- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
yok canım daha gelmedi.ama ben kırmızıyı pek severim.eli kulağındadır.her an gelebilir belirtiler onu gösteriyorErverdi senin kırmızılar yok herhalde daha
rahim filmini karşılamıyor biliyorum da histereskopiyi de karşılamıyorsa yandık valla oldukça pahalı . üniverste hastahaneleri de yapmıyor mu?
ne güzel doğal yoldan hamile kalmışsın.darısı başımıza. bu arada yaş kaç?selam gukem bende geçen yıl tüp yaptırmıştım yed.tep ünv. de . düşük olunca histereskopi yaptırmıştım geçen yıl 1.500 civarıydı ücret devlet 200-300 arası bir şey karşılamıştı allahtan bişi çıkmamıştı zaten sorun eşimdeydi bu yılda doğal yoldan hamile kaldım.
ilaçlarda dozlara göre kullanma hakkı oluyor
umarım sizler içinde hayırlısı olur
ne güzel doğal yoldan hamile kalmışsın.darısı başımıza. bu arada yaş kaç?
ben 39 yaşındayım. darısı sizlerin başına inşallah:ecrin_bebek:
iyi geceler kızlarrr...
Deniz bulut yaa biraz geç oldu ama ööle deme. ne hikayeler var, elbet bizim de mucize hikayelerimiz olacak. olmazsa da dünyanın sonu değil napalım. bazen de bu hani 48 yaşında hemen hamile kaldı falan deniliyor ya onların acaba donör de saklıyolar mı diye düşünüyorum.
bana gelince ben de 1, 5 yılda 4 tüp yaptım. 4,5 yıllık evliyim. aslında 7 yıl da çıktım ama işte kısmet anca gönlümüz yetti de evlendik, üstelik ilk 3 yıl hiç doktora bile gitmedim, niyeyse?
ilk 2 denemede hiçbişey kullanmadım. sonra bitki çayları falan denedim. ballı karışımlar hem yaptım hem yaptırdım. bi de arjinmax demişti doktor. onu kullandım ama günde 6 adet alınıyor. 2,5 ay kullandım evet fsh düştü ama sonuçte tablet daha kullanmak istemedim ve o zaman kış olduğundan öylesine geçti gitti günler. geçen mayısta başarısız bir denemenin ardından kendime program yaptım. baya iyi hazırlandım. bal-arısütü-polen-spiriluna-propolis karışımı aldım.dhea kullandım ama 1,5 aydan sonra başım acaip ağrıdı. denemek için bıraktım ve geçti, bi daha kullanmadım.soğan incir kürleri yaptım. akapunktura ve yogaya gittim.omega 3 aldım ve eylülde pozitif sonuç almıştım. 10 haftalıkken kalbi durdu.
şimdi ne alıyorum. hazır şişelerde hayıt suyu var, onu kullanıyorum. ballı karışımlara devam, bir de vitamin alıyorum. evde çim yetiştirdim, wheat grass yerine yiyorum. başka da bişi yok. fsh 15 çıktı ama hayıt suyuna 1-2 hafta oldu başlamam.bir de et yememeye çalışıyorum. sanırım bu kadar.
ha haa ben de yazmayıp yazmayıp acısını çıkarıyorum, dimi? yarın akşam bakarım tekrar, kendinize iyi bakın, 40 yaş genç bayanlar.........:lepi:
günaydın çıtırlarrr
iyi geceler kızlarrr...
Deniz bulut yaa biraz geç oldu ama ööle deme. ne hikayeler var, elbet bizim de mucize hikayelerimiz olacak. olmazsa da dünyanın sonu değil napalım. bazen de bu hani 48 yaşında hemen hamile kaldı falan deniliyor ya onların acaba donör de saklıyolar mı diye düşünüyorum.
bana gelince ben de 1, 5 yılda 4 tüp yaptım. 4,5 yıllık evliyim. aslında 7 yıl da çıktım ama işte kısmet anca gönlümüz yetti de evlendik, üstelik ilk 3 yıl hiç doktora bile gitmedim, niyeyse?
ilk 2 denemede hiçbişey kullanmadım. sonra bitki çayları falan denedim. ballı karışımlar hem yaptım hem yaptırdım. bi de arjinmax demişti doktor. onu kullandım ama günde 6 adet alınıyor. 2,5 ay kullandım evet fsh düştü ama sonuçte tablet daha kullanmak istemedim ve o zaman kış olduğundan öylesine geçti gitti günler. geçen mayısta başarısız bir denemenin ardından kendime program yaptım. baya iyi hazırlandım. bal-arısütü-polen-spiriluna-propolis karışımı aldım.dhea kullandım ama 1,5 aydan sonra başım acaip ağrıdı. denemek için bıraktım ve geçti, bi daha kullanmadım.soğan incir kürleri yaptım. akapunktura ve yogaya gittim.omega 3 aldım ve eylülde pozitif sonuç almıştım. 10 haftalıkken kalbi durdu.
şimdi ne alıyorum. hazır şişelerde hayıt suyu var, onu kullanıyorum. ballı karışımlara devam, bir de vitamin alıyorum. evde çim yetiştirdim, wheat grass yerine yiyorum. başka da bişi yok. fsh 15 çıktı ama hayıt suyuna 1-2 hafta oldu başlamam.bir de et yememeye çalışıyorum. sanırım bu kadar.
ha haa ben de yazmayıp yazmayıp acısını çıkarıyorum, dimi? yarın akşam bakarım tekrar, kendinize iyi bakın, 40 yaş genç bayanlar.........:lepi:
Günaydın çıtırlar,
ne güzel allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
bu çim normal kuşlara atılan buğday çimimi yoksa aşurelik buğday çimimi. Bende kuşlara atılandan balkona ekmiştim valla öyle ise kuşlara bırakmam ben yerim.
burada bol bol yaz tabi her hikaye ayrı bir fikir yerimseniben
selam gukem bende geçen yıl tüp yaptırmıştım yed.tep ünv. de . düşük olunca histereskopi yaptırmıştım geçen yıl 1.500 civarıydı ücret devlet 200-300 arası bir şey karşılamıştı allahtan bişi çıkmamıştı zaten sorun eşimdeydi bu yılda doğal yoldan hamile kaldım.
ilaçlarda dozlara göre kullanma hakkı oluyor
umarım sizler içinde hayırlısı olur
günaydın çıtırlarrr
Sana da günaydın arkadaşım.Kontrole ne zaman gidiyordun canım.
hülya evet normal buğday alıyorsun (aşurelik değil ve mümkünse organik daha sağlıklıymış) onu da çim yetiştirir gibi saksıya ekiyorsun. biraz suluyorsun. altını hep sulu nemli bırakıyorsun. üstten de çimleri oynatmamak için fısfıs ile toprağı nemlendirebilirsin. 5 gün sonra falan çıkıyorlar. biraz uzayınca koparıp yiyebilirsin. yalnız çok tüketmek gerekiyor. yani birkaç ufak saksı ekeceksin. yapabilir miyim ve yiyebilir miyim diye işe 1 saksı ile başlayabilirsin. ben asıl buğday çimi tabletlerinde alıyorum (üstünde yazdığı ölçüde alsam ayda 100 lira gidecek ben yarı ölçü içiyorum) 10 gün sonra bağırsaklarımı bozdu hem de ne bozma. önce üşüttüm sandım 3. gün canıma tak etti ve bundan mı dedim. öyleymiş. internette yan etkiler kısmında bu da var. bir de çok az baş ağrısı yaptı. ama bunlar iyi yan etkilermiş kanın toksiklerden temizlendiğini gösteriyormuş. şimdi 10 gün içinde bağırsaklar yavaş yavaş düzeldi ve normale döndü. herhalde birşeyleri düzeltiyordur. fsh düşürmek dışıda hem detoks için hem anti kanserojen olduğundan kullanılıyor. artı başka faydaları da var.
Sana da günaydın arkadaşım.Kontrole ne zaman gidiyordun canım.
benim fsh geçen ay 17 idi önümüzdeki ay ölçtürücem. bu ay yumurta var mı onu bile bilmiyorum. çok az kasık ağrısı oluyor ama 2 ay önce sağda hiç yumurta yokken en çok sağ taraf çatlayacak gibi ağrımıştı o yüzden artık ağrılara da güvenmiyorum. sen ovülasyon testini yapmaya ne zaman başlayacaksın? ben 10. gün düşünüyorum. yumurta varsa yüksek fsh ile zaten daha önceden büyümesi çatlaması mucize olur.
cumartesi sabah gidiyorum canım bakalım ne dicek yeni doktorumuz?
erverdi inşallah gelmez canım inşallah beklediğin güzel misafirin gelir.
denizcim bu ay normal yolla deneyeceksin değil mi? ovulasyon testi mi kullancan?
herada umarım sen de iyisindir arada bi ses ver. kendini işe verme sakın.
çift çizgi 2 gün gözüküyor. görür görmez o günü ve sonraki günü değerlendireceksin. ondan sonraki gün yumurta çatlıyor zaten. o günü yani 3. günü de değrlendirebilirsin ama spermlerin yumurtaya gitmesi 10 saat aldığından önemli olan yumurta çatladığında orada sperm olması.Benim elimde zaten bu ay iki tane ovulasyon testi kaldı.Geçen gün hani daha 8.gün o yapışkan akıntıyı görünce denemek için yaptım negatif çıktı tabi.O yapışkan akıntı zaman zaman yine oluyor ama kasık ağrısı yok.11.gün olmuştu geçen ay.Yine 11.gün yani yarın yapmayı düşünüyorum.Ben geçn gün internette okudum çift çizgiyi gördüğümüz günden sonraki 2 gün ilişki yapılması gerekir diyordu.Geçen ay biz öyle yapmamıştık.
normal deneyeceğim. ovülasyon testi ve preseed de kullanacağım. ama 10 ay önce 2 ay test ile ovülasyon gününü yakalamış 1 ay kaçırmıştım sonra dr o ay kendi çatlayan 1 yumurta olduğunuı söylemişti yani test ile yakalayamasam da muhtemel günleri değerlendireceğim.
herada tatile gitti eşiyle. kafa dağıtıyor
çift çizgi 2 gün gözüküyor. görür görmez o günü ve sonraki günü değerlendireceksin. ondan sonraki gün yumurta çatlıyor zaten. o günü yani 3. günü de değrlendirebilirsin ama spermlerin yumurtaya gitmesi 10 saat aldığından önemli olan yumurta çatladığında orada sperm olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?