38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın arkadaşlar;
herkes iyi gördüğüm kadarıyla sevindim. ben artık tatilin son dört günü içindeyim
şu çimi bir de ben denesem diyorum. babam köyde birsürü dönüm buğday ekiyor ama faydasından hiç haberim yoktu bile:)))
hülyacığım sen kaç yaşındasın merak ettimbugünlerde de yaş merak eder oldum da)

hülya ama oğlun doğal yolla olmamış mıydı arada başka hamileliklerin de olmuştu galiba? belli olmaz. ama tabii tüp için de geçikme yumurtalar yaşlanıyor.

Oğlum da doğal yolla oldu diğer 3 hamileliğim de doğal yolla oldu ama hep hiç beklemediğim zamanlarda oldu hepsi isteyince olmuyor işte.
Evet yumurtalar yaşlanıyor ama o kadar homon da yüklüyoruz ya bize birşey olursa benim özürlü bir oğlum var öncelikle onu düşünmem gerekiyor.

Sana da günaydın canım.Ben Aralık ayında 38 yaşımı doldurdum.39'un içindeyim yani.Ama bence daha 38 yaşındayım.Hani bazısı hemen girdiği yaşı söylüyor ya.

Erverdi'cim, güzel haberlerini bekliyorum..
Hülya'cım. Ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüğün günleri değerlendirmelisin. Çift çizgilerden sonra gelen ilk tek çizgiyi yakaladığın gün yumurtlama gerçekleşmiş oluyor, istersen o günü de değerlendirebilirsin. Ben sadece 2 gün üst üste çift çizgiyi gördüğüm günleri değerlendirmiştim. Bol şanslar.
Karamel'cim nasıl oldun iyi misin ?

Tedavide olan tüm arkadaşlara başarılar..güzel haberlerinizi bekliyorum. herkesi takip ediyorum ama bazen yazamıyorum arkadaşlar..

Deniz Bulut'cum, Rüzgar Deniz'in yaşının 43 olduğunu bilmiyordum, ne güzel doğal yolla hamile kalmıştı. Bu da yaş konusunda strese çok fazla yer vermemek gerektiğini gösteriyor, evet önemli ama olabiliyor. Haftasonu bir arkadaşımın kızının doğum günündeydim, bir başka arkadaşın teyzesinin geçen sene 44 yaşında evlendiğini ve şu anda hamile olduğunu öğrendim, doğal yolla kalmış, 45 de doğum yapacak. Yani olabiliyor. İnşallah sizlerden güzel haberler gelecek..

Sana da günaydın canım.Ben Aralık ayında 38 yaşımı doldurdum.39'un içindeyim yani.Ama bence daha 38 yaşındayım.Hani bazısı hemen girdiği yaşı söylüyor ya.
hayır tatlım sakın ha biten yaş söylenir:))) yoksa halimiz yaman benim de 39 bitti 40 içindeyim ama 39 diyorum tabi.
ya oğlunun özrünü sormuştum gözünden mi kaçtı yanıt vermek mi istemedin yani eğer istemezsen gene es geç arkadaşım. üzdüysem de özür dielrim bunu sormakla. dediğim gibi benim de abimin oğlu özürlü zihinsel ama o doğum esnasında nefes alamamış beyin hücreleri ölmüş. hemen yakın bana abimler çok seviyorum onu.

waters canım evet 44 yaşında da hamile kalınabiliyor ama mucize işte. o nedenle kabullendim biraz gayret ediyorum ama üzülmemeye çalışıyorum.
dün bir haber vardı dede 85 yaşında karısı 48 kadın 3 aylık hamileymiş ben hemen donor yumurtadır o dedim arkadaşıma o da erzurumda ne donör yumurtası dedi. doğuda köylü bir çift. olabiliyor işte ama gazeteye haber oluyorsun. delikafaduldenaklıma erverdinin 48 yaşındaki arkadaşı geldi. inşş yine hamile kalır ve bu sefer mucizesi gerçekleşir.
bu arada erverdi nerede merak ettim CADIARZU inşş iyi haberler getirir

subuo tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sen donor yumurta mı kullandın kıbrısta mı yaptırdın?

ya şu münür özkul un kızı kendi yumurtasını mı kullanmış sperm alıp yoksa yumurta da başkasının mı bilen var mı?

ben de sene olarak 1971 doğumluyum 2010-1971 39 diyorum teeee 2011 e kadar. 2011 de 40 dicem :))

alabamacım.ne oldu yavrucum.benim sözüme mi geldin yoksa kız?.o kadar terletmiştin beni.seni gidi.seni.demek şimdi 39 sun ha?(hani geçen yıl 39 dun nerdeyse 40 yapıyordun bizi güzelim)ben de 71liyim.bu sene haziranda 38 bitecek 39 a basacağım.ama 38 im..:dance::dance::danceiçim haalaa çocuk)
subuocum tebrikler canım.çok sevindim şükür olsun birimiz gülmüşAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.aman dikkat et kendine.gözünaydın canım.hamilenin duası kabul olur derler.bugün hemen bize dua ediver.
kızlar; yoktum.yeni geldim.malum kırmızıyı sizinle birlikte bende bekliyorum karnımın ağrısıyla beraber.ama hiiiç umutlanmayın.kandırıyordur.önce de dediğim gibi.eli kulağındadır.yolda takılmışitır gelmek üzeredir..

hülya deniz alabama kızlar açık görüyorum sizleri.hepiniz nasılsınız güzeller.hatır sormamışım.çabucak göz gezdirmiştim de.umarım herkes iyidir.

Subuo arkadaşım çok sevindim.Nası moralin bozuktu femara kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam demekki çok m oralimizi bozmammamız lazım.O zamanını biliyor.Allah kucağına almayı nasip etsin canım.Hikayeni anlatırsan bize de umut olursun canım.

hülya deniz alabama kızlar açık görüyorum sizleri.hepiniz nasılsınız güzeller.hatır sormamışım.çabucak göz gezdirmiştim de.umarım herkes iyidir.

İyiym canım ben de kasık ağrısı bekliyorum bakalım.Gerçi yarın kasık ağrısı olmasa da ovulasyon testini yapıcam.Mukus akıntı devam ediyor.Canım senin daha önce böyle gecikme oluyormuydu?inşallah olmazsın canım.Akşam yatmadan hepimiz için dua ettim.
Demek sen de 71'lisin.Ben de aralık 71 doğumluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…