38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar bu aralar alabamadan esteryadan gukemden ses yok.değil mi? bana mı öyle geliyor.
gukem le sabah mesajlaştım iyi. başka forma takılıyor şu ara galiba yerimseniben gelir

evet merkezler eczanelerden daha ucuza veriyorlar. haliyle depodan toptan alıp çok sattıkları için. valla 1 kere daha fırsatım olsaydı gonal f değil ama (çok pahalı) fostimon veya merional gibi bir ilaç isteyecektim. günde 2 kere sabah akşam menagonu yaptırmak çok yoruyordu. üstelik hafta içi binadakı hemşire yaptığı halde. hafta sonu da hastanelere gidiyorsun reçeteyle. gıcık. üstelik 5 günlük menagon da 450 iu hastaneden verilen fiyat 600 tutardı değmiyor valla.

sağol canım , Diyorumki yatsam kalksam veledi verseler o 9 ayı hiç geçirmesem :1shok: en çok o kısmı geriyor.

oldu canım....senin şu rahatlığın yok mu...........ne rahatsın yaaa karamel.yok şimdi çalışamam,yok yumurta varmı diye gidemem şimdi dr a,yok iğneleri kafama göre yapsam ne olur.yok daha sık gidemem.aaaaahhh ahhh.bende keşke şöööyle bir rahat geniş olabilsem.ben de aksine tezcanlıyım .çok ta heyecanlıyım.(kafiye de oldu haaa bu arada farkında olmadan)senin olduğunda çok tembel bir çocuğun olur gibime geliyorannesine benzerse........ah bir ikizin olsun da seni koştursun peşinden.İNNNŞALLAH

yaaa yemiyor ve içmiyorsa şu zinc yazan çinko tabletlerinden alsan bir de ace selenyum plus (evicap da deniyor ama zaten ace selenyum un içinde e vitamini var günde 2 tane içse evicap ile aynı oluyor). bak hem doktorlar bunları veriyorlar spermi düşük olan erkeklere hem de kk da kullanan bayanlar eşlerine çok etki ettiğini söylüyorlar. şimdiye yetişmese de senin halen her ay büyüyen 1 yumurtan var belli mi olur. dr verdi de zorla içir. hatta doktora götür yazsın diyeceğim ama senin keçi gitmez herhalde.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok ben hep okuyorum sizleri ama bi çok şeyi anlamıyorum doğrusu ilaçlar kürler vitaminler ve kendi adıma ne yapacağımı bilmiyorum şuan bıraktım herşeyi bi incir kürünü götürüyorum başka bişi yok. kist canımı çok sıktı kendimi çaresiz hissediyorum. zaten rezerv nasıl oldıuysa tükenecek hale geldi.
kız deniz biyere takıldığım yok okuyorum valla burayı:)))

yavrucum evde evicap var zaten.onu söylüyor .yok ters etki yapıyormuş diye.anlayın işte.daha nasıl diyeyim .hiç ödev mödev olmıyacakboşa gidecek yine yumurtam.dur dur.şurda en fazla 2 ay var tüpe.ah bir tüpe başlasam.....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

annaaa biri demiş, biri alkışlamış :)))

tembelim valla ne diyeyim doğru teşhiş, bir tek işimde çalışkanım hayatımın gerisinde tembellülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Arkadaşlar, Karamel'i bilmem ama ben de isterdim, eğer hamile kalabilirsem şöyle ilk trimester'i uyuyarak geçirmek. Oh opu işlemine yatmak gibi. Uyudum transerim yapıldı, uyandım riskli dönem bitmiş, amniyosentez sonuçları (hayal değil mi erkene aldım) süper, bebekler sağlıklı, oh yaz başı olmuş, şu göbeğimi açıkça bırakacak t-shirtlerim mis gibi yıkanmış ütülenmiş. Hayal değil mi yahu, süper valla.

Son düzenleme:
Gukem'cim,

Çok iyi anlıyorum canım seni. Ama kendini toplaman, hala olasılık dahilindeyken uğraşman lazım. Dur bakalım daha. Benim de kaç ay önce bilmiyorum bu ilaçların etkisi filan mıydı bilmiyorum, ilk defa kistim olmuştu. Hem de tedaviye başlamak için gittiğimde öğrenmiştim, moral bozucu elbette ama Allah dermansız hastalık vermesin be güzelim. Kistin hallolur, dur daha ne aşılama, ne ovulasyon takibi. Gerçekten daha başlamış sayılmazsın. Belki de bir karar vermeli ve o yolda yürümelisin artık. Ne yapacağına karar vermeden insan, boşlukta kalıyor, zorlanıyor. Hadi arkadaşım, biraz daha umut.

hayal olarak gerçekten süper.bende en çok bebeğimin kalbinin attığını içimde görmek isterdim.o minicik ışığın yanıp söndüğünü görmek.sonra ne yapardım biliyormusunuz.onu cebe atmak.bilgisayarıma duvar kağıdı yapmak.işte o zaman benim gerçeğim olurdu.amaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn hayal değilmi.işte.hayal olarak süper.heradanın da dediğ gibi.

Selammmm Çıtırlarrrr off bugun fena yogunluk var bir suru yere gittim geldim daha yeni oturdum masama ..

kızlar sohbet çok tatlıydı mutfağa kaçacağım arada uğrarım size.herkes kendine iyi baksın.anne adayları taze annecikler.gebecikler ve de bebeciği olanlar.görüşmek üzere

ERVERDICIM sagol canım evet dogan buyuyor derlerdı gercekten zaman gecıyor ..ben bugunlerı gordumya hepınız gorursunuz emın olun..artık herzaman dedıgım gıbı allah zamanını bılıyor dıyorum..umudunuzu kaybetmeyın ınsallah hepınız tadacaksınız hepımız anne olacagız:)
işte bu, işte böyle moraller yüksek.

defneciğim iyi olmanıza çok sevindim, minik kızını kokla benim için
KARAMELCIM sagol canım..doktor kontrolu derken kızın kontrollerı basladı..heray onunkılere gıdıyoruz persembe 3. ay asıları falan var ..hala ınanamıyorum darısı tum ısteyen kadınlara:)

Defne hoşgeldin arkadaşım. Maşallah diyeyim, kızına da sana da. Ne güzel, hayallerin gerçek oldu, maşallah, maşallah. Darısı dediğin gibi bizlere de inşallah.

Fıstığa bak fıstığa biz popomuzu örtecek tişört giyelim , sen göbeğini açıkta bırakacak tişört giy

Defneciğim hoş geldin canım

defne maşallah kızına sağlıkla büyür inşallah

aman karamel sakın göbişini açıkta bırakma yanarsın. yerimsenibenbu konuda benimki de manyaktır değil göbüşü açık bırakmak (zayıf günlerimde tabii) eğilince belim açılsa 3 gün söylenir kötükedihüso

Waterss, sen nasılsın sevgili arkadaşım? İlk trimester bitiyor hayırlısıyla. Keyifler, aşermeler nasıl?

Herada'cım sağol iyiyim. Uyku durumları 2 haftadır bitti , normale döndüm sadece gün içinde koşturduğumda akşamları uyku bastırıyor. Hiç bir yiyeceğe karşı aşermiyorum. Arasıra bazı günler mide bulantılarım oldu sürekli değil, şimdi o da iyi. Bu Cuma 2'li test ve ense pilisi ölçümü için gideceğim.

Yazdıklarınızı okudum, hayal değil bir gün gerçek olacak inanıyorum azmin elinden kurtulmak zordur. Size de ben iyi uykular diye yazacağım buradan.

sağol canım , Diyorumki yatsam kalksam veledi verseler o 9 ayı hiç geçirmesem :1shok: en çok o kısmı geriyor.

Ah keşke öyle olsaydı Karamel'cim, inşallah sen de yaşayacaksın tüm bunları ellenmedik yerin kalmayacak. Sezeryan olacaksan anadan doğma her şeyinle karşılarında olacaksın.. Ondan sonra bebeği eline verecekler, işte gümbürtü ondan sonra başlıyor , valla feleğin şaşacak. Hayatta kimse senin sabrını bu derece onun kadar zorlamamış olacak göreceksin.

Benim bir arkadaşım 7 yıl tedaviden sonra çocuk sahibi oldu, kızcağız çok istediği için çevreye şikayette bulunamıyor tabi, samimimyiz ben onun sıkıntısını anlıyordum bana döküldü, ben de ona hiç utanacak sıkılacak bir şey yok çünkü bu hayatta yutulup sindirilecek zor bir lokma ve başlarda boğazından geçerken çok acıtır ama sonra bir tatlı olur sende şaşarsın demiştim.. Haklısın diyor şimdi bana.. Yani arkadaşlar bunlar en rahat günleriniz, inşallah yaşayıp göreceksiniz.. Yandım Allah dedikçe beni hatırlayın.. Ama bak o kadar tatlı ki tüm zorluklara rağmen ikincisi isteniyor..

Waterss'çım, iyi haberlerle döneceksin, çok ama çok eminim bundan. Sadece cuma ve cumartesi buralarda olmayacağım, pazar günü döner dönmez bakarım haberlerine. Hamileliğin en keyifli dönemi başlıyor hayırlısıyla. Güzel dileklerine inşallah diyeyim.

Karamel'cim, fıstık ya da değil, ahdım var giyerim kardeşim. Sana da giydirecem zorla, gör bak Üzerinde de inşallah 'baby on board' filan yazacak, aynı arabalardaki gibi Valla o günleri bir göreyim, görmemiş hamile kalmış dedirtmeyen ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…