38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

watersciğim olsun topik dışı ne olur ki aynı konuları konuşmaktan yorulduk biraz da başka topiklere bazen göz gezdiriyorum çok konudan bahsediliyor.fikir alışverişi her zaman iyidir.
yazın sirkeciye gitmiştik mısır çarşısı na fana o civarda her sokakta alışveriş çarşısı var ya adını bilemiyorum işte mısırçarşısı nın o civar.mangal almıştık biz de heh orda gördüm ben semaver.eğer bakır olmasa da normal tenekeden yapılanlar var onlarla da pek güzel
çay oluyor.pek farketmiyor yani. sirkeci de işte anlatabilmişimdir umarım...

yok canım ben zaten memorial da karar kıldım. ancak hale hanım bir rahim filmi çektir öyle başlayalım tüp e dedi.o yüzden bu ayı atladık. bir de bende kist çıktı ya onunla ilgli ilaçta kullanacağım bu ay.ama beni biliyorsunuz her gitmem de daha bir olumsuzluk duydum şimdi rahim filmi çektirince hepten dünya başıma yıkılacak diye de korkmuyor değilimmafoldumben hepimiz için hayırlısı olur umarım...

Karamelcim, herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım. ıkizler yola çıktılar ve 2 Martta şenlik yapıyoruz demek ki, hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin Minik Karameller

gukem com gozukmuyorsun eskisi kadar nasilsin iyimisin?

hepinizi ciddiyetle takip ediyorum ancak benim bu konuya dair yazacağım pek bişi yok o yüzden senin haftaya çarşamba test günün:))) bak gördün mü takipteyim:)))opuyorumnanaktan beklediğim regli bugün oldu.balon gibi şiştim iniyorum diye seviniyorum işte sırnaşık şey

Umarım rahim filmiyle güzel haberler de gelmeye başlar Gukemcim. Herşey gönlünce olsun.

Roniyam sen nasılsın arkadaşım, bebişin nasıl? Rahat bir hamilelik oluyordur umarım.

Canim benim insallah en kisa zamanda istedigine kavusursun senin icin dua edicem .
EVet benim test gunum haftaya ama nasil dayanicam bilmiyorum sansim cok az biliyorum bana mucize lazim . Embryolog en fazla yuzde 15 sansin var dedi ama ben onu bile denemek istedim.

canım benim ben ümitliyim nedense işallah diyelim. zaten 40 yıl yaşlarda her ay %5 şansımız var senin %15 daha iyi değil mi:)zemuszemus kenzul arz duası var ya onu okusana test gününe kadar ben tembellikten bi başlayamadım da

Krishazelcim, %15 hiç ama hiç kötü bir olasılık değil, çok inanıyorum ki sen kul olarak üstüne düşeni yaptın. Bundan sonrası gerçekten Yaradana bağlı. ınşallah yüzün güler, bizim de içimizi umutla doldurursun.

karamel;ne geldi aklıma bu akşam.....senin yumurtalar kalitelidir hamile kalıyordun spontan.3 ü de 4üüde tutmasın.olurmu olur.delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
(yani istermisin tutsun anlamında söyledim)40 tan sonra 4 çocuklu karamel.hehehehhehehe

benim içtiğim çay öyle küçük bir semaverde değildi.büyük bir kazandı tabiii çayocağı için..hani çeşmeleri olanlar var ya onlardan.ama çaycı farklı bir ocak olduğunu söylemişti.yok bunun gibi demişti.övmüştü.övdüğü kadar da vardı.

krishazel;bence kendine %50 şans vermelisin.ya olacaktır ya da olmayacaktır.dileğimiz tabiii ki olması.ama %50 şans daha iyi..

Umarım rahim filmiyle güzel haberler de gelmeye başlar Gukemcim. Herşey gönlünce olsun.

Roniyam sen nasılsın arkadaşım, bebişin nasıl? Rahat bir hamilelik oluyordur umarım.

Herada canim iyiyim ama biz yaslarda hamilelik hic de kolay degil onu anladim. Allahima binlerce sukur bana bugunleri gosterdi diye. sikayet etmek istemiyorum ama zor. Basagrilarim cok oluyor. Bir de yemekten sonra karnim cok sisiyor ve nefes almam cok zorlasiyor. Daha 5 aylikken boyle oluyorsa son zamanlarda nasil olucam bilmiyorumbilmiyorumkismile
son 15 gunde hic kilo alamadim, once gripden dolayi. Tabii bir de yemege korkuyorum. Cok az yiyorum.
Insallah sen de yakinda bu sikayetlerden yakinirsin canim arkadasim:Saruboceq:

Çıtırlarım günaydın

Karamelcim hadi bakalim insallah 4 yumurtan da dollenir ve cok iyi embriyo olurlar. Sonra da ikizlere hamile kalirsin.

amin canım sağolasın

Karamelcim, herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım. İkizler yola çıktılar ve 2 Martta şenlik yapıyoruz demek ki, hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin Minik Karameller

inşallah birtanem inşallah, hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.

karamel geçmiş olsun işallah güzel bir hamilelğin başlangıcı olur arkadaşım işallah dua edeceğim senin için...

sağol canım

canım herşey gönlünce olsun. dualarım seninle.inşallah bebiş geliyor.....

inşallah canım sağol

oyy oyyy dr. 4 ü de döllenirse 4 ünüde koyacağım dedi ama 4 taneye izin vermez mutlaka 2 ye indirir. 2 'nin hayali güzelde gerçek olursa maddi manevi çok ama çok zor olur. Kısmet Allah hakkımızda ne hayırlı ise oun versin.

Birde "transferden sonra neler yaptınız" diye bir topic var. Millet 5-6 gün yatmış inzivaya çekilmiş. Bizim dr. yok öyle birşey transfer olduğu gün dinlen ertesi gün doğruu işinin başına hasta değilsin ki yatacaksın diyor.

Hepsi şehir efsanesiymiş öyle daha çok strese girersin normal hayata devam dedi. Kaliteli embriyo her şartta tutunur, kalitesiz embriyo 40 gün kalkma gene tutunmaz diyor.

Karamel'cim, çok güzel haberler..sen doğal yoldan kolay hamile kalabiliyordun, rahim içi temiz problem yok.. ben çok çok umutluyum ama gerçekten bayağı rahatsın. Ben olsam bir saat önceden oradaydım..neyse bebekler gelinceo rahatlık falan kalmayacak zaten..2 Mart'ı heyecanla bekliyorum..Hayırlısı olsun, iyi transferler olsun..

kızlar herkese günaydın.karamel waterss sizi görüyorum açıksınız.yine güzel bir gün.güneş açıyooorr.bu açan güneş hepimize yeni umutlar getirsin inşallah.opuyorumnanaktan

kızlar;herkese günaydın.karamel ,waterss sizi açık görüyorum.umarım herkes iyidir.yine güneş açıyooorr kızlar.bu güzel gün hepimize umut getirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…