.tüp bebek tedavisine başlattıkları zaman mutlaka istiyorlar zaten.tüp bebek yaptırmak istediğinizi söylersenizzaten hemen sizden isteyeceklerdir.ve ilk adetin bitimine randevu veriyorlar.ama bunlar ssk da.tüp bebek yapılan herhangi bir ssk hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?