sağolun kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için. Neyse çok başı olduğu için fazla sıkıntı yaşamayacak.
Bugün 5.gün ve lekelenme başladı ohhh be diyorum :))))
Gunaydın Kızlar,
Bir kac gundur giremedim biraz rahatsızdım geçmiside okuyamadım kusura bakmayın, sayfalarımız oldukca hareketlenmıs hızınıza yetisemiyorum masallah :)
Ben AS yaptırmamaya karar verdim ve asla pisman degilim aklımda en ufak bir soru isaretide yok kalbim beynim cok ama cok arahat :)
Carsamba ogleden sonra bir trafik kazası gecirdim bir TIR carptı arabama ama iyiyim merak etmeyin. Rahatsızlıgımın kaza ile alakası yok sadece bir kacgundur biraz midem bulanıyor , 14, haftadan sonra mide bulantılarım basladı nedense :)
Persembe gunu kontrole gittim MEDİCANA BEYLIKDIUZU nde Aslı Hanıma gidiyorum artık cok memnun kaldım inanılmaz pozitif ve ilgili bir kadın bebegim oldukca iyi hersey yolunda bir uzantı goruyorum buyuk ihtimalle erkek ama iki hafta sonra %100 diyeblirim dedi..
Karamelim sen nasılsın iyimisin seyahat var dime?
diger herkeste umarım iyidir, waters 3. ayın bitmek uzere seninde ama ya gunler haftalar halen geçmiyr bana :)
annen e geçmiş olsun arkadaşım...sağolun kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için. Neyse çok başı olduğu için fazla sıkıntı yaşamayacak.
Gunaydın Kızlar,
Bir kac gundur giremedim biraz rahatsızdım geçmiside okuyamadım kusura bakmayın, sayfalarımız oldukca hareketlenmıs hızınıza yetisemiyorum masallah :)
Ben AS yaptırmamaya karar verdim ve asla pisman degilim aklımda en ufak bir soru isaretide yok kalbim beynim cok ama cok arahat :)
Carsamba ogleden sonra bir trafik kazası gecirdim bir TIR carptı arabama ama iyiyim merak etmeyin. Rahatsızlıgımın kaza ile alakası yok sadece bir kacgundur biraz midem bulanıyor , 14, haftadan sonra mide bulantılarım basladı nedense :)
Persembe gunu kontrole gittim MEDıCANA BEYLIKDIUZU nde Aslı Hanıma gidiyorum artık cok memnun kaldım inanılmaz pozitif ve ilgili bir kadın bebegim oldukca iyi hersey yolunda bir uzantı goruyorum buyuk ihtimalle erkek ama iki hafta sonra %100 diyeblirim dedi..
Karamelim sen nasılsın iyimisin seyahat var dime?
diger herkeste umarım iyidir, waters 3. ayın bitmek uzere seninde ama ya gunler haftalar halen geçmiyr bana :)
ben yazın kullanmıştım. aldırmıyor. bana kilo aldıran tek şey hormon ilaçları (deli gibi acıktırıyor) artı bir de kendi pisboğazlığım. bahçeci de omega 3 ü öneriyordu. ben de dün gittim bir de onu aldım. seven seas plus (ya da pulse) günde 2 tane içilecek. mutfak tezgagının üstünde benim ve kocanın içeceği bitkisel ve vitaminlerin olduğu kocaman bir köşe oldu. dün biri bir hamile kalsam ömür boyu bitkiselleri ağzıma koymayacağım allah muhtaç etmesin tabii diyordu. ben de şimdiden o haldeyim.Kızlar bu omega 3 kilo aldırır mı, birde bu dr yazdığı deha'yı nereden bulacağım ben?
sağolun kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için. Neyse çok başı olduğu için fazla sıkıntı yaşamayacak.
Karamelciğim şimdi dualarımız seninle, bir kişi yolu açsada hepimiz birer birer geçsek.
erverdi bişi sorcam rahim duvarı kaç olmalı 19. günde benim 7.6 idi?evet melilaydacım;inşallah Allah karamelle bize bir kapı aralar da bizden onun peşinden içeri gireriz inşallah.
Denizciğim Dhea' yı doktorum yazdı ama etkisi kesin değil, henüz kanıtlanmamış dedi. Yinede denemek istiyorum, yan etkisi çok olursa bırakırım. Hayıt içiyorum ama çok düzenli değil, onu ılık içsek olmazmı ki? Birde omega3 yazmıştı ona başladım. Haftaya da kuzuluk kaplıcalarına gideceğiz bakalım. Umarım bu içtiklerimiz bir sonuç verir.
deniz bulut solgarın multuvitamini hakkında ne düşünüyorsun ?dene tabii kötü bir yan etkisi olması için (sivilce dışında o normal) günde 100 mg dan fazla içmek gerekiyormuş. dr sana ne kadar verdi?
hayıt tohumunu ben kalkar kalkmaz su kaynatıp koyuyorum. giyinirken 10-15 dakika bekliyor sonra süzüp içiyorum. eve döner dönmez de kaç olursa olsun aynısını yapıyorum. bence kaliteli bir multi vitamin de al. merak etme hiçbiri tedavinin kendisi kadar kilo yapmıyor yerimsenibeninşallah kaplıca iyi gelir en azından sinirlerine a.s
deniz bulut sen ne diyorsun 19. gün rahim duvarı kalınlığım 7.6 bu az mı oluyor?
ay işallah ya nebilim doktor bana dedi ki yumurtan çatlamış işallah normal yoldan gebe kalısrsın da gerek kalmaz dedi ama rahim kalınlığı sanırım 19. gün için ince o yüzden olsa da tutmaz benim şuanki önceliğim kist artık bakalım bir arkadaş bitkisel bi laç önerdi onu kullanacağım..canım bildiğim biraz daha kalın olabilir. çünkü genelde transfer zamanı 6-12 arası birşey istiyorlar sonrası da rahim daha da kalınlaşmalıymış. yani çok kötü değil de az daha kalın olabilir. yalnız tedavi zamanı hiç merak etme onlar 3. günden itibaren ölçüyorlar ve opudan itibaren gerekirse daha önce estrofem veriyorlar. yani tedavide rahmi istenilen kalınlığa gelmeyen yok gibi. merak etme onu. çukulata kistini de az okudum. 3 cm den sonra ameliyat diyorlar ama dertli olanların hepsinin birkaç cm gibiydi. seninkiler mm daha yani çok ufak. inşallah bir sonraki ay rezervin daha çok olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?