Karamel'cim nasıl oldun iyi misin ?
Tedavide olan tüm arkadaşlara başarılar..güzel haberlerinizi bekliyorum. herkesi takip ediyorum ama bazen yazamıyorum arkadaşlar..
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemus
11. gün degerim 188
ya şu münür özkul un kızı kendi yumurtasını mı kullanmış sperm alıp yoksa yumurta da başkasının mı bilen var mı?
subuo tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sen donor yumurta mı kullandın kıbrısta mı yaptırdın?
ya şu münür özkul un kızı kendi yumurtasını mı kullanmış sperm alıp yoksa yumurta da başkasının mı bilen var mı?
evet donör yaptırdım ve simdi bebegim benimle cok mutluyum ertelememisim iyiki bebegim benim kanımla bende can buluo
allahıma şükürler olsun
evet donör yaptırdım ve simdi bebegim benimle cok mutluyum ertelememisim iyiki bebegim benim kanımla bende can buluo
allahıma şükürler olsun
Hadi gözün aydın canım. İnşallah sağlıkla yoluna devam edersin. Kontrollerini burada yaptıracaksın herhalde ? Kıbrıs'a mı gittin ?
Karamel canım sen de hoşgeldin bu aralar pek katılamıyorsun işlerin var herhalde izin alınca.Daha iyisindir inallah
karamel daha iyiymişsin.iyi.adetin için perşembe demiyormuydun?
erverdi ay inşş gelmez. ümitlenmeyelim üzülmeyelim ama ben ümitlenmeye başladım. ne zaman test yapacaksın? yarın gelmezse mesela? inşş gelmez
karın-kasık-bel hamile kalınca da ağrıyor
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemus
11. gün degerim 188
erverdi aman misafirin gelmesin de sen test yapma biz bekleriz :dance:
ben 39 yaşındayım. darısı sizlerin başına inşallah:ecrin_bebek:
evet ben hatırlıyorum yumurtan olmadığını söylemiştin eşimle donöre karar verdik demiştin .ama maşallah pek hızlısın karar verip anında uygulamışsın. allah hayırlısıyla büyütmek nasip etsin...evet bayadır giremiodum foruma kısaca yazayım 25 yasımdayım gecen sene yüne bu zamanlar 15 tatşlde hamile oldugum haberini aldım daha 1.5 yıllık evliydim ve bebek bana cok uzaktı iştemiodum ve ogrendigim andan itibaren agladım ıstemiyodum die sonra alıstım cevreme baktım anne cocuklara 8 haftalıktı kalp atısı olmadı kürtaj
ve ondan sonrayumurta kalıtemin kotu oldugunu ogrendim ve artık ucundan tattıgım annelik duygusu ınanılmazdı 2 tüp bebek denemesi birinden 2 yumurta yüksek dozlara ragmen1i bos cıktı biri dollenmedi
sonrakindeyumurta olmadı fsh yükseldi otlar dhea ilaclar 3. denemede de olmadı yumurta rezervim bitmisti
ama annelik ozlemim bitmedi savasmayı severim ama umut
azıcık umut bile yoktu umudun onemini ve umutsuzlugun ne oldugunu anladım
allaha sukurler olsun bi ısık dogdu iyki teknoloji gelismis bi 10 sene once bu durumda olsaydım
bu sansa sahip deildim
suan daha basındayım hamile old yeni ogrendim ama ben yeniden hayata dondum(hamile oldugumu ögrenince deil umudum oldugunu ogrenince)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?