38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım erteleme kötü şeyler de düşünme. kendini doktora bırak. yumurta sayın hormonların falan tam tedavi için uygun. dondurmaya ertelemeye takılma. inşş çok yumurtan olur 5. güne de giderler (onların tutunma şansı daha yüksek oluyor) hem koydurursun hem de ilerisi için dondurursun. ama bunları hiç düşünme. önce bir tedavin başlasın. başlamadan hatta yumurtalar toplanıp döllenmeden hiçbirşey belli olmuyor.korkma da. bak ben korka korka ne hale geldim:gitme: allah hayırlısını versin

canım eğer tedavini erteletmeyi düşünüyorsan bence naçizane fikrim;dondurtma 2 sonraki yumurtalarınla yaparsın dondurulmuşların şansı daha az taze yumurtalara göre.hem o zaman az yumurtan olursa ertelenirse o zaman ertelenir.sen için ne zaman isterse o zaman yaptır tedavini.şöyle spontan 2 denesen ne kadar sevinirim öylede olsa hamileliğin.neyse.her ne şekilde olursa olsun bir an önce adet ol da kararını ver.çabuk karar ver ama.

Evet arkadaşım haklısın çünkü ben oğlum daha 2 yaşındayken korunurken kazayla hamile kalmıştım.O bebeği hiç istememiştim.Hani o çift çizgiyi görmek için çok bekliyoruz ya o zaman çift çizgiyi görünce çubuğu kıasım gelmişti fırlatmıştım elimden.O zaman işte uzmanlar bu bebeğin çocuğuma çok faydalı olacağını tam zamanında geldiğini falan demişlerdi.Bir de o zaman tam ramazan ayındaydık ben aldırmayı düşünmüştüm.ama işte çocuk koşturmasından o zaman oğlumunda kansızlık problemi yeni ortaya çıkmıştı.Ve genel sağlık problemleri çok fazlaydı.Sonra uzmanlar öyle deyince istedim ama bebe aspirini olayını düşünememişiz gelişmedi o da 9 haftalıkken alındı.En son 2008^'in mayıs ayında hamile kaldığımda da kansulandırıcıyı hem biz hem dr'umuz atladı yine gelişmedi işte buralara kadar geldik.

Salık gevşek bir çocuk demek istedim.Tabi önceleri daha gevşekti,elini falan hiç kullanmıyordu.Şimdi 8 yaşında biraz daha iyi elini biraz olsun kullanıyor.

tamam korkmuyorum, allah ne verirse hayırlısını versin. Belki olmaması, olmasından daha hayırlıdır.

Yok canım kararım karar Pazartesi gidiyorum. Bu sadece benim gel gitlerim.

merhaba hülyacım;evet,hayatta bazı şeyler bizim isteğimiz dışında gelişebiliyor.seni bebeğine oğluna sahip çıkmandan onu sahiplenmenden dolayı kutluyorum canım.annelik böyle birşey işte.hiç karşılık beklemeden sevgisini vermek.herşeyiyle kabullenmek.zaten karşılığı beklense ticaret olurdu.yok mu?doğur doğur yaşlanınca sana bakar diye sözde birbirlerine akıl verenler

çalışıyorsun.yanında kim kalıyor peki gündüz?

ve ayrıca hülyacım;inşallah dediğin gibi tedavilerimiz arka arakaya olur da bebek muhabbetimiz bol olur.

kızlar bende bu sabah bir arkadaşa uğradım yarım saat kadar 6 aylık bir kızı var onu sevdim geldim.sonra da sevdiğim bişey aldım.şimdi afiyetle onu yiyorum.hayatın sonu değil ya.belkide yeni başlangıçlar olabilir.yarının ne getireceğini hangimiz biliyoyoruz ki.umarım güzel şeyler bizleri bekliyordur.görüşmek üzere güzeller.ben dersime bakıyiiim.

Bakıcımız var arkadaşım evde.Bir de biz öğlenleri arazide değilsek ben veya eşim mutlaka eve gidiyoruz.Bizi bekliyor zaten o da alıştı arada gidemediğimiz zaman kadın anlatıyor nasıl bizi aradığını.

Kızlar öğlen ovulasyon testini yaptım.Bugün 11.gün ve kontrol çizgisinden daha koyu bir çizgi oluştu.Çift çizgiyi gördüm yani.

Kızlar öğlen ovulasyon testini yaptım.Bugün 11.gün ve kontrol çizgisinden daha koyu bir çizgi oluştu.Çift çizgiyi gördüm yani.

eğer doğru takip ettiysem sanırım şimdi tek çizgiyi görmene kalıyor iş.hadi o zaman kolay gelsin.şimdiden hayırlı olsun.

Çok sevindim, preseed'i dediğim gibi bol kullan. Dün test yapmış mıydın, kontrol çizgisinden daha koyu çıktığına göre dün de çift çizgiyi görmen gerekirdi, yarında tek çizgiye düşecek. Umarım dün akşamı değerlendirmişsinizdir. Test çizgisinin Kontrol çizgisinden koyu çıkması demek yumurta eli kulağında çatlamak üzere demek.

Denizciğim sen yaptın mı ovulasyon testini?

yok ben senden 1 gün sonra adet olmuştum yarın yapayım diyorum. benim yarın 10. günüm. bence boşuna testi tekrarlayıp ziyan etme. nasıl olsa çift çizgiyi gördün. bugün yarın hatta garanti olsın öbür gün preseed ile dene. iyi çalışmalar yerimseniben

Dün yapmamıştım arkadaşım zaten elimde 2 adet kalmıştı bugün birini yaptım bir tane daha kaldı.Dün akşamı değerlendirmedik.Ama benim bu au o mukus akıntı pazartesi gününden beri var.Kasık ağrısı da bugün ara ara oluyor.

Benden bir gün sonra yani 27'sinde olduysan yarın senin de 11.günün değil mi?

Benden bir gün sonra yani 27'sinde olduysan yarın senin de 11.günün değil mi?

ay doğru yarın 11. günüm. yani bugün yapayım bari. valla ben tüm negatifliğimle zaten yumurta yoktur ne uğraşıyorum ki diye düşündüğümden. zaten mukusda artış da yok. aman hayırlısı

O zaman umarım gün içerisinde yumurtan çatlamaz, çünkü çatladığı zaman ortamda döllenmeye hazır sperm bulunmalı spermlerin fallop tüpüne yolculuğu da 9 saat sürüyormuş yaklaşık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…