38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herada'cım iyiyim çok şükür bir şeyim yok, şikayetlerim kalmadı, işe daha çok konsantre olabiliyorum artık. Bugün sabah da bir yerde toplantım vardı, aklım Karamel'deydi. Akşam iş çıkışına kadar bakacağım haber almak için. Olmazsa sabaha kalacak.

heradacım çayı araştırmıştım araştırmasına ama çay içtiğimiz kullandığımız çaykurun tiryaki çayı imiş.ama marifet çayda değil de semaverindeymiş.biz sanırım 7 sene önce gitmiştik.çaycı 2 milyara malolmuş bir semaverde yapıyormuş çayını.acaba bakırmıydı ?sanki öyleydi.tam emin değilim şimdi.ama özel bir semaverde demliyordu çayı.5 bardak içmiştim.yolu düşenler mutlaka içmeliler
buradada reklam mı yaptım ne?buyrunnnnnnnnn

Waterss, sevgili arkadaşım. ıyi olmanıza çokkk sevindim. Hep diyorum ya, sağlıklı, rahat bir hamilelik geçirmeni diliyorum tüm kalbimle.

Erverdi'cim, o semaverde ne demlense güzel olur Allah bilir.

ah!deniz de subuo da buradaymış.karamel bak senden haber bekliyoruz.bir an önce yaz bize.
watersçım,heradanın güzel dileklerine bende tüm kalbimle katılıyorum
biz isteyenler muradımıza erelim hamilerde kucaklarına alsın hayırlısıyla sağlıkla
bebişlerine kavuşanlar da iyi günlerde güzel geleceklerde büyütsünler inşallah

Erverdi'cim,

Karamel'i ben de merakla bekliyorum. ınşallah fırsat bulup bir an önce yazar. Gelsin ikizler artık...

evet semaver çayı öyledir. bakırdan yapılıyor bizim oranın semaveri meşhurdur yazın semaversiz çay içmeyiz hatta hatta arabanın arkasında bir semaver mutlaka vardır benim hani bulduğumuz yerde temiz havada çay içmeye hazırızdır. eh ben karadenizliyim biz de çay eksik olmaz nerdeyse millet çorbanın yanında çay içer:))
bu arada regli oldum bugün iki aydır 30 günde geliyor .32 gündü son sekiz aydır öncesi de 28 gündü. mayıstan sonra 32 ye çıkmıştı.
,nebilim olmayacak böyle artık bi rahim filmi çekeyim de tüpmüdür ne gerekiyorsa yapacağız artık. benim bir tane velim var kadın ev hanımı eşi doktor iki oğulları var biri bende 1. sınıf. kadın 69 lu kazara hamile kalmış bugün dedi aldıramam napayım dedi. eh üzülmüşler ama bari kız olsa diyorlar iki erkek çocuktan sonra. allahım biz isteriz olmaz millet istemez olur.alalhın taktiri belkide...

Waterss, sevgili arkadaşım. İyi olmanıza çokkk sevindim. Hep diyorum ya, sağlıklı, rahat bir hamilelik geçirmeni diliyorum tüm kalbimle.

Erverdi'cim, o semaverde ne demlense güzel olur Allah bilir.

Sağol Herada, umarım güzel devam eder herşey. Subuo'nun da durumunun düzelmiş olmasını umuyorum, bizi haberdar eder sanırım. Sen de bu ay dinlenmede ve doğal yolla takiptesin yanlış hatırlamıyorsam, iyi de yapıyorsun bebiş doğal yolla gelir inşallah.kaydirigubbakcemile5

Şu semaver ve çay olayı ilgimi çekti topik dışı ama Gukem, iyi bakır bir semaveri nereden edinebilirim ?.

Bu arada haklısın, hamilelik haberi kimi ev için böyle üzüntü kaynağı olabiliyor, biz ise olması için neler yapıyoruz. delikafadulden

Waterss'çım, doğru hatırlıyorsun arkadaşım. Benim işe yaramaz yumurtalarla olur mu bilmem ama şu dinlenme dönemini de boş geçirmek niyetinde değilim. Biraz da o tüp koşturmacasının verdiği yorgunluk ve bıkkınlıktan. Bu kul biraz da böyle denesin ne yapalım

Gukem'cim, rahim filmi sonrasında mı karar vereceksin hangi doktor, hangi hastane ve ne zaman diye? Allah kolaylık versin, zor yollar bu yollar ama ne güzel ki tek başımıza değiliz, aynı yollardan geçen bir grubuz burada. Hayatta bazen bazı şeyleri, çok zorlayarak elde etmek diye birşey var. Bu aralar çok düşünüyorum, herhalde Dhea filan araştırıyorum diye. Böbreklerim gayet iyi çalışıyor. Bu benim için o kadar doğal ve olması gereken birşey ki. Hiç böbreklerim çalışıyor diye şükretmiyorum ama hayatları bu sorunla çok zorlu geçen hatta hayatını kaybeden insanlar biliyorum. Bizimki de biraz böyle işte. Kimisi hiç düşünmeden bebek sahibi oluyor, kimi de bizler gibi zor yollardan geçerek. Umuyorum ve inanıyorum ki bu uğraşlar boşuna değil, er ya da geç, bir gün bizim de yüzümüz gülecek inşallah.

merhaba arkadaşlar
Nasılsınız
gelişmelerinizi takip ettim şimdide umarım güzel haberler gelsin Karamecim senden
bilmiyorumkismile
dualrım seninle
bende tedaviye başlayacağım ama çok korkuyorum hemde çok
şimdi ümidim var ama bu tedavide olmassa bu işi rafa kaldıracağım
çok üzücü bi süreç maddi manevi insanı yıpratıyor
bide çalışıyosanız yıpranma kat kat artıyor
Allah hepimize yardım etsin
isteyen herkese nasip etsin

kızlar geldimmmmm sempatiksalakcinni

Öncelikle bize 10.30 da gelin demişler biz 10.10 da oradaydık. Ben iğnemi gece 24.00 de yapmıştım. Önce biraz embriyologla sohbet ettik bizi rahatlatma konuşması yaptı. Sonra bizi odamıza aldılar dinlenin dediler. 10.50 gibi babamızı örnek vermeye çağırdılar. Bana 11.00 hazır olun gelip sizi alacağız dediler.
Malum soyunup hasta önlüğü giyeceğim. O arada tv yi açtım kış olimpiyatlarını izliyorum saat 11.00 olmuş hastabakıcı geldi siz hazır değilmisiniz ne yapıyorsunuz öyle çabuk wc ye gidin üstünüzü değişin aman allahım hazır değil diye kaçtı odadan neyse hemen giyindim.

ışlem yapılan yere gittik dr. orada saat 11.15 gibi oldu acele edin hanımlar zaten 4 yumurta var çatlamadan alalım diyor. Tek telaşsız bendim hatta yardımcı embriyolog çoraplarınız ne güzel öyle dedi ben onla muhabbet ediyorum. Damar yolu açıldı sakinleştirici verdi parmaklarıma nabız ölçen alet takıldı ortalık nabız sesimle doldu dr. birşey yapmaya başladı sanırım baticonla temizlik aşaması ben kıpırdanmaya başalyınca verin ilacı çok kıpırdıyor dedi.............

Uyandım hemen kalkmak istedim biraz dinlen dediler sonra odaya aldılar. Azda oarada dinlendim. Sonra dr.un yanına geçtik. 4 yumurtayıda almışlar kalitesi şimdi belli olmaz sıvı içerinde belli olur dedi. Döllenirse 4 ünüde koyacaklarmış.
elime liste ve bir sürü ilaç verdi

prednol
monodoks
crinone jel
estrofem
progestan

perşembe 15.00 transfer 2 Martta gebelik testi yapacakmışım durum budur

hepinize çok ama çok teşekkürler sağolun varolun.
Tek tek dua ettim desem yalan olur çok çabuk uyuttular çünkü sadece odada bir fatiha okuyup allah tüm arkadaşlarıma gönlündekini versin dedim. :Saruboceq:

Bence en güzel ayrıntı, eşim örnek verdikten sonra duşa almışlar havlusu terlikleri şampuanı hazırmış. Oda güzelse duşunu almış beni bekliyordu. Her yerde böylemi bilmiyorum ama çok güzel düşünülmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
karamel ciğim güzel geçmiş opun darısı transferinin başına. sonrasında da en stresli dönem başlayacak bekleme dönemi. inşallah sen onu da böyle stressiz bir şekilde hemencecik atlatırsın opuyorumnanaktanyarın mı söyleyecekler yumurtaların kaçının döllendiğini?

valla bilmiyorum bize perş gelin dediler. Hiç öyle tel açarız falan denmedi. Sitelerinde 2 günden önce bilgi istemeyin yazıyor. Gidince öğreniriz artık. Ödemeyi yaptık gerek yok transferde verirsiniz dediler ama biz götürmüştük verdik. Sadece inşallah iade etmeyiz dediler inşallah dedik.

Karamel cim nerede yaptiriyorsun tedavini canim

Jinepol Kadın sağlığı ve tüp bebek merkezi

Embriyologla konuşurken direk kendi doktorumuz 20 yıldır bu işi yapıyor hiç öyle gereksiz testlerle hastayı strese sokmaz, kendi çok rahattır o rahatlığıda size yansıtır dedi. Böylece e2 istememe nedeni anlaşıldı bende bir daha sormadım

ben demiştim ama bu çok rahattır diye senin için
transferden sonra verilen ilaçlarımız aynı..
duş olayı da ne güzel düşünülmüş.ilk defa duydum böyle birşey.herşey dahil değil midelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

alman hastanesinde de (bahçeci oradan ayrılmadan) verilen odalarda duş havlu vardı. hatta medicanadaki odada da duş vardı havluyu hatırlamıyorum. yoksa da isteyince verirler herhalde. ama benimki burada duş alan da mı var ne tuhaf dedi. eee dedim uzak yoldan gelen namazında niyazında olan ne yapacak eve mi dönmeyi bekleyecek illa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…