38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kondisyon bisikleti vardı binemedim verdim. Yürüyüş bandı aldım üstünde havlu kuruyor.
benim kadar tembel olmayasın ama oksijenle spor daha çok yağ yaktırıyormuş senin köy mis gibi hava yürüsene be şekerim.

devrim koyma hayatım ülke kötüye gidiyor ileride çocuk sıkıntı çekmesin başka bişi bul
özgür mesela bak bunu da sevmezler de devrimden daha yumuşak :icecream:

kerim ismini de seviyorum bir ara kerim devrim koyayım dedim (sanki oldu da)
araştırdım birde ne göreyim kerim devrim'i islami cihad koyuyormuş

allah kerim
tekyol devrim hesabı :jeyyar:

Zaten yürümek hayatımın parçası yahu, benim rutinimin içinde günde zaten bir saat yürüyüş var. Bir de üstüne dağ taş yürümekten sıkılıyorum desem taşa tutucan beni di mi Evde açıyorum Boston Legal'ımı, bir bölüm bitiyorum pedal çevirirken, süper oluyor. Kapıyı da ardına dek açıyorum ki mis gibi çam kokusu çekeyim içime diye. Daha ne yapayım benden bu kadar

Arkadaşım, ben şimdi kaçar. Kankamın oğlunun 3. yaşgünü bugün. Teyzelik yapmaya gitmem lazım. Sana keyifli bir transfer diliyorum. Tüm dualarım, iyi dileklerim seninle. Sevgiler.

Herkese sevgiler kızlar, görüşürüz.

Sağol canım. Can dostumda senin köyde otururken açıyorduk camları ohhhh helede yağmur yağıyorsa.

Tekrar küfrettim ona aklıma gelince Sattı da evini

ben de bisiklet veya koşu bandı alırsam karamel gibi olurum korkuma almıyorum :kedi:
şu kolları çekip bacaklarını ileri geri yaptığın aletten vermişti kardeşim. aslında 15 dakika bile yapsan işe yarıyor ama ben onu sevemedim ayağımın altı acıyor diye.
şimdi yoga cd mi bekliyorum. gelince ne yapıp edip 10 dakika o aleti yapacağım üstüne yogamı. yoksa bu vucut toplanmayacak :umursamaz:

karamel;bence herşey yolunda o yüzden aramadılar ya da aramıyorlar.bir terslik olsaydı inan haber verirlerdi.şimdi güzel güzel bölünmeye devam ediyordur senin 4üzler:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

alabama canım hakkında hayırlısı..fsh ın kaç ki rezervinde ciddi azalma olduğunu söylemişler.yani kaçta iken ciddiye alınacak durum oluyor.merak ettim.bence hiç belli olmaz. olmaz denenlerin oluyorda ..herşey nasip kısmet biraz da şans işi diye düşünüyorum ben.

kerim ismini de seviyorum bir ara kerim devrim koyayım dedim (sanki oldu da)
araştırdım birde ne göreyim kerim devrim'i islami cihad koyuyormuş

allah kerim
tekyol devrim hesabı :jeyyar:

bak ülkenin geleceğine uydu bu delikafaduldenhem erkek olursa önü açılır aklinialirimsmileay acaba kızlara ne diyorlar havva devrim? elif devrim? vs vs :içelim:

alabama boşver üzülme umutsuzluğa kapılma ama bırakma da olacak olan oluyor inşallah hayırlı bir tedavi olur

Arkadaşlar merhaba,

Ne yazık, yazdıklarınızı tam takip edemiyorum. Hızlıca göz atabiliyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Yok aman Deniz'ciğim öyle deme. Olsun tabiki, niye olmayacak. Bizler o kadar iğne, stres vs. yaşamış kadınlar olarak bebek doğduktan sonraki uykusuzluğa mı katlanamayacağız sanki. Onu mız mızlar düşünsün. Dediğim gibi buradaki herkes zaten dirayetli. Bu yüzden evet bebek zor ve çok büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Ama bizlere vız gelir bu zorluklar. Ayırca da hep söylüyorum, Allah böyle tatlı zorluklar varsin hepinize.
Yürekteki sızı doğru da. İki mi? İşte ondan emin değilim. Zaten bir tanesini zor buldum. Ben bu mutluluğu tattım. İkinciyi de Allah olmayanlara nasip etsin.

iyi akşamlar denizler.umarım iyisinizdir.tabii bebişli deniz tatlı bir yorgunluk içindedir.

Erverdi'ciğim evet aynen dediğin gibi tatlı bir yorgunluk var. Sen nasılsın. Keyifli gördüm seni. İnşallah keyfin bebişle kat kat artar.

Canım Herada'mmm,

Ben de senden uzakta da olsan çok pozitif elektrik alıyorum. Sen ve Karamel gibi ben de yıllarca çocuk istemeyip, sonra isteyince de pat diye olur diye düşünmüştüm. Neyse zor da olsa, ona kavuşunca insan kıymetini daha iyi anlıyor. Allah sizlerin de, kucaklarınızı boş bırakmayacak ve bu emeklerinizin karşılığını verecektir buna yürekten inanıyorum.

Evet bende hamilelikte ne aşerme ne bulantı oldu. Çok rahat geçirdim. Ama lohusalık tam bir kabustu gerçekten. Dediğim gibi kendimden bile nefret ediyordum. Acayip bir sinir oldu . Allah'tan o dönemi annemlerde atlattım büyük oranda. Kayınvalide son 10 günde ortaya çıktı. Önce çıksa onu da parçalayacaktım valla. (Yani neredeyse:)))

Kesinlikle haklısın. Ben de asla hiçbir şeyi kınamamaya çalışıyorum. Çünkü kınadığım başıma geliyor. En basiti ben 1969 doğumluyum ya hep annemlere kızardım niye 70'li yılı beklemediniz diye. Ben de oğlumu 2009 sonunda doğurdum. Hele de aralıkta doğan bebeklere acır ve ana-babalarına kızardım. "Ulan yıl bitmiş çocuk mu yapılır" diye. Al sana benim oğlum da Aralık 2009'lu oldu. Üstüne üstlük büyük ablamla ben aynı gün 9 Mart doğumluyuz. Yine annemlere "Beni başka güne denk getseydiniz ya, yaşgünümü tek kutlamak istiyorum" filan diye kapris yapardım. Al sana oğlum 4 Aralık 2009 doğumlu. Ortanca ablamla aynı gün o da 4 Aralık doğumlu. Yani bunlar aklıma gelen en basit örnekler.

Oğlumun resmini tabiki seve seve yollarım. özelime mail adresini yazarsan en kısa zamanda gönderirim.

Öpmez miyim Alabama Teyzesi tabi öperim. Maşallah çok tatlı bir bebek. Allah hepinize nasip etsin canım arkadaşım.

Evet arkadaşıma ben de çok çok sevindim. Her aradığında "Senin duaların sayesinde" diyor sağolsun. Kalpten ve samimi dua etmek çok önemli. Bir de bildiğim kadarıyla bir insana en çok başlarının ettiği dualar tutarmış. Bunu arkadaşım söyledi Sizler hep dualarımdasınız. Daha siz merak etmeyin. Hıdırellez'de bu sene de tek tek yazacağım yine isimlerinizi. Geçen yıl, Roniyam ve Defne tuttu. Ama Monişim ve Herada'm maalsef. Olsun bu sene hepinize çalışacağım. Çünkü bende "Oh ben bebek sahibi oldum banane" mantığı asla yok. Çünkü aynı zorlukları yaşadık. O yüzden bu mutluluğu herkes hak ediyor. Bazen bunu hak etmeyip de elde eden sonra onu tuvalete atan, koli bandıyla bantlayan insanları düşünüyorum ve çok üzülüyorum.

Karamel'ciğim hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel haberini alırız en kısa zamanda. Ben teşhis aşamasından, tedaviye ve doğuma kadar bütün herşeyimi Ankara Etlik Zübeyde Hanım Hastanesi'nde yaptırdım. Çok da memnun oldum. Özel hastanelere hiç gerek yok gibi geliyor bana. (Çünkü 6 ay özel hastanelerde süründüm resmen. bumerang gibi hep aynı noktaya dödüm 6 ay boyunca.)

Neyse, bizim hastanede genel anestezi ile opu yapılıyor ve bir iki saat istirahat sonrası eve yollanılıyor. Transfer ise zaten çok kolay bir işlem, vaginal ultarson gibi. Ama transfer sonrası hastanede bir gece yatış veriliyor. İlk 3 saat lazımlık veriyorlar tuvalete dahi yollamıyorlar.

Ama tabi doktorun yine de bana kalırsa haklı. Bunların hepsi laf. Sonuçta veren Allah dağın başında da olsa veriyor. İnşallah sonuç güzel olur önemli olan bu. Şimdiden bol şans canım.

Amannn Erverdim maalesef bu öküzlerin hepsi aynı. Benimki de öyle. Eskiden sinemaya filan giderdik birlikte şimdi ayrı takılıyorum. Her seferinde filmin ilk yarısı bitince geliyorduı bende enayi gibi onu bekliyordum iş çıkışı buluşunca. Şimdi onunla pek bir yere gitmiyorum. Ancak bayram gezmelerinde. O zamanda kudurtuyor resmen. İşte senin fikirsiz gibi, "Ne var yaa 10 dakikada yetişiriz" diyor. Bunların mayası bozuk valla.

Denizcim uzulmuyorum tinmadim hatta olacagina varir olaylar karsisinda turk filmi cevIrmem yani.
Erverdicim fsh olcumu yapilMadi ultrasona baKip soyLedi . 2009 7, ayda 11,4 mis. Regl olunca
Belki test ister. Bende merak ettim. Bb telden ancak bu kadar yazdim. Opuldunuz

sevgili deniz karayurt ;mayası bozuk ha,öküz ha delikafadulden delikafadulden delikafadulden .çok hoşsun.güldürdün ya beni uykulu gözlerle bi bakıyiiim demiştim.Allah ta seni güldürsün.evet bu aralar keyifler iyi. arada güneş açıyor kuşların cıvıltısı insana hayatın güzel olduğunu hatırlatıyor.ahh br an önce bahar gelse.''fikirsiz'' sözünü de duymayalı bayağı olmuştu:roflol:

Karamelimmmm Canımmmmm dun giremedim istanbul dısında idim yumurtacıkların toplanmıs hayırlısı olsun bebecikler olarak sana donsunler insallah gecmisi okuyamadım kaçı döllendi insallah hepsi guzel guzel döllenmistir , dualarımız seninle guzel arkadasım

valla bilmiyorum esterya kaçı döllendi gidince öğreneceğiz.

dua et benim için öpüyorum seni ve manevi oğlumu :)

Oglunla bende seni opuyoruz karamelim iki tane erkek kardes beklioruz walla, napalım cevremizde oynayacak kimse ok ogluma bizde gelip size oynarız :)

Arkadaşlar geçmişe hiç bakamadım.Sizlere geçen hafta söylemiştim işlerim çok yoğu olacak diye.Bu arada (hep öyle olur zaten) işler o kadar yoğunken bir de oğlan rahatsızlandı pazartesi sabah kusarak uyandık.Arkasından ishal başladı tabi.Salı akşamı da eşimde aynı rahatsızlık başladı onu da bayağı silkeledi bu rahatsızlık acilde serum falan bağlandı dün.Bu arada çarşamba sabah da ben birkaçkez istifra ettim ishal ben de hafif seyretti.Ofiste de işler çok yoğun olduğu için hem işe, hem çocuğa, hem eşime yetişmeye çalıştım hasta hasta.Neyse oğlan bugün itibariyle iyi eşim de iyi sayılır ben her zamanki gibi hepsinden iyiyim çünkü herşey beni bekliyor.Bu arada sizi hiç takip edemedim.Şimdi biraz aralık nuldum da gireyim dedim.Bu sayfada okudum Karamelin yumurtaları toplanmış.Gerçi salı günü toplanacağını biliyordum ama.Transferin ne zaman arkadaşım.Hadi hayırlısı yaklaşık iki hafta sonra müjdeli haberi alıcaz.Herkese moral olacak.En son Waterssın bebeiğinin ense pilisi normal çıkmıştı ona sevinmiştim.Bütün arkadaşlar Erverdi,Hereda,Alabama,Deniz Bulut,Gukem,Patikler şu an adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar iyidirler inşallah.Bir de Esterya seni unutmadım canım.Cinsiyetiniz belli olmuş.Erkekleri ikilemişsin.Olsun sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil zaten.Hepinizi öpüyorum arkadaşlar.En kısa zamanda aranıza katılıcam.

Hülya'cım hepinize geçmiş olsun. Virütik bir şey kapmışsınız sanırım yediğiniz, içtiğiniz bir şeylerden maalesef biz kadınların hasta olmaya hakkı yok.

Umarım şimdi iyisinizdir..düzelince aramıza bekliyoruz.. Ben iyiyim bir sıkıntım yok çok şükür. Tekrar geçmiş olsun..sevgiler

Hülya'cım,

Çok geçmişler olsun canım ya, toparlıyor olmanıza çok sevindim. Virütik birşey yaşadınız galiba. Elbette her zamanki gibi iş kadına düşüyor, ah güzelim ya, Allah yardımcın olsun. ınşallah herşey yoluna girer de biz de seninle sık buluşuruz burada. Kolaylıklar diliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…