Cevap yazacaktım, atlamayayım. Geçen akşam haberlerde pazar günü sıcaklık 20'yi bulacak diyorlardı, yine mi değil :-( Rutinimde yürümek var ama kilo vereyim diye kondisyon bisikleti edindim, eğer sağlık içinse yürümek niyetin, tavsiye ederim. Televizyon karşısında haftada 4 akşam 40-50 dakika, mis gibi. Ben kaytarmayı çok severim yürüyüşten, bisiklete binmekten filan ama evde olunca vicdan yapıyor ve biniyor insan.
devrim koyma hayatım ülke kötüye gidiyor ileride çocuk sıkıntı çekmesin başka bişi bul
özgür mesela bak bunu da sevmezler de devrimden daha yumuşak :icecream:
kondisyon bisikleti vardı binemedim verdim. Yürüyüş bandı aldım üstünde havlu kuruyor.
benim kadar tembel olmayasın ama oksijenle spor daha çok yağ yaktırıyormuş senin köy mis gibi hava yürüsene be şekerim.
Zaten yürümek hayatımın parçası yahu, benim rutinimin içinde günde zaten bir saat yürüyüş var. Bir de üstüne dağ taş yürümekten sıkılıyorum desem taşa tutucan beni di miEvde açıyorum Boston Legal'ımı, bir bölüm bitiyorum pedal çevirirken, süper oluyor. Kapıyı da ardına dek açıyorum ki mis gibi çam kokusu çekeyim içime diye. Daha ne yapayım benden bu kadar
Arkadaşım, ben şimdi kaçar. Kankamın oğlunun 3. yaşgünü bugün. Teyzelik yapmaya gitmem lazım. Sana keyifli bir transfer diliyorum. Tüm dualarım, iyi dileklerim seninle. Sevgiler.
Herkese sevgiler kızlar, görüşürüz.
Cevap yazacaktım, atlamayayım. Geçen akşam haberlerde pazar günü sıcaklık 20'yi bulacak diyorlardı, yine mi değil :-( Rutinimde yürümek var ama kilo vereyim diye kondisyon bisikleti edindim, eğer sağlık içinse yürümek niyetin, tavsiye ederim. Televizyon karşısında haftada 4 akşam 40-50 dakika, mis gibi. Ben kaytarmayı çok severim yürüyüşten, bisiklete binmekten filan ama evde olunca vicdan yapıyor ve biniyor insan.
kondisyon bisikleti vardı binemedim verdim. Yürüyüş bandı aldım üstünde havlu kuruyor.
benim kadar tembel olmayasın ama oksijenle spor daha çok yağ yaktırıyormuş senin köy mis gibi hava yürüsene be şekerim.
kızlar herkese selam bi kaç gündür yoğunum gelemedim eskiyide okuyamadım okucam birazdan.
dün sabah doktora gittim. kontrol etti. embriyo transferi provası yaptı. bi sorun yok dedi. psikolog bi kız var onunlada biraz konuştum. istediğin zaman beni arayabilirsin dedi. kendisi de bu yollardan geçerek tüp bebekle ikiz sahibi olmuş bizim konumuzda da tecrübeleri varmış yani. yumurta rezervlerimde ciddi bir azalma var. ilk tedavilerimdeki rezervin bugünkü durumuma göre çok daha iyi olduğunu söyledi. hatta şu anki sayıyı az bularak beş altı sene ilerde dediartı biraz da umut verdi yani tedaviye başladığımızda değişken bir durum olup daha iyi bir portreylede karşılaaşabilirmişiz. ancak hiç geç kalmadan hemen kısa protokolle reglin ikinci günü başlayalım dedi. tamam dedim. şimdi reglimi bekliyoruz kızlar. hakkımızda hayırlısı.
kerim ismini de seviyorum bir ara kerim devrim koyayım dedim (sanki oldu da)
araştırdım birde ne göreyim kerim devrim'i islami cihad koyuyormuş
allah kerim
tekyol devrim hesabı :jeyyar:
deniz karayurt öyle bir anlattın ki iyiki olmadı diye şükredesim geldi eyvahedigeldismile valla bütün arkadaşlarım hem ne kadar zevkli ve hem ne kadar zor olduğunu söylüyorlar. ama doğduğu andan itibaren o artık yüreğinde biz sızı da diyorlar. belki bu sızıyı hafifletmek için 2 tane yapmak daha iyiydi. ben nacizane hemen 2. yi yapmanı önereceğim. malum zaman kaybetmeye gelmez aklinialirimsmile
iyi akşamlar denizler.umarım iyisinizdir.tabii bebişli deniz tatlı bir yorgunluk içindedir.
Deniz Karayurt'çum,
Güzel anne, ah canım benim. Sana canı gönülden kolaylıklar diliyorum. Demek güzel oğluşun gülümsemeye de başladı, tanımaya başlamıştır anneciğini elbette. Güzel dileklerini okudukça kalbim ısınıyor inan, çünkü gönülden inanıyorum bizler için de aynı güzellikleri dilediğine. Yine inşallah diyorum.
Şu tedavi döneminde birşey öğrendim; asla dediğim ve aşağıladığım ne varsa 'ne büyük hataymış' deyip, geri alıyorum resmen. Lohusalık sendromu da bunlardan biri. Abimin eşini ne çok aşağılamıştım, kızmıştım, 'hatunun hamilelik ve lohusalık döneminde yaşanabilecek bütün sendromları yaşadığına inancım tam'dı. Hepsini geri alıyorum. O yüzden okurken şiddetli bir lohusalık sendromu geçirdiğini, kalbim acıdı resmen. Boşver sen herkesi, kayınvaliden de dahil. İyi etmişsin gönderdiğine. Herkesin doğrusu kendine gerçekten. Bebişinin fotoğrafını da görmeyi çok isterim, Allah nazarlardan korusun. Herşey gönlünce olsun bundan sonra da. Güle güle büyüt güzel bebeğini. Umarım çalışmak durumunda kalmaz, onun ele avuca sığmadığı güzel anlarını da doya doya yaşarsın güzel kalpli arkadaşım.
Bizleri unutmaman da ayrı bir güzellik. Gerçekten acayip bir mücadele var hala devam eden. Allah emeklerimizin karşılığını versin umarım.
denizkarayurt hoşgeldin canım sen gördüğüme ve iyi olmanıza çook sevindim. bebişini benim için de kokla emi. sana kolay gelsin. herşey istediğin gibi olsun canım. arkadaşının 4.denemede mutlu sonuca ulaşmasına da ayrıca sevindim. kendinize çokk iyi bakın.
Birde "transferden sonra neler yaptınız" diye bir topic var. Millet 5-6 gün yatmış inzivaya çekilmiş. Bizim dr. yok öyle birşey transfer olduğu gün dinlen ertesi gün doğruu işinin başına hasta değilsin ki yatacaksın diyor.
Hepsi şehir efsanesiymiş öyle daha çok strese girersin normal hayata devam dedi. Kaliteli embriyo her şartta tutunur, kalitesiz embriyo 40 gün kalkma gene tutunmaz diyor.
bende de geç kalma korkusu var.erkenciyim yani.bir keresindesaat 10da çağırmışlar.ben adamı 7 buçukta yollara döküyorum.(tabiii biz birkaç vesait yapıyoruz)yol hali ne olur ne olmaz bişey olursa diye.ben herzaman önce orada olayım da.benimki de tam tersi rahat.son aşılamam da inanın terslik oldumu oluyor.eşim şurdan taksiye atlar gideriz diyor.9 da işlem olacak.sabah erken saat.iş saati.yol kapalı.ben deliriyorum.yarım saat 40 dk da gideceğimiz yer uzuyor da uzuyor bana.binmiştik taksiye ama,yol kapalı bakırköye gideceğiz bu arada.indik yarı yolda metro yaptık.neyse geldik bakırköy metrosuna.ama durun daha bitmedi.bindik bakırköy minübüsüne çabuk gidelim diye 10 dakikalık yolu yürüsek olucak ama.bindik işte.yarı yolda minübüs başka yola girmesinmi.ben telaşşş. nedim çabuk durdur şunu.inicez.hay ALLAHIM.neyse indik.bu sefer tekrar taksi.aman Allahım deliriyorum ben bu arada adamada söyleniyorum.ben sana dedim diye.bir de önceden gidicen ki adam versin de yıkama yapılsın sonra aşılama.ben kızıyorum.hızlı hızlı o stresle gittiğin gibi olacakmı bakalım.yahuu sen işini bahar eyle bırak kış gelsin.ben öyleyim.önceden hazır olayım da.benden yana bişey olmasın.öyle benim kocinin dediği gibi atlarız şurdan 10 dakikada orda oluruz,-olmuyor..
Karamelimmmm Canımmmmm dun giremedim istanbul dısında idim yumurtacıkların toplanmıs hayırlısı olsun bebecikler olarak sana donsunler insallah gecmisi okuyamadım kaçı döllendi insallah hepsi guzel guzel döllenmistir , dualarımız seninle guzel arkadasım
Arkadaşlar geçmişe hiç bakamadım.Sizlere geçen hafta söylemiştim işlerim çok yoğu olacak diye.Bu arada (hep öyle olur zaten) işler o kadar yoğunken bir de oğlan rahatsızlandı pazartesi sabah kusarak uyandık.Arkasından ishal başladı tabi.Salı akşamı da eşimde aynı rahatsızlık başladı onu da bayağı silkeledi bu rahatsızlık acilde serum falan bağlandı dün.Bu arada çarşamba sabah da ben birkaçkez istifra ettim ishal ben de hafif seyretti.Ofiste de işler çok yoğun olduğu için hem işe, hem çocuğa, hem eşime yetişmeye çalıştım hasta hasta.Neyse oğlan bugün itibariyle iyi eşim de iyi sayılır ben her zamanki gibi hepsinden iyiyim çünkü herşey beni bekliyor.Bu arada sizi hiç takip edemedim.Şimdi biraz aralık nuldum da gireyim dedim.Bu sayfada okudum Karamelin yumurtaları toplanmış.Gerçi salı günü toplanacağını biliyordum ama.Transferin ne zaman arkadaşım.Hadi hayırlısı yaklaşık iki hafta sonra müjdeli haberi alıcaz.Herkese moral olacak.En son Waterssın bebeiğinin ense pilisi normal çıkmıştı ona sevinmiştim.Bütün arkadaşlar Erverdi,Hereda,Alabama,Deniz Bulut,Gukem,Patikler şu an adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar iyidirler inşallah.Bir de Esterya seni unutmadım canım.Cinsiyetiniz belli olmuş.Erkekleri ikilemişsin.Olsun sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil zaten.Hepinizi öpüyorum arkadaşlar.En kısa zamanda aranıza katılıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?