erverdi bişi sorcam rahim duvarı kaç olmalı 19. günde benim 7.6 idi?[/QUOTE
ideali 9 mm olmalı diye biliyorum. 7,6 da iyidir diye sanıyorum
çıtırlar herkeze merhaba. bende en son yaptıklarımı anlatayım istedim.3 ay önce çörek otu,arı sütü bal polen.sonraki ay buralarda ne duyduysam, ezbere yani.civan perçemi,aslan pençesi,hayıt tohumu,arı sütü bal polen.çörek otu bal,reglim 3 gün erken geldi.ocaktada reglin ilk gününden başlamak üzere 15 gün soğan suyu devamında incir kürü devam ediyordumki reglim gecikti. tabii ben kürü kestim. 4-5 gün aralıklarla idrar testi hep negatif. normalde hiç adetim geçikmez.44 gün sabrettim dr gittim. bitkisel kürlerden olabilir dedi.farlutal verdi. şu an onu kullanıyorum. yanlış yapıyorsun bitkisellerle olan rezervini tüketiyorsun dedi. adetin 3. günü gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam. beni acı bademe yönlendiriyor.
çıtırlar herkeze merhaba. bende en son yaptıklarımı anlatayım istedim.3 ay önce çörek otu,arı sütü bal polen.sonraki ay buralarda ne duyduysam, ezbere yani.civan perçemi,aslan pençesi,hayıt tohumu,arı sütü bal polen.çörek otu bal,reglim 3 gün erken geldi.ocaktada reglin ilk gününden başlamak üzere 15 gün soğan suyu devamında incir kürü devam ediyordumki reglim gecikti. tabii ben kürü kestim. 4-5 gün aralıklarla idrar testi hep negatif. normalde hiç adetim geçikmez.44 gün sabrettim dr gittim. bitkisel kürlerden olabilir dedi.farlutal verdi. şu an onu kullanıyorum. yanlış yapıyorsun bitkisellerle olan rezervini tüketiyorsun dedi. adetin 3. günü gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam. beni acı bademe yönlendiriyor.
kusura bakmayın,konuya biraz damdan düşer gibi girmiş olucam ama bu yazıyı okuyunca yazmadan duramadım..
ben eşime sperm sayısı düşük diye havuç kürü başlamıştım sonra keçiboynuzunun da iyi geldiğini duydum.. 2 kürü de ibrahim saraçoğlundan duymuştum..ikisini aynı anda yaparsam nasıl bir sonuç alırım diye kendisine mail attım..bana gelen cevap şuydu..asla 2 kürü aynı anda denemeyin kürler birbirlerinin etkisini yok eder...önce bir kürü bitirin sonra diğerine geçin diye cevap yazmış.
sizin yaptıklarınızı okuyunca ibrahim saraçoğluna sorduğum sorunun cevabı aklıma geldi..paylaşmak istedim
gözün aydın kaydirigubbakcemile5 inşş çok güzel geçecek tedavin. sen bize bakma. 41 yaşında süleyman tosun bana bekle demeseydi eminim ben de ilk tedavimde hamile kalırdım. tabii bu işte en iyi hastada bile olasılık % 60. ama inan tüm kalbimle ben senin ilk tedavide başaracağına inanıyorum. annene de geçmiş olsun. inşş doktorun verdiği ilaçlarla acısı hafifler ve çabuk atlatır.
Karamelciğim şimdi dualarımız seninle, bir kişi yolu açsada hepimiz birer birer geçsek.
evet melilaydacım;inşallah Allah karamelle bize bir kapı aralar da bizden onun peşinden içeri gireriz inşallah.
Selam Kızlar,
Hepinize selamlar, umarım güzel haberlerinizi okuyacağım birazdan. Girip bakayım bir şu 5-6 günde neler kaynatmışsınız. Hepiniz iyisinizdir umarım.
bugün 13. günü. herşey normal olsa bakardım da valla bende yumurta oldugu belli değil sanki boşuna uğraşıyorum belki ovülasyon testsiz çalışırım ne olur ne olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?