kızlar herkese selam bi kaç gündür yoğunum gelemedim eskiyide okuyamadım okucam birazdan.
dün sabah doktora gittim. kontrol etti. embriyo transferi provası yaptı. bi sorun yok dedi. psikolog bi kız var onunlada biraz konuştum. istediğin zaman beni arayabilirsin dedi. kendisi de bu yollardan geçerek tüp bebekle ikiz sahibi olmuş bizim konumuzda da tecrübeleri varmış yani. yumurta rezervlerimde ciddi bir azalma var. ilk tedavilerimdeki rezervin bugünkü durumuma göre çok daha iyi olduğunu söyledi. hatta şu anki sayıyı az bularak beş altı sene ilerde dediartı biraz da umut verdi yani tedaviye başladığımızda değişken bir durum olup daha iyi bir portreylede karşılaaşabilirmişiz. ancak hiç geç kalmadan hemen kısa protokolle reglin ikinci günü başlayalım dedi. tamam dedim. şimdi reglimi bekliyoruz kızlar. hakkımızda hayırlısı.
kızlar yarın 15,00 de transfer var eğer bir terslik olsa döllenmeme falan bu saate kadar haber verirlerdi değilmi gelmeyin diye ?
yoksa gidince mi söylerler bir terslik varsa bile
canım bendeki durum 3.4 ay pre seedle deniyecegim bende sonra tüpe geçecegim artık beklemek istemiyorum
AAAAA Karamel, aslanlar gibi bölünüyorlar demek geldiğine göre içimden, bence minik karamel'ler erkek, hayırlısı olsun
amin heradacım hepimize inşallah. karamel anlamadım ben sen ne demek istedin dördünü koyacak mı eğer herşey yolunda giderse. dördünü koydu diyelim dördüde tutarsamı diyosun. neye yazık yani anlayamadım ?
herada canımcım, şimdi dediğin gibi bu 4 ü de iyiyse gayet iyi bölünüyorsa ee birde 4 tane koyup 2 ye indirecekse yazık değil mi ?
devrim tamamda 2. isim ne olacak o zaman :))))))))))))) allah söyletti
Karamel'cim, Allah inşallah güzel gönlüne göre versin, umarım böyle bir karar vermek zorunda kalmazsın. En az ve en çok iki tane bebiş olsun o embriyolardan diye mi dua edicem ben şimdi yaaaa, aaaa, şaşırttın ama
OOOOO daha çok isim buluruz biz 2.ye. Hem sen daha düşün bakalım, tek ismi mi olacak Karamel JR'ların? Bence iki isimli olsunlar, en az 3 isim daha lazım bize
doktorla konuştuğumda dedi ki kızlar bir tane de yumurtan olsa ya da üç tane herneyse kaç tane olursa olsun her yumurtanın fifty fifty döllenme şansı var dedi kendi içinde ya döllenir ya döllenmez. dolayısıyla elbette üç tane olursa biri olmassa biri olur diye düşünebilirsin ancak üçü de döllenmeyebilir üçü de döllenebilir . kendi içinde her yumurtanı şansı ayrıdır dedi. bu kez bir yumurtam da olsa hiç moralimi bozmayacağım. yeterki en az birtane iyi yumurtaya ulaşabileyim kızlar.
babamız sağcı, ben solcu :)))))))
o devrim istemiyor ama olacak :)
Bunu demiştin, hatırlıyorumDevrim güzel isim, bence eşini ikna edersin sen.
yok canım hiç o tür bir konuşma olmadı, sitelerinde de 2 günden önce aramayın sağlıklı bilgi veremeyiz demişler bende aramadım.
hiç aklıma gelmemişti bu saate kadar ama şu saat bir heyecan yaptım nedense
canım ben neyi sevmedim biliyor musun bu haber vermeme olaylarını. benim duyup bildiğim tüm merkezler yaklaşık 24 saat sonra arayıp veya senden aramanı isteyip döllenen yumurta sayısını veriyorlar. almanı ben aramıştım 6 taneden 2 tanesi döllendi demişlerdi. medicana kendileri aradılar ve 3 tane döllendi dediler (sonra 4 e çıktı) yani 24 saat sonra kaç yumurtanın döllenmeye başladığı belli oluyor. seni neden merakta bırakıyorlar ki? tabii kendileri beklemiyor kalpleri ağızlarında alsanaalsanasmile
bir de neden illa 2. gün transferi? belki senin 4 yumurtan da çok kaliteli döllenip bölünecek ve 3. güne hatta belki 4. 5. güne ulaşacaklar? nil in 2 yumurtasından 1 tanesi döllenmişti ama o kadar kaliteliymiş ki 4. gün transferi yapılmış.
yani bu kısmını sevmedim senin hastanenin. :umursamaz:
inşallah 4 tanesi de çok kaliteli döllenir ama merak etme bizim yaşımızda 1 tanesinin tutması bile mucize 2 den fazla tutması apayrı bir mucize olur.
bir tek el-muaalimi gördüm 40 yaşında üçüzlere hamile kalan ama ondan da 9 yumurta toplanmış ve en kaliteli 3 tanesi 5. güne ulaşıp blastosist olmuş ve 3 ü de tutmuş. yani çok çok zor.
rabbim hayırlısını versin çoğul demek risk demek 2 den fazla isteme zaten kaydirigubbakcemile5
Bunu demiştin, hatırlıyorumDevrim güzel isim, bence eşini ikna edersin sen.
hava yine kapadı. iş dönüşü artık yürüyüş yapayım diyorum önümüzdeki 5 günü yağışlı vermiş meteoroloji. ne zaman açacak bu hava :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?