karamelcim;hadi hayırlı uğurlu olsun canım tedavin.inşallah yüzümüz güler.şimdi moral bozma değil moral depolama zamanı arkadaşım.kendini mutlu eden ne varsa onu yapmaya çalış pozitif olmaya bak.dur işe küçük bir gülümseme ile başlıyalım.benden olsundaha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama aklıma gelirse başka da yazarım.çok kısa zaten.sanırım sıkılmazsınız.Selam kızlar,
Öncelikle annemim rahatsızlığı bana engel değilmiş.
Muayene oldum rahim kalınlığı normalmiş. Tedaviye başladık. Ancak bir ay önce 7-8 yumurtadan bahseden doktor 5-6 gibi dedi L Moralim bozuldu ancak 20 yumurta topladım hiç döllenmedi diye moral vermeye çalıştı.
Neyse, yüksek doz başlayacağız dedi. Önce düşük doz, sonra yüksek doz işe yaramazmış. Önce yüksek, gerekirse düşük olurmuş. Yüksek dozun tek dezavantajı yüksek maliyeti dedi.
İlaçlarım, ilk 5 gün için
Lucrin 0,10 ml
Fostimon 300IU
Merioal 150 IU
Cumartesi kontrol var. Bizde durum böyle, işe geldim ama annem çok halsiz çıkacağım evden girersem yazışırız. Hepinizi öpüyorum
canım yaaa son satırlarına çok güldüm.:roflol:Kızlar evdeyim, biraz anneme doping yaptım şimdi daha iyi haliyle bende daha iyiyim. Belki bu da bir tesadüf kafam hep annemde olduğu için tedaviye başladığımı bile anlamadım.
Şimdi biraz daha ayrıntı verebilirim. Doktordayız epey kaldık yanıda (1.5 saat kadar) eski doktorumun aksine bu da çok konuşuyor :) Arası bana denk gelmedi. Konuşuyor ama siyaset, güncel olaylar vs. arada tıbbi bilgi alıyoruz :)))
Doktorun yanındayken embriyologları geldi tanıştı 2-3 seferdir geliyorsunuz takip ediyorum ama tanışamadık dedi.
Doktor iğneleri hazırladı , ilk iğneleri yaptı. Akşamları saat 20-21 gibi yap dedi. Bu arada bir ayrıntı doktorun eşide kadın doğumcu ve kadın ilk doğumu 39, ikinciyi 41 de yapmış tüp bebekle ve benim doktor haliyle kendi çocuklarına tüp yapmış oldu :)) Tek embriyo koydum çünkü eşim kısa boylu 2 tane taşıyamazdı dedi.
Bende 39-41 i duyunca çok hoşuma gitti ama demez mi onun yumurtalıkları senden iyiydi diye :)))) buyur burdan yak dedim. Tam kapıdan çıktık embriyolog karşıladı buyrun benim odamda da bir çay içelim sohbet edelim yok dedim gidelim geç oldu epeydir buradayız. Hayırlısını iste, stres yapma falan diyor ellerimi tutuyor bende hocam iş çok ciddiye bindi heyecan yaptım dedim.
Neyse, doktordan çıktık benimki söyleniyor ne oldu dedim doktor iğne yaparken pat diye göbeğini açtın az açsaydın ya dedi , tövbe tövbe dedim adam 5. seferdir muayene ediyor göbeğimi görmüş çok mu :)))
Ya bu adamlar cins valla ...
canım yaaa son satırlarına çok güldüm.:roflol:
yalanmı ama adam elle, gözle her türlü muayene etti birşey yok. Göbeğimi biraz fazla açtım bıdı bıdılülülülülülü
evet yaa.gerçekten kızlar dr un ile aranda bir bağ oluştumu sıradanlıktan çıktınmı bir başka oluyor.daha önce tedavi olduğum hastanede özel hasta diye tanımlamışlardı beni çok hoşuma gitmişti.bu biraz da sorgulamakla anlamaya çalışmakla ilgili sanırım.bilmiyorum ya da karşılıklı diyalog ile ilgili sanırım.bende eski tedavi edicilerimi hiç unutmadım.aksine ziyaretlerine bile gitmiştim.
karamel;yumurtalığın içinde gözüken umarım önemli bir şey değildir.nasıl olsa takip altındasın.için rahat olsun arkadaşım.herşey yolunda gider inşallah.ilaçlarını kaçar doz verdilerçok geç çağırmamışlarmı bana öyle geldi.biz daha mı sıkı takip ediliyorduk.dün gittin.bir dahaya ctesi gideceksin.akşama başladıysan iğnelerebir daha 5inci gün gideceksin ikinci takibe.yanındaymış gibi takip ediyorum heeee.herşeyi detayıyla yaz bize.dr sana sen bize...
Krishazel'e ben de bakıyorum sık sık, inşallah ikisi de döllenmiştir de sevinçten haber vermeye fırsat olmamıştır.
dozlarını yazdım canım önceki sayfada var toplam 450 ünite evet 5. gün gidiyorum bilmiyorum geçmi erkenmi ama 5.gün çok garip gelmedi zaten 5. günden önce nasıl büyüsün, hem işimede geldi sık gitmemiş olurum. Cumartesiden sonra sanırım 2 kere daha giderim 8. ve 10. gün çünkü benim klomenle bile 11.gün çatlatmamı oluyordum bakalım artık
lukrini hiç kullanmadım.merionali kullanmıştım.demek merionalla birlikte fostimon.toplamda 450..evet yüksek doz.senin doz daha yüksekmiş.ben günlük 375 kullanmıştım en fazla.hadi karamel hadi inşallah güzel büyürler.öyle ilgiliyimki kızlar şimdi birimizin tedavisi olsa kendim geliyor aklıma.belli olmaz karamel sen 9uncu gününden hamile kalmamışmıydın.benim bile bu ay daha adetimin 4üncü gününde 15 mm yumurta çıktı.bazen çok çabuk ta büyüyebiliyor.bu senin ilaca verdiğin tepki ile ilgili.hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?