valla bilmiyorum esterya kaçı döllendi gidince öğreneceğiz.
dua et benim için öpüyorum seni ve manevi oğlumu :)
Karamel'cim, ben de ofis dışındaydım şimdi geldim. 11:05 belki şu sıralar tatlı uykundasın ve bebeklerin transfer ediliyor. Biri , kız biri erkek olur inşallah 2 tane karar..bakması gerçekten zor.İnşallah göreceksin ne kadar zor bir o kadar da tatlı olduklarını. Arkadaşım, güzel haberlerini bekliyorum.
Canım çok geçmiş olsun hepinize:benimde aklımdan geçmedi değil:bu yakında alabama ile sen ve gukem pek uğramıyordunuz:işlerin üstüne bir de ailece hastalanmışsınız:çok geçmiş olsun:kendini ne zaman iyi hissedersen biz buradayız:sevgilerimleArkadaşlar geçmişe hiç bakamadım.Sizlere geçen hafta söylemiştim işlerim çok yoğu olacak diye.Bu arada (hep öyle olur zaten) işler o kadar yoğunken bir de oğlan rahatsızlandı pazartesi sabah kusarak uyandık.Arkasından ishal başladı tabi.Salı akşamı da eşimde aynı rahatsızlık başladı onu da bayağı silkeledi bu rahatsızlık acilde serum falan bağlandı dün.Bu arada çarşamba sabah da ben birkaçkez istifra ettim ishal ben de hafif seyretti.Ofiste de işler çok yoğun olduğu için hem işe, hem çocuğa, hem eşime yetişmeye çalıştım hasta hasta.Neyse oğlan bugün itibariyle iyi eşim de iyi sayılır ben her zamanki gibi hepsinden iyiyim çünkü herşey beni bekliyor.Bu arada sizi hiç takip edemedim.Şimdi biraz aralık nuldum da gireyim dedim.Bu sayfada okudum Karamelin yumurtaları toplanmış.Gerçi salı günü toplanacağını biliyordum ama.Transferin ne zaman arkadaşım.Hadi hayırlısı yaklaşık iki hafta sonra müjdeli haberi alıcaz.Herkese moral olacak.En son Waterssın bebeiğinin ense pilisi normal çıkmıştı ona sevinmiştim.Bütün arkadaşlar Erverdi,Hereda,Alabama,Deniz Bulut,Gukem,Patikler şu an adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar iyidirler inşallah.Bir de Esterya seni unutmadım canım.Cinsiyetiniz belli olmuş.Erkekleri ikilemişsin.Olsun sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil zaten.Hepinizi öpüyorum arkadaşlar.En kısa zamanda aranıza katılıcam.
Arkadaşlar geçmişe hiç bakamadım.Sizlere geçen hafta söylemiştim işlerim çok yoğu olacak diye.Bu arada (hep öyle olur zaten) işler o kadar yoğunken bir de oğlan rahatsızlandı pazartesi sabah kusarak uyandık.Arkasından ishal başladı tabi.Salı akşamı da eşimde aynı rahatsızlık başladı onu da bayağı silkeledi bu rahatsızlık acilde serum falan bağlandı dün.Bu arada çarşamba sabah da ben birkaçkez istifra ettim ishal ben de hafif seyretti.Ofiste de işler çok yoğun olduğu için hem işe, hem çocuğa, hem eşime yetişmeye çalıştım hasta hasta.Neyse oğlan bugün itibariyle iyi eşim de iyi sayılır ben her zamanki gibi hepsinden iyiyim çünkü herşey beni bekliyor.Bu arada sizi hiç takip edemedim.Şimdi biraz aralık nuldum da gireyim dedim.Bu sayfada okudum Karamelin yumurtaları toplanmış.Gerçi salı günü toplanacağını biliyordum ama.Transferin ne zaman arkadaşım.Hadi hayırlısı yaklaşık iki hafta sonra müjdeli haberi alıcaz.Herkese moral olacak.En son Waterssın bebeiğinin ense pilisi normal çıkmıştı ona sevinmiştim.Bütün arkadaşlar Erverdi,Hereda,Alabama,Deniz Bulut,Gukem,Patikler şu an adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar iyidirler inşallah.Bir de Esterya seni unutmadım canım.Cinsiyetiniz belli olmuş.Erkekleri ikilemişsin.Olsun sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil zaten.Hepinizi öpüyorum arkadaşlar.En kısa zamanda aranıza katılıcam.
Arkadaşlar geçmişe hiç bakamadım.Sizlere geçen hafta söylemiştim işlerim çok yoğu olacak diye.Bu arada (hep öyle olur zaten) işler o kadar yoğunken bir de oğlan rahatsızlandı pazartesi sabah kusarak uyandık.Arkasından ishal başladı tabi.Salı akşamı da eşimde aynı rahatsızlık başladı onu da bayağı silkeledi bu rahatsızlık acilde serum falan bağlandı dün.Bu arada çarşamba sabah da ben birkaçkez istifra ettim ishal ben de hafif seyretti.Ofiste de işler çok yoğun olduğu için hem işe, hem çocuğa, hem eşime yetişmeye çalıştım hasta hasta.Neyse oğlan bugün itibariyle iyi eşim de iyi sayılır ben her zamanki gibi hepsinden iyiyim çünkü herşey beni bekliyor.Bu arada sizi hiç takip edemedim.Şimdi biraz aralık nuldum da gireyim dedim.Bu sayfada okudum Karamelin yumurtaları toplanmış.Gerçi salı günü toplanacağını biliyordum ama.Transferin ne zaman arkadaşım.Hadi hayırlısı yaklaşık iki hafta sonra müjdeli haberi alıcaz.Herkese moral olacak.En son Waterssın bebeiğinin ense pilisi normal çıkmıştı ona sevinmiştim.Bütün arkadaşlar Erverdi,Hereda,Alabama,Deniz Bulut,Gukem,Patikler şu an adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar iyidirler inşallah.Bir de Esterya seni unutmadım canım.Cinsiyetiniz belli olmuş.Erkekleri ikilemişsin.Olsun sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil zaten.Hepinizi öpüyorum arkadaşlar.En kısa zamanda aranıza katılıcam.
yok canım daha buralardayım 14,00 de çıkacağım işten. 15,00 demişlerdi. Çok öpüyorum seni
Hülyacığım sana eşine ve oğluşuna çok geçmiş olsun
ay benim eşimin adı ömer. aman tipi olabilir de sakın huyu benzemesin :roflol:Heradacım canım guzel dileklerin icin sagol , su an net olarak karar verdigim bir isim yok ama bazen bebisi ömer diye seviyorum, cocuklugumdan beri cok sevdigim bir isim, bakalım 5 ay da degisecek neler aklımıza gelecek , fikirlerinize de acıgım arkadaslar, Ben yuzde yuz Turkce bir isim istiyorum aslında
WATERSSmerhaba iyimisin bebşle aran nasıl?
karamel heyecan var mı?Allah yar ve yardımcın olsun:ben olacağına çok inanıyorum:hayırlısı artık:esteryanın duasını unutma:yaa mubdiii idi sanırım:yanlış olmasın sen yine bakıver:
hepinize selam
waters canım oğluna isim sana benden emre, levent, erdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?