38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Karamel'cim nasıl oldun iyi misin ?

Tedavide olan tüm arkadaşlara başarılar..güzel haberlerinizi bekliyorum. herkesi takip ediyorum ama bazen yazamıyorum arkadaşlar..

daha iyiym canım salı son hapı içtim, şimdi adet bekliyorum. sabah sol yumurtalık ağrıdı herhalde 2 güne gelir ama gelsin yaaaa inşallah problem olmaz.

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemus
11. gün degerim 188

anamm sen ne ara hamile kaldın moralsiz moralsiz yazıyordun, detay ver biraz.

ya şu münür özkul un kızı kendi yumurtasını mı kullanmış sperm alıp yoksa yumurta da başkasının mı bilen var mı?

kendi yumurtası, sperm donör. Ve kesinlik evli olmasam yada hayatımda biri olmasa yapardım.

subuo tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sen donor yumurta mı kullandın kıbrısta mı yaptırdın?

evet donör yaptırdım ve simdi bebegim benimle cok mutluyum ertelememisim iyiki bebegim benim kanımla bende can buluo
allahıma şükürler olsun

erverdi ay inşş gelmez. ümitlenmeyelim üzülmeyelim ama ben ümitlenmeye başladım. ne zaman test yapacaksın? yarın gelmezse mesela? inşş gelmez
karın-kasık-bel hamile kalınca da ağrıyor

evet donör yaptırdım ve simdi bebegim benimle cok mutluyum ertelememisim iyiki bebegim benim kanımla bende can buluo
allahıma şükürler olsun

Hadi gözün aydın canım. İnşallah sağlıkla yoluna devam edersin. Kontrollerini burada yaptıracaksın herhalde ? Kıbrıs'a mı gittin ?

allahıma şükürler olsun

iyi yapmışsın. ben de eşimle çok mutlu olaydım ve onun daha önceki evliliğinden 1 çocuğu olmasaydı yapardım. inşş sağlıkla büyür kucağına gelir

Karamel canım sen de hoşgeldin bu aralar pek katılamıyorsun işlerin var herhalde izin alınca.Daha iyisindir inallah

canım ay başları bizim yoğun oluyor. Yoksa aklım hep sizde

karamel daha iyiymişsin.iyi.adetin için perşembe demiyormuydun?

yok canım perşembe değil yani şöyle salı hap bitti bittikten sonra 4-5 gün içerisinde adet geliyormuş aynı doğum kontrol hapı gibi. Perşembe dediysem hatalı yazmışım

evet bayadır giremiodum foruma kısaca yazayım 25 yasımdayım gecen sene yüne bu zamanlar 15 tatşlde hamile oldugum haberini aldım daha 1.5 yıllık evliydim ve bebek bana cok uzaktı iştemiodum ve ogrendigim andan itibaren agladım ıstemiyodum die sonra alıstım cevreme baktım anne cocuklara 8 haftalıktı kalp atısı olmadı kürtaj
ve ondan sonrayumurta kalıtemin kotu oldugunu ogrendim ve artık ucundan tattıgım annelik duygusu ınanılmazdı 2 tüp bebek denemesi birinden 2 yumurta yüksek dozlara ragmen1i bos cıktı biri dollenmedi
sonrakindeyumurta olmadı fsh yükseldi otlar dhea ilaclar 3. denemede de olmadı yumurta rezervim bitmisti
ama annelik ozlemim bitmedi savasmayı severim ama umut
azıcık umut bile yoktu umudun onemini ve umutsuzlugun ne oldugunu anladım
allaha sukurler olsun bi ısık dogdu iyki teknoloji gelismis bi 10 sene once bu durumda olsaydım
bu sansa sahip deildim
suan daha basındayım hamile old yeni ogrendim ama ben yeniden hayata dondum(hamile oldugumu ögrenince deil umudum oldugunu ogrenince)

erverdi ay inşş gelmez. ümitlenmeyelim üzülmeyelim ama ben ümitlenmeye başladım. ne zaman test yapacaksın? yarın gelmezse mesela? inşş gelmez
karın-kasık-bel hamile kalınca da ağrıyor

canım benim;ne testi.?o da ne?nasıl birşey?bilmiyorumkismilehiç kafamda öyle birşey yok.

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemus
11. gün degerim 188

Subuo, Allah tamamına erdirsin, senin için çok sevindim. Donör kararı almışsınız, hayırlısı olsun. O hücre tabi senin vücudunda can bulacak, seninle beslenecek . Güzel ve rahat bir hamilelik dönemi geçirmeni dilerim. ışte yumurta kaliteli olunca döllenme olabiliyor. Sen oldukça genç yaşta yumurta kalitesi ve rezervi problemi ile karlılaşmışsın senin durumunda istisna sayılır, genel de bizim yaşlarda problem olur. Her şeyi bir kenara bırakıp hamileliğini keyifle geçirirsin umarım. Allah hayırlı ,sağlıklı evlat nasip etsin.

evet ben hatırlıyorum yumurtan olmadığını söylemiştin eşimle donöre karar verdik demiştin .ama maşallah pek hızlısın karar verip anında uygulamışsın. allah hayırlısıyla büyütmek nasip etsin...

subuo hayırlı olsun arkadaşım, kararlı olmak güzel tabii, hele uygulamak daha da güzel.

saveist sana da hayırlı olsun diyorum.

ben sormadan önce sizler birbirinizin yaşını bilmiyomuydunuz? aaa şaşırdım ama..

benim hani bahsetmiştim bi arkadaşım vardı. 39 yaşında günde 1 paket sigara içiyodu, alkol de kullanıyodu, hamile kalmıştı doğal. bugün sabah doğum yapmış, hem de nasıl? normal doğum, buna da pes diyorum yani.

çimi arkadaşlar ilk kez yaptım ama tadını beğenmedim. internette bi sürü yapılış şekli vardı. bi profunki kolay geldi onu yaptım. yayvan bi kapa dağıttım ama daha önce 24 saat bardakta suda bekletmiştim. yemlik buğday diye satılıyor. üstüne nemli bez örtüp kurumadan hep nemlendiriyosunuz. soona 2-3 gün geçince bezi kaldırıp gene nemli tutuyosunuz. soona bi çıkıyolar ki çim adam gibi, ama tadını beğenmedim, bi daha yapmam heralde.

Şu perşembe akşamında hepimize minik yavrular diliyorum. şimdilik hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…