Şu semaver ve çay olayı ilgimi çekti topik dışı ama Gukem, iyi bakır bir semaveri nereden edinebilirim ?.
Bu arada haklısın, hamilelik haberi kimi ev için böyle üzüntü kaynağı olabiliyor, biz ise olması için neler yapıyoruz. delikafadulden
yok canım ben zaten memorial da karar kıldım. ancak hale hanım bir rahim filmi çektir öyle başlayalım tüp e dedi.o yüzden bu ayı atladık. bir de bende kist çıktı ya onunla ilgli ilaçta kullanacağım bu ay.ama beni biliyorsunuz her gitmem de daha bir olumsuzluk duydum şimdi rahim filmi çektirince hepten dünya başıma yıkılacak diye de korkmuyor değilimmafoldumben hepimiz için hayırlısı olur umarım...Waterss'çım, doğru hatırlıyorsun arkadaşım. Benim işe yaramaz yumurtalarla olur mu bilmem ama şu dinlenme dönemini de boş geçirmek niyetinde değilim. Biraz da o tüp koşturmacasının verdiği yorgunluk ve bıkkınlıktan. Bu kul biraz da böyle denesin ne yapalım
Gukem'cim, rahim filmi sonrasında mı karar vereceksin hangi doktor, hangi hastane ve ne zaman diye? Allah kolaylık versin, zor yollar bu yollar ama ne güzel ki tek başımıza değiliz, aynı yollardan geçen bir grubuz burada. Hayatta bazen bazı şeyleri, çok zorlayarak elde etmek diye birşey var. Bu aralar çok düşünüyorum, herhalde Dhea filan araştırıyorum diye. Böbreklerim gayet iyi çalışıyor. Bu benim için o kadar doğal ve olması gereken birşey ki. Hiç böbreklerim çalışıyor diye şükretmiyorum ama hayatları bu sorunla çok zorlu geçen hatta hayatını kaybeden insanlar biliyorum. Bizimki de biraz böyle işte. Kimisi hiç düşünmeden bebek sahibi oluyor, kimi de bizler gibi zor yollardan geçerek. Umuyorum ve inanıyorum ki bu uğraşlar boşuna değil, er ya da geç, bir gün bizim de yüzümüz gülecek inşallah.
gukem com gozukmuyorsun eskisi kadar nasilsin iyimisin?
canım benim ben ümitliyim nedense işallah diyelim. zaten 40 yıl yaşlarda her ay %5 şansımız var senin %15 daha iyi değil mi:)zemuszemus kenzul arz duası var ya onu okusana test gününe kadar ben tembellikten bi başlayamadım daCanim benim insallah en kisa zamanda istedigine kavusursun senin icin dua edicem .
EVet benim test gunum haftaya ama nasil dayanicam bilmiyorum sansim cok az biliyorum bana mucize lazim . Embryolog en fazla yuzde 15 sansin var dedi ama ben onu bile denemek istedim.
kızlar geldimmmmm sempatiksalakcinni
Öncelikle bize 10.30 da gelin demişler biz 10.10 da oradaydık. Ben iğnemi gece 24.00 de yapmıştım. Önce biraz embriyologla sohbet ettik bizi rahatlatma konuşması yaptı. Sonra bizi odamıza aldılar dinlenin dediler. 10.50 gibi babamızı örnek vermeye çağırdılar. Bana 11.00 hazır olun gelip sizi alacağız dediler.
Malum soyunup hasta önlüğü giyeceğim. O arada tv yi açtım kış olimpiyatlarını izliyorum saat 11.00 olmuş hastabakıcı geldi siz hazır değilmisiniz ne yapıyorsunuz öyle çabuk wc ye gidin üstünüzü değişin aman allahım hazır değil diye kaçtı odadan neyse hemen giyindim.
canım herşey gönlünce olsun. dualarım seninle.inşallah bebiş geliyor.....
Umarım rahim filmiyle güzel haberler de gelmeye başlar Gukemcim. Herşey gönlünce olsun.
Roniyam sen nasılsın arkadaşım, bebişin nasıl? Rahat bir hamilelik oluyordur umarım.
Karamelcim hadi bakalim insallah 4 yumurtan da dollenir ve cok iyi embriyo olurlar. Sonra da ikizlere hamile kalirsin.
Karamelcim, herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım. İkizler yola çıktılar ve 2 Martta şenlik yapıyoruz demek ki, hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin Minik Karameller
karamel geçmiş olsun işallah güzel bir hamilelğin başlangıcı olur arkadaşım işallah dua edeceğim senin için...
canım herşey gönlünce olsun. dualarım seninle.inşallah bebiş geliyor.....
karamel;ne geldi aklıma bu akşam.....senin yumurtalar kalitelidir hamile kalıyordun spontan.3 ü de 4üüde tutmasın.olurmu olur.delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
(yani istermisin tutsun anlamında söyledim)40 tan sonra 4 çocuklu karamel.hehehehhehehe
kızlar geldimmmmm sempatiksalakcinni
Öncelikle bize 10.30 da gelin demişler biz 10.10 da oradaydık. Ben iğnemi gece 24.00 de yapmıştım. Önce biraz embriyologla sohbet ettik bizi rahatlatma konuşması yaptı. Sonra bizi odamıza aldılar dinlenin dediler. 10.50 gibi babamızı örnek vermeye çağırdılar. Bana 11.00 hazır olun gelip sizi alacağız dediler.
Malum soyunup hasta önlüğü giyeceğim. O arada tv yi açtım kış olimpiyatlarını izliyorum saat 11.00 olmuş hastabakıcı geldi siz hazır değilmisiniz ne yapıyorsunuz öyle çabuk wc ye gidin üstünüzü değişin aman allahım hazır değil diye kaçtı odadan neyse hemen giyindim.
İşlem yapılan yere gittik dr. orada saat 11.15 gibi oldu acele edin hanımlar zaten 4 yumurta var çatlamadan alalım diyor. Tek telaşsız bendim hatta yardımcı embriyolog çoraplarınız ne güzel öyle dedi ben onla muhabbet ediyorum. Damar yolu açıldı sakinleştirici verdi parmaklarıma nabız ölçen alet takıldı ortalık nabız sesimle doldu dr. birşey yapmaya başladı sanırım baticonla temizlik aşaması ben kıpırdanmaya başalyınca verin ilacı çok kıpırdıyor dedi.............
Uyandım hemen kalkmak istedim biraz dinlen dediler sonra odaya aldılar. Azda oarada dinlendim. Sonra dr.un yanına geçtik. 4 yumurtayıda almışlar kalitesi şimdi belli olmaz sıvı içerinde belli olur dedi. Döllenirse 4 ünüde koyacaklarmış.
elime liste ve bir sürü ilaç verdi
prednol
monodoks
crinone jel
estrofem
progestan
perşembe 15.00 transfer 2 Martta gebelik testi yapacakmışım durum budur
hepinize çok ama çok teşekkürler sağolun varolun.
Tek tek dua ettim desem yalan olur çok çabuk uyuttular çünkü sadece odada bir fatiha okuyup allah tüm arkadaşlarıma gönlündekini versin dedim. :Saruboceq:
Bence en güzel ayrıntı, eşim örnek verdikten sonra duşa almışlar havlusu terlikleri şampuanı hazırmış. Oda güzelse duşunu almış beni bekliyordu. Her yerde böylemi bilmiyorum ama çok güzel düşünülmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?