38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Krishazel, dualarım seninle arkadaşım, beklemek ne zorlu gerçekten çok iyi anlıyorum seni. Hem o an gelsin, hem gelmesin, ikisi karışık çok karman çorman bir duygu. ıçini ne olursun ferah tutmaya çalış. ınşallah güzel döllenecekler. Yanlış hatırlamıyorsam Patikler, Sen, Erverdi, Hülya, Karamel, inşallah bu ay güzel haberler verip şu topic'teki kasveti dağıtacaksınız.

karamelcim;hadi hayırlı uğurlu olsun canım tedavin.inşallah yüzümüz güler.şimdi moral bozma değil moral depolama zamanı arkadaşım.kendini mutlu eden ne varsa onu yapmaya çalış pozitif olmaya bak.dur işe küçük bir gülümseme ile başlıyalım.benden olsundaha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama aklıma gelirse başka da yazarım.çok kısa zaten.sanırım sıkılmazsınız.
temel ilk olarak şehre gelir.yürüyen merdivenlere ilk olarak biner.elektrikler kesilince 3 saat mahsur kalır!

Kızlar evdeyim, biraz anneme doping yaptım şimdi daha iyi haliyle bende daha iyiyim. Belki bu da bir tesadüf kafam hep annemde olduğu için tedaviye başladığımı bile anlamadım.

Şimdi biraz daha ayrıntı verebilirim. Doktordayız epey kaldık yanıda (1.5 saat kadar) eski doktorumun aksine bu da çok konuşuyor :) Arası bana denk gelmedi. Konuşuyor ama siyaset, güncel olaylar vs. arada tıbbi bilgi alıyoruz :)))

Doktorun yanındayken embriyologları geldi tanıştı 2-3 seferdir geliyorsunuz takip ediyorum ama tanışamadık dedi.

Doktor iğneleri hazırladı , ilk iğneleri yaptı. Akşamları saat 20-21 gibi yap dedi. Bu arada bir ayrıntı doktorun eşide kadın doğumcu ve kadın ilk doğumu 39, ikinciyi 41 de yapmış tüp bebekle ve benim doktor haliyle kendi çocuklarına tüp yapmış oldu :)) Tek embriyo koydum çünkü eşim kısa boylu 2 tane taşıyamazdı dedi.

Bende 39-41 i duyunca çok hoşuma gitti ama demez mi onun yumurtalıkları senden iyiydi diye :)))) buyur burdan yak dedim. Tam kapıdan çıktık embriyolog karşıladı buyrun benim odamda da bir çay içelim sohbet edelim yok dedim gidelim geç oldu epeydir buradayız. Hayırlısını iste, stres yapma falan diyor ellerimi tutuyor bende hocam iş çok ciddiye bindi heyecan yaptım dedim.

Neyse, doktordan çıktık benimki söyleniyor ne oldu dedim doktor iğne yaparken pat diye göbeğini açtın az açsaydın ya dedi , tövbe tövbe dedim adam 5. seferdir muayene ediyor göbeğimi görmüş çok mu :)))

Ya bu adamlar cins valla ...

Birde, embriyolor oluşuyormuş bunlar 2 embriyolog bir benim dr. inceliyorlarmış. Tutmaz, bölünmez dedikleri yada koymayalım (her neyse) embriyo gerçekten olmuyormuş ama tutar dedikleri olmayabiliyormuş tamamen bir şans diyor

Karamel'cim,

Ne güzel bir başlangıç olmuş, tüp bebek merkezlerinin en korkutan yüzüdür herhangi biri olmak, sırada bekleyen herhangi bir hasta gibi görülmeyecek kadar özel ve önemli bir konu halbuki. Bu yüzden çok seviniyorum adına, embriyologlarla, doktorunla filan arkadaş olup bizi unutma da

Güzel heyecanlar bunlar, heyecanı yaşamak güzel ama ne olursun stres bölümüne girmemeye çalış. Anneciğin de inşallah bir an önce toparlanacaktır. Hem ne güzel, ilaç saatlerinin iş saatlerine denk gelmemesi. Ben bunalıyordum koş elini yıka, dön kapını kitle yarım saatte bir filan, harika valla...

Eşlerin ne zaman kıskanacakları, koruma dürtüsüyle hareket edecekleri belli olmuyor. Bakma, erkekler daha geriliyorlar, çünkü gerçekten tamamen dışlarında gelişen bir olay bu. Herşey senle ilgili, sana dair, gerçi iradene bağlı değil ama erkek olmak bu durumda gerçekten zor olmalı. Onlara da hak vermek lazım, gül geç arkadaşım.

canım yaaa son satırlarına çok güldüm.:roflol:

Heradacığım gerçekten klinikte herkes sekreteri, hastabakıcısı, emb, dr. adınızla hitap ediyor. Özel olduğunuzu hissettiriyorlar.

Kıskançlık işi tamam ama benimkinin bebek diye bir stresi yok çünkü onun çocuğu var ve bu bebeği ben istiyorum diye istiyor yani olmuş yada olmamış onu pek ilgilendirmiyor.

Yumurtalığın birinde içerisinde birşey gördü kist gibi birşey değil dedi. Yani DK ile küçülecek birşey değil onu yok saydı. Ben hemen atladım hocam kanser olamaz değil mi diye ? Tabiki olabilir ama bu öyle birşey değil dedi. Meğer doktor onu biliyor ve takip ediyormuş öyle birşey olma olasılığı yok ama izliyorum dedi.

Karamel'cim,

Gerçekten çok güzel bir his bu, yaşadım ben de doktorumla, o konfor gerçekten güzel. Tedavi stresi yaratmıyor.

Eşine haksızlık ediyorsun bence, gerçekten onun için farketmiyor olsaydı normal yollardan deneyelim diye tuttururdu çünkü doktorun sana bu seçeneği hep söylüyor. Senin istiyor olmana evet demesi bile 'onun için gayet farkediyor' dedirtir bana, başka birşey değil.

Gerçekten emin ellerdeymişsin izlenimi veriyor anlattıkların. Kafanı takma derim o yumurtalığın içindeki şey herneyse. Güzel şeyler düşün arkadaşım, güzel şeyler olsun. Heyecanla, keyifle okuyacağım güzel haberlerini, eminim.

evet yaa.gerçekten kızlar dr un ile aranda bir bağ oluştumu sıradanlıktan çıktınmı bir başka oluyor.daha önce tedavi olduğum hastanede özel hasta diye tanımlamışlardı beni çok hoşuma gitmişti.bu biraz da sorgulamakla anlamaya çalışmakla ilgili sanırım.bilmiyorum ya da karşılıklı diyalog ile ilgili sanırım.bende eski tedavi edicilerimi hiç unutmadım.aksine ziyaretlerine bile gitmiştim.
karamel;yumurtalığın içinde gözüken umarım önemli bir şey değildir.nasıl olsa takip altındasın.için rahat olsun arkadaşım.herşey yolunda gider inşallah.ilaçlarını kaçar doz verdilerçok geç çağırmamışlarmı bana öyle geldi.biz daha mı sıkı takip ediliyorduk.dün gittin.bir dahaya ctesi gideceksin.akşama başladıysan iğnelerebir daha 5inci gün gideceksin ikinci takibe.yanındaymış gibi takip ediyorum heeee.herşeyi detayıyla yaz bize.dr sana sen bize...

Evet Herada gerçekten çok sevdim bu doktoru insana güven veriyor.

Ben o yumurtalıktakini biliyorum aksi birşey olsa eski doktorumda derdi. Aşılamada 2 yumurta oldu biri bebek biri kist oldu sonra o kist kürtajdı haptı vs yapıştı yumurtalığa ölü hücre gibi. Çünkü ben eski doktoruma da güveniyorum ve bu doktorda eski doktorumun bütün tedavisine çok doğru dedi.

Kafanızı şişirdim valla :)

yalanmı ama adam elle, gözle her türlü muayene etti birşey yok. Göbeğimi biraz fazla açtım bıdı bıdılülülülülülü

canım doğrusun .doğrusun ama göz görmeyince gönül katlanırmış.gözünün önünde oldu ya beklemediği birşeydi belkide senin hemen göbeği açıvericeğin .o yüzden tepki göstermiştir.diğer kontrollerde görmüyordu ya.

dozlarını yazdım canım önceki sayfada var toplam 450 ünite evet 5. gün gidiyorum bilmiyorum geçmi erkenmi ama 5.gün çok garip gelmedi zaten 5. günden önce nasıl büyüsün, hem işimede geldi sık gitmemiş olurum. Cumartesiden sonra sanırım 2 kere daha giderim 8. ve 10. gün çünkü benim klomenle bile 11.gün çatlatmamı oluyordum bakalım artık

Karamel'cim,

ıçin rahat olsun. 5. gün gidiliyor çoğunlukla. Bir Memorial'ı duydum 3. gün çağıran, onun dışında tüm tedavilerimde hep 5. gün gittim ben de, genelde de öyle okuyorum. ınşallah herşey yolunda gidecek, o zaman da dediğin gibi 2 kere daha gidiyor. Dualarım seninle güzel arkadaşım...

Krishazel'e ben de bakıyorum sık sık, inşallah ikisi de döllenmiştir de sevinçten haber vermeye fırsat olmamıştır.

lukrini hiç kullanmadım.merionali kullanmıştım.demek merionalla birlikte fostimon.toplamda 450..evet yüksek doz.senin doz daha yüksekmiş.ben günlük 375 kullanmıştım en fazla.hadi karamel hadi inşallah güzel büyürler.öyle ilgiliyimki kızlar şimdi birimizin tedavisi olsa kendim geliyor aklıma.belli olmaz karamel sen 9uncu gününden hamile kalmamışmıydın.benim bile bu ay daha adetimin 4üncü gününde 15 mm yumurta çıktı.bazen çok çabuk ta büyüyebiliyor.bu senin ilaca verdiğin tepki ile ilgili.hadi hayırlısı.

Kızlar kafanızı şişirdim ama ben uzun yıllardır ilk kez bu kadar kanamalı adet oluyorum çok hoşuma gitti. Acaba bu yapışıklıklar temizlendi diye mi yoksa dün olduğum iğneninde ilgisi varmıdır ?

hayırlısı olsun, kendin deneyeceksen 9. günden başla derim ve bizim 9. gün tekti sonra riskli günler diye korunmuştuk. Tek 9. hamile kalmama yetmişti darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…