Ben birazdan çıkarım, bu gece annemin kızıyım, internete giremeyeceğim.
Karamel'cim, herşey gönlünce olsun, mükemmel bir OPU, mükemmel dört embriyo inşallah. Dualarımdasın canım, çoğu gitti azı kaldı.
Subuo'cum, inşallah güzel haberlerini alırız.
Krishazel'cim, yolu ha gayret yarıladın sanırım. Sen de dualarımdasın. İnşallah haftaya güzel haberlerini alıp şenleniriz.
Waterss, Esterya, güzel hamileler. Sizler nasılsınız, keyifler yerinde umuyorum.
Erverdi'cim, şu çayı ben de merak ettim hani. Nerenin çayıymış, tirebolu filan mı yoksaBu arada hangi güne sayıyoruz?
Hepinizi öper ve kaçarım şimdilik.
evet semaver çayı öyledir. bakırdan yapılıyor bizim oranın semaveri meşhurdur yazın semaversiz çay içmeyiz hatta hatta arabanın arkasında bir semaver mutlaka vardır benim hani bulduğumuz yerde temiz havada çay içmeye hazırızdır. eh ben karadenizliyim biz de çay eksik olmaz nerdeyse millet çorbanın yanında çay içer:))heradacım çayı araştırmıştım araştırmasına ama çay içtiğimiz kullandığımız çaykurun tiryaki çayı imiş.ama marifet çayda değil de semaverindeymiş.biz sanırım 7 sene önce gitmiştik.çaycı 2 milyara malolmuş bir semaverde yapıyormuş çayını.acaba bakırmıydı ?sanki öyleydi.tam emin değilim şimdi.ama özel bir semaverde demliyordu çayı.5 bardak içmiştim.yolu düşenler mutlaka içmeliler
buradada reklam mı yaptım ne?buyrunnnnnnnnn
Waterss, sevgili arkadaşım. İyi olmanıza çokkk sevindim. Hep diyorum ya, sağlıklı, rahat bir hamilelik geçirmeni diliyorum tüm kalbimle.
Erverdi'cim, o semaverde ne demlense güzel olur Allah bilir.
evet semaver çayı öyledir. bakırdan yapılıyor bizim oranın semaveri meşhurdur yazın semaversiz çay içmeyiz hatta hatta arabanın arkasında bir semaver mutlaka vardır benim hani bulduğumuz yerde temiz havada çay içmeye hazırızdır. eh ben karadenizliyim biz de çay eksik olmaz nerdeyse millet çorbanın yanında çay içer:))
bu arada regli oldum bugün iki aydır 30 günde geliyor .32 gündü son sekiz aydır öncesi de 28 gündü. mayıstan sonra 32 ye çıkmıştı.
,nebilim olmayacak böyle artık bi rahim filmi çekeyim de tüpmüdür ne gerekiyorsa yapacağız artık. benim bir tane velim var kadın ev hanımı eşi doktor iki oğulları var biri bende 1. sınıf. kadın 69 lu kazara hamile kalmış bugün dedi aldıramam napayım dedi. eh üzülmüşler ama bari kız olsa diyorlar iki erkek çocuktan sonra. allahım biz isteriz olmaz millet istemez olur.alalhın taktiri belkide...
karamel ciğim güzel geçmiş opun darısı transferinin başına. sonrasında da en stresli dönem başlayacak bekleme dönemi. inşallah sen onu da böyle stressiz bir şekilde hemencecik atlatırsın opuyorumnanaktanyarın mı söyleyecekler yumurtaların kaçının döllendiğini?
Karamel cim nerede yaptiriyorsun tedavini canim
karamelcim geçmiş olsun canım.herşey gönlünce olsun
ben demiştim ama bu çok rahattır diye senin için
transferden sonra verilen ilaçlarımız aynı..
duş olayı da ne güzel düşünülmüş.ilk defa duydum böyle birşey.herşey dahil değil midelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?