38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

allahtan yol açıktı yoksa kesin geç kalırdık, benimki gibi bir kocan olsa hiçbir yere yetişemezsin adam kronik geç kalma ustası.
Zaten gidene kadar kavga ettik, geldik evde de başka konudan kavga ettik.

bende de geç kalma korkusu var.erkenciyim yani.bir keresindesaat 10da çağırmışlar.ben adamı 7 buçukta yollara döküyorum.(tabiii biz birkaç vesait yapıyoruz)yol hali ne olur ne olmaz bişey olursa diye.ben herzaman önce orada olayım da.benimki de tam tersi rahat.son aşılamam da inanın terslik oldumu oluyor.eşim şurdan taksiye atlar gideriz diyor.9 da işlem olacak.sabah erken saat.iş saati.yol kapalı.ben deliriyorum.yarım saat 40 dk da gideceğimiz yer uzuyor da uzuyor bana.binmiştik taksiye ama,yol kapalı bakırköye gideceğiz bu arada.indik yarı yolda metro yaptık.neyse geldik bakırköy metrosuna.ama durun daha bitmedi.bindik bakırköy minübüsüne çabuk gidelim diye 10 dakikalık yolu yürüsek olucak ama.bindik işte.yarı yolda minübüs başka yola girmesinmi.ben telaşşş. nedim çabuk durdur şunu.inicez.hay ALLAHIM.neyse indik.bu sefer tekrar taksi.aman Allahım deliriyorum ben bu arada adamada söyleniyorum.ben sana dedim diye.bir de önceden gidicen ki adam versin de yıkama yapılsın sonra aşılama.ben kızıyorum.hızlı hızlı o stresle gittiğin gibi olacakmı bakalım.yahuu sen işini bahar eyle bırak kış gelsin.ben öyleyim.önceden hazır olayım da.benden yana bişey olmasın.öyle benim kocinin dediği gibi atlarız şurdan 10 dakikada orda oluruz,-olmuyor..

canım aynı biz. ben de geç kalmayı hiç sevmem. gençliğimden beri hangi trafikte ne kadar yol sürer bildiğim yere ona göre çıkarım. emin değilsem daha da erken. 15 senelik manikürcüm-kuaförüm dükkandan girince saat ayarım geldi diyor. eşim de aynı senin eşin dürte dürte kavga döğüş klava:

hava yine kapadı. iş dönüşü artık yürüyüş yapayım diyorum önümüzdeki 5 günü yağışlı vermiş meteoroloji. ne zaman açacak bu hava :1no2:

kızlar herkese selam bi kaç gündür yoğunum gelemedim eskiyide okuyamadım okucam birazdan.
dün sabah doktora gittim. kontrol etti. embriyo transferi provası yaptı. bi sorun yok dedi. psikolog bi kız var onunlada biraz konuştum. istediğin zaman beni arayabilirsin dedi. kendisi de bu yollardan geçerek tüp bebekle ikiz sahibi olmuş bizim konumuzda da tecrübeleri varmış yani. yumurta rezervlerimde ciddi bir azalma var. ilk tedavilerimdeki rezervin bugünkü durumuma göre çok daha iyi olduğunu söyledi. hatta şu anki sayıyı az bularak beş altı sene ilerde dedi artı biraz da umut verdi yani tedaviye başladığımızda değişken bir durum olup daha iyi bir portreylede karşılaaşabilirmişiz. ancak hiç geç kalmadan hemen kısa protokolle reglin ikinci günü başlayalım dedi. tamam dedim. şimdi reglimi bekliyoruz kızlar. hakkımızda hayırlısı.

demek bütün erkekler mızmız, kadınlar daha atak

canım önemli olan karar vermen ve başlaman. inşallah hayırlı olacak.

karamelciğim şimdi geçmişi okudum hakkınızda hayırlısı olsun hayatım dualarım seninle inşallah mutlu sona ulaşacaksın. çok mutlu ve umutluyum senin için. allah güzel gönlüne göre versin hayatım.

kızlar yarın 15,00 de transfer var eğer bir terslik olsa döllenmeme falan bu saate kadar haber verirlerdi değilmi gelmeyin diye ?

yoksa gidince mi söylerler bir terslik varsa bile

canım benim çok sağolasın, cümlemiz inşallah:1hug:

krishazel canım seninle gün sayıyoruz. nasıl gidiyo neler yapıyosun. evde misin. eğilip kalkma ağır bişiler taşıma emi. yukarı rafa filan da uzanma. ağır davran emi hayatım. kivi ve ananası da unutma.

karamelcim sen hiç konuşmadın mı nedir durumlar bizim yaramazlar dördüde iyimi size emanet ettik hiç arayıp sormuyosunuz desene.

yok allah korusun bi terslik inşallah. dediğin gibi allah korusun olsa ararlardı. ama olmasada durumdan haberdar etmek için ararlar. ama 24 saat geçmeden aramazlar gerçi senin 24 saat geçti dimi. eli kulağında belki ararlar.

canım inşallah gönlündeki olur hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz...

karamelcim sen hiç konuşmadın mı nedir durumlar bizim yaramazlar dördüde iyimi size emanet ettik hiç arayıp sormuyosunuz desene.

yok canım hiç o tür bir konuşma olmadı, sitelerinde de 2 günden önce aramayın sağlıklı bilgi veremeyiz demişler bende aramadım.

hiç aklıma gelmemişti bu saate kadar ama şu saat bir heyecan yaptım nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…