38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

akşam aradım saat altıdan sonra kimse yokmuş ıvfde. sabaharıcam erteletiyim de pazartesi gidemem salı gidebilirim salıda 9.gün oluyor gitmemin bi anlamı var mı ki

sen bilirsin tabii amerikan mı memoial mı. senai bey amerikan kastanesinin kıbrıs merkezinin başı seni kıbrısa donasyona yönlendirmesinler de. şaka bir yana amerikan hastanesine 2,5 yıl önce gitmiştim. alper mumcu vardı onu da övüyorlar. o zamanlar çok folikülüm vardıç fsh da 7 idi. alper bey 3 ay klomen iç olmazsa gel aşılma yapalım demişti. sonradan özellikle 40 yaş üstü öyle kontrol edilmeden her ay kendiliğinden başlayıp üstüste klomen içilemeyeceğini öğrendim. melinayda da amerikana gitmişti 2. tüp için bildiğim. birşey yazmamış ama şu an memorial da ve mümkün olursa yine memorialda devam edecek. tabii sen ikisiyle de git konuş gözlerinle gör kafana yatanla devam et.

deniz napcaz arkadaşım çok üzülüyorum bi çaresi olmalı diye düşünüyorum allah ne zaman yüzümüzü güldürür bilmiyorum...

gukem'e ;çikolata kisti ile ilgili pek bilgim yok ama hale hanım şimdilik dursun dediğine göre tedaviye engel değil demekki.hem memorialin çok ta ticarii baktığını sanmıyorum hastaya.bana da 40 a kadar denememi 40 geçirmememi söylemişti.öyle başka tüpçüler gibi hemen adet 3 te gel hemen yapalım.ya da geç kalıyorsunuz gibi yaklaşımda bulunmamıştı.demekki sizinde şimdilik tedaviye engel değil kistiniz.ben yerinizde olsam hiç çikolata kistim yokmuş gibi memeorialdaki tedavime devam ederdim.boşu boşuna yanmak yerine.bence hiç vakit kaybetmeyin memorialdeki tedavinize devam edin.o dr bu tüpçü şu prof derken zaman geçiveriyor.

karamel,patikler kızlar günaydın.şimdi gördüm sizi.nasılsınız.bugün hava çok güzel güneş var.bu güneş bizim için açsın bugüna.s.

Günaydın çıtırlarım,

Alabamacığım keşke komple rand. iptal etmek yerine 1-2 gün erteleseydin. Tamam 6-8.. gün tüp yapacak değil ama yumurta görürü, rahim kalınlığı görür vs.

Gukem, sonunda doğru yolu buldun. Bu şekilde Hale hn.la devam et. Çikolata kisti yada kist tedaviye engel çünkü hormon ilaçlarıyla patlama tehlikesi var. Hatırlasan herada da küçük bir kist olmuş doğum kontrol hapıyla kaybolunca tedaviye başlamıştı. Banada dr. bu ilaç yumurtalıkları baskılamıyor o yüzden kist olursa erteleriz dedi. Birde klomende dr. muayenesi bu yüzden şart. Eğer kist varsa büyütüyor.

Herada, özledim seni, inşallah tatilin güzel geçiyordur. Gelde tatil anılarını dinleyeceğiz daha.

Esterya, azıcık ses ver, kararlarını paylaş niçin kabuğuna çekildin. 35 yaşın üstünde herkesten amniyosentez istenir, bunu hemen kötü algılama lütfen.

Denizciğim, sen bu ay preseed le değil mi?

Waterss, Hülya, erverdi, melilayda, patikler
hepinizi öpüyorum.

Beni soracak olursanız diye mektubuma devam edeyim :) Bugün boş 4. günüm gelen giden yok. Babamıza göre Dr. 5. gün demiş ama ben hatırlamıyorum. KK da da araştırdım genelde 5. gün oluyormuş. Fakat ben pazartesi 16,30 a rand. aldım.

Ama niyeyse umutsuzluğa düştüm

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar. ben birazdan çıkacağım. bugün halama gideceğim karşıya gezeceğiz.
gukem karamel kist tedaviye engel demiş öyle ama normal yumurtalık kistleri. yumurtalık kisti olunca hiçbir tedaviye başlanmıyor geçmesi bekleniyor. çünkü hem tedavi kisti büyütüyor hem de kist yumurtaların gelişimine engel oluyor. çikolata kisti öyle değil. hem kendi kendine geçmiyor bildiğim hem bünye yine yapabiliyor vs. evet o da çok kötü birşey o da tedaviyi bir şekilde engelliyor ama herhalde seninkinin boyu tedaviye engel değil. bu kısma hiç takılma. hale hanım bırakalım dediyse önemli değildir. benim de rahim filmimde az yapışıklık çıkınca 3 büyük tüp bebek merkezinin çok iyi 3 doktoru histeroskopiye gerek yok. yeri ve biçimi hamileliğe engel değil demişlerdi. sadece memorial ve oradan çamlıca medicanaya geçen 2. tüp doktorum faruk bey risk % 10 bile olsa histeroskopi şart ondan sonra tüp bebek demişlerdi. yani hiçbirşeyi riske atmıyorlar. onlara güven. onların sözünü dinle. bence senin en önemli problemin rezerv. bir tek bu konuda eğer bir sonraki ay da 1-2 folikül görülürse 1-2 daha takibe geleyim daha iyi bir rezerve rastladığımızda başlayayım mı hangisi iyi olur beklemek daha mı riskli diye sorarsın. ne yapalım hepimiz zor bir işle uğraşıyoruz. kaderimizde varsa bebek sevgisi yaşarız. yoksa ölmeyiz hayat devem ediyor.
karamel ben de hep 5. gün adet olurdum. inşallah yarın olursun. olmazsan bile dr gel demiş git bakalım pazartesi neler olacak. inşş tedavin çok güzel geçecek. ondan hiç korkma. eğer bebeğim olursa yapabilir miyim diye bir korkun varsa hala, ya olmazsa ileride üzülmez miyim diye düşün. artık herşeyi allaha bırak. inşallah senin için en hayırlısı neyse o olsun.

yok deniz yok.karamelin bebeğim olursa yapabilirmiyim diye bir korkusu yok.o ikiz istiyor zaten.onun korkusunu çekinikliğini çok iyi anlıyorum.arkadaşlarımızın negatiflerini görüyoruz tüpte (buna kendim de dahil.)insan ister istemez düşünebiliyor.ya böyle bir şeyle bende karşılasırsam diye.ben bile ne kadar istesemde nisandaki tedavimi,yine aynısı olursa yine iptal olursa diye düşünmekten alıkoyamıyorum yeri geliyor kendimi.ama iyisini düşünmekten yapabileceğimiz birşey yok.sadece deneyeceğiz ve göreceğiz.karamel;iyi düşünelim iyisi olsun arkadaşım.başka bir seçeneğimiz yok.yaşayacağız göreceğiz..

kızlar banada misafir gelecek.kendinize iyi bakın.mamacıklar yapacağım.öpüyorum sizi güzeller.görüşmek üzere.opuyorumnanaktan

[B .!.:
erverdi[/B];11439555]karamel,patikler kızlar günaydın.şimdi gördüm sizi.nasılsınız.bugün hava çok güzel güneş var.bu güneş bizim için açsın bugüna.s.

Canım benim günaydın, hepinize günaydın kızlar,

Valla gerçekten oku oku bitmedi. hiç bir anı kaçırmıyorum tüm yazılanları okuyorum aslında ama yazmaya vakit bulamıyorum bir süredir. her ne kadar yazamasamda hepinizin duygularını içten paylaşıyorum ve sanki karşılıklı muhabbet ediyormuşum gibi hissediyorum. Hepinizi öpüyorum. a.s.

canım ben de seni öpüyorum... inşallah herşey gönlüne göre gelişir, ben böyle olacağına inanıyorum. sevgiyle al arkadaşım... :sm_cool::dance:

evet tamamen böyle bir korku.

günaydın arkadaşım...hale hanımbaşlı başına kist engel olmasa da engel demek istedi ama cerrahi müdahalenin rezervi tamamen boşaltabileceği için dursun dedi.
evet tüp yaptıracağım ama rahim filmi çektir diğer ay başlarız dedi. bir görmem lazım dedi o yüzden ertelendi. ben de zaman harcamak istemiyorum ancak şu var ki çikolata kistiyle tüpte tutmuyormuş. dünden beri formdaki arkadaşlar öyle diyor. kısmet bakalım hayırlısı olsun...

evet bu kisti küçültmenin ya da yok etmenin bir yolu olmalı diye düşünüyorum.
yarın gelecek bekle sen:)

denizciğim çikolata kisti de yumurtalığın üstünde olan bir kist sol yumurtalığımın üstünde hatta benim folikülüm sağda demekki engel oluyor folükül gelişmesine.tüp e de engelmiş evet hale hanım öyle dedi yüzde yüz engel diyemem ama gene de engel gibi bişi dedi kadında pek dinleyemedim...

Sanırım annem zona oldu ((

Halk arasında sıkıntı hastalığı densede viral bir enfeksiyon bugün 17,00 de dr. a götüreceğim.

Su çiceği ile aynı virüs, su çiceği geçirenlerde zona şeklinde ortaya çıkıyormuş. Zona'nın zona olarak bulaşma riski yok ancak su çiçeği geçirmeyenlere, su çiceği şeklinde bulaşıyormuş.

Ben su çiçeği geçirdim ama tam tedavi başı mutlaka dr. a söylemek lazım.

Gunaydın Kızlar,
Bir kac gundur giremedim biraz rahatsızdım geçmiside okuyamadım kusura bakmayın, sayfalarımız oldukca hareketlenmıs hızınıza yetisemiyorum masallah :)

Ben AS yaptırmamaya karar verdim ve asla pisman degilim aklımda en ufak bir soru isaretide yok kalbim beynim cok ama cok arahat :)

Carsamba ogleden sonra bir trafik kazası gecirdim bir TIR carptı arabama ama iyiyim merak etmeyin. Rahatsızlıgımın kaza ile alakası yok sadece bir kacgundur biraz midem bulanıyor , 14, haftadan sonra mide bulantılarım basladı nedense :)
Persembe gunu kontrole gittim MEDıCANA BEYLIKDIUZU nde Aslı Hanıma gidiyorum artık cok memnun kaldım inanılmaz pozitif ve ilgili bir kadın bebegim oldukca iyi hersey yolunda bir uzantı goruyorum buyuk ihtimalle erkek ama iki hafta sonra %100 diyeblirim dedi..

Karamelim sen nasılsın iyimisin seyahat var dime?

diger herkeste umarım iyidir, waters 3. ayın bitmek uzere seninde ama ya gunler haftalar halen geçmiyr bana :)

alabamacım;güldürdün beni kız.Allah ta seni güldürün emi.tamam tamam bizden genci yok.(küçüğüm işte küçüğüm.varmı bi diyceğin.cebine de girerim bir bakarsın mendilinin arasından da çıkıveririrm haa.:dance:keşke bir ay kaybetmeseydin alabama.neyse gelsinde bebeciğin 1 ay geç gelsin.

Geçmiş olsun canım, allahım korusun, kendine dikkat et. AS yaptırmaya karar vermene sevindim. İnşallah herşey yolunda gider, sonuçta iyi olur canım.

Annene geçmiş olsun canım, allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…