38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

melilayda;canım sanırım yanlış bir anlaşılma olmuş.esterya as i yaptırmamaya karar verdi canım.testi yaptırmıyacak.omega 3 kilo aldırırmı bilmiyorum.ama bence herşeyin fazlası aldırır ya da zarar verir.dr kontrolünde rahatlıkla kullanabilirsin sanırım.dhea yı sana dr unmu önerdi.ikilemler var bu konuda .benim dr um önermemişti.ama eczanelere sor derim pek kolay bulunan birşey değil.ben birçok eczaneye sormuştumsedece 1 i istek üzerine getirtilebileceğini söylemişti.ben kullanmaktan ve almaktan vazgeçmiştim.yarar zarar riskini biliyormusun.daha önce yazmıştımsana eğer dr un verdiyse hiç kafanı karıştırmıyayım..

herada,döndün mü tatilden?yaz bize
karamel geçmiş olsun annene.benim bir yakınım da olmuştu.stres sıkıntı anında olurmuş.vücut öyle tepki verirmiş kimisinde.
denizcim sen ne yaptın.dün havayı güzel gördün gezdin di mi .iyi geçtimi gününüz halayla?.
dün benim içinde güzeldi.arkadaşımla keyifli bir gün geçirdik.yarın kursta sınavım var.bugünü sıkı tutacağım.arada molalarda uğrarım size.herkes için güzel bir pazar günü diliyorum.görüşmek üzere güzeller.

sağolun kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için. Neyse çok başı olduğu için fazla sıkıntı yaşamayacak.

Bugün 5.gün ve lekelenme başladı ohhh be diyorum :))))

sağolun kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için. Neyse çok başı olduğu için fazla sıkıntı yaşamayacak.

günaydın karamel;hadi gözünaydın gelmiş sonunda.hadi ya bismillah.hayırlı olsun arkadaşım tedavin.heyecanla yanındayız

Esterya'cım büyük geçmiş olsun, sana ve bebeğe bir şey olmamasına sevindim. Kendini rahat hissettiğin ve seni bilgilendiren doktora devam etmen önemli, bu süreçte dr un tecrübesi ve iletişimi çok önemli. Bende önümüzdeki Cuma ikili test ve ense pilisi için gideceğim. İkili test sonucunu bir sonraki hafta içinde alırım herhalde. Halen kendi pantalonlarımı giyebiliyorum, göğüslerimde ve göğüs uçlarımda hassasiyet var. Bazen arasıra mide bulantısı beni de yokluyor ama nadir. Tekrar geçmiş olsun aman dikkatli ol.

Karamel'cim, annene geçmiş olsun, umarım çok acısı yoktur ama merak etme ilaçla kontrol atına alınailiyor ve tekrarlamıyor anneannemde olmuştu ben onda görmüştüm.

Lekelenmelerinin başlamasına sevindim, tedavi rürecin başlıyor artık hayırlısı olsun arkadaşım her adımda yanındayız.

canım en kötü karar kararsızlıktan iyidir. senin için rahatsa sorun yok demektir. inşş sonuna kadar çok güzel geçer hamileliğin ve bebeği sağlıkla kucağına alırsın.

Kızlar bu omega 3 kilo aldırır mı, birde bu dr yazdığı deha'yı nereden bulacağım ben?
ben yazın kullanmıştım. aldırmıyor. bana kilo aldıran tek şey hormon ilaçları (deli gibi acıktırıyor) artı bir de kendi pisboğazlığım. bahçeci de omega 3 ü öneriyordu. ben de dün gittim bir de onu aldım. seven seas plus (ya da pulse) günde 2 tane içilecek. mutfak tezgagının üstünde benim ve kocanın içeceği bitkisel ve vitaminlerin olduğu kocaman bir köşe oldu. dün biri bir hamile kalsam ömür boyu bitkiselleri ağzıma koymayacağım allah muhtaç etmesin tabii diyordu. ben de şimdiden o haldeyim.
dhea yı yazın içmiştim. bilmiyorum yine içsem mi? faydası var mı emin değilim. yan etkileri konusunda çok yazı var internette. bende de sivilce yapmıştı. o zaman ist cerrahi doktoruna ve memorial da güvenç beye sormuştum ikisi de bizce yararı yok ama isterseniz için demişlerdi. güvenç bey bn önermiyorum ama semra hoca hastalarına öneriyor demişti. herneyse internetten almıştım ben yazın. sonra da gnc mağazasından. internette gnc de de satılıyor. önemli olan 1 tanesi 25 mg olan kutulardan alman. hepsi buradada ya da gitti gidiyorda ararsan çeşitli markalar ve fiyatlar var. kafana uyan bir tane alırsın. acilse sana yakın gnc mağazası varsa orada bulabilirsin ama internette daha ucuzları bulunabiliyor.

gözün aydın kaydirigubbakcemile5 inşş çok güzel geçecek tedavin. sen bize bakma. 41 yaşında süleyman tosun bana bekle demeseydi eminim ben de ilk tedavimde hamile kalırdım. tabii bu işte en iyi hastada bile olasılık % 60. ama inan tüm kalbimle ben senin ilk tedavide başaracağına inanıyorum. annene de geçmiş olsun. inşş doktorun verdiği ilaçlarla acısı hafifler ve çabuk atlatır.

Son düzenleme:
Denizciğim Dhea' yı doktorum yazdı ama etkisi kesin değil, henüz kanıtlanmamış dedi. Yinede denemek istiyorum, yan etkisi çok olursa bırakırım. Hayıt içiyorum ama çok düzenli değil, onu ılık içsek olmazmı ki? Birde omega3 yazmıştı ona başladım. Haftaya da kuzuluk kaplıcalarına gideceğiz bakalım. Umarım bu içtiklerimiz bir sonuç verir.

Haklısın Erverdiciğim yanlış okumuşum uykulu uykulu, Esterya yaptırmamaya karar vermiş. Hakkında hayırlısı, içini ferah tutsun inşallah her şey istediği gibi olur.

dene tabii kötü bir yan etkisi olması için (sivilce dışında o normal) günde 100 mg dan fazla içmek gerekiyormuş. dr sana ne kadar verdi?
hayıt tohumunu ben kalkar kalkmaz su kaynatıp koyuyorum. giyinirken 10-15 dakika bekliyor sonra süzüp içiyorum. eve döner dönmez de kaç olursa olsun aynısını yapıyorum. bence kaliteli bir multi vitamin de al. merak etme hiçbiri tedavinin kendisi kadar kilo yapmıyor yerimsenibeninşallah kaplıca iyi gelir en azından sinirlerine a.s

deniz bulut solgarın multuvitamini hakkında ne düşünüyorsun ?

deniz bulut sen ne diyorsun 19. gün rahim duvarı kalınlığım 7.6 bu az mı oluyor?

canım bildiğim biraz daha kalın olabilir. çünkü genelde transfer zamanı 6-12 arası birşey istiyorlar sonrası da rahim daha da kalınlaşmalıymış. yani çok kötü değil de az daha kalın olabilir. yalnız tedavi zamanı hiç merak etme onlar 3. günden itibaren ölçüyorlar ve opudan itibaren gerekirse daha önce estrofem veriyorlar. yani tedavide rahmi istenilen kalınlığa gelmeyen yok gibi. merak etme onu. çukulata kistini de az okudum. 3 cm den sonra ameliyat diyorlar ama dertli olanların hepsinin birkaç cm gibiydi. seninkiler mm daha yani çok ufak. inşallah bir sonraki ay rezervin daha çok olur.

ay işallah ya nebilim doktor bana dedi ki yumurtan çatlamış işallah normal yoldan gebe kalısrsın da gerek kalmaz dedi ama rahim kalınlığı sanırım 19. gün için ince o yüzden olsa da tutmaz benim şuanki önceliğim kist artık bakalım bir arkadaş bitkisel bi laç önerdi onu kullanacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…