38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama'cım,

ınşallah bir çoğumuzun başaramadığını başaracak, rahat ve stressiz bir şekilde tedaviye gireceksin, herşey de gönlünce olacak umarım. Doğru esasında kas ya da ger kendini istediğin kadar, herşey olacağına varıyor, dirayetli arkadaşım benim. Umarım tek bir tedavi sana mutlu bir başlangıç yaptıracak yepyeni bir hayata. ınşallah diyorum tüm kalbimle

valla bilmiyorum esterya kaçı döllendi gidince öğreneceğiz.

dua et benim için öpüyorum seni ve manevi oğlumu :)

Karamel'cim, ben de ofis dışındaydım şimdi geldim. 11:05 belki şu sıralar tatlı uykundasın ve bebeklerin transfer ediliyor. Biri , kız biri erkek olur inşallah 2 tane karar..bakması gerçekten zor.İnşallah göreceksin ne kadar zor bir o kadar da tatlı olduklarını. Arkadaşım, güzel haberlerini bekliyorum.

yok canım daha buralardayım 14,00 de çıkacağım işten. 15,00 demişlerdi. Çok öpüyorum seni

Hülyacığım sana eşine ve oğluşuna çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun hepinize:benimde aklımdan geçmedi değil:bu yakında alabama ile sen ve gukem pek uğramıyordunuz:işlerin üstüne bir de ailece hastalanmışsınız:çok geçmiş olsun:kendini ne zaman iyi hissedersen biz buradayız:sevgilerimle

WATERSSmerhaba iyimisin bebşle aran nasıl?
karamel heyecan var mı?Allah yar ve yardımcın olsun:ben olacağına çok inanıyorum:hayırlısı artık:esteryanın duasını unutma:yaa mubdiii idi sanırım:yanlış olmasın sen yine bakıver:

Hulyacım guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canım, Allah ailenize sifalar versin arkadasım, umarim tez zamanda tamamen iyilesirsiniz..

Selam arkadaşlar,

Ne güzel bir gün di mi

Waterss'çım, iyi haberlerini almak çok mutlu ediyor. Keyifli bir döneme giriyorsun, ne güzel. Maşallah diyeyim.

Esterya'cım, sana da maşallah diyeyim bol bol. Oğluşunla, keyifli bir hamilelik olsun inşallah. Sen de düşünmeye başladın mı bakalım isim?

Karamel'cim, hayırlı, keyifli güzel bir buluşma diliyorum miniklerinle. Git ve senin olanı al gel kardeşim, tamam mı Keyifli, sağlıklı, güzel bir bekleme dönemi olacak inşallah. 2 Mart'ta da kutlayacağız Allah'ın izniyle.

Patikler, sen nasılsın arkadaşım, sesin çıkmıyor, nerelerdesin?

Ben şimdilik kaçarım kızlar, herkese sevgiler.

Heradacım canım guzel dileklerin icin sagol , su an net olarak karar verdigim bir isim yok ama bazen bebisi ömer diye seviyorum, cocuklugumdan beri cok sevdigim bir isim, bakalım 5 ay da degisecek neler aklımıza gelecek , fikirlerinize de acıgım arkadaslar, Ben yuzde yuz Turkce bir isim istiyorum aslında

canım çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum aile boyu. kadın olmak burada da zor hastalanamıyorsun bile ayakta olmalısın ki diğerlerina bakasın. inşallah biran önce toplanırsınız.

yok canım daha buralardayım 14,00 de çıkacağım işten. 15,00 demişlerdi. Çok öpüyorum seni

Hülyacığım sana eşine ve oğluşuna çok geçmiş olsun

bakalım kaç bebişin olmuş. inşallah dönüşte haberlerini yazabilirsin bekletmeden. bebişleri al gel bakalım kaydirigubbakcemile3

ay benim eşimin adı ömer. aman tipi olabilir de sakın huyu benzemesin :roflol:

İyiyim Erverdi, bugün sağlık sigortamdan kullanmam gereken bir check-up'ım vardı sabah oraya gittim. Tüm batın USG'sinde bu sabah bebeğimi gördüm, ilk önce uyuyordu, sonra hareketlenedi USG'yi yapan dr bayandı, onun da bir oğlu varmış. O USG yaparken, yemek tarifleri ve çocuk üzerine konuştuk çok konuşkan bir bayandı. Bebeği göreceğimi bilmiyordum bana da sürpriz oldu bugün. Keyfi yerinde gözüküyordu. Sen de iyisin anladığım kadarı ile gel 27 Şubat gel..tabi tarih gelsin beklenmedik misafir değil.

Esterya' senin de iyi olduğunu anlıyorum yazdıklarından , ben de şehir dışına çıkıyorum maalesef aman çok yorma kendini. ışim gereği şu andaki konum adli tıp kurumları. Diyarbakır, Trabzon, Adana, ızmir, Bursa'daki adli tıplara gitmem gerekiyor, ancak dr umla konuşacağım. Oralara uçak saatleri çok alakasız saatlerde , kalmamı gerektiriyor normalde böyle bir seyahat çok yorucu olur. ış yerim ile görüştüm anlayışlı davranacaklarını umuyorum benim yerime bir başka arkadaş gidebilir..

hülyacım çok geçmiş olsun hepinize. şimdi daha iyiceymişsiniz sevindim canım. işte kadın olmak harbiden böyle birşey ağır işçi. ama bizde var ya bayılıyoruz ağır işçiliğe dünden sevdalıyız niyeyse. hem ağlarım hem giderim hesabı. çok kuvvetli yaratıklarız gerçekten.

heradacım aynen öyle korkunun ecele faydası yok. stress yanımızda değil karşımızda çalışıyo valla. bizi dibe çekmeye uğraşıyo o yüzden no stres diyorum.

karamelim sana ve embriyolarına bollll şanssss allah yardımcın olsun hayatım. herşey çok güzel olacak

Arkadaşlar Merhaba..2'li tarama testi sonucum bugün mail olarak geldi, henüz dr umla görüşmedim.

Trizomi 21 ( Down Sendromu ) :

Yaş Riski ( 40 ) : 1/ 95 ( grafikte riskli bölge içerisinde )
Kombine down sendromu riski : 1/ 330 ( beta h-cg, NT(ense pilisi), PAPP-A dikkate alınarak ). Bunda sınır 1/250. Raporun sonucunda düşük risk olarak yazılmış.

Trizomi 18 ( Edwards Sendromu )

Yaş Riski ( 40 ) : 1 / 950
Trizomi 18 Riski : 1/ 100.000 ( sınır 1/50, yani neredeyse risk yok denecek kadar az.)

Sonuçları dr umda değerlendirip beni arasın bakalım neye karar verecek, bu tabloda benim anladım, bir tek yaştan gelen risk var. Ama dr um açıklama yaparsa onu da yazacağım. ıleride sizin de ihtiyacınız olacak bu yorumlamalara..[/QUOTE]

Waterss'çım, yine senden öğreneceğim bu testin değerlendirmelerini ama anladığım kadarıyla çok güzel bir sonuç çıkmış arkadaşım. Maşallah diyeyim bol bol. Doktorunla görüştüğünde acilen bizi de haberdar edersin umarım arkadaşım. Herşey gönlünce olsun.

Serpil sen de hoşgeldin aramıza.

Esterya'cım, ben de Türk isimlerine çok sıcak bakıyorum açıkçası. Emre ve ılker isimlerini beğenmeye başladım ben bugünlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…