hülya ama oğlun doğal yolla olmamış mıydı arada başka hamileliklerin de olmuştu galiba? belli olmaz. ama tabii tüp için de geçikme yumurtalar yaşlanıyor.
günaydın arkadaşlar;
herkes iyi gördüğüm kadarıyla sevindim. ben artık tatilin son dört günü içindeyim
şu çimi bir de ben denesem diyorum. babam köyde birsürü dönüm buğday ekiyor ama faydasından hiç haberim yoktu bile:)))
hülyacığım sen kaç yaşındasın merak ettimbugünlerde de yaş merak eder oldum da)
hayır tatlım sakın ha biten yaş söylenir:))) yoksa halimiz yaman benim de 39 bitti 40 içindeyim ama 39 diyorum tabi.Sana da günaydın canım.Ben Aralık ayında 38 yaşımı doldurdum.39'un içindeyim yani.Ama bence daha 38 yaşındayım.Hani bazısı hemen girdiği yaşı söylüyor ya.
ben 70 in ekimine kadar 39 dicem valla siz ne derseniz diyinalsanaalsanasmileben de sene olarak 1971 doğumluyum 2010-1971 39 diyorum teeee 2011 e kadar. 2011 de 40 dicem :))
yani 70 doğumluyum 2010 un ekimi demek istemiştimben 70 in ekimine kadar 39 dicem valla siz ne derseniz diyinalsanaalsanasmile
ay çok sevindim tebrik ederim arkadaşımhamileyiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemus
11. gün degerim 188
çok mutlu gözüküyordu geçen gün valla cesur kadın ama cesareti çok hoşuma gittikendi yumurtası sadece sperm donör
ben de sene olarak 1971 doğumluyum 2010-1971 39 diyorum teeee 2011 e kadar. 2011 de 40 dicem :))
hülya deniz alabama kızlar açık görüyorum sizleri.hepiniz nasılsınız güzeller.hatır sormamışım.çabucak göz gezdirmiştim de.umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?