38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlar selam.
Erverdi mesajin icin sagol. Ben cok kotu grip oldum. 1 haftadir yatiyorum. Tabii ilac alamadigim icin kotu geciriyorum. Simdide oksuruk basladi cok kotu.
Herada canim senin icin uzuldum ama biliyorsun yilmak yok.
Kizlar cok yazmissiniz hepsini okuyamadim ama umarim hepiniz iyisinizdir.
Hepiniz icin duaciyim.

çıtırlar herkeze merhaba. bende en son yaptıklarımı anlatayım istedim.3 ay önce çörek otu,arı sütü bal polen.sonraki ay buralarda ne duyduysam, ezbere yani.civan perçemi,aslan pençesi,hayıt tohumu,arı sütü bal polen.çörek otu bal,reglim 3 gün erken geldi.ocaktada reglin ilk gününden başlamak üzere 15 gün soğan suyu devamında incir kürü devam ediyordumki reglim gecikti. tabii ben kürü kestim. 4-5 gün aralıklarla idrar testi hep negatif. normalde hiç adetim geçikmez.44 gün sabrettim dr gittim. bitkisel kürlerden olabilir dedi.farlutal verdi. şu an onu kullanıyorum. yanlış yapıyorsun bitkisellerle olan rezervini tüketiyorsun dedi. adetin 3. günü gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam. beni acı bademe yönlendiriyor.

haklısın any;öncelikle hoşgeldin.haklısın bende şu an içimden geçiriyordum ki senin yazını okudum denk geldi.belki tek bir kür olabilir birkaç kere denemeye mahsus amaöyle herşeyi de karıştırıp hepsinden medet ummak ne kadar doğru ben bilemiyorumhatta arkadaşların içtiklerini okurken bile yoruluyorum.ben tek inciri uyguluyorum(onu da meyve diye zararı olmaz diye başlıyorum) bugün başladım.onu bile midem bulanarak zorla yapıyorum.arkadaşlar bir sürü şeyler içiyor.nasıl içebiliyorlar.bilmiyorum(eminim onlar da zorla içiyorlardır.umut dünyası işte.) incirden medet umdum bende bir arkadaş hamile kaldı.daha önce kürü yapan yazan arkadaşın da şimdi Allah bağışlasın bir oğlu var.başka birşey denemeyi düşünmüyorum.inşallah yararı olacak uğruna yaptığımız şeyler daha çok zarar vermez.

Selam Kızlar,

Hepinize selamlar, umarım güzel haberlerinizi okuyacağım birazdan. Girip bakayım bir şu 5-6 günde neler kaynatmışsınız. Hepiniz iyisinizdir umarım.

Selam Arkadaşlar,

Özlemişim vallahi. Henüz en yakın arkadaşımı aramadım; sizlere yazıyorum; bir ağzımdan kaçırsam asar beni yeminle.

Öncelikle SUBUO'cum, canım ya, öyle mutlu oldum ki, inşallah sağlıkla devam eden keyifli bir hamilelikle alırsın bebeğini kucağına.

Karamel'cim, germe arkadaşım kendini yahu. Herşeyin, tüm değerlerin mis gibi. Doktorun normal yollarla hamile kalacağını düşünüyor, bundan güzel ve rahat bir tüp tedavisi olabilir mi? Şubat sonunda kutluyor olacağız hamileliğini, tüm kalbimle bunu diliyorum arkadaşım. Sen daha iyi olmuşsundur umarım, anneciğine de çok geçmiş olsun. Doktor görüşmeniz nasıldı? Aralarda ilaç saatleri ile ilgili konuşmuşsunuz. ılaç saatlerini doktorun belirliyor. Örneğin Deniz Bulut'un akşam aldığı iğneyi, aynı merkez benden gündüz 2'de vurulmamı istemişti. ışe yaramadı bende ama tüm iğne ve haplarımı (vitaminlerim dahil), cep telefonumun alarmına kaydetmiştim. Mesela iğneyi vurulmam gereken zamandan 4 dakika önceye alarm kuruyordum ki ellerimi yıkama ve iğneyi hazırlamaya vaktim olsun filan. Ne kadar vaktinde olursa o kadar iyi. Mesela lucrin kullandım ben son iki denemede, lucrin ve gonal f'in arasının yarım saat olmasını istiyorlardı, ne eksik ne fazla. Biraz dikkat edilecek yani ilaç saatlerine, eminim rahatlıkla başa çıkarsın.

Erverdi'cim, destek mesajların için çok teşekkür ederim arkadaşım. Azimle yola devam ediyoruz bakalım

Deniz Bulut'çum, azimli arkadaşım, inşallah bizlerle paylaştığın o mucizeyi yaşayan kadınlardan oluruz bizler de.

Waterss'çım, nasılsın, uyku bastırmaları azalıyor galiba. Bol keyifli bir hamilelik olsun güzel kalpli arkadaşım.

Esterya'cım, sen nasılsın güzel hamile. Çok geçmiş olsun, kazayı okurken irkildim, iyi olmanıza çok sevindim. Sana da bol keyifli bir hamilelik diliyorum canım benim.

Hülya'cım, güzel arkadaşım, sen nasılsın?

Gukem'cim, çikolata kisti çok bildiğim bir konu değil ancak kistlerin yumurtalıkların performansını etkilediğini biliyorum. Mühim olan doktor kontrolünde olman, ne yapalım, biraz zorlanacağız ama inşallah tüp denemen sana bebişini getirecek. Lütfen sağlam dur arkadaşım, moral bozmak için çok erken daha.

Alabama'cım, sen nasılsın? Doktoru kaydırıyordun galiba, olsun ÇıDER üyesisin, ne bekleyeceksin 21. günü filan, git arkaşım, gerekirse 2 haftaya tekrar gidersin.

Kaçamak güzeldi, uzaklaşmak iyi geldi. Beynim dinlendi mi, hayır. Hayatımı planlamadan yaşayamıyorum ki, ne yapacağımı bilmem lazım. Doktorla da konuştuk; denemeye devam diyor. Ona gitmeyeceğimi biliyordu bir daha, biz de el değişikliği öneriyoruz, ancak gelişmelerden haberdar edin, yardımcı olmak için elimden geleni yaparım dedi filan. DHEA öneriyor, çok tartışmalı bir ilaç ama kullanabilirsiniz, arzu ederseniz birkaç ay da ilaçsız yumurtlama takibi yaptırabilirsiniz filan dedi. Adam hala doğal yollarla hamile kalabileceğime inanıyor, buna ben anca gülerim, neyse.

ılk regli ile beraber Memorial'a gideceğim, birkaç yere daha gitmek istiyorum, farklı fikirler duymam lazım, iki kere üst üste transfere bile gidemeyen IVF yeterince done verir doktorlara, DHEA filan kullanacaksam, doktor kontrolünde bu tür ilaçları almakta fayda var. Özünde 3-4 aya denemeyi umduğum IVF son denemem olacak. Transfere bile gidememek bana fazla zorladığımı söylüyor o yüzden son olacak. Olmuyorsa, olmuyor, ne yapayım...

Hepinizi öpüyorum,

Son düzenleme:

kusura bakmayın,konuya biraz damdan düşer gibi girmiş olucam ama bu yazıyı okuyunca yazmadan duramadım..
ben eşime sperm sayısı düşük diye havuç kürü başlamıştım sonra keçiboynuzunun da iyi geldiğini duydum.. 2 kürü de ibrahim saraçoğlundan duymuştum..ikisini aynı anda yaparsam nasıl bir sonuç alırım diye kendisine mail attım..bana gelen cevap şuydu..asla 2 kürü aynı anda denemeyin kürler birbirlerinin etkisini yok eder...önce bir kürü bitirin sonra diğerine geçin diye cevap yazmış.
sizin yaptıklarınızı okuyunca ibrahim saraçoğluna sorduğum sorunun cevabı aklıma geldi..paylaşmak istedim

hoşgelmişsin Hereda.Kafanı dağıtman iyi olmuş bazen olaylaı akışına bırakmak iyi oluyor.ınşallah memorial sana iyi gelecek.Çok iyi bir merkez bence de.Ben hafta sonu yorgunuyum.Oğlanı yatırdım biraz bakayım dedim hem seni merak etmiştim hem de gukemi.ılk sayfada seni görünce rahatladım.Aramıza döndün yine.Bizler hepimiz ke,ader arkadaşıyız zaten öyle değil mi?

herada hoşgeldin. ne diyeyim her deneme ve her negatif sonuç (iptal tüpü de buna katıyorum) bir yıkım oluyor. haklısın ama ben yine de bırakmaman lazım diyeceğim. çünkü daha yumurtan var. 2 kere de döllenme olmayan protokol aynıydı belki bu protokol ve gonal f sende çalışmadı. okumuşsunuzdur herhalde nil1971 in öyküsünü 1-2 başlığa yazmıştı ben memorial ı sorgulayalım neler oluyor vs gibi bir başlık vardı oraya yazdığı öyküsünü koyuyorum aşağıya. 20 sene sonra 7. tüp bebekte gelen bir hamilelik. umarım hem sana hem erverdiye moral olur :

Selam canim kardeslerim
Allahim bu ugurda ugrasan caba gosteren herkese yadim etsin inseallahhhhh biliyorum cok zor asamalar sizlere oyle hak veriyorumki rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin.
Ben kisaca size 20 yillik mucadelemi anlatayim.
Evet 20 yildir savasiyorum cooook cektim ama asla pes etmedim cok yoruldum yiprandim agladim ama asla isyanim olmadi hep rabbime sigindim Yuce yaradanima kendimi teslim etmistim.
Verici olan rabbimdi yaratacak olan mevlam di yeterki dilesin yeterki ol desin o aninda olur.
Esimle cok mutlu bir evliligimiz vardi.Bu mutlulugumuza birde bebek istedik.Ve bir sene cocuk olmayinca turkiyede ankarada coooookkk hemde cokkkkkk iyi bir hekime gorunduk.
once beni muayene edip proplem olmadigini sonra esimi baska bir doktora gonderdi bizde sonuclari bekledik.
Evet benim donum noktam olmustu sonuclar gelmis ve bizi odasina aldi.Yuzumuze bakarak asla evlat sahibi olassiniz dedi.
Nereye giderseniz gidin sizi somururler hic umut yok dedi.
Esimin hic canli spermi olmadigini hic unutmuyorum kirmizi bir muhur koymuslardi.
Yikilmistik henuz daha cocuk ystaydim bu agir yuku nasil tasiyacaktim bana soran olursa nasil cevap verecektim.
Tam boyle 7 yil herseyi icime attim bu 7 yiul icinde neler yasadim neler ancak ceken bilir
Tabiki hic bos durmadim surekli arastirdik.Burda unuversite hastanesine gidip bas vurduk ve ilk defa bize birisi yesil isik yakmisti dunyalar bizim olmustu.
Ilk migro tedavime basladim esimde azda olsa teseyle sperm bulunmustu maalesef tutmadi
1 2 3 ve 4. denememde burdaki doktorda bizimle artik yapacak bir sey olmadigini yumurtalarimin tukendigini cok az sansimiz oldugunu menepozun esiginde oldugumu soyleyince sinirli bir sekilde TURKIYEYE GIDECEGIMI ORADA YAPTIRACAGIMI SOYLEYINCE BANA EGER HAMILE KALIRSAN MUTLAKA HBERIMIZ OLSUN DEDI:
Rabbime sigindim ALLAHIM DEDIM BIR TANE YUMURTAMDA OLSA DEVAM EDECEGIM
yilmayacagim bu cektiklerim beni dahada guclu yapmisti.
Artik herseye hazirdim ve turkiyede merkez arastirdim.istanbulda en seckin merkezleri arayip on gorusme yaptim durumumu anlattim.
Yumurta rezervimin az oldugunu esimin azo spermi oldugunu anlatinca inanin pek sicak yaklasmadilar.
Zaten 4 hastaneyle gorusme yapip biride karar verecektim ve MEMORIALDE KARAR VERDIK
Memorial bize kapilarini acmisti semra hanimla gorusup butun dosyalarimi goturdum.Once labaroskopi sonrada rahim filmi cekildi evet tedaviye baslayacaktim co- kultur yapildi ve ilk defa 6 tane yumurtam olmustu cccok sevindik ekip mukemmeldi ve 3 tane embriyom olmustu bu buyuk bir basariydi.
fakat prolaktin hormonum cook yuksekti bir turlu dusuremedik ve sonucum negatifti ESIMINDE ayrica migro teseyle bayabir sperm bulunup bunlar dondurulmustu artik bize umut kapisi acilmisti.
Esimle el ele verip mucadeleme devam edecektik yola devam dedik ve ikinci tedaviye basladik ayni merkezde ayni doktorumla coook zor hastaydik doktorum artik yumurtalarimin tukendigini cok az sansimiz oldugunu soyledi.Olsun dedim 1 tanede olsa devam dedim ve iki embriyom olustu sonuc negatif biliyordum bunlarin hepsi bir imtehandi rabbim bizleri siniyordu.Cokkk uzuluyordum ama dahada gucleniyordum artik yasim 38 olmustu.
Buraya geldigimde adetim gelmiyordu kistten dolayi artik vucudum yumurta degil kist uretmeye baslamisti.
Surekli hormon testlerimi yaptiriyordum ve tekrar ayni yerde ayni mekanda 7. migro tedavime baslayacaktim karareliydim.
Fakat adetim bozulmustu kendi doktorum birde ANTI-MULLER HORMONUNU OLCELIM DEDI
Hormonum 0.3 cikmisti yani resmen menepoz dediler.Olacak dedim rabbim buyuk mayista baslayacagim tedavim agustosa agustosta baslayacagim tedavim kasima kalmisti.
Bundada bir hayir var deyip artik kendi kendime karae verdim.
Once sogan suyu sonra 42 gun incir kuru sonra 3 ay hayit tohumu ictim özel macunlar yapip yedim.
Ve olacak deyip beynime surekli telkin ettim once spora yazildim zaten hergun 2 saat yol yuruyordum 3 saate cikardim yememe ve dengeli beslenmeye karar verdim.
Artik her sey tamamdi imtehanya gene kist olustu bartonel kisti bir turlu tedavime baslayamayacim diye hayiflaniyordum ve ameliyat oldum ve dikisli dikisli UMUDA YOLCULUGUMA CIKMISTIM
Burda ardaslarimin cok destegini gordum rabbim binlerce razi olsun Artik vatanimdaydim bu sefer icinden cikamadigim korkum vardi bir turlu anlam verememistim ama psikolojim cok iyiydi sukur.
Randevumuz zaten almistik fakat adetim olmuyordu.Gene bir seylerin yolunda gitmedigini anladim ve hocam beni muayene edip 8 cm kist vardi ne buyuk bir sinav ALLAHIM DEDIM SADECE KAZANMAYI NASIP RABBIM SINAVIMI DEYIP hocam ilac verip adet oldum sukur 7. tedaviye baslayacaktim.
Doktorum semra hanimla uzun uzun konusup bana diyelimki genede olmassa uzulurmusun dedi.
Tabiki uztulurum dedim olmassa gene devam deyince sen bu azimle basaracaksin dedi ve inseallah deyip basladim.adetimin ikinci gunu cok dusuk dozla basladik 150 gf 150menegon bu bana gore cok azdi cunku yumurtam yoktu hocam hedefimiz az yumurta kaliteli elde etmek dedi
Ve guvendim ALLAHIMA BINLERCE SUKURLER OLSUNKU 3 tanecik yumurtam oldu.
Sukrettim ALLAHIMA O 3 tane yumurtam ayni olcude ayni milimde ve 5 gunde buyudu
doktorum bile hizina yetisemiyoruz dedi.Rahim icide ayni sekilde buyuyordu evet bu sefer olacak dedim lik defa
Ve o 3 yumurtam toplandi esimin dondurulmus spermleri cözuldu ve sadece 2 tane saglam sperm bulundugunu ve iki tane dollendigini soylediler.
Embriyomun bir tanesi cok guzel gelistigini oburununde zayif oldugunu soylediler. ve benim 1 tane embriyom gelisti O embriyoma oyle agladimki bir tane diye cokk cokk dua ettim onun icin cok iyi oldugunu guzel bolundugunu deselerde icime laf geciremiyordum.
o benim kucuk mucizem 4. gune kadar geldi hatta embriyolog blastosis oldugunu bir gun onden gittigini soyledi.
Ve transferim oldu bayramin 3. gunu doktor rahmime degil sanki beynime transfer etmisti ve bu sefer olacak dedim.
ve iki saat yattim sonra kaldigim yere gittim rabbime binlerce sukurler olsum yavrum bana tutundu ve ilk defa pozitif almistim.
Ardaslarim ne olur beni yanlis anlamayin ne olur kimseyi uzmek maksatim degil ben bu merkezden memnun kalmasaydim 3. tedavimi olmazdim velevki inanin olmasaydi gene deneyecektim
Anlayamadigim en ufak detayi bile gozden kacirmiyorlar bu anlattiklariniz karsisinda inanin sok oldum.

çok teşekkürler aurora;düşündüğün için.a.s.

denizcim çok sağol yavrucum ben böyle hikayeler daha öncede okudum yavrucum.olacaksa olacaktır.bu yüzden vazgeçmiyorum.elimden geleni yapmaya çalışıyorum.ne mutlu o arkadaş kaçkere denemiş.ben imkanlarım dahilinde uğraşıyorum.bu hiçbirzaman olmayacağı anlamına gelmiyor.yine de teşekkürler canım arkadaşım.opuyorumnanaktan

kızlar çıkmalıyım çabuk çabık yazıyorum.heradacım yeni tedavinde gonal f i isteme canım.belki daha önce de yazdım ama söylemeden çıkamayacağım.bu sefer menogon iste.bak görüceksin daha güzel yumurtan olacak.çünkü benimde gonal f geçmişim pek parlak değil.7 kutu gonal f ile tedavi iptalim.4 kutu ile negatifim var.ama sadece menogon kullanarakbaşka hiçbir ilaç yok.8 yumurtam olmuştu 6 sı güzeldi4ü işleme alınmıştı.maalesef kısmette yokmuş bölünme durmuştu transferim iptal olmuştu.gonal f piyasadaki en etkin ilaç.ama her bünyede aynı etkiyi göstermiyor.bugün girebilirmiyim bilmiyorum sizlere sevgilerimi yolluyorum herkes iyi olsunopuyorumnanaktan

günaydın çıtırlarım,

çok sağol canım evet kanamada dün başladı, bugün doktorum var. Kanama var ama öyle çok değil. Her doktorda miktar önemli değil demişti ama bilemiyorum.

Karamelciğim şimdi dualarımız seninle, bir kişi yolu açsada hepimiz birer birer geçsek.

inşallah canım inşallah

evet melilaydacım;inşallah Allah karamelle bize bir kapı aralar da bizden onun peşinden içeri gireriz inşallah.

amin

Selam Kızlar,

Hepinize selamlar, umarım güzel haberlerinizi okuyacağım birazdan. Girip bakayım bir şu 5-6 günde neler kaynatmışsınız. Hepiniz iyisinizdir umarım.

canım benim hoşgeldin özledimiştim seni. 2-3 ay yumurta takibi güzel fikir ancak katılmadığım son denemem demen. Tabiki son olsun tabiki başarılı ol ama baştan kendinide sınırlama derim.

eeee nereye gittiğiniz biraz onuda anlat, yediğin içtiğin senin olsun gördüklerin bize yeter.

Kızlar, doktor anneme kabuklanma oluncaya kadar hamilelerden uzak dur dedi. Ben tek çocuğum ve anneme ben bakmak zorundayım. ılaçlarını, merhemlerini ben sürüyorum. Kabuklanma 1 hafta 10 gün sürermiş. Ben tedaviye başlarsam ne olacak ? Bakalım benim doktorla konuşayım belki bir ay erteleriz yada ben su çiçeği olduğum için sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese Günaydın...

Karamel'cim, annen nasıl oldu ? umarım hemen kontrol altına alınır, bu arada senin tedavi yani ilaçlar vs ne zaman başlıyorsun ? yazdıklarından anladığım kadarı ile herşey yolunda gözüküyor, zor bir tedavi olmayacak ben çok ümitliyim, dr ların normal yolla bile olabileceğini söylediğine göre, ilk tedavide başarılı olacaksın inşallah.

Herada'cım hoş geldin. Ortam değişikliği iyi gelmiştir. Gerçekten aynı protokol üst üste uygulandı o nedenle demek vücut bu protokole cevap vermiyor ben bunu tek tüp denemesi gibi görüyorum çünkü 2.sinde farklı bir şey denenmedi. Herada geçen seferde sormuştum sana verilen ilaç, ilacın dozu yumurtaları hızlı büyütürken kaliteden ödün vermiş olabilir mi ? başka bir protokolde başka bir ilaç ve dozajı sana iyi gelebilir. Konuyu bilmiyorum ama muhakeme ediyorum. Sonuçta doğal yoldan bir yumurta büyütüyoruz ve dölleniyor. Başka bir protokol ve bakış açısı durumu değiştirecektir. Bir kaç yerle konuşma kararında güzel ,sonuçta tecrübenle soracağın sorular ve alacağın cevaplar doğrultusunda iyi bir karar vereceğine inanıyorum. Herada'cım yine sen bilirsin ama 3 ay sonra son tüp denmesi deyip bırakma en azından bu yıl etkin bir şekilde savaş derim yıl sonu düşünürsün. Bu yıl eğer savaşılacaksa, önümüzdeki yıllara göre en genç olacağın yıl olacak.. tabi sadece bir fikir.

Erverdi'cim nasılsın ? nasıl gidiyor ?

Hülya'cım umarım bu ay güzel haberlerini alırız ?

Patikler'de doğal olarak preseed ile deneyecekti , canım senin de hangi gününü bekliyoruz?

Melilayda, any, gukem ve tedavi öncesinde ve tedavide olan tüm arkadaşlara kolay gelsin, Allah emeklerinizin karşılığını verecektir ..

Deniz Bulut'cum, sen bu ay nasıl bir yol izliyorsun. Olaylar hızlı gelişiyor bazen takipte zorlanabiliyorum.

Esterya'cım sen de AS yaptırmamaya karar vermişsin, çoğu kişi AS den çekiniyor ne yazık ki. Ben de bir şey olmayacağını düşünüyorum , bebeğin büyük olasılıkla sağlıklı sadece test ile bunu netleştirme şansın vardı. Bana da işyerinde hamile olan başka bir arkadaşım var yaptırma diyor. Ama ben 35 yaşımda yaptırmıştım, şimd i40 da kaldığım bir hamilelikte yine yaptıracağım inşallah ama tabi bu Cuma ense pilisi ve 2'li test sonuçlarına bakacağız. Ben biraz da mesleğim gereği olasılık sonuçları beni hiç tatmin etmiyor, o nedenle AS ye sıcak bakıyorum herhalde. ıkimiz içinde hayırlısı olsun. AS tüm risklerin sonucunu da veren bir test değil sonuçta. Bu arada nasılsın ? Aman dikkat et trafikte..

Son düzenleme:
erverdi aaa moral de verilmiyor sana klava: tamam böyle hikayeleri ben de duydum ama mesela bu arkadaşı takip etmiştim buradan. burada takip edince başka oluyor. ben bile neredeyse ümitsiz gözüyle bakıyordum. aylarca tedavisi ertelendi. fransa da kist ameliyatını oldu öyle geldi üstelik burada başka bir kisti daha çıkmış. menapozdaki değerleriyle 3 yumurtası ve 2 spermiyle başardı. bundan önceki hikayesini yazdığım arkadaş fsh 100 ü aşmışken doğal başarmış. yani düşün bu örneklere göre hem sende hem herada da bol yumurta ve sperm var daha ne? :mymeka:
herada ben bile 1-2 yumurta ile ümitsizce bu son birkaç ayımda bir mucize olur mu diye bakınıyorum sendeki bu olmazsa bırakırım durumu nedir kötükedihüsokızdırıyorsun beni alsanaalsanasmile
waters bu ay sadece rahim filmi çektirdim doktora gitmedim gelişebilecek yumurta var mı bilmiyorum. cumartesi pazar ovulasyon testi yaptım. cumartesi günkü eskiydi (meğer tarihi 1 ay geçmiş ocak sonmuş) testten 1 saat sonra ancak 2. çizgi hafif çıktı. pazar günü yeni testle hiçbirşey çıkmadı. yani hiç sanmıyorum ya ya erken yumurtladım (bayat yumurtalar erken büyümez) ya da bu ay yumurta yok. yine de testler de yanılabiliyor (bende 1 kere yanılmıştı yumurta varken birkaç günü doğal değerlendirdim. bakalım bir sonraki ay bu hayıt tohumu ve buğday çiminden sonra fsh düşecek mi asıl merak ettiğim. düşmezse veya tam tersi yükselirse ben de havlu atabilirim. erverdi ve herada hiç söylenmesinler ben 17 fsh ve 2 folikül ile olur mu diye bakınıyorum benim havlu atmaya hakkım var delikafadulden

Günaydın arkadaşlar.Deniz Bulut arkadaşım senin siklusun benden uzun .Onun için daha geç yumurtlama olabilir canım.Devam etmiycek misin ovulasyon testine.

bugün 13. günü. herşey normal olsa bakardım da valla bende yumurta oldugu belli değil sanki boşuna uğraşıyorum belki ovülasyon testsiz çalışırım ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…