- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
İyiym canım ben de kasık ağrısı bekliyorum bakalım.Gerçi yarın kasık ağrısı olmasa da ovulasyon testini yapıcam.Mukus akıntı devam ediyor.Canım senin daha önce böyle gecikme oluyormuydu?inşallah olmazsın canım.Akşam yatmadan hepimiz için dua ettim.
Demek sen de 71'lisin.Ben de aralık 71 doğumluyum.
iyi akşamlar melilayde.ne zamandır uğramıyorsun
yarın saat 13.30 da memorial de hale hanımla randevum var heyecanlıyım aslında sanki farklı bişiler duyacak gibiyim..
eşim de yok yalnız gideceğim yolu bulabilir miyim bilmiyorum hiç bilmediğim bir yer. bakalım...
ben sormadan önce sizler birbirinizin yaşını bilmiyomuydunuz? aaa şaşırdım ama..
yarın saat 13.30 da memorial de hale hanımla randevum var heyecanlıyım aslında sanki farklı bişiler duyacak gibiyim..
eşim de yok yalnız gideceğim yolu bulabilir miyim bilmiyorum hiç bilmediğim bir yer. bakalım...
geldi kızlar geldi.bu sabah.evet waterss çok dikkat etmelisin.bak bizler burada ne kadar uğraş veriyoruz.sen sende olana çok iyi bak.onlar en kıymetliler.
bende 71 liyim 38 diyorum ne olacak şimdi.:enbuyukkk: en küçük biz delikafadulden)sene olarak 39 ama seneye daha yeni girdik.doğduğumuz gibi 1 yaşında olmuyoruz ki.ben haziranda 39 yaşında olacağım diyorum.ama hazirandan sonra.2011 de 40 yaşımı dolduracağım.
geldi kızlar geldi.bu sabah.evet waterss çok dikkat etmelisin.bak bizler burada ne kadar uğraş veriyoruz.sen sende olana çok iyi bak.onlar en kıymetliler.
bende 71 liyim 38 diyorum ne olacak şimdi.:enbuyukkk: en küçük biz delikafadulden)sene olarak 39 ama seneye daha yeni girdik.doğduğumuz gibi 1 yaşında olmuyoruz ki.ben haziranda 39 yaşında olacağım diyorum.ama hazirandan sonra.2011 de 40 yaşımı dolduracağım.
kızlar ben yine takibe devam.ama bu sefer işi daha sıkı tutacağım.2 ay daha gideceğim ama bu iki ay öyle sadece yumurta büyüklüğü çatlaması için değil.daha sık mesela pztesi 4cü gün olacak.çarşamba cuma gibi sağda solda kaç folikül var sayı az mı çok mu.sadece 1 yumurtamı büyüyor her ay.yani yumurta oluşana kadar kaç folikülüm oluşuyor.az sa az çoksa çok bileyim.Allah kısmet ederse herhangibir aksilik çıkmazsa nisanda tüp istiyorum memorialda.zaten son denemem olacak.daha da zaman kaybetmek istemiyorum.ondan sonrada buradan sizi destekleyen bir arkadaşınız olarak yine devam edeceğim.sizlerden gelecek güzel haberleri takip etmeye.
waterss'cığım kendine çok dikkat et, o koşuşturmaların arasında mutlaka kendine zaman ayır ve dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?