38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bizde nasiplenelim bizde

Canım yaaa.. tam da ben sana yazacaktım. bugün 27.günüm. sen 27.gününde ovulasyon testi yapmıştın değil mi? aklımda öyle kalmış. Eğer öyleyse ben de yapayım bugün diyorum. ya ne çabuk geçiyor bu zaman inan anlamıyorum. Eğer bu ay olmazsa bir ay daha deneyeceğim preseedle ondan sonraki ayda kısmetse tüp bebek. bş arkadaşım var 68 doğumlu yeni bebişi oldu.ilk çocuğu. bu yaşlarda hamilelik gördüğümde çoook mutlu oluyorum..

kızlar merhaba hepinize çabucak yazılanlara gözgezdirdim daha sonra iyice okuyacağım.hemen bir iki şey yazıp kaçıcam.
denizcim niye kızmışsın bize canım benim.bişey demedim ki bende bu tür hikayeleri okuyorum böyle şeylederden ümitlendiğimi bu yüzden vazgeçmediğimi halaa şartlarım dahilinde devam ettiğimi yazdım sadece.vazgeçmiş değilim ki.bak şimdi dr dan geldim.şu vücudum beni bir gün şaşırtacak ama ne zaman bakalım.ne oldu bilin.tabii nerdenbileceksiniz.drdan geldim.bugün 4üncü günüm kocaman 15 mm bir yumurta.evet.erkencikten büyüyen koca bir yumurta.ilk defa oluyor.ya da ben ilk olarak şahit oluyorum.solda 3 4 tane sağda 3 tane folikül.perşembe yine takipteyimk.lomen yok.bu yumurtayı çok beğendi bazen olabilirmiş.kendiliğinden gelişen güzel bir yumurtan var dedi.perşembeye gel duruna göre onu çatlatırız dedi.şimdilik kaçıyorum.yemek yapıcamsöylemeden edemedim.haaa birden karamelin 9 uncu gününden hamile kaldığı geldi aklıma sonra görüşürüz kızlar.hepinizi seviyorum.yumurtam kadaropuyorumnanaktan

bugun toplama islemim gerceklesti 4 yumurta aldilar sadece 2 tanesini olgun dediler. Esimde stres yapti sperm veremedi TESE yaptilar mecburen cok kotu bir gin gecirdik cok ( Ne olur dua edin bize arkadaslar 2 yumurtamda dollensin((

evet bu anneee anne oluyorum a çok gülmüştüm. durumu (erkek kısırlığı da) o kadar vahim olmayan 1. denemede başaran genç bir hasta. asıl bizler yazmalıyız ki. üstelik biz de neyiz ki gençliğinden beri uğraşıp 10. denemesinde geç yaşta başaranlar var. tabii kitap yazmak için bilgilenmek yeterli değil bir de başarmak gerekiyor. yoksa ben başaramadım ama alın size bilgi bir işe yaramaz.
bu inconceivable kitabı hakkında forumlarda birkaç hasta kitabı okudum hayatım değişti diyordu. bugün tekrar okudum 42 yaşında bir bayan bugday çimi içmeye başlamış 39 olan fsh ı bir sonraki ay 15 e sonraki 1y 14 e düşmüş. kitapda önerilen diğer kürleri, diet ve sporu da yapmaya başlayınca galiba 4 ay sonunda 6,5 a düşmüş! başka bir hasta 43 yaşında doktorlar yapacak birşey yok demiş onun da donörü sigortası karşılamıyormuş akupunktur ve otlarla (yalnız orada kendileri ot veren akupunkturcular var) hamile kalmış.
tabii tüm bunlar ille olacak değil. ama bebeğin yanında daha sağlıklı yaşamak için de denenebilecek şeyler.
yurt dışında da hastanelerin çoğu başarı oranları sıkı takip edildiği için olsa gerek fsh 12 den sonra az bir kısmı fsh 15 den sonra tedaviye almıyorlar. çok azı 20 ye kadar alıyor. 20 den sonra alanı bulmak mucize galiba. burada memorial da almıyor bildiğim. bana da fsh 15 e kadarsa idare eder 20 ye kadar olabilir demişlerdi. sonra olasılık herhalde o kadar düşüyor ki onlar bile uğraşmak istemiyorlar.

erverdi sana kür diyoruz yok karıştırmam yapmam diyorsun. aaa sana birşey demiyorum ben :umursamaz:a.s.

Krishazel, dualarım seninle canım inşallah.

Erverdi, maşallah diyorum arkadaşım. Ne güzel, acar yumurta ha, inşallah, dualarımdasın sen de.

Deniz Bulut'çum, evet hayatım, bu herbalistleri ben de bolca okudum, hatta birini yazmıştım sizlere. ışte o amcanın fsh yorumu, çok mantıklı gelmişti. FSH bir göstergedir, sebep değildir diyordu filan. Kitap konusuna gelince, elbette, başardıktan sonra yazarız inşallah. Bakalım kitaplar gelsin, ne cevherler çıkacak içinden.

Dün akşam sizlere yazdıktan sonra bir sürü doktora mail attım. ılk kimden cevap gelirse, o doktora gitmek lazım diye, nerenin doktoru çıktı tahmin et Deniz'cim? Bahçeci!!! Şimdilik pas diyeyim.

Bu arada durunmadım, donör merkezlerine de mail attım. Az önce birinden aradılar beni, offffff ya mis gibi geldi vallahi. Eşimi aradım hemen, uğraşmasak mı, hemen donör mü denesek diye? Biliyorum daha vakit var ama nasıl lüks, ne muhteşem konforlu geldi donör, oh ya. Biliyorum, henüz şartlar oluşmadı, saçmalıyorum ama uğraşmamanın verdiği o dayanılmaz cazibe, offfff diyeyim, offfff.

Son düzenleme:
Karamel'cim inşallah doktordan güzel bir başlangıç haberiyle geleceksin.

Ben şimdilik kaçarım kızlar, hepinizi öptüm. Donör muhabbetiyle kafaları karıştırmayayım, endişe yaratmayayım. Sadece iki dakika kadar hayal kurdum, ayaklarım yine yere basıyor, henüz çok erken. Sevgiler.

yemeğim pişerken kaçtım yine buraya.herada seni okurken düşündüm de.acaba donörle de negatif olan varmı.yani donör eşittir bebek mi ?böyle bir olasılık var mı.donörle % yüz garanti veriyorlarmı acaba.hani erkek donörde % şu kardar şans kadın donörde % bu kadar diye.ben donörü düşünmüyorum ama yine de aklıma takıldı işte.

bugun toplama islemim gerceklesti 4 yumurta aldilar sadece 2 tanesini olgun dediler. Esimde stres yapti sperm veremedi TESE yaptilar mecburen cok kotu bir gin gecirdik cok ( Ne olur dua edin bize arkadaslar 2 yumurtamda dollensin((

canım 2 yumurtamda döllensin dediğine göre eşinden sperm almışlar.şimdilik bir sorun yok.senden de 2 yumurta almışlar.iyi demişler yumurtana.canım benim inşallah ,inşallah yavrucum döllenirler güzel güzel bölünürler de transferin gerçekleşir.bizim dualarımız hepimiz için geçerli.ben öyle düşünüyorum.hadi güzel haberi verirsin inşallah bize.ama kaçma haaa bak mutlaka haber ver bize.ki sevinelim paylaşalım

karamelcim eğer 1 ay ertelenirse tedavin belki senin spontan hamileliğin için bir fırsat olur.ha.ne dersin?

Deniz Bulut'cum, rahim filmi iyi fikir son durumu bilmen açısından..bu arada tahmini günlerde dene bakalım tabi ovülasyon testleride yap yap az tutmuyor..gelişmelerden arasıra haberdar et arkadaşım, belki yazdın ama ben kaçırdım şu sıralar çok net takip edemiyorum.

evet canım kafa bulandırma. nil i gözünün önüne al. anti müller testi 0,3 çıkmış menapoz demişler 2 kere mi ne 3 kere mi ne tedavisi kistti ameliyattı ertelenmiş ama o bitkisel içip günde 3 saat yürüyüp yapacağım demiş ve yapmış. daha menapozda değilsin. büyüyen yumurtaların var ne o hemen donör falan. 2 sene sonraya bırak onu lütfen

Donor u bende uygulayacagim sanirim
eğer olmazsa son çare. ama bak 2 yumurtan toplanmış. 2 yumurta 1 den iyidir 1 de sıfırdan. inşallah gelir bebeğin hepimize de moral olur

erverdi sizinki sebebsiz infertilite o durumda bilemiyorum sormak lazım. ama normalde kadındaysa da sorun erkekdeyse de veya ikisinde birden sağlam yumurta ve spermler verildiği için % 60 deniyor. ilkine olmasa bile 2. de garanti gibi. donor kullanan kişilerden okuduğum başarı oranı çok yüksek. ben normalde hamile kalabiliyorum ya mesela genç bir kadının yumutası konsa ikiz de olur üçüz de diye düşünüyorum. büyük konuşmayayım ama kendi şartlarımda yaptırmayacağım. şartlarım başka türlü olsa ve yumurtalarım tamamen bitse kesin yaptırırdım.

sevgili waters;uzun zamandır uğramıyorsun.sanırım uğrayamıyorsun.bizde denk gelmedik.iyimisin?nasıl gidiyor hamilelik.esterya yazmış 3 ayın dolmuş bile.zaman ne çabuk geçiyor.korkular azalıyormu artık?

erverdi tesekkur ederim moralin icin . Saatleri degil resmen dakikalari saniyeleri sayiyorum yarin merkezden gelecek haberi bekliyorum .

erverdi tesekkur ederim moralin icin . Saatleri degil resmen dakikalari saniyeleri sayiyorum yarin merkezden gelecek haberi bekliyorum .

evet canım şimdi sana vakit hiç geçmez.sabır.sabır.şimdi ona ihtiyacın var.haberini ne olursa olsun burada bekliyor olacağız.paylaş olurmu.iyi geceler

Selam kızlar,

Öncelikle annemim rahatsızlığı bana engel değilmiş.
Muayene oldum rahim kalınlığı normalmiş. Tedaviye başladık. Ancak bir ay önce 7-8 yumurtadan bahseden doktor 5-6 gibi dedi L Moralim bozuldu ancak 20 yumurta topladım hiç döllenmedi diye moral vermeye çalıştı.

Neyse, yüksek doz başlayacağız dedi. Önce düşük doz, sonra yüksek doz işe yaramazmış. Önce yüksek, gerekirse düşük olurmuş. Yüksek dozun tek dezavantajı yüksek maliyeti dedi.

İlaçlarım, ilk 5 gün için
Lucrin 0,10 ml
Fostimon 300IU
Merioal 150 IU

Cumartesi kontrol var. Bizde durum böyle, işe geldim ama annem çok halsiz çıkacağım evden girersem yazışırız. Hepinizi öpüyorum

karamelcim canım iyi ki beklememişsin canım doktorun dediği gibi. bu yaşlarda yumurtalar hiç belli olmuyor işte. 1 ay 8 tane öbür ay 5 tane ama sonra 7 tane. kısmet. bana da 41 yaşında dr hala bekle dediği için beklemiştim :çok üzgünüm:beklememk lazım. 5 yumurta da güzel. fostimon bizim (herada ile benim) ilk tedavide uyguladığımız ilac. bizimkileri o tedavide iyi büyütmüştü. merional de menagon benzeri hem fsh hem lh var sanırım. ikisinin ortak kullanılması da bana daha iyi gibi geliyor iki ilacın da etkisinden faydalınıyorsun. inşallah cumartesiye yumurtaların çok güzel büyümüş olacak. için rahat olsun inşallah başaracak ve formdaki arkadaşların da önünü açacaksın hihoyyyt

Karamel'cim,

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Lütfen bana yazdıklarını hatırla; adete takılmayalım, mühim olan güzel büyümesi. ıki tane bebiş yetiyor nasıl olsa Dualarım seninle güzel arkadaşım.

Umarım annen de bir an önce iyileşir, hayırlısıyla yakın zamanda torunların gelişini kutlamak moral olacaktır ona da. Kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…