- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Karamel'cim, çok güzel haberler..sen doğal yoldan kolay hamile kalabiliyordun, rahim içi temiz problem yok.. ben çok çok umutluyum ama gerçekten bayağı rahatsın. Ben olsam bir saat önceden oradaydım..neyse bebekler gelinceo rahatlık falan kalmayacak zaten..2 Mart'ı heyecanla bekliyorum..Hayırlısı olsun, iyi transferler olsun..
bende de geç kalma korkusu var.erkenciyim yani.bir keresindesaat 10da çağırmışlar.ben adamı 7 buçukta yollara döküyorum.(tabiii biz birkaç vesait yapıyoruz)yol hali ne olur ne olmaz bişey olursa diye.ben herzaman önce orada olayım da.benimki de tam tersi rahat.son aşılamam da inanın terslik oldumu oluyor.eşim şurdan taksiye atlar gideriz diyor.9 da işlem olacak.sabah erken saat.iş saati.yol kapalı.ben deliriyorum.yarım saat 40 dk da gideceğimiz yer uzuyor da uzuyor bana.binmiştik taksiye ama,yol kapalı bakırköye gideceğiz bu arada.indik yarı yolda metro yaptık.neyse geldik bakırköy metrosuna.ama durun daha bitmedi.bindik bakırköy minübüsüne çabuk gidelim diye 10 dakikalık yolu yürüsek olucak ama.bindik işte.yarı yolda minübüs başka yola girmesinmi.ben telaşşş. nedim çabuk durdur şunu.inicez.hay ALLAHIM.neyse indik.bu sefer tekrar taksi.aman Allahım deliriyorum ben bu arada adamada söyleniyorum.ben sana dedim diye.bir de önceden gidicen ki adam versin de yıkama yapılsın sonra aşılama.ben kızıyorum.hızlı hızlı o stresle gittiğin gibi olacakmı bakalım.yahuu sen işini bahar eyle bırak kış gelsin.ben öyleyim.önceden hazır olayım da.benden yana bişey olmasın.öyle benim kocinin dediği gibi atlarız şurdan 10 dakikada orda oluruz,-olmuyor..
canım aynı biz. ben de geç kalmayı hiç sevmem. gençliğimden beri hangi trafikte ne kadar yol sürer bildiğim yere ona göre çıkarım. emin değilsem daha da erken. 15 senelik manikürcüm-kuaförüm dükkandan girince saat ayarım geldi diyor. eşim de aynı senin eşin dürte dürte kavga döğüşklava:
kızlar herkese selam bi kaç gündür yoğunum gelemedim eskiyide okuyamadım okucam birazdan.
dün sabah doktora gittim. kontrol etti. embriyo transferi provası yaptı. bi sorun yok dedi. psikolog bi kız var onunlada biraz konuştum. istediğin zaman beni arayabilirsin dedi. kendisi de bu yollardan geçerek tüp bebekle ikiz sahibi olmuş bizim konumuzda da tecrübeleri varmış yani. yumurta rezervlerimde ciddi bir azalma var. ilk tedavilerimdeki rezervin bugünkü durumuma göre çok daha iyi olduğunu söyledi. hatta şu anki sayıyı az bularak beş altı sene ilerde dediartı biraz da umut verdi yani tedaviye başladığımızda değişken bir durum olup daha iyi bir portreylede karşılaaşabilirmişiz. ancak hiç geç kalmadan hemen kısa protokolle reglin ikinci günü başlayalım dedi. tamam dedim. şimdi reglimi bekliyoruz kızlar. hakkımızda hayırlısı.
slm hanımlar nasılsınız?
karamelciğim şimdi geçmişi okudum hakkınızda hayırlısı olsun hayatım dualarım seninle inşallah mutlu sona ulaşacaksın. çok mutlu ve umutluyum senin için. allah güzel gönlüne göre versin hayatım.
Embriyologla konuşurken direk kendi doktorumuz 20 yıldır bu işi yapıyor hiç öyle gereksiz testlerle hastayı strese sokmaz, kendi çok rahattır o rahatlığıda size yansıtır dedi. Böylece e2 istememe nedeni anlaşıldı bende bir daha sormadım
selam canım biz iyiyyiz sende durum nedir
karamelcim sen hiç konuşmadın mı nedir durumlar bizim yaramazlar dördüde iyimi size emanet ettik hiç arayıp sormuyosunuz desene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?