- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
gukem le sabah mesajlaştım iyi. başka forma takılıyor şu ara galiba yerimseniben gelirkızlar bu aralar alabamadan esteryadan gukemden ses yok.değil mi? bana mı öyle geliyor.
evet canım 2 şırınga var birinde bir ilaç diğerinde tek su 3 doz 2 ilaç sadece akşamları 2 ayrı iğne göbeğime bakmış olacak
deniz normal fiyatlarını bilmiyorum ft. da fiyat var ama mutlaka onlar ind alıp bize veriyorlardır yoksa ezc fiyatının üstüne bindirmezler diye düşünüyorum. 5 günlük ilaca 992 TL verdim
sağol canım , Diyorumki yatsam kalksam veledi verseler o 9 ayı hiç geçirmesem :1shok: en çok o kısmı geriyor.
canım ama drlar çatlatma iğnesinden 36 saat sonra diyorlar ilk ödevi..bende iğneyi olmadan gönderelim dedik takviyeyi ki.daha canlıları gitsin 36 saat sonra.hem erkeğin 3 yada 2 günlük perhizi olması lazım.iğneyi vurulduğum gün olursa birde o 3 gün üst üste olursa zaten sayı az.yumurtanın da ne olduğu belli değil.biri kör biri topal misal.inan yazarken gülüyorum heee ağlanacak halime .
macun konusuna gelince yemiyor arkadaşım yemiyor.3 ay önceki arı sütü daha bitmedi.hem küçücük kavanoz.e vitamini var.içinden sadece bir tane içilmiş.ama keçi boynuzunu yiyor.söyliyeyim de yesin.ama ne faydası olacaksa yumurta kapıya dayanmış ne yapalım artık kısmette varsa göreceğiz.
oldu canım....senin şu rahatlığın yok mu...........ne rahatsın yaaa karamel.yok şimdi çalışamam,yok yumurta varmı diye gidemem şimdi dr a,yok iğneleri kafama göre yapsam ne olur.yok daha sık gidemem.aaaaahhh ahhh.bende keşke şöööyle bir rahat geniş olabilsem.ben de aksine tezcanlıyım .çok ta heyecanlıyım.(kafiye de oldu haaa bu arada farkında olmadan)senin olduğunda çok tembel bir çocuğun olur gibime geliyorannesine benzerse........ah bir ikizin olsun da seni koştursun peşinden.İNNNŞALLAH
yaaa yemiyor ve içmiyorsa şu zinc yazan çinko tabletlerinden alsan bir de ace selenyum plus (evicap da deniyor ama zaten ace selenyum un içinde e vitamini var günde 2 tane içse evicap ile aynı oluyor). bak hem doktorlar bunları veriyorlar spermi düşük olan erkeklere hem de kk da kullanan bayanlar eşlerine çok etki ettiğini söylüyorlar. şimdiye yetişmese de senin halen her ay büyüyen 1 yumurtan var belli mi olur. dr verdi de zorla içir. hatta doktora götür yazsın diyeceğim ama senin keçi gitmez herhalde.
oldu canım....senin şu rahatlığın yok mu...........ne rahatsın yaaa karamel.yok şimdi çalışamam,yok yumurta varmı diye gidemem şimdi dr a,yok iğneleri kafama göre yapsam ne olur.yok daha sık gidemem.aaaaahhh ahhh.bende keşke şöööyle bir rahat geniş olabilsem.ben de aksine tezcanlıyım .çok ta heyecanlıyım.(kafiye de oldu haaa bu arada farkında olmadan)senin olduğunda çok tembel bir çocuğun olur gibime geliyorannesine benzerse........ah bir ikizin olsun da seni koştursun peşinden.İNNNŞALLAH
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Arkadaşlar, Karamel'i bilmem ama ben de isterdim, eğer hamile kalabilirsem şöyle ilk trimester'i uyuyarak geçirmek. Oh opu işlemine yatmak gibi. Uyudum transerim yapıldı, uyandım riskli dönem bitmiş, amniyosentez sonuçları süper, bebekler sağlıklı, oh yaz başı olmuş, şu göbeğimi açıkça bırakacak t-shirtlerim mis gibi yıkanmış ütülenmiş. Hayal değil mi yahu, süper valla.
ERVERDICIM sagol canım evet dogan buyuyor derlerdı gercekten zaman gecıyor ..ben bugunlerı gordumya hepınız gorursunuz emın olun..artık herzaman dedıgım gıbı allah zamanını bılıyor dıyorum..umudunuzu kaybetmeyın ınsallah hepınız tadacaksınız hepımız anne olacagız:)yaaaa defne;nasıl olucak nasıl doğacak derkenendişe ile sabahı yaparken şimdi maşallah 3 ayı bitirmişsiniz bile..sana kolaylıklar gelsin.kızını büyütürken.evet bu yaşlarda şansa ihtiyacımız var.iyi dileklerin için sağol.
KARAMELCIM sagol canım..doktor kontrolu derken kızın kontrollerı basladı..heray onunkılere gıdıyoruz persembe 3. ay asıları falan var ..hala ınanamıyorum darısı tum ısteyen kadınlara:)işte bu, işte böyle moraller yüksek.
defneciğim iyi olmanıza çok sevindim, minik kızını kokla benim için
oh oh maşallah ne güzel darısı hepimizin başına. sağlıkla büyüsün defnecim. kendinize iyi bakın bize de uğrayın arada.ALABAMA cım sagolasın..ınsallah allah hepımızın dualarını duysun:)
hoşgeldinn harikasın ikilerimiz üçüzlerimiz olcek yaşasınnnnn.
amin tatlım amin inşallah o güzel haberi hem almak hem vermek nasip etsin inşallah.
herada canım şu an dualarım seninle inşallah yumoşların senin gibi tatlı ilgili harika insanlar olacak biliyorum. önce allaha emanet ol. güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Arkadaşlar, Karamel'i bilmem ama ben de isterdim, eğer hamile kalabilirsem şöyle ilk trimester'i uyuyarak geçirmek. Oh opu işlemine yatmak gibi. Uyudum transerim yapıldı, uyandım riskli dönem bitmiş, amniyosentez sonuçları (hayal değil mi erkene aldım) süper, bebekler sağlıklı, oh yaz başı olmuş, şu göbeğimi açıkça bırakacak t-shirtlerim mis gibi yıkanmış ütülenmiş. Hayal değil mi yahu, süper valla.
Waterss, sen nasılsın sevgili arkadaşım? İlk trimester bitiyor hayırlısıyla. Keyifler, aşermeler nasıl?
sağol canım , Diyorumki yatsam kalksam veledi verseler o 9 ayı hiç geçirmesem :1shok: en çok o kısmı geriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?