- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Krishazel'e ben de bakıyorum sık sık, inşallah ikisi de döllenmiştir de sevinçten haber vermeye fırsat olmamıştır.
Kızlar kafanızı şişirdim ama ben uzun yıllardır ilk kez bu kadar kanamalı adet oluyorum çok hoşuma gitti. Acaba bu yapışıklıklar temizlendi diye mi yoksa dün olduğum iğneninde ilgisi varmıdır ?
hayırlısı olsun, kendin deneyeceksen 9. günden başla derim ve bizim 9. gün tekti sonra riskli günler diye korunmuştuk. Tek 9. hamile kalmama yetmişti darısı başına
Kızlar evdeyim, biraz anneme doping yaptım şimdi daha iyi haliyle bende daha iyiyim. Belki bu da bir tesadüf kafam hep annemde olduğu için tedaviye başladığımı bile anlamadım.
Şimdi biraz daha ayrıntı verebilirim. Doktordayız epey kaldık yanıda (1.5 saat kadar) eski doktorumun aksine bu da çok konuşuyor :) Arası bana denk gelmedi. Konuşuyor ama siyaset, güncel olaylar vs. arada tıbbi bilgi alıyoruz :)))
Doktorun yanındayken embriyologları geldi tanıştı 2-3 seferdir geliyorsunuz takip ediyorum ama tanışamadık dedi.
Doktor iğneleri hazırladı , ilk iğneleri yaptı. Akşamları saat 20-21 gibi yap dedi. Bu arada bir ayrıntı doktorun eşide kadın doğumcu ve kadın ilk doğumu 39, ikinciyi 41 de yapmış tüp bebekle ve benim doktor haliyle kendi çocuklarına tüp yapmış oldu :)) Tek embriyo koydum çünkü eşim kısa boylu 2 tane taşıyamazdı dedi.
Bende 39-41 i duyunca çok hoşuma gitti ama demez mi onun yumurtalıkları senden iyiydi diye :)))) buyur burdan yak dedim. Tam kapıdan çıktık embriyolog karşıladı buyrun benim odamda da bir çay içelim sohbet edelim yok dedim gidelim geç oldu epeydir buradayız. Hayırlısını iste, stres yapma falan diyor ellerimi tutuyor bende hocam iş çok ciddiye bindi heyecan yaptım dedim.
Neyse, doktordan çıktık benimki söyleniyor ne oldu dedim doktor iğne yaparken pat diye göbeğini açtın az açsaydın ya dedi , tövbe tövbe dedim adam 5. seferdir muayene ediyor göbeğimi görmüş çok mu :)))
Ya bu adamlar cins valla ...
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
topic çok uzun o yüzden fazla okuyamadım. bende 40 yaşındayım. aralık ayında ilk aşılamayı denedik ama olmadı. dün yeniden iğnelere başladım. bu ay yine deneyeceğiz. Allah her isteyene versin inşallah.
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
topic çok uzun o yüzden fazla okuyamadım. bende 40 yaşındayım. aralık ayında ilk aşılamayı denedik ama olmadı. dün yeniden iğnelere başladım. bu ay yine deneyeceğiz. Allah her isteyene versin inşallah.
sağol canım.perşembe gideceğim.büyük ihtimalle çatlatma iğnemi o gün olurum hesapladımda.şimdilik öngörüm bu.biz çarşambadan takviye ekip göndereceğiz.ne olur ne olmaz.perşembe iğne olursam bir daha 36 saat sonraya.orada beklesin takviye kuvvetler:dance:
karamel merional de göbekten mi yapılıyor? bu menagonun fiyatı iyiydi ama git gel fazla yordu beni kendi yaptıkların daha iyi daha az yorucu oluyor.
ilk tüpte ben de 3 kontrol ile bitirmiştim ama 2. de toplama dahil 8 kere gitmiştim bir de sabah akşam iğne yaptır öldümdü valla. herhalde benim doktorun memorial geçmişi olduğu için muayene saatler kontrol aynı düzeni uyguluyordu. inşş sen o kadar yorulmayacaksın gibi. memorial da adamı öldürüyor 3 gün sonra git sonra 2 gün sonra git sonra da hergün git. tamam en doğru sonucu istiyorlar ama zaten streslisin git gel sinir kalmıyor!
bu göbek olayına ben de çok güldüm :roflol:evet boş bulunmuştur kocan hani başka yerine bakması normal de bunu beklememiştir. bebek konusunda da hiçbir erkek bizim kadar hevesli değil ama istemese neden seninle hastanelere gelsin hatta 15 gün önce sana çatlatma iğnesi için doktora gitmeyecek miydin diye sorsun. sadece çok az erkek gerçekten çok hevesli ve ilgili yoksa geneli böyle.
karamel ,
belki daha önce söyledin ama dediğim gibi ben yeni giriş yaptım topiğe. nerede tedavi görüyorsun?
Karamel'cim, annene acil şifalar diliyorum önce, onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz. Tedavi sürecininde iyi geçmesini diliyorum, dr un dediği gibi yumurtalığındaki o şeyi kontrol altında tutuyormuş merak etme derim. Yakın takipte yani.
Erkekler gerçekten neye ne zaman bazen reaksiyon verecekler belli olmuyor ama eşin şimdiden bilmeli göbeğini açman diğer işlemlerin yanında çok masum kalacak biliyor değil mi ? alt tarafımızı göbeğimizden çok daha fazla görüyorlar kaydirigubbakcemile3..Tekrar hayırlı olsun canım , gelişmelerin olumlu gideceğine inanıyorum alt yapı ve ön hazırlıkları güzel geçirdiğini düşünüyorum.
jinepol de canım
Erverdi'cim hayırlısı olsun belki bu ay bebişin gelecek. Dualarım seninle canım..Çatlatma iğnesi vurulduğu gün başlayıp üst üste 2 gün ve hatta 3 gün ödevlerinizi güzel yapın olur mu ? gün aşırı değil. Ovülasyon testlerindede üst üste diyor. Aklıma ne geldi, bugün bir AVM de arifoğlu baharatçısında Manisa Mesir macunu gördüm ondan eşine alıp verebilirsin, doğal bitkilerden yapılıyor. Bir de keçiboynuzu yesin.
Erverdi'cim hayırlısı olsun belki bu ay bebişin gelecek. Dualarım seninle canım..Çatlatma iğnesi vurulduğu gün başlayıp üst üste 2 gün ve hatta 3 gün ödevlerinizi güzel yapın olur mu ? gün aşırı değil. Ovülasyon testlerindede üst üste diyor. Aklıma ne geldi, bugün bir AVM de arifoğlu baharatçısında Manisa Mesir macunu gördüm ondan eşine alıp verebilirsin, doğal bitkilerden yapılıyor. Bir de keçiboynuzu yesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?