38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

karamel merional de göbekten mi yapılıyor? bu menagonun fiyatı iyiydi ama git gel fazla yordu beni kendi yaptıkların daha iyi daha az yorucu oluyor.
ilk tüpte ben de 3 kontrol ile bitirmiştim ama 2. de toplama dahil 8 kere gitmiştim bir de sabah akşam iğne yaptır öldümdü valla. herhalde benim doktorun memorial geçmişi olduğu için muayene saatler kontrol aynı düzeni uyguluyordu. inşş sen o kadar yorulmayacaksın gibi. memorial da adamı öldürüyor 3 gün sonra git sonra 2 gün sonra git sonra da hergün git. tamam en doğru sonucu istiyorlar ama zaten streslisin git gel sinir kalmıyor!
bu göbek olayına ben de çok güldüm :roflol:evet boş bulunmuştur kocan hani başka yerine bakması normal de bunu beklememiştir. bebek konusunda da hiçbir erkek bizim kadar hevesli değil ama istemese neden seninle hastanelere gelsin hatta 15 gün önce sana çatlatma iğnesi için doktora gitmeyecek miydin diye sorsun. sadece çok az erkek gerçekten çok hevesli ve ilgili yoksa geneli böyle.

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım

topic çok uzun o yüzden fazla okuyamadım. bende 40 yaşındayım. aralık ayında ilk aşılamayı denedik ama olmadı. dün yeniden iğnelere başladım. bu ay yine deneyeceğiz. Allah her isteyene versin inşallah.

bence içini bi güzel temizledi de ondan dr.artık normal seyrine döndü.yapışıklık kalmamıştırda ondan.yoksa iğneler adetin normal seyrini etkilemiyor bende etkilememişti..hem kafamızı niye şişiresin karamel.biz bunun için burada değilmiyiz?anlatmak,paylaşmak.destek olmak. için.

hayırlısı olsun, kendin deneyeceksen 9. günden başla derim ve bizim 9. gün tekti sonra riskli günler diye korunmuştuk. Tek 9. hamile kalmama yetmişti darısı başına

sağol canım.perşembe gideceğim.büyük ihtimalle çatlatma iğnemi o gün olurum hesapladımda.şimdilik öngörüm bu.biz çarşambadan takviye ekip göndereceğiz.ne olur ne olmaz.perşembe iğne olursam bir daha 36 saat sonraya.orada beklesin takviye kuvvetler:dance:

Karamel'cim, annene acil şifalar diliyorum önce, onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz. Tedavi sürecininde iyi geçmesini diliyorum, dr un dediği gibi yumurtalığındaki o şeyi kontrol altında tutuyormuş merak etme derim. Yakın takipte yani.

Erkekler gerçekten neye ne zaman bazen reaksiyon verecekler belli olmuyor ama eşin şimdiden bilmeli göbeğini açman diğer işlemlerin yanında çok masum kalacak biliyor değil mi ? alt tarafımızı göbeğimizden çok daha fazla görüyorlar kaydirigubbakcemile3..Tekrar hayırlı olsun canım , gelişmelerin olumlu gideceğine inanıyorum alt yapı ve ön hazırlıkları güzel geçirdiğini düşünüyorum.

hayırlı olsun canım tedavin.denemeye devam.amin canım amin hepimize.hayırlısından

Kartopu hoşgeldin arkadaşım. Umarım ikinci aşılamayla yüzün güler. Aşılamaya acayip inanıyorum ben, inşallah bu sefer olur.

Karamel'cim, iğne olduğum aylarda periyodumda bir değişiklik hatırlamıyorum. için rahat olsun işte, mis gibi. Bu arada tedavi günlerimizde en ufak detayı bile paylaşmayacaksak, niye buradayız ki, söyleme bir daha bakayım kafanızı şişirdim filan.

Deniz Bulut'cum merhaba, rahim filmi çektirmen iyi olmuş son durumları görmek adına. Herada'ya yazdığım gibi bu yıl da bu işin peşini rezervler çerçevesinde peşini bırakma derim . Halen şans var, oldu da sene sonu geldiğinde olmuyorsa tamam demek için karar verebilirsin..Bu sene de peşini bırakma arkadaşım. Rüzgar Deniz'de yanlış hatırlamıyorsam senin yaşlarda hamile kalmıştı..

Erverdi'cim hayırlısı olsun belki bu ay bebişin gelecek. Dualarım seninle canım..Çatlatma iğnesi vurulduğu gün başlayıp üst üste 2 gün ve hatta 3 gün ödevlerinizi güzel yapın olur mu ? gün aşırı değil. Ovülasyon testlerindede üst üste diyor. Aklıma ne geldi, bugün bir AVM de arifoğlu baharatçısında Manisa Mesir macunu gördüm ondan eşine alıp verebilirsin, doğal bitkilerden yapılıyor. Bir de keçiboynuzu yesin.

kızlar bu aralar alabamadan esteryadan gukemden ses yok.değil mi? bana mı öyle geliyor.

hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dileriz. bu topicten kesin faydalanacaksın.

çok iyi fikir :)

evet canım 2 şırınga var birinde bir ilaç diğerinde tek su 3 doz 2 ilaç sadece akşamları 2 ayrı iğne göbeğime bakmış olacak

deniz normal fiyatlarını bilmiyorum ft. da fiyat var ama mutlaka onlar ind alıp bize veriyorlardır yoksa ezc fiyatının üstüne bindirmezler diye düşünüyorum. 5 günlük ilaca 992 TL verdim

Son düzenleyen: Moderatör:
Waterss, sen nasılsın sevgili arkadaşım? ılk trimester bitiyor hayırlısıyla. Keyifler, aşermeler nasıl?

sağol canım , Diyorumki yatsam kalksam veledi verseler o 9 ayı hiç geçirmesem :1shok: en çok o kısmı geriyor.

canım ama drlar çatlatma iğnesinden 36 saat sonra diyorlar ilk ödevi..bende iğneyi olmadan gönderelim dedik takviyeyi ki.daha canlıları gitsin 36 saat sonra.hem erkeğin 3 yada 2 günlük perhizi olması lazım.iğneyi vurulduğum gün olursa birde o 3 gün üst üste olursa zaten sayı az.yumurtanın da ne olduğu belli değil.biri kör biri topal misal.inan yazarken gülüyorum heee ağlanacak halime .
macun konusuna gelince yemiyor arkadaşım yemiyor.3 ay önceki arı sütü daha bitmedi.hem küçücük kavanoz.e vitamini var.içinden sadece bir tane içilmiş.ama keçi boynuzunu yiyor.söyliyeyim de yesin.ama ne faydası olacaksa yumurta kapıya dayanmış ne yapalım artık kısmette varsa göreceğiz.

mesir macunu benimkine piçliğine almıştım :))) demek bilmeden fayda ettirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…